Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sgunited

#1926 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sgunited »

e hvala ti puno posjetice se nesto, usotalom ima nas dosta u busevima pa mozda i zajedno sta skontamo...i jos jedno pitanje busem do pariza koliko bi trebalo? Sa pauzama oko 30 sati ili je manje
specifikacija

#1927 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

sgunited wrote:e hvala ti puno posjetice se nesto, usotalom ima nas dosta u busevima pa mozda i zajedno sta skontamo...i jos jedno pitanje busem do pariza koliko bi trebalo? Sa pauzama oko 30 sati ili je manje
Molim :-D A iz Sa. do Pariza treba izmedju 24h do 30h! Mada je 24h sasvim dovoljno, 30h vec zvuci ekstremno!
Last edited by specifikacija on 23/09/2011 18:18, edited 1 time in total.
specifikacija

#1928 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mekaba wrote:
specifikacija wrote:
karanana wrote:ja mislim da sam ja jedini koji ne ide a pise ovdje.
Svi po 10 eura, te dodjes i ti. Ocaj ti je, koliko se sjecam, obecala kupiti kartu!

Ja sam obecao kartu i ispunio obecanje.Karta je narucena i stigla sa ostalim kartama.Dakle akcija sto se mene tice moze poceti. Hajmo po cenera da povedemo jos jednog nabrijanog,
On nesto nece :-D
Topla voda

#1929 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Topla voda »

kome se da ,a nije jos zavrsio prevoz,rayanairom iz zadra do brisela je 120 km povratna..10-13 oktobar.
pa iz brisela nekako,ima voz,a imate citav dan da stignete :)
manchester

#1930 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by manchester »

1. 9 ulaznica (masinac) + 36 (prijatelji) ... ukupno 45 ulaznica
2. 10 komada (star(i)mo & friends)
3.104 karte sto ja znam iz DK (dva busa)
4.Armin-sa 6 karata
5.Shmeker_Ze 4 karte
6.8 karata na c3-c4 (vozač & raja iz holandije)
7. 60 komada mojih, (Belgija, Svica i Skotska)
8. Topten_4 komada (Slovenija-Ljubljana)
9. 8 komada na Z12 (Mostar) + 4 karte u sektoru B
10. 28 komada - Mostar
issoten

#1931 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by issoten »

Ima li kakva grupa NA FACEBOOKU u vezi utakmice gdje se svi uclanjujemo???
armin00

#1932 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by armin00 »

issoten wrote:Ima li kakva grupa NA FACEBOOKU u vezi utakmice gdje se svi uclanjujemo???
ima! :-D :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=245514718817923
Chuckie

#1933 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

armin00 wrote:
issoten wrote:Ima li kakva grupa NA FACEBOOKU u vezi utakmice gdje se svi uclanjujemo???
ima! :-D :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=245514718817923
Extra, upadajte na grupu. :D

Otiso Suljo u Francusku na utakmicu, prije utakmice gladan ko pas, ulazi u restoran i sjeda za stol. Odmah trci konobar.

Gleda Suljo onu kartu, sve na francuskom pise nekonta nista, kad ce Suljo
- La Pasulj e La Kobasic

Konobar: Ehh moj jarane, pojo bi ti La Govno da ja nisam iz Bosne. :lol:
Chuckie

#1934 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

I ja sam u nedjelju u Parizu šta da radim 2 dana. :lol:
mostarurscu

#1935 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

Chuckie wrote:I ja sam u nedjelju u Parizu šta da radim 2 dana. :lol:

u zakrhanu i krhaj :lol:
mekaba

#1936 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mekaba »

Vidim da se apeluje da svi budemo u bijelim majicama pa nebi bilo lose da se nesto odradi u tom pravcu.BHF je uvijek radio majice na kojima je pisalo npr: Belgija-Bosna i Hercegovina mjesto i datum odrzavanja utakmice sa zastavama Belgije i BiH.U vrhu je stajalo BH Fanaticos.Dijelili su ih besplatno. Ta majica ostaje kao dobar suvenir poslije utakmice. Mislim da je stampanje u BiH daleko jeftinije kao i majice.Mogla bi se raja iz BiH organizovati pa nesto odraditi i busevima prevuci te majice.Mi koji smo vani bi to pokupovali sigurno.Problem je ko ce se uvaliti zivljak za majice i stampanje???? Evo ja maloprije gledao u dk kvalitetna majica i stampa u dvije boje 12,50 km.Na vise komada dobije se popust ali opet izadje mnogo skupo. U BiH je to mnogo ,mnogo jeftinije.Ako neko ima iskustva sa ovim nek se javi da vidimo bas te cijene. Ako ne budemo u bijelom necemo se ni primjetiti jer i ovi FR imaju plave dresove. :bih:
mostarurscu

