Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- azrica87
#1301 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
zaboravio si Sektor E 1 + 2 
-
posavina77
#1302 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Jubilarna Akcija u francuskoj zeljeznici.
Karta u jednom pravcu za Pariz npr. iz Minhena samo 30 eura.
http://www.tgv-europe.com/en/train-tick ... e&hid=13L2
Mi smo je vec uzeli + hotel Formule 1 stade de france 40 eura za troje...
Bolje nego Centrotrans...
Karta u jednom pravcu za Pariz npr. iz Minhena samo 30 eura.
http://www.tgv-europe.com/en/train-tick ... e&hid=13L2
Mi smo je vec uzeli + hotel Formule 1 stade de france 40 eura za troje...
Bolje nego Centrotrans...
Last edited by posavina77 on 19/09/2011 19:19, edited 1 time in total.
- Lipstick Jungle
#1303 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
lajk, lajkspecifikacija wrote:Ja nas ovako dozivljavamLipstick Jungle wrote:Odlicno, trebat ce mi malo i pokazati Pariz prije utakmice pa eto...specifikacija wrote:
Naravno da ima![]()
Znaci da ne trazim dalje po tim zloglasnim, crvenim, bezobraznim, kvartovima...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GTU9LA0DlVg
nekad ces mi prevesti ovo s francuskog
- LOGCAP III
#1304 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Cim ujutro stignem u kancelariju pa cu uradit updateChuckie wrote:Ima i nekih Charter letova sa Centrotransom, užasno skupi, pa pokupi i to sa njihovog sajta.
- king31
#1305 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja se smijem kladiti da je Spec. nakon ovog pregledao sve tvoje postove do sad..Lipstick Jungle wrote:Odlicno, trebat ce mi malo i pokazati Pariz prije utakmice pa eto...specifikacija wrote:Naravno da imaLipstick Jungle wrote:specifikacija,
ima li kod tebe mjesta?
![]()
Znaci da ne trazim dalje po tim zloglasnim, crvenim, bezobraznim, kvartovima...
"Ima nesto ima ima ..."
-
--usnee--
#1306 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
kad sam ja bio u centrotransu govorilo se o cijeni od oko 1600 km sa 3 4 noci a ima i 1200 2 noci tako nestoChuckie wrote:Ima i nekih Charter letova sa Centrotransom, užasno skupi, pa pokupi i to sa njihovog sajta.
-
modrica-MA
#1307 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Evo pustili su opet u prodaju parne redove A8,A9,Z13,Z14...zasad samo donji dio tribine a kad se proda gornji (tako su uradili i sa neparnim redovima).
Ove zastavice sto se stavljaju na dijelove tribina gdje su nasi nemojte stavljati tamo negdje samo zato sto je par ljudi kupilo tamo karte,treba se koncentrisati na ove dijelove sto je opisao Lipstick Jungle,stavljanjem zastavica recimo na H
navodimo raju nesvjesno da kupuje karte u tom dijelu mada su odvojeni od dijela koji smo zacrtali da je "nas".
Ove zastavice sto se stavljaju na dijelove tribina gdje su nasi nemojte stavljati tamo negdje samo zato sto je par ljudi kupilo tamo karte,treba se koncentrisati na ove dijelove sto je opisao Lipstick Jungle,stavljanjem zastavica recimo na H
navodimo raju nesvjesno da kupuje karte u tom dijelu mada su odvojeni od dijela koji smo zacrtali da je "nas".
-
mekaba
#1308 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
modrica-MA wrote:Evo pustili su opet u prodaju parne redove A8,A9,Z13,Z14...zasad samo donji dio tribine a kad se proda gornji (tako su uradili i sa neparnim redovima).
