Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#1951 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

Topla voda wrote:
Edin H. wrote: Sve mi diraj samo Centrotrans mi ne diraj :x

:D

Ma glupani nesto kalkulisu, a na kraju ce im ostati guta ulaznica :dance: jer su se raja ionako uglavnom snasla preko website-a.
Istina prodali su neki dan ulaznice BHF-u.

BHF ce biti okruzen turistima :D sto su dosli na razgledanje Pariza, pa da malo skoknu i na utakmicu :D
a bhf ce da bude sa brajlovicem i cevabdzijama,gostima saveza :D
:D :thumbup:

Samo da ne bude kao u Rumuniji kada su dosli ovi nasi satro politicari, lafo hoce sa rajom, a onda ih okruzila murija i odvojila od nasih navijaca, pa onda jadni nisu smjeli odvaljivati stolice i bacati u teren :dance: kao sav normalan svijet :mrgreen:
Samir27

#1952 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Samir27 »

Chuckie wrote:
armin00 wrote:
issoten wrote:Ima li kakva grupa NA FACEBOOKU u vezi utakmice gdje se svi uclanjujemo???
ima! :-D :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=245514718817923
Extra, upadajte na grupu. :D

Otiso Suljo u Francusku na utakmicu, prije utakmice gladan ko pas, ulazi u restoran i sjeda za stol. Odmah trci konobar.

Gleda Suljo onu kartu, sve na francuskom pise nekonta nista, kad ce Suljo
- La Pasulj e La Kobasic

Konobar: Ehh moj jarane, pojo bi ti La Govno da ja nisam iz Bosne. :lol:

Ima I Ova.........

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 2879876142
Samir27

#1953 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Samir27 »

manchester wrote:1. 9 ulaznica (masinac) + 36 (prijatelji) ... ukupno 45 ulaznica
2. 10 komada (star(i)mo & friends)
3.104 karte sto ja znam iz DK (dva busa)
4.Armin-sa 6 karata
5.Shmeker_Ze 4 karte
6.8 karata na c3-c4 (vozač & raja iz holandije)
7. 60 komada mojih, (Belgija, Svica i Skotska)
8. Topten_4 komada (Slovenija-Ljubljana)
9. 8 komada na Z12 (Mostar) + 4 karte u sektoru B
10. 28 komada - Mostar
11. 10 Karata na A5 - Samir (Engleska UK)
specifikacija

#1954 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Samir27 wrote:
manchester wrote:1. 9 ulaznica (masinac) + 36 (prijatelji) ... ukupno 45 ulaznica
2. 10 komada (star(i)mo & friends)
3.104 karte sto ja znam iz DK (dva busa)
4.Armin-sa 6 karata
5.Shmeker_Ze 4 karte
6.8 karata na c3-c4 (vozač & raja iz holandije)
7. 60 komada mojih, (Belgija, Svica i Skotska)
8. Topten_4 komada (Slovenija-Ljubljana)
9. 8 komada na Z12 (Mostar) + 4 karte u sektoru B
10. 28 komada - Mostar
11. 10 Karata na A5 - Samir (Engleska UK)
+ 3 600 ulaznica Centrotrans Sarajevo :D nisam mogao da se suzdrzim, sorry :-D

Bice nas sigurno oko 15 000, a nema potrebe da pisemo ko je gdje kupio 2 ili 10 ulaznica, svakako to niko od nas nece brojati. I dalje cekamo mashinca007! :thumbup:
mekaba

#1955 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mekaba »

Saznajem da se Masinac nalazi na putu za Pariz tako da od izvjestaja haman nista :lol:
specifikacija

#1956 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

...
Last edited by specifikacija on 23/09/2011 22:31, edited 2 times in total.
specifikacija

#1957 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mekaba wrote:Saznajem da se Masinac nalazi na putu za Pariz tako da od izvjestaja haman nista :lol:
Mozda zeli da provjeri stvar na licu mjesta :D
mostarurscu

#1958 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

evo centrotours je izbacio na site rezervaciju ulaznica pa nek rezervise kome treba , a hoće da ih tu uzme ...

vjerovatno ih nece biti mnogo u slobodnoj prodaji jer po mojim informacijama ljudi neprestano rezerviraju i dalje preko njih tako da će oni ostaviti sebi većinu karata za aranžmane ... ;-)
specifikacija

#1959 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:evo centrotours je izbacio na site rezervaciju ulaznica pa nek rezervise kome treba , a hoće da ih tu uzme ...

vjerovatno ih nece biti mnogo u slobodnoj prodaji jer po mojim informacijama ljudi neprestano rezerviraju i dalje preko njih tako da će oni ostaviti sebi većinu karata za aranžmane ... ;-)
Mozes li, molim te, pokusati blokirati 25 ulaznica, a reci cu ti zasto?
mostarurscu

#1960 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote:
mostarurscu wrote:evo centrotours je izbacio na site rezervaciju ulaznica pa nek rezervise kome treba , a hoće da ih tu uzme ...