#1937 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

;-)
mekaba wrote:Vidim da se apeluje da svi budemo u bijelim majicama pa nebi bilo lose da se nesto odradi u tom pravcu.BHF je uvijek radio majice na kojima je pisalo npr: Belgija-Bosna i Hercegovina mjesto i datum odrzavanja utakmice sa zastavama Belgije i BiH.U vrhu je stajalo BH Fanaticos.Dijelili su ih besplatno. Ta majica ostaje kao dobar suvenir poslije utakmice. Mislim da je stampanje u BiH daleko jeftinije kao i majice.Mogla bi se raja iz BiH organizovati pa nesto odraditi i busevima prevuci te majice.Mi koji smo vani bi to pokupovali sigurno.Problem je ko ce se uvaliti zivljak za majice i stampanje???? Evo ja maloprije gledao u dk kvalitetna majica i stampa u dvije boje 12,50 km.Na vise komada dobije se popust ali opet izadje mnogo skupo. U BiH je to mnogo ,mnogo jeftinije.Ako neko ima iskustva sa ovim nek se javi da vidimo bas te cijene. Ako ne budemo u bijelom necemo se ni primjetiti jer i ovi FR imaju plave dresove. :bih:

ma to za majice prijatelju je sad teško izvesti , puno je jednostavnije širiti informaciju da je taj dan naša zvanična boja BIJELA , i da su poželjni bijeli dresovi, dukserice ili majice iz tog razloga što francuska ima iste plave boje ...uz to obavezan šal svakom i biće ok ...narod će shvatit i dovoljno je da nas 60-70 % bude u bijelom da bude akcija uspjesna !

nego širite informaciju dalje ljudima ... ;-)
mekaba

#1938 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mekaba »

Mozda bi ovi clanovi BHF iz BiH mogli to odraditi i uz put zaraditi koji euro za slijedeca gostovanja.Vecina ima dux-eve tamno plave ili plave dresove i tesko ce se ko odluciti da sam sebi odstampa bijelu majicu. :sad: Sjecam se da su u Briselu pred stadionom BHF prodavali duxeve mislim po 70 tadasnjih DM.Prodali su masu a trazilo se jos.Imam je i danas je je kvalitet extra.Sansa za finu zaradu i veliku pomoc raji je tu pa sad ko ima volje :-D :bih:
Chuckie

#1939 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Ljudi jel se ko prije vozio SolAzurom po Evropi, kakvi su busevi?
motorola01

#1940 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by motorola01 »

Mislim da je ideja o bijelim majicama sa natpisom BHF France-BIH :thumbup: ..Najbolje bi bilo da to odradi BHF i prodaje ih u Parizu,a moze vala i u BIH-a..Mislim da do 20 KM(10eura) se moze proci(mislim na nas sa kupovne strane :) )..Pa da svi budemo u bijelom,sto je sigurno sigurno je...I naravno da ta majica ostane kao uspomena na nadam se pobjedu u Parizu :bih:
mekaba

#1941 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mekaba »

motorola01 wrote:Mislim da je ideja o bijelim majicama sa natpisom BHF France-BIH :thumbup: ..Najbolje bi bilo da to odradi BHF i prodaje ih u Parizu,a moze vala i u BIH-a..Mislim da do 20 KM(10eura) se moze proci(mislim na nas sa kupovne strane :) )..Pa da svi budemo u bijelom,sto je sigurno sigurno je...I naravno da ta majica ostane kao uspomena na nadam se pobjedu u Parizu :bih:
Majice se mogu odraditi daleko ,daleko jeftinije u BiH. 10 KM je plafon.Majice sam ja nekada davno(bijele) na veliko kupovao za 1,5 km.Stampa je isto jeftina. Bilo bi extra da se to odradi pa da se JUG zabijeli :bih:
mostarurscu