-
ocaj
#1309 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
dobro si ti to istudirao, što ti je reć iskustvo žalosna ti nije majka
ja zbog repke i inače zbog fudbala imam u zadnje vrijeme velike probleme tako da mi nije ni palo na pamet da razmišljam da sam idem u Pariz ...kamoli da predložim , ne daj Bože ...
kako sam inače kao i većina nas ˝lud˝ za našim dijamantom Edinom te pratim sve moguće forume gdje se o njemu piše, a dan kada igra za City je u mojoj kući praznik počela je sumnjati u moju ljubav prema njoj pa čak i u moju seksualnu orijentaciju....![]()
Ihhh jeste neki,pa uvijek ima izuzetaka i na zenskoj strani.Timotije wrote: Ma takav sam i sâmA zensko ko zensko, ljubomoru zna pokazati i zbog najboljeg jarana a kamoli sta drugo...
Strategija ti je najbitnija u zivotu! Usput, sto nije nevazno nimalo, "zemljakinja" ti je, ko i @speciju i @star(i)mo, sa juznije je paralele od "Gojka i janjetine"!
Pa da ne bude uvijek vake su -nake su, ima otrova, ali se da nekako malo i razblaziti...
![]()
Ja sam naravno od ovih- iznad"Gojka"!
-
Timotije
#1310 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@Ocaj,
ma naletice kakav hairlija a da nije tokmak
. Iako ti dajem za pravo, rijetki su....
ma naletice kakav hairlija a da nije tokmak
-
modrica-MA
#1311 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
jarane moj, pa ja kad bi otisao a nju kad nebi poveo u Paris pa komotno bi mogao se i prijavit za azil u Fr. znaci nema kuci se vracat haja....bolje je meni nju povest i iskoristit je kao fotoreportera tokom cijelog ovog projekta da to ona sve fino zabiljezi na kameru i aparatic i nju malo provest kroz pariz nego je ostavit kod kuce i strepit kasnije sta i kako dalje akd dodjem
[/quote]
ko da čitam svoj rukopis
[/quote]
A ne, najbolje je uvijek izaci sa idejom: hocemo li za....igra repka tad i tad!?
Ako je onako malo manje atraktivno mjesto,sef malo ljut u zadnje vrijeme,i ako joj se bas ne ide, dobijes odgovor: ma idi ti sam ovaj put, meni se bas i ne ide....
Ta se ceka, razoruzana! Na svaki kasniji izliv "huje" samo kazes, pa draga sama si mi rekla, sjecas se...
Jednom-dvaput solo-uvijek nekog nadjes, pa je povesti i sve tako...Ne zaboraviti nikad upitati u startu: draga hocemo li u....
[/quote]
Hahaha bas tako,treba razoruzati "duha sa sjekirom",narucis 5 karata,popunis auto i onda pitas dragu bil i ona isla,ako pokaze interese kazes da je auto puno,da je ona jedino zensko sto ide i onda ona odluci da nece.Bitno kod ovoga je da to svaki od nas 5 odradi.Eh kad se opet kuci dodje ispricas kako je bilo velicanstveno i da "DRUGI PUT" MORAAA ona ic s tobom...Drugi put naravno opet se odradi prvi dio price i furaj....funkcionese 100%
A ne, najbolje je uvijek izaci sa idejom: hocemo li za....igra repka tad i tad!?
Ako je onako malo manje atraktivno mjesto,sef malo ljut u zadnje vrijeme,i ako joj se bas ne ide, dobijes odgovor: ma idi ti sam ovaj put, meni se bas i ne ide....
Ta se ceka, razoruzana! Na svaki kasniji izliv "huje" samo kazes, pa draga sama si mi rekla, sjecas se...
Jednom-dvaput solo-uvijek nekog nadjes, pa je povesti i sve tako...Ne zaboraviti nikad upitati u startu: draga hocemo li u....
Hahaha bas tako,treba razoruzati "duha sa sjekirom",narucis 5 karata,popunis auto i onda pitas dragu bil i ona isla,ako pokaze interese kazes da je auto puno,da je ona jedino zensko sto ide i onda ona odluci da nece.Bitno kod ovoga je da to svaki od nas 5 odradi.Eh kad se opet kuci dodje ispricas kako je bilo velicanstveno i da "DRUGI PUT" MORAAA ona ic s tobom...Drugi put naravno opet se odradi prvi dio price i furaj....funkcionese 100%
-
masinac007
#1312 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Stanje 19.09.2011. 21hStanje 19.09.2011. 15h
A5/A6/Z9/Z10: rasprodano
Z3/Z4: rasprodano
A10/A9: rasprodano
Z11/Z12: rasprodano
Z13/Z14: rasprodano (napomena... na ove tri kapije je 14.09. bilo jos 40% slobodnih mjesta, ne znam zbog cega su francuzi obustavili prodaju...)
