Hotline, to svaka firma imaazrica87 wrote:al moram samo jos reci da "hotline" ne znaci nista bezobraznostvarno ste me sad pogresno shvatili hahaha
A za hotline, ako bi neko postavio onu scenu iz LZN
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hotline, to svaka firma imaazrica87 wrote:al moram samo jos reci da "hotline" ne znaci nista bezobraznostvarno ste me sad pogresno shvatili hahaha
Znam, ali necu da ti kazeminsertdelete wrote:A metro, tramvaji, rer - kolko se otprilike cekaju, mislim u kojim intervalim saobracaju, jel svako 10-15 min
Metro oko 2 do 3 minuta(tokom dana). Od 20h moze se cekati i od 5 do 8 min! A RER nesto duze, zavisno od pravca, jer se linija racva i odlazi u dva/tri pravca. Rekao bih ne duze od 5 do 7 minuta ( tokom dana)! od 20h, ako je bas udaljeno predgradje, onda se ceka i do 20 min!insertdelete wrote:A metro, tramvaji, rer - kolko se otprilike cekaju, mislim u kojim intervalim saobracaju, jel svako 10-15 min
ma jok nematespecifikacija wrote:Hotline, to svaka firma imaazrica87 wrote:al moram samo jos reci da "hotline" ne znaci nista bezobraznostvarno ste me sad pogresno shvatili hahaha
Ne, vozac i ja nemamo bezobraznu mastu
A za hotline, ako bi neko postavio onu scenu iz LZN))) bas da upotpuni ovo dopisivanje
Da, tooooooazrica87 wrote:ma jok nematespecifikacija wrote:Hotline, to svaka firma imaazrica87 wrote:al moram samo jos reci da "hotline" ne znaci nista bezobraznostvarno ste me sad pogresno shvatili hahaha
Ne, vozac i ja nemamo bezobraznu mastu
A za hotline, ako bi neko postavio onu scenu iz LZN))) bas da upotpuni ovo dopisivanje
![]()
evo vam zabavljajte se http://www.youtube.com/watch?v=kPWEG9d8sHE
emrah_ wrote:Jel ide neko sa Centrotransom s onim aranzmanom od 5 dana.. Sto krece 8.Oktobra..
pozzzzzzzzz
ja sam sarajlija dolazim sa 2 jarana iz beca ..netreba nista al mozemo kafu popit u nedelju smo u parizuzeljonista wrote:Ima nas fina grupica sarajlija sto zivimo i druzimo se u parisu,pa kome sta treba moze da me kontaktira...
mi smo vec 9.10 u parizualD wrote:Imali ovde iko sto ce bit u Parizu 10.10, gdje ce te svi bit?
specifikacija, gdje ces ti u ponedeljak navecer lutati?
ou est le party mondiiiiiiiiiiiiii hahaahaha
Ovako, startna tarifa je 2 eura!semirhz wrote:Vidim pisete da su samo nase Y13, Y14, Y15, i Y16. Dolazi nas dvadesetak iz dablina i bit ce mo svi smjesteni na Y1 i Y2
@specifikacija Koliko otprilike kosta Taxi u Parizu na 5-6km za 4 osobe. Hvala
cuj kad je to bilo.. baho je moj jaran nije mi to nikad pricaovozač wrote:@specifikacija pusti to, ne skreći sa teme, tekma je u pitanju, koga zanima brak u ovom vremenu razvrata![]()
nego šta misliš da napišemo tvoj broj mobitela![]()
uvijek mi padne na pamet kad su na željinoj utakmici objavili na semaforu bahin broj telefona (za neupućene riječ je o sabahudinu topalbećireviću, našem komentatoru inače velikom navijaču sarajeva) ...
i'm so sorry, stvarno nisam htjela uhelaciti temumekaba wrote:Kako tema ode u helac kad se Azrica pojaviZaboravi se i koreografija,karte,navijanje ........ nemogu da skontam ko je na koga PUKO
Japanska kuhinja i ja smo na Vistar(i)mo wrote:Speci, treba mi jedan dobar japanski restoran u Parizu... ali da prodaje iskljucivo vegetarijanski sushi (moze i sa pangasius ribom, ali samo iz Vijetnama). Pomozi buraz...
semirhz wrote:Vidim pisete da su samo nase Y13, Y14, Y15, i Y16. Dolazi nas dvadesetak iz dablina i bit ce mo svi smjesteni na Y1 i Y2
Ti si kralj, Veleza mi. I ovo mi odgovorio!? Odmori malo. Ne treba mi nikakav Japanac vec sam mislio da na ovo neces (znati) dati odgovor.specifikacija wrote:Japanska kuhinja i ja smo na Vistar(i)mo wrote:Speci, treba mi jedan dobar japanski restoran u Parizu... ali da prodaje iskljucivo vegetarijanski sushi (moze i sa pangasius ribom, ali samo iz Vijetnama). Pomozi buraz...Ne da to ne volim, ali ni gladan ne bih tamo otisao
Jednom sam bio, i jos nosim onaj gorak ukus
![]()
Manje vise, svaki ti je japanski restoran isti u Parizu, a predlazem da odes u" rue Saint Honoré", metro stanica je Palais Royal - Museé du Louvre ( linija br.1 i 7). Te tu potrazi nestoZnam da ih ima mnogo na toj lokaciji, i da su dobri! Mozda je tu malo skuplje u odnosu na neka druga mjesta!
Pokusaj od trga Opere (istoimena stanica metroa, linija br. 3, 8,7 i 9) da se spustis prema Louvru, ali nemoj da ides Av. de l'Opéra, vec sporednim ulicicama s lijeve strane. Tu ima puno Japanaca
Predlazem i kvart oko metroa Etienne Marcel ( linija br 4.) - tu sam ja negdje jeo, jednom i nikada viseNije lose ko voli
specifikacija wrote:Upute za trazenje odredjene lokacije ili prevoza od aerodroma do hotela!
Ukucajte : http://maps.google.fr/
Napisite trazenu adresu hotela i google ce vam sve izbaciti sve u 3D dimenziji. U gornjem lijevom uglu primjeticete mogucnost smanjenja/povecavanja mape, i "cikicu", pa klikom ga postavite u trazeni kvart, i sve obidjete.
Ukoliko zelite naci najblizu metro/RER stanicu, onda pogledom trazite plavo zaokruzeno slovo M ili RER! Kada saznate ime stanice, onda idite na sljedecu/e stranicu :
- http://www.ratp.fr/informer/pdf/orienter/f_plan.php (Plan metroa)
- http://www.blogencommun.fr/blog/wp-cont ... -paris.gif ( Plan RER-a /predgradje Pariza)
Meni se pridruzuju dvojica iz Dublina, na Z14 cini mi se. Ima vas iraca pun djavo.semirhz wrote:Vidim pisete da su samo nase Y13, Y14, Y15, i Y16. Dolazi nas dvadesetak iz dablina i bit ce mo svi smjesteni na Y1 i Y2
Je l' 90 000 eura/bracni parstar(i)mo wrote:Kako ih nece biti kad im onoliku socijalu daju...![]()
![]()