Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#17126 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Daj Lucky, da se ne lažemo. Ma koji sabur, čovječe dragi.
Pa nismo mi ekipa sastavljena iz mladića od 22-25 godina, pa da gradimo reprezentaciju, i iščekujemo procvat. Mi imamo ekipu koja, realno, prolazi kroz svoj zenit. Ovakvi porazi su znak da nešto opasno ne valja. Odstranili smo "atmosferu" (odlaskom Spahiča), sad nam preostaju igrači ili selektor ? Šta ti misliš ?
Pa nismo mi ekipa sastavljena iz mladića od 22-25 godina, pa da gradimo reprezentaciju, i iščekujemo procvat. Mi imamo ekipu koja, realno, prolazi kroz svoj zenit. Ovakvi porazi su znak da nešto opasno ne valja. Odstranili smo "atmosferu" (odlaskom Spahiča), sad nam preostaju igrači ili selektor ? Šta ti misliš ?
- Kinaski
#17127 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Otjerat ovog kvazi strucnjaka pod hitno. Dovest Jagodica strucnjaka
- luckylaka
#17128 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To sto ja mislim ne pika se nigdje .Ja zelim da reprezentacija ode na europsko.Kako,skim eto vi ste dole nadjite rjesenje.Otjerali smo Spahica (ustvari VI sa BHt i Ftv da se ne lazemo)sta smo dobili...propuhu u odbrani.Hajmo sutra zbog atmosfere otjerati Dzeku,Safeta ...ko ima jos da smeta ali prije toga nadjite dostojno zamjene.Samo budala,glupan,idiot,kreten moze pomisliti da sam danas gotivio Safeta.Ali kada bi ovdje napisao sta mislim dobio bi dozivotni.Hajmo mjenjati.Odmah,sutra za bolji Bih fudbal.Ali koga dovesti.It_is_a_Leclerc wrote:Daj Lucky, da se ne lažemo. Ma koji sabur, čovječe dragi.
- jeza u ledja
#17129 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I ja nesto kontam, ne u vezi igraca nego ovo sto si prvo rekao. Mi smo prije 7 godina bili u totalnom kurcu ako se ne sjecate. Jako je tesko izroniti u prvi sesir, a mi smo evo uspjeli, i sad ako ovako nastavimo vrlo lako mozemo ljohnuti. Jednom kad si gore, to je lako zadrzati godinama. Znaci puno puno ciklusa. Ali ako gubimo od petog sesira, hejcindrlimindrli wrote:Ovo je ekipa koja obecava da cemo se vratiti na stare staze slave...peti sesir. Imali smo sansu da se stvori zdrav temeljluckylaka wrote:Ovo je ekipa koja obecava samo joj treba malo vremena .Sabur.Ima jos utakmica.Cilj je E.P.
za buducnost, medjutim, mi smo izabrali ono sto najbolje znamo...ujebati sve i biti fukara.
Gotovo je ovo, nosioci igre su posustali, vjerovatno im je pun qrac svega, i safeta, i talova, i javnosti...ocekujem nakon
jos jednog potopa da i Edin kaze hvala-dovidjenja i kapak.
Ovaj poraz je katastrofa. Znaci ne kiks, vec katastrofa. Ovo nije Slovacka, ovo nije X u Albaniji, ovo je poraz od jebenih haman pa amatera.
Vels se sa ovom ekipom vrlo lako moze pobjediti dva puta, al za to treba kuveta. Vidjecemo.
-
alzu1977
#17130 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Obećavala je i meni jedna ali nikad ne daDe iako sam isKo stalnoluckylaka wrote:Ovo je ekipa koja obecava samo joj treba malo vremena .Sabur.Ima jos utakmica.Cilj je E.P.
- Jack Be Nimble
#17131 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sva sreca nisam gledao ovo uzivo. Ma dobro ce to sve proci. Ovo je taktika da ostali u grupi misle da nismo bog zna sta.
Jedina crna tacka mi je Bega. U klubu ove sezone je krenuo labavo, nadao sam se da ce doci sebe do pocetka kvalifikacija.
Last edited by Jack Be Nimble on 10/09/2014 03:55, edited 1 time in total.
- LoveIsGone
#17132 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Idi Safete molim te. Nigerija je posljednja kap bila i nije trebao dobiti novi ugovor.
Idi ako imaš imalo obraza, da možemo normalno pratiti ove kvalifikacije, bez bojazni ko će igrati utakmicu.
Pročitao sam tonu stranica i svako živ vidi da Medunjanin i Hajrović, a i Salihović (ne kontam da on nije igrao, nikako) i Mujdža trebaju igrati od početka i to se na terenu odmah vidjelo.
Kada vidim Lulića da pokriva čitavu onu stranu, muka mi bude. Sramota je da se mi ovoliko nerviramo, a da trener pravi očite nelogičnosti. Jako bezobrazno.
Idi ako imaš imalo obraza, da možemo normalno pratiti ove kvalifikacije, bez bojazni ko će igrati utakmicu.
Pročitao sam tonu stranica i svako živ vidi da Medunjanin i Hajrović, a i Salihović (ne kontam da on nije igrao, nikako) i Mujdža trebaju igrati od početka i to se na terenu odmah vidjelo.