#1942 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

mekaba wrote:
motorola01 wrote:Mislim da je ideja o bijelim majicama sa natpisom BHF France-BIH :thumbup: ..Najbolje bi bilo da to odradi BHF i prodaje ih u Parizu,a moze vala i u BIH-a..Mislim da do 20 KM(10eura) se moze proci(mislim na nas sa kupovne strane :) )..Pa da svi budemo u bijelom,sto je sigurno sigurno je...I naravno da ta majica ostane kao uspomena na nadam se pobjedu u Parizu :bih:
Majice se mogu odraditi daleko ,daleko jeftinije u BiH. 10 KM je plafon.Majice sam ja nekada davno(bijele) na veliko kupovao za 1,5 km.Stampa je isto jeftina. Bilo bi extra da se to odradi pa da se JUG zabijeli :bih:

Da, najbolje bi bilo da to odradi BHF u BiH...imaju ovdje svoje ljude ;-)

teško da iko drugi to može valjano organizovati i distribuirati na trgu gdje ćemo se okupiti ....
motorola01

#1943 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by motorola01 »

mostarurscu wrote:
mekaba wrote:

Da, najbolje bi bilo da to odradi BHF u BiH...imaju ovdje svoje ljude ;-)

teško da iko drugi to može valjano organizovati i distribuirati na trgu gdje ćemo se okupiti ....
PA eto ne moze biti bolje :) .Ako oni ovo citaju neka brate to odrade i podijele po autobusima 45-50 majica x 10KM i svi zadovoljni :)
skaut_83

#1944 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by skaut_83 »

Chuckie wrote:Ljudi jel se ko prije vozio SolAzurom po Evropi, kakvi su busevi?
i mene to zanima jer idem u njihovoj organizaciji :D
nidje_veze

#1945 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by nidje_veze »

Zna li ko, kakvu mutljazu centrotrans pravi u vezi prodaje karti...
Prodaja je trebala poceti u cetvrtak, pa danas...pa nikad...

ili, halali huso, sto si pokuso
sgunited

#1946 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sgunited »

nisam se vozio ali kako sam cuo dobri su tu negdje sa centrotransom a za ove duze lokacije i moraju biti dobri ne mozes se sa svacim vozit preko 25 sati
sanjin-x

#1947 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sanjin-x »

Pretpostavljam da se slicna pitanja provlace na ovoj temi vec duze, ali da pitam da li neko ide na dan tekme ili dan prije (mislim na dolazak u Pariz) i vraca se sljedeci dan/noc, a da ima jedno slobodno mjesto???

Od pocetka oktobra studiram u Heidelbergu, pa me interesuju svi koji bi isli iz Sarajeva ili iz nekog dijela Evrope, a da bi mogli ici kroz Heidelberg...

Put iz Sarajeva je obicno preko Kralsruhe-a, ali put preko Heidelberga je samo, prema vimichelin.com-u 6 minuta duzi, a nesto cak i jeftiniji.

Hvala unaprijed.
Edin H.

#1948 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

nidje_veze wrote:Zna li ko, kakvu mutljazu centrotrans pravi u vezi prodaje karti...

Sve mi diraj samo Centrotrans mi ne diraj :x

:D

Ma glupani nesto kalkulisu, a na kraju ce im ostati guta ulaznica :dance: jer su se raja ionako uglavnom snasla preko website-a.
Istina prodali su neki dan ulaznice BHF-u.

BHF ce biti okruzen turistima :D sto su dosli na razgledanje Pariza, pa da malo skoknu i na utakmicu :D
Topla voda

#1949 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Topla voda »

Edin H. wrote:
nidje_veze wrote:Zna li ko, kakvu mutljazu centrotrans pravi u vezi prodaje karti...

Ma glupani nesto kalkulisu, a na kraju ce im ostati guta ulaznica :dance: jer su se raja ionako uglavnom snasla preko website-a.

BHF ce biti okruzen turistima :D sto su dosli na razgledanje Pariza, pa da malo skoknu i na utakmicu :D
a bhf ce da bude sa brajlovicem i cevabdzijama,gostima saveza :D
and

#1950 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by and »

Edin H. wrote:

ma ja.ko je dobar sa savezom i karte dobije :mrgreen:
ne znam ni ja što turisti bez veze francuzima zauzimaju mjesta na stadionu. :mrgreen:
Locked