kako mislis blokirati?
specifikacija

#1961 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote:

kako mislis blokirati?
Pokusacu ja to nekome da posaljem, nije isti sistem kao u Fr! Koji je tacan sajt, ako mozes kopirati, molim te!
Na sajtu ne mogu to naci! Vjerovatno trazim na pogresnom mjestu. Evo, slusam neku francusku pjesmicu, a sada slijedi neka arapska muzikica :) To sigurno nije to o cemu ti govoris :)
specifikacija

#1962 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Nasao sam, moze se max rezervisati samo 5 karata!
mostarurscu

#1963 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote:Nasao sam, moze se max rezervisati samo 5 karata!

da ,samo pet ali ne kontam što će ti karte ?
Eskimko

#1964 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Eskimko »

Evo mene opet....sigurno kao i vi listam ove nase razne forume vezane za tekmu u Parizu pa na jednom naleti na slijdecu "informaciju"........
..Danas mi jedan jaran rekao da necemo moci nista unjeti na tribine od salova,zastava ,dresova ili bilo kakvo obiljezje Bosne i Hercegovine.Normalno to vazi samo za one koji su uzeli karte na njihovim tribinama... ..

Naravno da mi nije u interesu sirenja dezinformacija ali me fakat interesuje vase misljenje dali je tako nesto moguce.
Ja licno sumnjam cak sta vise ubijedjen sam da ce nam se ponoviti kao i na dosadasnjim gostovanjima ....kad francuzi skontaju koliko nas ima odredice nam jedan dio tribina gdje ce nas smjestiti sve zajedno bez obzira gdje je ko kupovao kartu... :bih:
Rob_Atl

#1965 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Rob_Atl »

i u Genku su radili isto ko nije bio na nasoj tribini :-)
BHF_Manijak

#1966 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by BHF_Manijak »

Nek su noi supci u centrotransu odmah "nakacili" natpis NEMA KARATA U PRODAJI, otac ih... :roll: Koji debiluk, loze raju bezze!
mostarurscu

#1967 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

Eskimko wrote:Evo mene opet....sigurno kao i vi listam ove nase razne forume vezane za tekmu u Parizu pa na jednom naleti na slijdecu "informaciju"........
..Danas mi jedan jaran rekao da necemo moci nista unjeti na tribine od salova,zastava ,dresova ili bilo kakvo obiljezje Bosne i Hercegovine.Normalno to vazi samo za one koji su uzeli karte na njihovim tribinama... ..

Naravno da mi nije u interesu sirenja dezinformacija ali me fakat interesuje vase misljenje dali je tako nesto moguce.
Ja licno sumnjam cak sta vise ubijedjen sam da ce nam se ponoviti kao i na dosadasnjim gostovanjima ....kad francuzi skontaju koliko nas ima odredice nam jedan dio tribina gdje ce nas smjestiti sve zajedno bez obzira gdje je ko kupovao kartu... :bih:

kako uđe 20.000 Iraca onda sa obilježjima u p.m.., ne vjerujem da ce nam to biti problem ...
lajkujMe

#1968 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lajkujMe »

Ovako mene interesuje da odem na tekmu, necu sam a niko od jarana nece da ide samnom, kartu nisam kupio, razmisljao sam da idem nekim aranzmanom ali sve rasprodato, imam auto ali sam da idem ne isplati mi se. zato bih uradio jednu malu anketu pa da vidim da li da idem ili ne.

Pitanje je: hoceli iko da ide sa mnom s mojim autom, vi sebi obezbjedite kartu ja sebi svoju, placamo gorivo na jednake dijelove + vinjete i putarine. Hranu ponesemo sa nama (dobrodosli u croatiu a p* m** bosanac vadi taj paradajz i pitu nemozes uci :lol: :lol: ) ili kupujte sami sebi na putu do pariza.

Uvjeti: mora nas biti najmanje cetvero, moras dio goriva platiti, moras imati vozacku (nemogu ja vozati non stop toliko), biometrijski pasos i obecati mi da neces traziti azil :lol: .

Cime idemo: ruzno auto bogami ali vozi dobro, opel combo tour lol, benzinac, u optimalnim uvjetima treba nam 500 km za gorivo povratna (600 km za svaki slucaj) + vinjete i putarine, necemo nociti u parizu nego odmah natrag do bosne, nadam se da cemo stici u pariz pa prije 12 sati popodne da malo razgledamo grad jbg...

ko bi htio (ozbiljno) ici nek se javi pa da vidimo sta se moze uraditi.
specifikacija

#1969 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Vec vidim naslove u fr. novinama! :D i to zelim podijeliti s vama :thumbup:

12.10.2011 Liberation - dnevni casopis

Fenomenalni bh navijaci smjesteni na jugoistocnim tribinama naseg najveceg stadiona " Stade da France" pruzili su tokom svih 90 minuta nevjerovatno podrsku reprezentaciji BiH,koja je u vrlo teskoj utakmici nadigrali domacu selekciju rezultatom 1:3!Tokom citavog meca sticao se utisak da se ovaj nogometni spektakla odigrava u Sarajevu, a ne Parizu. Ne preostaje nam nista drugo nego da se pripremimo za baraz, a reprezentaciji Bosne i Hercegovine, i njenim sjajnim navijacima, cestitamo na zasluzenoj pobjedi!

