Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na oznacenim sekcijama (bh zastava) stadiona i u sekciji Y na juznoj tribini, gotovo da nema slobodnog mjesta! S obirom da smo na forumu forsirali kupovinu ulaznica na tom dijelu stadiona, koji prema mojoj slobodnoj procijeni prima preko 25 000 navijaca, smatram da se mozemo nadati da 65% mjesta pripada nasim navijacima A to znaci oko 16 200 navijaca! Odvise optimista?
specifikacija wrote:Na oznacenim sekcijama (bh zastava) stadiona i u sekciji Y na juznoj tribini, gotovo da nema slobodnog mjesta! S obirom da smo na forumu forsirali kupovinu ulaznica na tom dijelu stadiona, koji prema mojoj slobodnoj procijeni prima preko 25 000 navijaca, smatram da se mozemo nadati da 65% mjesta pripada nasim navijacima A to znaci oko 16 200 navijaca! Odvise optimista?
Govorilo se ranije ovdje da se ne mogu unijeti nikakve torbe na stadion. Šta je sa ženama, mogu li one svoje tašne unijeti? Da njima uvalimo makar majicu sa presvući se ili nešto, valja sa stadiona odmah u autobus za Bosnu pun raznih mirisa.
Nije moja srećom, ali hajde rekoh da je iskoristim makar nekako.
Ma lave, ja ću cijeli dan lutati po Parizu i kafanama pješobusom i metroom tako da šta iznesem to jutro iz hotela sa mnom je cijeli dan i na utakmici sve do autobusa kojeg ću vidjeti nakon tekme.
fosil wrote:Koja bi to slika bila 15000 Bosanaca a boga mi i Hercegovaca svi zagrljeni skacu, luduju i pjevaju:
OOOOOOO Hajde zabij gooo,
hajde zabij go, hajde zabij go
pa da slavimoooo.
Samo da kazem da ova lokacija gdje su bhf odlucili da se skupe navijaci je truba...to je skoro periferni dio parisa,mogli su kao i svi ostali navijaci kad gostuju u centru grada izabrati lokaciju,al pisaj ga sad..
zeljonista wrote:Samo da kazem da ova lokacija gdje su bhf odlucili da se skupe navijaci je truba...to je skoro periferni dio parisa,mogli su kao i svi ostali navijaci kad gostuju u centru grada izabrati lokaciju,al pisaj ga sad..
specifikacija wrote:Na oznacenim sekcijama (bh zastava) stadiona i u sekciji Y na juznoj tribini, gotovo da nema slobodnog mjesta! S obirom da smo na forumu forsirali kupovinu ulaznica na tom dijelu stadiona, koji prema mojoj slobodnoj procijeni prima preko 25 000 navijaca, smatram da se mozemo nadati da 65% mjesta pripada nasim navijacima A to znaci oko 16 200 navijaca! Odvise optimista?
Racunaj i to da masa raje pojma nije imala za sa-x temu npr ili gdje ce biti nasi, pa ce nas biti diljem cijelog stadiona, naravno najveca koncentracija ce biti na jugu, i to mislim da ce vise od 60% uga nase biti, bar 70%, i dalje sam misljenja da je ovo nase najmasovnije gostovanje i da ce sigurno, ali bas sam ubjedjen, biti +20.000 ljudi!!
zeljonista wrote:Samo da kazem da ova lokacija gdje su bhf odlucili da se skupe navijaci je truba...to je skoro periferni dio parisa,mogli su kao i svi ostali navijaci kad gostuju u centru grada izabrati lokaciju,al pisaj ga sad..
To je isto kad bi se Horde Zla skupljale u Buca Potoku
Ma karikiram sa majicom ali pitam hoće li se moći makar ženske torbe unijeti pa da djevojkama uvalimo neke stvari?
Ajde novčanici i mobiteli mogu u džepove ali fotoaparat(i), pasoši? Ako sve naguram u džepove izgledat ću ko mješanac guzlatih crnkinja i američkih cowboya.
To je isto kad bi se Horde Zla skupljale u Buca Potoku
Ma bjezi ba,evo dobio sam info od jarana,kaze da ce korteo ici od parka na pantinu do stadiona,to je bruka hodanja do st denisa...
Eborg wrote:Ma karikiram sa majicom ali pitam hoće li se moći makar ženske torbe unijeti pa da djevojkama uvalimo neke stvari?
Ajde novčanici i mobiteli mogu u džepove ali fotoaparat(i), pasoši? Ako sve naguram u džepove izgledat ću ko mješanac guzlatih crnkinja i američkih cowboya.
Eborg vidim da si iz Zenice i pratis likČe mozda se i znamo pa ako hoces ostavi kod nas u hostelu stvari.