Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#901 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Dodajte te zastavice i na D 2, ima i tamo nasih, co'ek eno uzeo dvije vec karte...Sirimo se sad na zapad!

-
specifikacija
#902 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mesha, Meshaganjeta wrote:S tim da je ovdje navedena najjeftinija karta, u slučaju skuplje doplaćuje se, tako reče lik koji je kontaktirao dotičnog Mešustar(i)mo wrote:SUPER! Ne moze povoljnije! Bravo BHFganjeta wrote:http://www.bhfanaticos.com/index.php/bo ... -francuska
300 km putovanje, smještaj i karta
-
specifikacija
#903 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Nema teazrica87 wrote:hahah ako ti je stalo do mene mozes mi to reci i u 10hspecifikacija wrote:@azrice,
To je za mene vec izazovNego, vec me cekaju pa zato
![]()
Azrice, ako ti je stalo do mene, cekaces me tacno u 5h ovdje na forumu, imam ti nesto vazno reci
-
armin00
#904 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ova tema postade "lov na azru"
a posto sam ja iz beca, mogo bi se i ja ukljucit
za one koji kazu da je sa mjesta okupljanja bhf-a tesko doci do stadiona... ukucaj u google maps i stavi na pjesacku rutu, treba samo kroz park i pokraj kanala do stadiona.. mjesto je izabrano uz konsultaciju sa ljudima koji zive u parizu i sa ljudima koji dobro poznaju pariz i oni su potvrdili da je to idealno mjesto za bhf
a posto sam ja iz beca, mogo bi se i ja ukljucit
za one koji kazu da je sa mjesta okupljanja bhf-a tesko doci do stadiona... ukucaj u google maps i stavi na pjesacku rutu, treba samo kroz park i pokraj kanala do stadiona.. mjesto je izabrano uz konsultaciju sa ljudima koji zive u parizu i sa ljudima koji dobro poznaju pariz i oni su potvrdili da je to idealno mjesto za bhf
-
specifikacija
#905 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:star(i)mo wrote:
Uploaded with ImageShack.us
Za navijace iz BH postoje paket ponude:
s BHF http://www.bhfanaticos.com/index.php/bo ... -francuska (300 KM)
http://www.centrotours.ba/loc/franbihbus.wbsp (315 KM)
http://www.solazur.ba/sport/fra-bih3.php (215 KM - 435 KM)
_____
Kupovina karata preko interneta:
Preko http://www.placeetvous.fr/ mozete cak i birati sjedista u odredjenom sektoru.
1. Izaberete (za sada) trecu opciju "France-Bosnie& Herzegovine", "Grand Public" , "Réserver"
2. Izaberete tribinu (u ovom slucaju C7-C10)
3. Izaberete sjediste/a (pomocu lupe idete na odredjeni dio tribine) ...
4. Potvrdite izabrana sjedista (kod osiguranja za anulacije staviti "non")
5. Prijava / otvaranje profila
- Point.
#906 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Azra je peta kolona zadatak joj je da polako stavi pometnju medju navijacke redove. Nemojte reci da niste upozoreni. 
-
masinac007
#907 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
jbg, bio mi rodjendan jucerBHF_Manijak wrote:Gdje onaj Masinac, danas mu je izosto izvjestaj, koliko je mjesta ostalo, koliko je rasprodati, ima li nasih, nadiru li sto bi Arzuhal reko...![]()
Stanje 17.09.2011. 4hStanje 15.09.2011. 13h:
A5/A6/Z9/Z10: rasprodano
Z3/Z4: rasprodano
A10/A9: rasprodano
Z11/Z12: rasprodano
Z13/Z14: rasprodano (ali sumljam, jucer je bilo jos 40% slobodnih mjesta na ove tri kapije)
Y15/Y16: rasprodano
A3/A4: 5 mjesta (10 eura) ... Jucer pusteno dodatnih 5 redova (oko 180 novih stolica)
A1/A2: 96 mjesta (10 eura) ... Jucer pusteno dodatnih 5 redova (oko 180 novih stolica)
Z7/Z8: 123 mjesta (10 eura) ... Jucer pusteno dodatnih 5 redova (oko 180 novih stolica)
C5/C6: rasprodano
C3/C4: 62 miesta (40 eura)
E2/E1: 34 mjesta (40 eura)
C7/C8/C9/C10: 139 mjesta (30 eura) i 175 mjesta (10 eura)
H11/H12: 43 mjesta (40 eura)
Z5/Z6: 76 mjesta (10 eura)
Z1/Z2: rasprodano
A5/A6/Z9/Z10: rasprodano
Z3/Z4: rasprodano
A10/A9: rasprodano
Z11/Z12: rasprodano
Z13/Z14: rasprodano (napomena... na ove tri kapije je 14.09. bilo jos 40% slobodnih mjesta, ne znam zbog cega su francuzi obustavili prodaju...)
