Znaci ti tvrdis da jesuleškarenje wrote:Haj dobro,ti sve znašhrasno38 wrote:He nemoj se ujesti za jezik!!! Nisu svi papci u tim navijackim grupama!leškarenje wrote:Ma jebat ihja ti fino napišem kako je i kako će biti ti se praviš Pantelija. Opet ti kažem,zaboravi da ti HZ i TM navijaju organizovano za repku.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#23451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- avetinja
#23452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I ta priča o navijanju više. Kome se navija neka ide sa BH Fanaticosima ili BH Legionsima, kako se već zovu. Ne možete očekivati da Manijaci i Horde zla organizovano navijaju za reprezentaciju. To bi možda bilo moguće da su na suprotnim tribinama, ali zajedno ne, zato što je prevelik rivalitet da bi bili zajedno i da bi se bez problema organizovali sve što je potrebno za utakmicu.
-
Nadzorna_ploca
#23453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja ba, a Rusi i Poljaci nako pitomi stoje jedni kraj drugih kad repka igra.
- avetinja
#23454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Drugačiji mentalitet od nas.
- leškarenje
#23455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta ja tvrdim.....o papcima ne bih
govorim općenito da ti sve znaš 
Čuj ja tvrdim,kakav lik oca mi
evo javno,ako ti ikad ista vise odgovorim banovacu se sam trajno, neka me neko napomene ako zaboravim
ne može biti sa tobom pričati.
Čuj ja tvrdim,kakav lik oca mi
Last edited by leškarenje on 12/06/2017 15:29, edited 1 time in total.
- cyprus
#23456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma meni je vala to organizovano navijanje budalaština... Nek priča ko šta hoće 
-
Nadzorna_ploca
#23457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakav ba drugaciji mentalitet?
Oni se ganjaju po gradovima, ubijaju medjusobno macetama, imaju crne liste i ima ih bar 10 ozbiljnih grupa i treba da to shvatim kao neki argument.. Daj ba.
Oni se ganjaju po gradovima, ubijaju medjusobno macetama, imaju crne liste i ima ih bar 10 ozbiljnih grupa i treba da to shvatim kao neki argument.. Daj ba.
-
Labirint
#23458 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koje to ruske i poljske grupe organizovano prate reprezentaciju? Ne pitam o tučama.Nadzorna_ploca wrote:Ja ba, a Rusi i Poljaci nako pitomi stoje jedni kraj drugih kad repka igra.
-
Nadzorna_ploca
#23459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemam pojma vala, ultra scenu ne pratim pozorno vec 4-5 godina. Znam da su zadnje prvenstvo bili tik jedni uz druge uz neka pravila o nenapadanju i to. To cak i Srbi rade a da mi eto ne mozemo.Labirint wrote:Koje to ruske i poljske grupe organizovano prate reprezentaciju? Ne pitam o tučama.Nadzorna_ploca wrote:Ja ba, a Rusi i Poljaci nako pitomi stoje jedni kraj drugih kad repka igra.
- Logovan
#23460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Rekao ti je da je drugačiji mentalitet što se tiče zajedničkog navijanja kada je reprezentacija.Nadzorna_ploca wrote:Kakav ba drugaciji mentalitet?
Možete slobodno izbaciti iz rasprave Horde i Manijake, nit će navijati zajedno, nit će uopšte ići organizovano na utakmice, tako da bezveze raspravljate.
- avetinja
#23461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kod njih su fer tuče i ljudi žive taj stil života. U svakom žitu ima kukolja, pa tako i u Ajkulama.Nadzorna_ploca wrote:Kakav ba drugaciji mentalitet?
Čekaj, jesu li bilo jedni do drugih i pjevali iste pjesme?Nadzorna_ploca wrote:Nemam pojma vala, ultra scenu ne pratim pozorno vec 4-5 godina. Znam da su zadnje prvenstvo bili tik jedni uz druge uz neka pravila o nenapadanju i to. To cak i Srbi rade a da mi eto ne mozemo.
Kad su to Delije i Grobari zajedno navijali?
-
Nadzorna_ploca
#23462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neka jarugo, uredu je.Logovan wrote:Rekao ti je da je drugačiji mentalitet što se tiče zajedničkog navijanja kada je reprezentacija.Nadzorna_ploca wrote:Kakav ba drugaciji mentalitet?
Možete slobodno izbaciti iz rasprave Horde i Manijake, nit će navijati zajedno, nit će uopšte ići organizovano na utakmice, tako da bezveze raspravljate.
- Logovan
#23463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Normalno da je uredu.Nadzorna_ploca wrote: Neka jarugo, uredu je.
-
Nadzorna_ploca
#23464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Drago mi je.Logovan wrote:Normalno da je uredu.Nadzorna_ploca wrote: Neka jarugo, uredu je.
-
Nadzorna_ploca
#23465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cekaj, ko je spominjao navijanje?avetinja wrote:Kod njih su fer tuče i ljudi žive taj stil života. U svakom žitu ima kukolja, pa tako i u Ajkulama.Nadzorna_ploca wrote:Kakav ba drugaciji mentalitet?
Čekaj, jesu li bilo jedni do drugih i pjevali iste pjesme?Nadzorna_ploca wrote:Nemam pojma vala, ultra scenu ne pratim pozorno vec 4-5 godina. Znam da su zadnje prvenstvo bili tik jedni uz druge uz neka pravila o nenapadanju i to. To cak i Srbi rade a da mi eto ne mozemo.
