Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plagijator1975
#17751 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta je ba ovo, dogovorili se sa Vahidom da se ponovu sastanu, pa jebote ko da gledam izvještaj Čović-Izetbegović, kod nas ništa ne može bez gluposti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17752 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo su gledali indijske serije. Sad idu nastavci. U sljedecem gledajte: Vahid se vozi od Makarske u smjeru novog tajnog odredista gdje ce se odrzati nova runda pregovoraernadr wrote:Šta je ba ovo, dogovorili se sa Vahidom da se ponovu sastanu, pa jebote ko da gledam izvještaj Čović-Izetbegović, kod nas ništa ne može bez gluposti.
Koji je cirkus ovaj nas savez
-
SSemir
#17753 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
MENSUR MUJDŽA:
Teško mi je. Svakog jutra se budim sa sjećanjem na Pariz, na Francusku. Na trenutak kada je Malouda startovao na mene. Slomio sam tada zglob, no utakmica se morala završiti, stisnuo sam zube i nastavio trčati kao lud sa slomljenom nogom. Pregledi poslije utakmice su potvrdili najgore. Od tog trenutka više vremena provodim van terena nego na njemu. Karijera mi je uništena, a sve se više bojim da neću obući dres reprezentacije. Doktor mi je rekao, da sam izašao onog trenutka kada sam se povrijedio da bi sve bilo okej, ali ni dan danas ne žalim što sam nastavio utakmicu. Uskoro punim 31. godinu i mislim da je vremena za mene sve manje i manje, oproštaj od reprezentacije je sve više realna opcija. "
- Edin H.
#17754 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nasi glupani iz Saveza se nisu ni zalili da Malouda nije dobio ni zuti kartonSSemir wrote:MENSUR MUJDŽA:Teško mi je. Svakog jutra se budim sa sjećanjem na Pariz, na Francusku. Na trenutak kada je Malouda startovao na mene. Slomio sam tada zglob, no utakmica se morala završiti, stisnuo sam zube i nastavio trčati kao lud sa slomljenom nogom. Pregledi poslije utakmice su potvrdili najgore. Od tog trenutka više vremena provodim van terena nego na njemu. Karijera mi je uništena, a sve se više bojim da neću obući dres reprezentacije. Doktor mi je rekao, da sam izašao onog trenutka kada sam se povrijedio da bi sve bilo okej, ali ni dan danas ne žalim što sam nastavio utakmicu. Uskoro punim 31. godinu i mislim da je vremena za mene sve manje i manje, oproštaj od reprezentacije je sve više realna opcija. "
- AcaLukas
#17755 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cimirot je prvi igrac rodjen u nezavisnoj BiH da debitira za A repku 
-
Pjanic15
-
bull21
#17757 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Magat sere. I njega su istjerali sa zadnjeg posla jer je stručnjak usr'o i šefa i stanicu. Da mu se više para ponudilo onda bi se vjerovatno drugačija priča pričala...
- drug_profi
#17758 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam siguran da je sa Fulhamom moglo bolje a svakako sumnjam da bi on bio dobro rjesenje za reprezentaciju. Narocito u sred kvalifikacija da se sve naglavacke okrece. Mesa ili Rajevac su za mene bili dobre opcije za sranje u koje smo upali. Mozda i Barba ali ima manu sto nema iskustva mada je pozitiva sto ima veliki respekt igraca i javnosti. Medjutim neuspjeh je izvjestan za bilo koga tako da bi Barba najednom od heroja postao omrazeniji od Dodika. Sjetite se Nene Markovica. Kod nas je ljubav proporcionalna mrznji koja je zamjenjuje.
-
Pjanic15
- and
#17760 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kakvo novinarsko smeće.eto oni znaju kako je neko izabran.glavno je da se nekom natovare na kosti.Pjanic15 wrote:
čuj baždarević ima skromno znanje i zadnje dvije godine nije radio.eto ostali i dalje rade,daju otkaze u realu i barseloni da se kandiduju.
-
giovanni galli
#17761 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://bljesak.info/rubrika/vijesti/cla ... sku/104022
nazalost to je otac od Tonija Sunjica, pa sad zamisite, e svasta, nikad napredka nikad nista uzas....
nazalost to je otac od Tonija Sunjica, pa sad zamisite, e svasta, nikad napredka nikad nista uzas....
- Edin H.
