specifikacija wrote:Kontakt phone za FIS iz Viteza je sljedeci:
+387 30 715 949
A ova dole fotka je iz njihovog kataloga
svidja mi se ovaj jorgan,samo jos da je neke druge moje (maslinasto zelene)..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
specifikacija wrote:Kontakt phone za FIS iz Viteza je sljedeci:
+387 30 715 949
A ova dole fotka je iz njihovog kataloga
Mislim da Francuzi lose predvidjaju, jer po njihoj procjeni do sada je prodato tkz. (v)ic kupcima 2 000 ulaznica. Dakle,Francuzi ocekuju nesto vise od 5 000 nasih navijaca! Hm!Za navijače BiH u Parizu 3.350 ulaznica
Cijena jedne ulaznice je 15 eura, s tim da će vjerovatno u prodaji biti po cijeni od 32 KM, zbog troškova distribucije
Navijači Bosne i Hercegovine koji budu željeli putovati u Pariz, na odlučujuću utakmicu kvaklifikacija za plasman na Euro 2012. između Francuske i BiH, na Stade de France, ulaznice će moći kupitu u Sarajevu.
Upravo je završen sastanak koji su u Parizu održali predstavnici Fudbalskog saveza Francuske i N/FS BiH, a našu delegaciju predstavljali su Elvedin Begić, član Komiteta za normalizaciju N/FS BiH i Elmir Pilav, sekretar stručnog štaba.
”Navijači koji budu putovali iz BiH u Sarajevu će moći kupiti 3.350 ulaznica pete kategorije, a karte će biti u prodaji posredstvom Centrotransa, od četvrtka ili petka”, rekao je Begić za ######.ba.
Cijena jedne ulaznice je 15 eura, s tim da će vjerovatno u prodaji biti po cijeni od 32 KM, zbog troškova distribucije. N/FS BiH dobio je i 100 VIP ulaznica prve kategorije, a kako nam je Begić prenio i na ostalim djelovima tribina bit će naših navijača.
”Francuzi su nam rekli da su neki bh. navijači već kupili ulaznice putem interneta i to u drugim sektorima. Predviđaju da će takvih navijača BiH biti oko 2.000”, dodao je Begić!
koji je to onda sektor ?...hoce da nas razbiju mamu im ...specifikacija wrote:@manchester
![]()
Mislim da Francuzi lose predvidjaju, jer po njihoj procjeni do sada je prodato tkz. (v)ic kupcima 2 000 ulaznica. Dakle,Francuzi ocekuju nesto vise od 5 000 nasih navijaca! Hm!Za navijače BiH u Parizu 3.350 ulaznica
Cijena jedne ulaznice je 15 eura, s tim da će vjerovatno u prodaji biti po cijeni od 32 KM, zbog troškova distribucije
Navijači Bosne i Hercegovine koji budu željeli putovati u Pariz, na odlučujuću utakmicu kvaklifikacija za plasman na Euro 2012. između Francuske i BiH, na Stade de France, ulaznice će moći kupitu u Sarajevu.
Upravo je završen sastanak koji su u Parizu održali predstavnici Fudbalskog saveza Francuske i N/FS BiH, a našu delegaciju predstavljali su Elvedin Begić, član Komiteta za normalizaciju N/FS BiH i Elmir Pilav, sekretar stručnog štaba.
”Navijači koji budu putovali iz BiH u Sarajevu će moći kupiti 3.350 ulaznica pete kategorije, a karte će biti u prodaji posredstvom Centrotransa, od četvrtka ili petka”, rekao je Begić za ######.ba.
Cijena jedne ulaznice je 15 eura, s tim da će vjerovatno u prodaji biti po cijeni od 32 KM, zbog troškova distribucije. N/FS BiH dobio je i 100 VIP ulaznica prve kategorije, a kako nam je Begić prenio i na ostalim djelovima tribina bit će naših navijača.
”Francuzi su nam rekli da su neki bh. navijači već kupili ulaznice putem interneta i to u drugim sektorima. Predviđaju da će takvih navijača BiH biti oko 2.000”, dodao je Begić!
Karte 5-te kategorije, i to uopste nije sektor B.
