Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#18701 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedna sa treninga u Zenici:

- Thorgerson
#18702 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@phillie,
eto, pogledaj ljepote jbt. Mir, tisina...
S druge strane...Hrasnica, mislim ono ok, ali cemu patnja jbt, nit svlacionica kako treba, ni nicega...

S druge strane...Hrasnica, mislim ono ok, ali cemu patnja jbt, nit svlacionica kako treba, ni nicega...

- Point.
#18703 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Onog ko jos uvijek navlaci da se pripremamo u Hrasnici, treba upucati.
- Tigar1
#18704 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo hrabro i pametno, smireno i posvećeno, držati kontrolu ali ne i bezglavo jurišati, samo da ih pročepimo.
3:0 ako Bog da.
3:0 ako Bog da.
-
Mustang1
#18705 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma mislim da cemo ih dobiti samo sto ce biti gusto i moguce da ga zabijemo poslije 80. i onda bi nam veci problem bila nervozna publika nego rezultat ( i bez te nervoze bit ce kazna neka sigurno) ali da ne bude nesto drasticno ako se igraci budu vidno mucili pa nesto i u teren uleti .. Onda smo najebali
-
1bosna
#18706 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesu sve karte prodane?Ima li jos negdje uzeti a da nije kod tapkarosa?
- phillie
#18707 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedino da nazoves Savez, da vidis jel im koja ostala....1bosna wrote:Jesu sve karte prodane?Ima li jos negdje uzeti a da nije kod tapkarosa?
-
Mustang1
#18708 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znas li sta je sa kartama za rukomet ima li jos .. Ja nisam nigdje ni vidio da se prodajuphillie wrote:
Jedino da nazoves Savez, da vidis jel im koja ostala....
- phillie
#18709 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedino da nazoves Savez, da vidis jel im koja ostala....Mustang1 wrote:Znas li sta je sa kartama za rukomet ima li jos .. Ja nisam nigdje ni vidio da se prodajuphillie wrote:
Jedino da nazoves Savez, da vidis jel im koja ostala....
Salim se, pa bio je ispred Bosanke stand, vec sedam dana se tu prodaju karte. Neko rece da ima i u Areni kupiti, pa provjeri.
-
Mustang1
#18710 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zato i pitam posto je receno da ce biti ispred arene a ja nisam vidio. A oko Bosanke ne hodam u toku danaphillie wrote:Jedino da nazoves Savez, da vidis jel im koja ostala....Mustang1 wrote:Znas li sta je sa kartama za rukomet ima li jos .. Ja nisam nigdje ni vidio da se prodajuphillie wrote:
Jedino da nazoves Savez, da vidis jel im koja ostala....![]()
![]()
![]()
Salim se, pa bio je ispred Bosanke stand, vec sedam dana se tu prodaju karte. Neko rece da ima i u Areni kupiti, pa provjeri.
-
todd_smith
#18711 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema slika da odlaze dolaze na Ilidzi tako da ti to izmisljas, cuo si onog malog iznadThorgerson wrote:Dobro, ajde onda objasnite zasto su se igraci okupili u Sarajevu i tu ostali evo sedam+ dana??? Zasto? Je li to mozda do hrasničkog zraka? Pa trenirat u hrasnici na onoj oranici, pored novog kampa u Zenici. To ne mogu shvatiti. Kakav je to deal da uvijek repka mora ostati kod jebenog budnje barem sedam dana.
Evo neka mi neko da samo jedan razlog cemu ostajanje u Sarajevu?
Jeste li bili dole mozda na Ilidzi? Ko god je bio mogao je vidjeti da citav jebeni dan igraci odlaze-dolaze, prijatelji im dolaze-odlaze, majke mi ko ekskurzija. Igramo tekmu koju moramo pobijediti i ako nista, igraci barem moraju glumiti da su zaintereosvani. Jok dosli ovdje da se malo odmore, tu su im prijatelji, malo provoda sta fali. E pa fali.