#17762 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Djeca ne mogu odgovarati za postupke svojih roditeljagiovanni galli wrote:http://bljesak.info/rubrika/vijesti/cla ... sku/104022
-
giovanni galli
#17763 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne treba odgovarati, nisam to rekao, ali siguran sam da nije ni on nista bolji, to se dokazalo u Mostaru na dosta slucajeva.. ocev je odgoj oceva skola, i ne pada kruskica daleko od stabla 
- Grean
#17764 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobar tekst Ventole na njegovoj nogolopti. Nisam znao gdje postaviti, vidim da je diskusija ukinuta na Tonijevoj temi. Ovo je nesto sto se ipak tice reprezentacije i nece pomoci da se stvari guraju pod tepih. Vrijedi procitati cijelu kolumnu. Postavio sam samo dio.

Kolumna: Još jedna priča bez pobjednika
Autor: Ismet Tursic 21 prosinca, 2014
Tadija Sunjic je otac reprezentativca Bosne i Hercegovine Tonija Sunjica, momka koji je klizecim startom uletio u srca svih onih kojima je reprezentacija BiH na prvom mjestu. Beskompromisan borac koji je iz drugog plana i nenametljivo zabetonirao sebi mjesto u pocetnih 11 kod bivseg selektora. Isla mu je na ruku povreda Ermina Bicakcica, neigranje Ognjena Vranjesa i los vic sa Ervinom Zukanovicem ali niko ne moze reci da Toni svojim igrama nije zasluzio mjesto na terenu i u srcima svih BeHa navijaca.

Da te nije Tadija..
Toni je rodjen 1989. godine, imao je cetiri godine kada je, prema optuznici, njegov otac pucao u covjeka u civilu kojeg je koristio kao zivi stit i kasnije ga bacio u Neretvu. Ovo je prica puna tragicara jer kako god da se zavrsi jedno je sigurno, ovdje nece biti happy end-a.
......
http://nogolopta.com/?p=5645

Kolumna: Još jedna priča bez pobjednika
Autor: Ismet Tursic 21 prosinca, 2014
Tadija Sunjic je otac reprezentativca Bosne i Hercegovine Tonija Sunjica, momka koji je klizecim startom uletio u srca svih onih kojima je reprezentacija BiH na prvom mjestu. Beskompromisan borac koji je iz drugog plana i nenametljivo zabetonirao sebi mjesto u pocetnih 11 kod bivseg selektora. Isla mu je na ruku povreda Ermina Bicakcica, neigranje Ognjena Vranjesa i los vic sa Ervinom Zukanovicem ali niko ne moze reci da Toni svojim igrama nije zasluzio mjesto na terenu i u srcima svih BeHa navijaca.

Da te nije Tadija..
Toni je rodjen 1989. godine, imao je cetiri godine kada je, prema optuznici, njegov otac pucao u covjeka u civilu kojeg je koristio kao zivi stit i kasnije ga bacio u Neretvu. Ovo je prica puna tragicara jer kako god da se zavrsi jedno je sigurno, ovdje nece biti happy end-a.
......
http://nogolopta.com/?p=5645
-
Pjanic15
#17765 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I ponovo mješanje stvari koji nemaju veze sa sportom, te i samog Tonija. Jasno je da se nikada neće odreći oca koji ga je podigao i pomogao u karijeri, makar se i distancirao njegovih nedjela (ako se dokažu). Niko od ovih, ko taj novinar, što kažu "decka za kojeg ne vjerujem da je odrastao u “pro-BiH” ozracju", ne mogu odgovoriti na pitanje, kako se uopšte našao u ovom dresu ako nije odrastao i odgojen u "pro-BiH" ozračju, BiH protiv koje bi trebao da bude "na život ili smrt" protiv u bilo kakvoj situaciji, ako je već odgojen u fašističkom duhu ratnog zločinca (ako je to uopšte uradio i zbog kojih motiva, ovdje su već mnogi sudije i istražitelji pa sve znaju). Opet offtopic i stvari koje nemaju dodirnih tačaka sa sportom.
- Grean
#17766 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ventola nije novinar vec obican navijac reprezentacije i jedan od osnivaca BHF-a. U pitanju je momak koji je prozivio slicnu sudbinu koju su prozivjela djeca Ibrahima Hodzica, naime i Ventolin otac je ubijen na pravdi boga u Prijedoru, on je sa majkom i sestrom izbjegao. Zato mislim da ovaj tekst ima tezinu, nekog ko je prosao kroz slicnu situaciju.