Y15/Y16: rasprodano
A3/A4: 8 mjesta (10 eura) ... Pustena dodatna dva reda u prodaju (90 novih stolica)
A1/A2: 154 mjesta (10 eura) ... Pustena dodatna dva reda u prodaju (90 novih stolica)
Z7/Z8: 99 mjesta (10 eura)
C5/C6: rasprodano
C3/C4: 5 miesta (40 eura)
E2/E1: 6 mjesta (40 eura)
C7/C8/C9/C10: 136 mjesta (30 eura) i 49 mjesta (10 eura)
H11/H12: 16 mjesta (40 eura)
Z5/Z6: 142 mjesta (10 eura) ... Pusteno dodatnah pet redova u prodaju (139 novih stolica)
Z1/Z2: rasprodano
-
specifikacija
#908 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@masinac 007, onda hapi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju, hapi brzdej dir masinac
I kakav je osjecaj napuniti XY godina
i je l' bilo kakvih konkretnih poklona ili je bila ona prica o dugom zivotu, zdravlju, te kako si fin, te da se ozenis, te milion nekih lijepo upakovanih zelja? 
Last edited by specifikacija on 17/09/2011 09:36, edited 1 time in total.
-
specifikacija
#909 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mislim da petokolonas Azrica radi za interese Fudbalskog saveza FrancuskePoint. wrote:Azra je peta kolona zadatak joj je da polako stavi pometnju medju navijacke redove. Nemojte reci da niste upozoreni.
- azrica87
#910 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
jao sad ste me nasli... inace mi je pravo ime azra007specifikacija wrote:Mislim da petokolonas Azrica radi za interese Fudbalskog saveza FrancuskePoint. wrote:Azra je peta kolona zadatak joj je da polako stavi pometnju medju navijacke redove. Nemojte reci da niste upozoreni.Placeni element
Sada je jasnije zasto se obustavlja prodaja ulaznica u sekcijama na koje smo navalili
- azrica87
#911 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
morat ces proci ispite, kao sto su speci i stari, pa si i ti u konkurencijiarmin00 wrote:ova tema postade "lov na azru"![]()
a posto sam ja iz beca, mogo bi se i ja ukljucit![]()
-
specifikacija
#912 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mislim da ovdje moze doci do incidenata nesagledivih razmjeraazrica87 wrote:morat ces proci ispite, kao sto su speci i stari, pa si i ti u konkurencijiarmin00 wrote:ova tema postade "lov na azru"![]()
a posto sam ja iz beca, mogo bi se i ja ukljucit![]()
- Samir27
#913 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
- ReD aka Socijalista
#914 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Kod piramide "Luovre"Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???

- Samir27
#915 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ReD aka Socijalista wrote:Kod piramide "Luovre"Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
A Sta Onda Za (Porte de Pantin-Parc de la Villette-Cafe De la Musique) Sto Su BHF Postavili?
- ReD aka Socijalista
#916 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Gdje svi krenu i ti tamo...bice jedno par hiljada ljudi neces ih promasitiSamir27 wrote:ReD aka Socijalista wrote:Kod piramide "Luovre"Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
A Sta Onda Za (Porte de Pantin-Parc de la Villette-Cafe De la Musique) Sto Su BHF Postavili?
-
mostarurscu
#917 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ne znam ljudi ...ne svidja mi se to sto se dijelimo ...fanaticosi tamo , neki ispred Luvra..
ako su fanaticosi kao najorganizovanija skupina predložili taj trg mislim da to treba ispostovat ...oni su čini mi se pozvali tamo na okupljanje od 14 h ...
e sad, mi bi se mogli skupit ispred Luvra recimo do 14 h pa se onda lagano svi prebacit tamo na taj trg tj. mjesto zajednickog okupljanja koje su oni predlozili...
dakle, da konačno mjesto okupljanja bude JEDNO , to koje su oni predložili ..
ako su fanaticosi kao najorganizovanija skupina predložili taj trg mislim da to treba ispostovat ...oni su čini mi se pozvali tamo na okupljanje od 14 h ...
e sad, mi bi se mogli skupit ispred Luvra recimo do 14 h pa se onda lagano svi prebacit tamo na taj trg tj. mjesto zajednickog okupljanja koje su oni predlozili...
-
specifikacija
#918 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Imas dvije mogucnosti :Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
1. Na platou ispred muzeja Louvre u 13h! Polazak prema Jelisejskim poljima u 14!
2. Sa BHF navijacima : http://www.bhfanaticos.com/index.php/en ... 8.facebook
Detalji :
1. Opcija
Duzina zamisljene setnje uz simpaticno navijanje je 3,5 km, a prolazimo kroz najljepse dijelove Pariza! Cilj je da se jako dobro zabavimo, te obiljezimo jedan trenutak koji ce mnogima ostati u lijepom sjecanju!
Dolaskom na Jelisejska polja planiramo rucak ( sendvici, brza hrana,restorancici - kako ko zeli), a zatim metroom/RER odlazimo na stadion!
2. Opcija
Mjesto okupljanja je na sjeveroistoku Pariza, na trgu koji je nekih 5 km udaljen od stadiona. Cilj je zajednicko druzenje i uvjezbavanje navijackih pjesama na vec pomenutom trgu. Vise o tome procitaj na zvanicnoj stranici BHF organizacije. Ja ne znam na koji nacin planiraju da se upute na stadion, gradskim transportom ili pjeske!