Ok, da su tu bili jedan dan dok se svi okupe, aerodrom je tu, sta ja znam. Jedan dan i pravac Zenica, tamo je kamp, tamo su pripreme, tamo ce se uostalom igrati utakmica. Spremat se po citav dan. Uigravat - pola igraca nije sastavilo 2 tekme zaredom.Dva napadaca imamo od kojih jedan nije igrao zadnjih mjesec i pol, drugi nije dao nijedan gol u citavoj sezoni. Glavni igrac odbrane na kraju sezone ostade bez kluba.
Ne znam, al nikako nam se ne pise dobro. Mene jedino drzi to, da bas u ovakvim situacijama, kad se sve otpise - iznenadimo. Kao protiv Irana. Kad se nalozimo, bude obratno (kipar) i da je izrael isto tako u karina stanju.
Ali mislim da su nasi igraci i njihovo podcjenjivanje protivnika, doveli do ovog stanja. Uzdigli smo ih, bili su standardni i u klubovima, dobro igrali, i onda je uslijedio nevjerovatan pad.
-
Crvena Tifoza
#18712 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo se kod nas opravdavaju lumpovanja igrača pred ovako važan meč. Ma kakav Izrael, mogu se igrači, koji ne pamte kad su zadnji put zaigrali u nekoj utakmici, spremiti za utakmicu u roku od četiri danas.
Iako smo svjedoci da čak i veće profesionalce od ovih naših samo je jedno lumpovanja došlo glave, ma kakvi, to su naši rušioci, generali, ministri itd. Ili je još jača ona, ne zaslužujemo mi ovakvu reprezentaciju. Jah. 
- MOSALJOZE
#18713 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad su lumpovali gdje??Nemate valjana dokaza(pa makar to bila i slika),a ovde već 10 dana pišete o nekim dernecima,čovjek izadje da pojede ćevape raspuštan.Dzeki i Pjaniću se cakle oči
Koji je vama????
-
Crvena Tifoza
#18714 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svaku noć u krevetu prije 10 bili i onda ujutro u 6 prvi trening.
Otvori instagram pa ćeš naći na pretek dokaza.
Otvori instagram pa ćeš naći na pretek dokaza.
-
Baresi 6
#18715 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne kontam sto se ljudi toliko brinu oko toga na kojoj lokaciji ce se reprezentacija pripremati, ko im dolazi u posjetu, gdje izlaze i sta rade. imaju ljudi i slobodno vrijeme, ne treniraju 24 sata na dan. neki su se malo osilili pa bi da odredjuju drugima kako kad sta i kako.
- MOSALJOZE
#18716 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Evo baš sad provjerio instagram ovih "što znaju zaglavit u Bosni do 6" i biće da je do mene,jer ja ne vidim da im se oči cakle,čak ih nema niti na fotografijama zajedno.Zar je toliko teško postaviti link slike na kojoj se može vidjeti kako derneče??
- phillie
#18717 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma to si i ti zacaklio pa ne vidis 
Vidjecemo u petak, rezultat ce reci sve. Mozda ljudima pasu takve "pripreme", mozda da su u karantinu 10 dana, poubijali bi se medjusobno...Ja se jos uvijek nadam da su ljudi u strucnom stabu bas to, strucni...doduse mislio sam i za ove prosle
Vidjecemo u petak, rezultat ce reci sve. Mozda ljudima pasu takve "pripreme", mozda da su u karantinu 10 dana, poubijali bi se medjusobno...Ja se jos uvijek nadam da su ljudi u strucnom stabu bas to, strucni...doduse mislio sam i za ove prosle
-
Baresi 6
#18718 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nece rezultat nista reci o ovim "pripremama". igraci su u losoj formi, kraj je sezone, sto znaci da je los rezultat realan, da su ne znam kakve pripreme u pitanju.
- phillie
#18719 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako je nasim igracima kraj sezone, tako je i izraelcima.
deremo mi ovo 1:0