Sjever ili jug! Treci "prsten", istoka i zapada! Pomalo razbacano! Tesko je pretpostaviti gdje je to!mostarurscu wrote:koji je to onda sektor ?...hoce da nas razbiju mamu im ...specifikacija wrote:@manchester
![]()
Karte 5-te kategorije, i to uopste nije sektor B.
Jesu, dokaz :Chuckie wrote:Ulaznice pete kategorije nisu 15 Eura.
O tome ti i pricamoChuckie wrote:Fakat vidi jesu. Ali peta kategorija je cijeli stadion.
Prva dva prstena 4-ta kategorija, zadnji 5-ta!Chuckie wrote:Aj nek me neko prosvijetli, koja je kategorija sjedišta, Sekcija B, dakle smeđa boja?!? To je valjda naša karta.
Mislim da cemo dobiti treci prsten sektora B, to znaci: od B1 do B4!Chuckie wrote:'bem ti selo, onda je za nas rezervisan krov.
pa dobro , nije sektor B ali može biti cijeli jug , a kako sam negdje pročitao da su za nas predvidjeli jugoistočnu tribinu valjda je to jug ...specifikacija wrote: Sjever ili jug! Treci "prsten", istoka i zapada! Pomalo razbacano! Tesko je pretpostaviti gdje je to!
http://billet.stadefrance.com/display/S ... =126678752#
Pogledaj sta sve spada u 5-tu kategoriju!
Ni meni nije jasno!mostarurscu wrote:pa dobro , nije sektor B ali može biti cijeli jug , a kako sam negdje pročitao da su za nas predvidjeli jugoistočnu tribinu valjda je to jug ...specifikacija wrote: Sjever ili jug! Treci "prsten", istoka i zapada! Pomalo razbacano! Tesko je pretpostaviti gdje je to!
http://billet.stadefrance.com/display/S ... =126678752#
Pogledaj sta sve spada u 5-tu kategoriju!![]()
al fakat taj sektor B ...ne kontam što su ga ostavili
I sest puta su bolja mjesta!star(i)mo wrote:Ma nas FSavez je odron!![]()
Narode, kupujte karte preko interneta. Mozete birati sami mjesta a i jeftinije je od centrotransa.
Ja sam za brato. Ponavljam, ko mi donese 50 BH salova po 4-5 KM u Pariz, bice isplacen na licu mjesta. Pored toga ce dobiti i dio troskova puta. Sve po dogovoru. Ko je zainteresovan, nek' se javi na PP.specifikacija wrote:@Vozac, hvala na info!
Bilo bi dobro kada bi bh navijaci iz matice, bas kao forumas vozac, kupili sal vise u Penny-ju, te ga donijeli na okupljanje (naravno,ko zeli),a mi iz dijaspore da pripremimo neki budzet (naravno, ko zeli da ucestvuje). Star(i) mo, sta mislis o tome?
Edin H. wrote:Evo izasao je dekret![]()
Pozivamo sve navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine, da nam se pridruže na okupljanju koje će se održti na mjestu Porte de Pantin (Parc de la Villette) ispred Cafe De la Musique na dan utakmice od 14:00 sati, da uz zajedničko druženje i uvježbavanje pjesama, damo podršku našoj reprezentaciji ka eventualnom direktnom plasmanu na predstojeće Europsko prvenstvo.
NAD NAMA NEBO IMA DA GORI!
Cafe De la Musique
Adresa:
13 Avenue Jean Jaurès
75019 Paris, Frankrike
Metro:
Linija 5, stanica Port de Pantin
http://www.bhfanaticos.com/index.php/ar ... ercegovina
Pa stvarno... Svi mi radimo manje, vise i opet smo pokrenuli ovu temu u cilju da se okupimo u sto vecem broju na istom mjestu kako bi podrzali nasih 11 "zmajeva" na terenu. Boli njih neka stvar sto ce nas rastrkati po citavom Stade de France i sto se necemo ni cuti ni vidjeti. Nisu se ni potrudili da barem vide s BHF na kojoj tribini se ocekuju nasi navijaci. Vazno je da je karta skuplja 2 KM nego preko interneta. Fuj! Gade mi se!specifikacija wrote:I sest puta su bolja mjesta!star(i)mo wrote:Ma nas FSavez je odron!![]()
Narode, kupujte karte preko interneta. Mozete birati sami mjesta a i jeftinije je od centrotransa.