- avetinja
#23466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta će onda zajedno na tribini, koja je svrha?Nadzorna_ploca wrote:Cekaj, ko je spominjao navijanje?avetinja wrote:Kod njih su fer tuče i ljudi žive taj stil života. U svakom žitu ima kukolja, pa tako i u Ajkulama.Nadzorna_ploca wrote:Kakav ba drugaciji mentalitet?
-
Nadzorna_ploca
#23467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ispostuju nacionalni tim logicno. 
I da ispijaju stranjske pivcuge.
I da ispijaju stranjske pivcuge.
- hrasno38
#23468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa kako smo mogli biti u sitim jedinicima 92-95 i krva davati ako je trebalo jedni za druge. Novokomponavani drkadzije sa teorijama ne moze ovo ne moze ono. Kad je drzava u pitanju tu prestaju granice i rivaliteti jer je jedna cilj. Ma kome to objasnjavati kad se ovdje jos vecina ni sa lizala jos nije skinula!!avetinja wrote:I ta priča o navijanju više. Kome se navija neka ide sa BH Fanaticosima ili BH Legionsima, kako se već zovu. Ne možete očekivati da Manijaci i Horde zla organizovano navijaju za reprezentaciju. To bi možda bilo moguće da su na suprotnim tribinama, ali zajedno ne, zato što je prevelik rivalitet da bi bili zajedno i da bi se bez problema organizovali sve što je potrebno za utakmicu.
- avetinja
#23469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Onda nismo mislili na isto.
Pošto se kritikovalo grotlo Bilinog polja, mislio sam da sarajevske grupe pridonesu atmosferi.
Međutim, i ovo tvoje je teško izvodljivo. Pogotovo zato što utakmica igra u Zenici, tako da bi bilo 200-300 jednih i drugih. Kakvi smo, još bi pao koji transparent.
Pošto se kritikovalo grotlo Bilinog polja, mislio sam da sarajevske grupe pridonesu atmosferi.
Međutim, i ovo tvoje je teško izvodljivo. Pogotovo zato što utakmica igra u Zenici, tako da bi bilo 200-300 jednih i drugih. Kakvi smo, još bi pao koji transparent.
- avetinja
#23470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kao prvo, ne miješaj borbu za život, porodicu, zemlju sa navijanjem za reprezentaciju.hrasno38 wrote:pa kako smo mogli biti u sitim jedinicima 92-95 i krva davati ako je trebalo jedni za druge. Novokomponavani drkadzije sa teorijama ne moze ovo ne moze ono. Kad je drzava u pitanju tu prestaju granice i rivaliteti jer je jedna cilj. Ma kome to objasnjavati kad se ovdje jos vecina ni sa lizala jos nije skinula!!avetinja wrote:I ta priča o navijanju više. Kome se navija neka ide sa BH Fanaticosima ili BH Legionsima, kako se već zovu. Ne možete očekivati da Manijaci i Horde zla organizovano navijaju za reprezentaciju. To bi možda bilo moguće da su na suprotnim tribinama, ali zajedno ne, zato što je prevelik rivalitet da bi bili zajedno i da bi se bez problema organizovali sve što je potrebno za utakmicu.
Kao drugo, ne pričaj takvu priču kada mene citiraš. Tvoj prostakluk i neumorno ponavljanje koliko imaš godina me ne interesuju.
- Logovan
#23471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Joj, joj onaj opet rat spominje.
- hrasno38
#23472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I jedno i drugo je podrska svojoj zemlji i tu prestaju da vez grupe i grupice i ostala sranja.....i pricat cu sta ja hocu jel jasno!!!avetinja wrote:Kao prvo, ne miješaj borbu za život, porodicu, zemlju sa navijanjem za reprezentaciju.hrasno38 wrote:pa kako smo mogli biti u sitim jedinicima 92-95 i krva davati ako je trebalo jedni za druge. Novokomponavani drkadzije sa teorijama ne moze ovo ne moze ono. Kad je drzava u pitanju tu prestaju granice i rivaliteti jer je jedna cilj. Ma kome to objasnjavati kad se ovdje jos vecina ni sa lizala jos nije skinula!!avetinja wrote:I ta priča o navijanju više. Kome se navija neka ide sa BH Fanaticosima ili BH Legionsima, kako se već zovu. Ne možete očekivati da Manijaci i Horde zla organizovano navijaju za reprezentaciju. To bi možda bilo moguće da su na suprotnim tribinama, ali zajedno ne, zato što je prevelik rivalitet da bi bili zajedno i da bi se bez problema organizovali sve što je potrebno za utakmicu.
Kao drugo, ne pričaj takvu priču kada mene citiraš. Tvoj prostakluk i neumorno ponavljanje koliko imaš godina me ne interesuju.
- hrasno38
#23473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Daj boze da se spominje sto cesce i da se iz njega izvlace pouke.Logovan wrote:Joj, joj onaj opet rat spominje.
- avetinja
#23474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne možeš pričati šta hoćeš, jer postoje pravila foruma.hrasno38 wrote:I jedno i drugo je podrska svojoj zemlji i tu prestaju da vez grupe i grupice i ostala sranja.....i pricat cu sta ja hocu jel jasno!!!
Tu priču pričaj nekome drugome.
Mene ne citiraj više, jer mi nimalo nisi zanimljiv sagovornik.
- Logovan
#23475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Fakat nema potrebe da rat trpaš u ovo.hrasno38 wrote:Daj boze da se spominje sto cesce i da se iz njega izvlace pouke.Logovan wrote:Joj, joj onaj opet rat spominje.