Jean Pierr Dupont

Sa francuskog preveo : Specifikacija :D
Chuckie

#1970 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

lajkujMe wrote:Ovako mene interesuje da odem na tekmu, necu sam a niko od jarana nece da ide samnom, kartu nisam kupio, razmisljao sam da idem nekim aranzmanom ali sve rasprodato, imam auto ali sam da idem ne isplati mi se. zato bih uradio jednu malu anketu pa da vidim da li da idem ili ne.

Pitanje je: hoceli iko da ide sa mnom s mojim autom, vi sebi obezbjedite kartu ja sebi svoju, placamo gorivo na jednake dijelove + vinjete i putarine. Hranu ponesemo sa nama (dobrodosli u croatiu a p* m** bosanac vadi taj paradajz i pitu nemozes uci :lol: :lol: ) ili kupujte sami sebi na putu do pariza.

Uvjeti: mora nas biti najmanje cetvero, moras dio goriva platiti, moras imati vozacku (nemogu ja vozati non stop toliko), biometrijski pasos i obecati mi da neces traziti azil :lol: .

Cime idemo: ruzno auto bogami ali vozi dobro, opel combo tour lol, benzinac, u optimalnim uvjetima treba nam 500 km za gorivo povratna (600 km za svaki slucaj) + vinjete i putarine, necemo nociti u parizu nego odmah natrag do bosne, nadam se da cemo stici u pariz pa prije 12 sati popodne da malo razgledamo grad jbg...

Svaka cast na ovoj inicijativi eto ko nije uplatio izvrsne prilike.
specifikacija

#1971 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lajkujMe wrote:Ovako mene interesuje da odem na tekmu, necu sam a niko od jarana nece da ide samnom, kartu nisam kupio, razmisljao sam da idem nekim aranzmanom ali sve rasprodato, imam auto ali sam da idem ne isplati mi se. zato bih uradio jednu malu anketu pa da vidim da li da idem ili ne.

Na pocetnim stanicama pojedini forumasi su vec izracunali cijenu puta : benzin, vinjete,cestarine! Mislim da ti to moze biti od velike koristi! Uzgred, nadam se da ces naci 3 putnika :thumbup: Sretno i, aBd, vidimo se u Parizu :thumbup:
lajkujMe

#1972 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lajkujMe »

specifikacija wrote:

Na pocetnim stanicama pojedini forumasi su vec izracunali cijenu puta : benzin, vinjete,cestarine! Mislim da ti to moze biti od velike koristi! Uzgred, nadam se da ces naci 3 putnika :thumbup: Sretno i, aBd, vidimo se u Parizu :thumbup:
Pratim temu od postanka, moram se namsijati onome koji je rekao 4000 km s autom :lol: mozda s SUV'om koji trosi 25 litara na 100 km :run: ja bih rekao da je tamo pa vamo od 500 do 800 km.
specifikacija

#1973 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@lajkujMe

U svakom slucaju aranzman busom kosta 435 KM ( a sve je popunjeno, to tvrdis), tako da je tvoj prijedlog vrlo interesantan. Nego da te pitam, koju vrstu muzike slusas? :D da znaju ljudi sta ih ceka tokom 2 000 kilometara + isto za povratak u Sa. :thumbup:

Ko je napisao 4 000KM, odmah slijedi egzekucija :) Ali, mozda sam to bio ja :D U tom slucaju sigurno sam aludirao na kilometre :D U Fr. ako zelis da ustedis 70 eurica, onda idi obicnim putem od Strazburga do Pariz.Vozices se 1h 30 min. duze u odnosu na autoput, te potrositi dva do tri litra vise benzina!
lajkujMe

#1974 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lajkujMe »

specifikacija wrote:@lajkujMe

U svakom slucaju aranzman busom kosta 435 KM ( a sve je popunjeno, to tvrdis), tako da je tvoj prijedlog vrlo interesantan. Nego da te pitam, koju vrstu muzike slusas? :D da znaju ljudi sta ih ceka tokom 2 000 kilometara + isto za povratak u Sa. :thumbup:
Slusam sve i svasta, zabavnu muziku uglavnom starije pjesme iz 80tih, eminema, halid beslica i narodnjake njegovog kalibra niposto turbo folk :roll: ali sve to nije vazno imam kasetofon kodiran kod nisam dobio kad sam auto kupio, znaci slusati cete samo mene kako brbljam :dance:
specifikacija

#1975 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lajkujMe wrote:
specifikacija wrote:@lajkujMe

Slusam sve i svasta, zabavnu muziku uglavnom starije pjesme iz 80tih, eminema, halid beslica i narodnjake njegovog kalibra niposto turbo folk :roll: ali sve to nije vazno imam kasetofon kodiran kod nisam dobio kad sam ga kupio, znaci slusati cete samo mene kako brbljam :dance:
Jos ako je pusenje dozvoljeno u autu, siguran sam da ce biti zainteresovanih :)
Sve informacije treba proslijediti :D
Locked