deremo mi ovo 1:0
- Thorgerson
#18720 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Alo, odgovori sta rade u Sarajevu koji qrac onda? Ako je kamp izgradjen, nov, novcat u Zenici?!?!MOSALJOZE wrote:Evo baš sad provjerio instagram ovih "što znaju zaglavit u Bosni do 6" i biće da je do mene,jer ja ne vidim da im se oči cakle,čak ih nema niti na fotografijama zajedno.Zar je toliko teško postaviti link slike na kojoj se može vidjeti kako derneče??
Zasto su bili u Sarajevu proteklih 7-8 dana? Ajde objasni to i da vidim kakve ces argumente naci.
- Thorgerson
#18721 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
S tim da su nas ti isti izraelci poderali tamo, a igraci su sada u jos losijoj formi nego sto su bili tada. Istina njihovi su u jos goroj.phillie wrote:Kako je nasim igracima kraj sezone, tako je i izraelcima.
deremo mi ovo 1:0![]()
A i oni su u boljoj poziciji za odlazak na EP, tako da ona Safetova logika o uzimanju bodova isto ko da ostali nece igrat, pada u vodu. I njima trebaju bodovi, vise nego nama, to je logicno.
Bice zestoko, moramo dati 150% i ovo dobiti.
- studeni76
#18722 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A koji si ti qrac da tebi neko nešto polaže račune i objašnjava! To neko sa foruma odlučuje gdje će se pripremat?
Tako odlučeno i tačka, jedino da se organizuju nekakve demonstracije pa da ih se otjera u Zenicu. Do tada maši
Tako odlučeno i tačka, jedino da se organizuju nekakve demonstracije pa da ih se otjera u Zenicu. Do tada maši
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#18723 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
cuj Alo. ja seljacine boktemazoThorgerson wrote:Alo, odgovori sta rade u Sarajevu koji qrac onda? Ako je kamp izgradjen, nov, novcat u Zenici?!?!MOSALJOZE wrote:Evo baš sad provjerio instagram ovih "što znaju zaglavit u Bosni do 6" i biće da je do mene,jer ja ne vidim da im se oči cakle,čak ih nema niti na fotografijama zajedno.Zar je toliko teško postaviti link slike na kojoj se može vidjeti kako derneče??
Zasto su bili u Sarajevu proteklih 7-8 dana? Ajde objasni to i da vidim kakve ces argumente naci.
- Thorgerson
#18724 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Takav sam odgovor i ocekivao.studeni76 wrote:A koji si ti qrac da tebi neko nešto polaže račune i objašnjava! To neko sa foruma odlučuje gdje će se pripremat?![]()
Pa nista, eto samo mi i dan danas nije jasno zasto se pripremaju u onim neuslovima u Hrasnici, kad imaju nov novcat kamp u Zenici.
Uostalom, zar ekipi ne treba mir pred ovako vazan mec? Jesi bio na Ilidzi i jesi vidio kako izgleda po citav dan mjesto gdje su oni smjesteni, pa desetine hiljada ljudi tuda protutnji.
Sto ne odu bubam u Medjugorje, ako im eto Zenica smeta. Ili sta ja znam, ima valjda jos nekih kampova po drzavi gdje se mogu na miru pripremiti. Ej, oni odu na Ilidzu u nekakav hotelcic, gdje u radijusu od 3-4 km nema ne stadiona, nego igralista bilo kakvog.
Ali, ok, ako je tebi to logicni, onda nista.
- PriNc_ba
#18725 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
za ove sto pametuju
smijesni ste ako mislite ili mozda iz nekih drugih razloga pokusavate da odbranite igrace da nisu po kafanama kad su na pripremama. znaci hejbet puta sam ih vidjao pred vazne tekme po kafanama. isto tako hejbet puta su se raji uzimali mobiteli da bi se slike obrisale
imaju slike 
23:15 u petak
Aquarius

05:58 subota ujutro
poskidani hashtagovi od instagrama
Taverna 

nek nije okusio alkhola ni jedan ni drugi jebe mi se... na pripremama su! sta imaju koji kurac izlaziti pa makar i na kolace. to im je posao i ako su se odlucili za takav stil zivota onda nek ga se i pridrzavaju. sad ce im odmor uskoro i jebe mi se ako im je dopizdilo zbog duge sezone. imaju lagodan zivot, zaradjuju milione i onda sad ja treba da kidam zivce jer su oni debili neizivljeni?
gori od njih su mi samo ovi sto ih brane i prave se ludi iz nekih razloga
23:15 u petak

05:58 subota ujutro

nek nije okusio alkhola ni jedan ni drugi jebe mi se... na pripremama su! sta imaju koji kurac izlaziti pa makar i na kolace. to im je posao i ako su se odlucili za takav stil zivota onda nek ga se i pridrzavaju. sad ce im odmor uskoro i jebe mi se ako im je dopizdilo zbog duge sezone. imaju lagodan zivot, zaradjuju milione i onda sad ja treba da kidam zivce jer su oni debili neizivljeni?
gori od njih su mi samo ovi sto ih brane i prave se ludi iz nekih razloga