specifikacija, gdje ces ti u ponedeljak navecer lutati?
ou est le party mondiiiiiiiiiiiiii hahaahaha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tamo kupi samo kartu za Pariz. CDG je je 5-ta zona, i cijena karte do Pariza iznosi oko 9 eura! S tom kartom mozes doci do hotela, a kasnije kupi taj paket od 10 karata (12,5 eura) ili "Paris Visite" :fosil wrote:Bas ti hvala gdje cuo i ne cuospecifikacija wrote:Od CDG aerodroma ides RER B do stanice Gare du Nord, tu presjedas i kroz pomalo mracne hodnike dolazis do stanice " La Chapelle" - trazis liniju br.2 pravac Porte Dauphine. Tom linijom ides do stanice "Villiers", te opet presjedas, i ovaj put trazis liniju br.3 pravac - Pont de Levallois Bécon, te izlazis na zeljenoj stanici " Wagram". To je odlican kvart!fosil wrote:Specifikacija brate trebam pomocGledajuci ovu mapu metroa nikako da skontam kako da dodjem od CDG do hotela koji je na stanici Wagram linija 3.
Metro :
Line 3 : Wagram (direct access to the "Grands Magasins")
RER C : Direct to the station, the Eiffel Tower, les Invalides and Notre Dame
Bus : 53 & 94
Address : 51, Boulevard Péreire 75017 Paris
Ovo sam kopirao sa web stranice od hotela.
Evo ti plan metro, tek tako da se malo treniras ( vrlo je jednostavno): http://www.ratp.fr/informer/pdf/orienter/f_plan.php
, jos mi samo reci kakvu kartu da kupim od CDG do Wagrama. Ako kupim onu verziju od 10 karti, jel se to moze koristiti i koliko ih trebam za tu liniju. Izvini sto peglam
. I jos jedno pitanje, dali ima na CDG "Orange" standova da kupim prepaid karticu.
ImproviziracualD wrote:Imali ovde iko sto ce bit u Parizu 10.10, gdje ce te svi bit?
specifikacija, gdje ces ti u ponedeljak navecer lutati?
ou est le party mondiiiiiiiiiiiiii hahaahaha
Gdje cete hodati u ponedeljak navecer? Ima nas grupa iz Sarajeva dolazimo sa svih strana Evrope samo neznam gdje bi mogli izac na cuguzeljonista wrote:Ima nas fina grupica sarajlija sto zivimo i druzimo se u parisu,pa kome sta treba moze da me kontaktira...
To sto ja radim je vrlo jednostavno. Ukucam sljedece : http://maps.google.fr/ Zatim ubacim zeljene elemente i google mi izbacis sve u 3D dimenziji. Stavise, u gornjem lijevom uglu primjetices" cikicu", pa klikom ga postavis u taj kvart, i sve obidjesadgo wrote:"specifikacija", vidim da sluzis kao pokretna enciklopedija, pa reko da ubacim i ja jedno ?
Po onoj mapi grada, kako bi javnim saobracajem dosao do sl. adrese : 3 rue de lisbonne, rosny-sous-bois 93561,Paris sa aerodroma CDG ?
Zahvaljujem na info, vrlo jednostavnospecifikacija wrote:To sto ja radim je vrlo jednostavno. Ukucam sljedece : http://maps.google.fr/ Zatim ubacim zeljene elemente i google mi izbacis sve u 3D dimenziji. Stavise, u gornjem lijevom uglu primjetices" cikicu", pa klikom ga postavis u taj kvart, i sve obidjesadgo wrote:"specifikacija", vidim da sluzis kao pokretna enciklopedija, pa reko da ubacim i ja jedno ?
Po onoj mapi grada, kako bi javnim saobracajem dosao do sl. adrese : 3 rue de lisbonne, rosny-sous-bois 93561,Paris sa aerodroma CDG ?Tako se moze Pariz "upoznati", a sve djeluje kao igra!
Od CDG aerodroma RER B ides do stanice "Gare du Nord",tu presjedas za RER E4 i izlazis na stanici Rosny Bois - Perrier! I onda pjeske do hotela![]()
http://www.blogencommun.fr/blog/wp-cont ... -paris.gif
Aid, kao sto sam objasnio Adgu, tako cu i tebe uputiti da procitas napisane uputealD wrote:haj specifikacija mi opisi kako cu od hotela naseg do okupa Bhf-a doc bez da taxi uzimam
<- Timhotel Boulogne Rives de Seine
251, Boulevard Jean Jaures
Boulogne Billancourt -> porte de pantin ?
Iz pouzdanih izvora sam nacuo da je rijec o cetverocifrenom broju kada je rijec o tvojoj platici, a prvi broj nije 1, a ni 2azrica87 wrote:skup ovaj pariz
azrica87 wrote:skup ovaj pariz
Hocu, a tamo je najsladjestar(i)mo wrote:Specifikacija, ako ikad budes navracao "istocnije", javi se. Red je da te castim! Ne mogu obecati u Parizu nista jer nisam sam.
Ne znam, mislim da cu se ponasati kao Tevez na klupi MC tokom utakmice vs Bayernastar(i)mo wrote:Ma kakav crnokosi, vidis da ona sve organizuje. Speci, upadaj... izmjena u timu.
Bravo za Lukavac!bosnia_sandro wrote:ljudi evo ko jos nije nasao prevoz idealne prilike![]()
![]()
Ako je neko zainteresovan neka se javi u PP ili na broj telefona![]()
Organizovani prevoz na kvalifikacionu utakmicu za EURO 2012, između reprezentacije Francuske i BIH
PLAN PUTOVANJA
DAN 1
Polazak iz Lukavca je u ponedjeljak, 10.10.2011. godine u jutarnjim satima (tačna satnica će na vrijeme biti utvrđena) Vožnja na relaciji Lukavac - Slavonski Brod – Zagreb – Ljubljana – Munchen. Dolazak u Munchen u podnevnim satima. Smještaj u Hotel Easy Palace. Slobodno vrijeme.
DAN 2
Polazak iz Munchen-a 11.10.2011.godine u jutarnjim satima. Vožnja na relaciji Munchen – Stutgart- Strasbourg – Metz – Pariz. Dolazak u Pariz u podnevnim satima.Smjestaj u Hotel F1. Slobodno vrijeme i odlazak na utakmicu.
DAN 3
Izlazak iz Hotela F1, slobodno vrijeme za dorucak i kafu. Polazak prema Munchenu na istoj relaciji.Dolazak se ocekuje oko 18 satima. Smjestaj u Hotelu Easy Palace. Slobodno vrijeme.
DAN 4
Napustanje hotela. Slobodno vrijeme za dorucak i kafu, i kretanje prema Bosni i Hercegovini. Planirano vrijeme dolaska u vecernjim satima.
CIJENA 350 KM
U cijenu aranžmana je uključen prevoz, 3 spavanja, i karta za utakmicu(zapadna tribina blok C).
Telefon 061/292-538
Ponavljam! Da sam zeMsko, ne bi ti meni tako lako pobjeg'o!specifikacija wrote:Ne znam, mislim da cu se ponasati kao Tevez na klupi MC tokom utakmice vs Bayernastar(i)mo wrote:Ma kakav crnokosi, vidis da ona sve organizuje. Speci, upadaj... izmjena u timu.Sada ce me azrica ignorisati tokom pune dvije sedmice
Volimo mi to svi ali crnokosi mora da cita tvoje misli inace nista od njega...azrica87 wrote:cini mi se da tevez nece vise nikad zaigrati za mc![]()
star(i)mo: najvise volim, kad ja mogu sama organizovati sve