Kada vidim Lulića da pokriva čitavu onu stranu, muka mi bude. Sramota je da se mi ovoliko nerviramo, a da trener pravi očite nelogičnosti. Jako bezobrazno.
- It_is_a_Leclerc
#17133 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Miriše mi da bi protiv Velsa, TSS mogao na lijevu stranu. Š'o da ne. Nek' mali proba."Trebamo se svi zapitati, mi igrači kako smo odigrali, ali i selektor da li je ovo prava postava koja treba da igra". Izjava Lulica
-
hillbill
#17134 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
izgleda da tebi noje dobroluckylaka wrote:Ovo je ekipa koja obecava samo joj treba malo vremena .Sabur.Ima jos utakmica.Cilj je E.P.
- amoninan
#17135 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
lucky će doživjet 100u, garantovano. Čo'ek brige nema
-
Crvena Tifoza
#17136 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
LoveIsGone wrote:Idi Safete molim te. Nigerija je posljednja kap bila i nije trebao dobiti novi ugovor.
I koga bi ti sjeo na klupu umjesto Safeta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- _mufljuz_
#17137 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
onog coeka iz vrbanjuse - skoro 100% mogu rec da ne bi izgubio takvu tekmu ni braco iz vrbanjuse a barbarez pogotovoCrvena Tifoza wrote:LoveIsGone wrote:Idi Safete molim te. Nigerija je posljednja kap bila i nije trebao dobiti novi ugovor.
i malo je postala izlizana ta cuprija - "a koga bi postavili" ko kurton nakon vise od jedne jebacine.... lik gura svoje pulene na silu koji veze nemaju taktiku ako je uopste i ima promasi ko Fazlija - a ti i slicni se javite sa pitanjem "a koga bi postavili".....
Last edited by _mufljuz_ on 10/09/2014 04:38, edited 1 time in total.
-
Crvena Tifoza
#17138 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisko ti je to sa gumenom glavom._mufljuz_ wrote:onog coeka iz vrbanjuse - skoro 100% mogu rec da ne bi izgubio takvu tekmu ni braco iz vrbanjuse a barbarez pogotovoCrvena Tifoza wrote:LoveIsGone wrote:Idi Safete molim te. Nigerija je posljednja kap bila i nije trebao dobiti novi ugovor.
Barbarez je toliko zaplovio u svijet kockanja da je Baka za njega mala maca.
- _mufljuz_
#17139 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Baka ko kockar barem mlatno Spaniju 2x i to je k'o da se doslo do polufinala Mondijala....
- luckylaka
#17140 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta treba da radimo.Da se ponasamo ko idioti psujemo familije igracima,seketoru,savezu(Lucky je to vec prosao i popusio)Hocemo li biti pametniji poslije toga ili ce nam upisati pobjedu protiv Kipra.Sta reci.Tuga,jad,cemer...gorak ukus ostaje ali idemo dalje prema jednom cilju ...Francuska .Nisu sve sanse izgubljene(jbga jesu zivci)ali i kroz baraz moze se do europskog.amoninan wrote:lucky će doživjet 100u, garantovano. Čo'ek brige nema
-
Crvena Tifoza
#17141 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mlatno Španiju dva puta? Koje si ti utakmice gledao?_mufljuz_ wrote:Baka ko kockar barem mlatno Spaniju 2x i to je k'o da se doslo do polufinala Mondijala....
- _mufljuz_
#17142 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pravis se malo previse puno pametan - doduse obzirom da je takvih kamara u BIH nije ni cudo sto smo u kurcuCrvena Tifoza wrote:Mlatno Španiju dva puta? Koje si ti utakmice gledao?_mufljuz_ wrote:Baka ko kockar barem mlatno Spaniju 2x i to je k'o da se doslo do polufinala Mondijala....
-
Crvena Tifoza
#17143 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jelde_mufljuz_ wrote:pravis se malo previse puno pametan - doduse obzirom da je takvih kamara u BIH nije ni cudo sto smo u kurcuCrvena Tifoza wrote:Mlatno Španiju dva puta? Koje si ti utakmice gledao?_mufljuz_ wrote:Baka ko kockar barem mlatno Spaniju 2x i to je k'o da se doslo do polufinala Mondijala....
- jeza u ledja
#17144 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sjo smijesnog odgovora_mufljuz_ wrote:pravis se malo previse puno pametan - doduse obzirom da je takvih kamara u BIH nije ni cudo sto smo u kurcuCrvena Tifoza wrote:Mlatno Španiju dva puta? Koje si ti utakmice gledao?_mufljuz_ wrote:Baka ko kockar barem mlatno Spaniju 2x i to je k'o da se doslo do polufinala Mondijala....
- starii
#17145 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
problem nas svih nije sto je bih izgubila od kipra nego sto u drzavi imas 4 miliona trenera i selektora a svi prepametni...
- nosara
#17146 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vels ce nas reciklirat...
- Brkooo
- Arteta
- madner
#17149 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo sabur, ovo je ipak bio prejak protivnik as neugodnom postavkom da igra 90 minuta. Kad naletimo na protivnika koji ce se predat, bice lakse.
-
SSemir
#17150 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jel to pocinjete i po pjanicu pljuvat lagano?