Chuckie wrote:Što ću se maltretirat kad u autobusu dobijam za 32 marke origigi kartu na masnom papiru sa svim sigurnosnim kodovima, za anale

ljudi ne zamarajte se pričom ko karata, obezbjediće ih svaka agencija i tačka
centrotrans je bio 5 dana po cijeni od 399, istovremeno je solazur bio isti aranžman po cijeni od 435 KM
ja sam otišao u solazur iz razloga što su me u centrotransu nervirali jer mi nisu znali ili htjeli reći u kakvim ćemo hotelima biti smješteni
kad sam nazvao solazur fino su mi objasnili koji tip hotela će biti na raspolaganju, ali konkretan hotel gdje će baš mene smjestiti mi ne znaju reći, uglavnom to su, ako se dobro sjećam hoteli jel etap, tako nešto, a bili su jo neki što su ih raja ovdje pominjala u finom kontekstu, kaže čovjek ne sekirajte se, mi pariz uvijek radimo maksimalno korektno, hoteli su 3 zvjezdice, ko ide avionom sa 4, zna se šta treba biti itd. itd., mislim nema uopšte potrebe za brigom
osim toga nahvalili mi ih ljudi koji su išli sa njima u portugal, nemam razloga da im ne vjerujem, a centrotrans me iskreno rečeno nervirao jer mi ništa nisu htjeli reći, imao sam utisak da ne smiju reći ime hotela u kojem bi trebali biti, a i užasno su neposlovni, samo gledaju da te skinu preko telefona
helem, sad su i oni skontali da bi mogli prodavati aranžmane po istoj (skupljoj) cijeni kao i solazur, što mi je opet šupački, ono kao ... pa vidiš da i tamo uzimaju, hajmo i mi povećat, fakat onako pacovski, bez imalo dostojanstva, al dobro ... uglavnom karte će sigurno biti gdje god da uplatite aranžman, mislim da zaista niko nema razloga za brigu po tom pitanju