Inace ga rado citam a postujem iz razloga sto ima dara i odlicno se izrazava na bosanskom s obzirom da se radi o nekom ko je kao dijete napustio nasu zemlju.
Inace ga rado citam a postujem iz razloga sto ima dara i odlicno se izrazava na bosanskom s obzirom da se radi o nekom ko je kao dijete napustio nasu zemlju.
-
Crvena Tifoza
#17767 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pjanic15 wrote:I ponovo mješanje stvari koji nemaju veze sa sportom, te i samog Tonija. Jasno je da se nikada neće odreći oca koji ga je podigao i pomogao u karijeri, makar se i distancirao njegovih nedjela (ako se dokažu). Niko od ovih, ko taj novinar, što kažu "decka za kojeg ne vjerujem da je odrastao u “pro-BiH” ozracju", ne mogu odgovoriti na pitanje, kako se uopšte našao u ovom dresu ako nije odrastao i odgojen u "pro-BiH" ozračju, BiH protiv koje bi trebao da bude "na život ili smrt" protiv u bilo kakvoj situaciji, ako je već odgojen u fašističkom duhu ratnog zločinca (ako je to uopšte uradio i zbog kojih motiva, ovdje su već mnogi sudije i istražitelji pa sve znaju). Opet offtopic i stvari koje nemaju dodirnih tačaka sa sportom.
-
Pjanic15
#17768 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Crvena Tifoza wrote:Pjanic15 wrote:I ponovo mješanje stvari koji nemaju veze sa sportom, te i samog Tonija. Jasno je da se nikada neće odreći oca koji ga je podigao i pomogao u karijeri, makar se i distancirao njegovih nedjela (ako se dokažu). Niko od ovih, ko taj novinar, što kažu "decka za kojeg ne vjerujem da je odrastao u “pro-BiH” ozracju", ne mogu odgovoriti na pitanje, kako se uopšte našao u ovom dresu ako nije odrastao i odgojen u "pro-BiH" ozračju, BiH protiv koje bi trebao da bude "na život ili smrt" protiv u bilo kakvoj situaciji, ako je već odgojen u fašističkom duhu ratnog zločinca (ako je to uopšte uradio i zbog kojih motiva, ovdje su već mnogi sudije i istražitelji pa sve znaju). Opet offtopic i stvari koje nemaju dodirnih tačaka sa sportom.
![]()
- stari_rastafari
#17769 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nego, zna li neko ukratko reci zasto nas je Magath odbio? Ovaj svabski nesto nesprahamPjanic15 wrote:
- AhmetShabo
#17770 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kvrzic presao u Speziu, seria B, 4. mjesto na tabeli koju vodi hrvatski strucnjak Nenad Bjelica. Skok unazad sto se mene tiče. Mislim da je Kvrzic odigrao svoje za reprezentaciju
- dakine
#17771 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima li ko cijelu utakmicu Bosna - Danska sa koseva? 11. oktobar 2003?
- luckylaka
#17772 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bilo je na ,,Becka raja,,sve utakmice BiH reprezentacije ne znam radi li jos taj sajtdakine wrote:Ima li ko cijelu utakmicu Bosna - Danska sa koseva? 11. oktobar 2003?
- MOSALJOZE
#17773 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Radi bečka rajaluckylaka wrote:Bilo je na ,,Becka raja,,sve utakmice BiH reprezentacije ne znam radi li jos taj sajtdakine wrote:Ima li ko cijelu utakmicu Bosna - Danska sa koseva? 11. oktobar 2003?
- dakine
#17774 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nisam uspio nista naciluckylaka wrote:Bilo je na ,,Becka raja,,sve utakmice BiH reprezentacije ne znam radi li jos taj sajtdakine wrote:Ima li ko cijelu utakmicu Bosna - Danska sa koseva? 11. oktobar 2003?
- luckylaka
#17775 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na zalost nisam ni ja a znam da je tu nekad davno bilo.Najduze sto sam nasao sa te utakmice je nekih 20-ak minuta ali slika je katastrofa.Ako slucajno negdje naletim ...javimdakine wrote:nisam uspio nista naciluckylaka wrote:Bilo je na ,,Becka raja,,sve utakmice BiH reprezentacije ne znam radi li jos taj sajtdakine wrote:Ima li ko cijelu utakmicu Bosna - Danska sa koseva? 11. oktobar 2003?