Na tebi je da odlucis koja ti opcija vise odgovara, a sigurno ce biti veliki broj navijaca koji se nece pojaviti niti na jednom organizivanom okupljanju!
Last edited by specifikacija on 17/09/2011 12:43, edited 1 time in total.
-
mostarurscu
#919 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:Imas dvije mogucnosti :Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
1. Na platou ispred muzeja Louvre u 13h! Polazak prema Jelisejskim poljima u 14!
Detalji :
1. Opcija
Duzina zamisljene setnje uz simpaticno navijanje je 3,5 km, a prolazimo kroz najljepse dijelove Pariza! Cilj je da se jako dobro zabavimo, te obiljezimo jedan trenutak koji ce mnogima ostati u lijepom sjecanju!
Dolaskom na Jelisejska polja planiramo rucak ( sendvici, brza hrana,restorancici - kako ko zeli), a zatim gradskim transportom odlazimo na stadion!2. Opcija
Mjesto okupljanja je na sjeveroistoku Pariza, na trgu koji je nekih 5 km udaljen od stadiona. Cilj je zajednicko druzenje i uvjezbavanje navijackih pjesama na vec pomenutom trgu. Vise o tome procitaj na zvanicnoj stranici BHF organizacije. Ja ne znam na koji nacin planiraju da se upute na stadion, gradskim transportom ili pjeske!
Na tebi je da odlucis koja ti opcija vise odgovara, a sigurno ce biti veliki broj navijaca koji se nece pojaviti niti na jednom organizivanom okupljanju!
a zar ne bi mogli u ovoj prvoj opciji sa Jelisejskih poljana tamo na taj trg koji su fanaticosi predložili ...?
imamo li vremena za to?
- ReD aka Socijalista
#920 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ima jedno 6km "pjehe"mostarurscu wrote:specifikacija wrote:Imas dvije mogucnosti :Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
Detalji :
1. Opcija
Dolaskom na Jelisejska polja planiramo rucak ( sendvici, brza hrana,restorancici - kako ko zeli), a zatim gradskim transportom odlazimo na stadion!2. Opcija
a zar ne bi mogli u ovoj prvoj opciji sa Jelisejskih poljana tamo na taj trg koji su fanaticosi predložili ...?
imamo li vremena za to?
- Samir27
#921 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
I Ja Mislim Da Jedno Mjesto Treba Samo Da Budne, Sto Se Djelimo? Treba Da Budemo Svi Skupa Da Nas Ima Sto Vise, Da Nas Se Francuzi Pripadnu???mostarurscu wrote:ne znam ljudi ...ne svidja mi se to sto se dijelimo ...fanaticosi tamo , neki ispred Luvra..
- mrtva kokoš
#922 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
nemojte se naslanjati na piramidu !! 
-
mostarurscu
#923 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
[quote="ReD aka Socijalista"][/quote]
šta je to , ko od Stanice do Vrapčića u Mostaru ...možemo mi to ..
šta je to , ko od Stanice do Vrapčića u Mostaru ...možemo mi to ..
-
specifikacija
#924 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ukoliko krenemo u 14h, mislim da ce nasa zamisljena manifestacija da se zavrsi oko 17h! Zaista necemo imati vremena da se sastanemo s njima na sjeveroistoku Pariza, jer do njih nam metroom treba nesto manje od sat vremena, tako da smo na tom trgu negdje oko 18h!mostarurscu wrote:specifikacija wrote:Imas dvije mogucnosti :Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
Detalji :
1. Opcija
imamo li vremena za to?
E sada, postoje i tu dvije mogucnosti :
Ukoliko se odluce na pjesacenje do stadiona, onda je to izvodljivo! I bilo bi dobro da oko 18h s tog trga zajedno krenemo ka stadionu, no koliko sam shvatio kroz razgovore s pojedincima, oni to bas ne praktikuju, i vise su fokusirani na staticno okupljanja na trgu,pripremanje koreografije, i sl.
S tog BHF predlozenog trga treba nam pjeske 1h i nesto do stadiona, ali konfiguracija terena nije bas impresivna, i prolazimo kroz pomalo problematicne kvartove, no ne vjerujem da bi bilo nekih incidenata.
Ukoliko se oni odluce uputiti na stadion gradskim transportom, i nama sa Jelisjeskih polja, i njima s tog trga, treba otprilike 45 minuta da dodjemo do potonjeg. Onda ne vidim zasto bi mi isli tamo?!
Ukoliko se upute gradskim transportom, a vjerovatno hoce, onda je ne vidim smisao njihovog okupljanja na tom marginalnom trgu! Mogli su se okupiti na Trokaderu kraj Ajfelovog tornja, i to bi bilo extra!
Last edited by specifikacija on 17/09/2011 12:59, edited 4 times in total.
-
mostarurscu
#925 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ReD aka Socijalista wrote: Ima jedno 6km "pjehe"od Louvrea preko Jel. do Pantina.
sta je to , ko od Autobuske stanice do Veležovog stadiona u Vrapčićima ..malo više ...možemo mi to