vozač wrote:a ako imam ćaće, oli ti šiške, šta onda, možda da stavim rajfmostarurscu wrote:trebamo svi kad krenemo napisat na čelu nickove s foruma da se prepoznamo ...
rajf nije na odmet...koke Pariške treba zavodit
Moderators: Charuga, Tomahawk11
vozač wrote:a ako imam ćaće, oli ti šiške, šta onda, možda da stavim rajfmostarurscu wrote:trebamo svi kad krenemo napisat na čelu nickove s foruma da se prepoznamo ...
vozač wrote:kolko bi nam trebalo da ga nas jedno 15000 ofarbamomostarurscu wrote:
vulevuuuu handareeeeeeestar(i)mo wrote:vulevuuuu cega?
pa bolan ne bio, ljudi ti daju fino numerisana mjesta, a ti bi sad prelazio iz sektora u sektor,mostarurscu wrote:zna li iko jel postoji fizička mogućnost prelazaka iz sektora u sektor na južnoj tribini ?
kontam ako budemo eventualno malo raštrkani da se možemo svi sastavit ....
ja uplatio u pon ostatak i + za kartu i neko osiguranje i kazu nema sanse da se karte dobiju prije busa da ne bi bilo ostala kod kuce i tako to iako sam insistirao da dobijem kartumotorola01 wrote:Rekla mi da dodjem kad mogu da jos platim i kartu,jer sma samo platio aranzman.A da li cu dobiti kartu odmah ili ne,to stvarno ne znam.Vjerovatno cu odmah sutra otici da i to rijesim i da se osigurammostarurscu wrote:motorola01 wrote:Samo da prijavim da su me maloprije zvali iz Centrotransa i kazu da sam imao srece i da ima mjesta i da sam siguran putnik![]()
...Trebam jos samo otici i uplatiti kartu
..Ne znam od cega je sve ovo,da li se stvarno stvorilo mjesto(neko otkazao ili) ili zbog danasnjeg poziva centrali u Sa,to stvarno ne znam ali kako god ide se
što ti je reći zaprijetit malo ...
![]()
Šta su ti to rekli za kartu ? da trebaš doći i uplatiti? kada ? ja kontao da mogu to kad krenemo ...
vozač wrote:hajde specifikacija "sretan put u baraž" ... korektan prevod moliću
ili možda "idemo francuska, sretan put u baraž"
nešto u stilu "ale,ale"
ma dobro je jaranne moj a neko pita za tebeLOGCAP III wrote:ma nisam bio odsutan...pratio sam ja vas sve samo od silnog posla nikako da stignem nesto i napisat ali eto na onaj text sam mora da reagujemspecifikacija wrote:@logcap III
Sto si to bio odsutan ovih dana?

Fabiano wrote:Prvo da se zahvalim na pozitivnim kritikama... A što se tiče majici sa miki mausom, ja sam ih napravio nekoliko komada na bijeloj majici sa prednje strane; ako neko želi i pozadi - šaljem vam prijedlog na osnovu vaših komentara:
Download link u vektorima: http://www.megaupload.com/?d=LTHZSL3F
Selimo na istok...modrica-MA wrote:Gdje cemo sad kupovat karte,jos samo 8 karata na Y1,Y2,Y13,Y14,Y15,Y16.
Na C7,C8,C9,C10 ima isto jos nesto malo.![]()
Zux wrote:C8 dva komada![]()
azrica87 wrote:mislim da u naredni 2,5h nece biti nikakvog izvjestaja
Kako si to mogao zaboravitimostarurscu wrote:azrica87 wrote:mislim da u naredni 2,5h nece biti nikakvog izvjestaja
ja zaboravio šta čekam cijeli dan ...
igra od prve minute
Daj sta jednostavnije ovo haman ne frcera.Daj da vidimo tu majicu jb mu mishaFabiano wrote:Prvo da se zahvalim na pozitivnim kritikama... A što se tiče majici sa miki mausom, ja sam ih napravio nekoliko komada na bijeloj majici sa prednje strane; ako neko želi i pozadi - šaljem vam prijedlog na osnovu vaših komentara:
Download link u vektorima: http://www.megaupload.com/?d=LTHZSL3F

Hvala za trud.Majica je dobra samo mi nije bas ono navijacka.Mozda sam i ja malo otisao extremno navijacki u lijevoFabiano wrote:Poslao sam prijedlog na portal koji prodaju majice, pa možete vidjeti kako izgleda. Ako je nekome mrsko da sam pravi, može i preko neta naručiti (cijena 9 €)