Y15/Y16: rasprodano
A3/A4: 2 mjesta (10 eura)
A1/A2: 39 mjesta (10 eura)
Z7/Z8: 86 mjesta (10 eura)
C5/C6: rasprodano
C3/C4: 12 miesta (40 eura)
E2/E1: 15 mjesta (40 eura)
C7/C8/C9/C10: 71 mjesta (30 eura) i 21 mjesta (10 eura)
H11/H12: 20 mjesta (40 eura)
Z5/Z6: 120 mjesta (10 eura)
Z1/Z2: rasprodano
A5/A6/Z9/Z10: rasprodano
Z3/Z4: rasprodano
A10/A9: 70 mjesta (10 eura)
Z11/Z12: 180 mjesta (10 eura)
Z13/Z14: 187 mjesta (10 eura)
Napomena... ponovo pustena ova tri sektora u prodaju. trenutno prodaju samo prvu polovicu tribine sa parnim redovima. Neparni redovi su davno vec rasprodani. Ostalo je jos samo da puste 9 redova
Y15/Y16: 413 mjesta (15 eura)
Napomena ... Pusteni neparni redovi u prodaju, parni su rasprodani. Ostalo je jos samo da puste zadnja tri reda)
A3/A4: 2 mjesta (10 eura)
A1/A2: 27 mjesta (10 eura)
Z7/Z8: 86 mjesta (10 eura)
C5/C6: rasprodano
C3/C4: 6 miesta (40 eura)
E2/E1: rasprodanao
C7/C8/C9/C10: 189 mjesta (30 eura) i 441 mjesta (10 eura)
Napomena ... Pustene dodatne karte u prodaju. Ostalo je jos samo da puse zadnja tri reda.
H11/H12: 14 mjesta (40 eura)
Z5/Z6: 113 mjesta (10 eura)
Z1/Z2: rasprodano
-
Chuckie
#1313 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Gdje pratiš stanje slobodnih mjesta?
-
armin-sa
#1314 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ideja je ok al nema sansi da prodje..bit cemo kao uvjek sareni ko uskrsno jaje..plavi bjeli zuti itd..al ipak imamomostarurscu wrote:star(i)mo wrote:Treba da bude sve bijelo... da odudara od tih 50-60 hiljada Francuza!
i ja vidim BIJELU kao jedinu moguću boju za izbjeći utapanje u francuskom plavetnilu...
uklapa se sa našim dresovima , tradicionalno je naša ...
svi saleve made in bascarsija gdje velikim slovima pise ..bosna i herzegovina!!
Ja imam bjeli dres samo ljetnju verziju sa pijace kratkih rukava al zato original dres bosne u legea kupio dao 100
maraka
bitno je da mi glasno navijamo i se dobro cujemo!!
-
bihboys
#1315 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Bilo bi super kad bi admin foruma ili neko drugi mogo napraviti ko glasanje neko da vidimo gdje su nasi uzeli karte na kojem mjestu i kolko ih ima .
- star(i)mo
#1316 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Na H tribini su nasi hrabri diverzanti zajedno s lafcem @specifikacijom.mekaba wrote:modrica-MA wrote:Evo pustili su opet u prodaju parne redove A8,A9,Z13,Z14...zasad samo donji dio tribine a kad se proda gornji (tako su uradili i sa neparnim redovima).
navodimo raju nesvjesno da kupuje karte u tom dijelu mada su odvojeni od dijela koji smo zacrtali da je "nas".![]()
Tacno ,navuci ce se raja bez veze medju francuze.Bolje jug puniti svakako.
Bez zezanja, u tom sektoru ce biti vise od 60 nasih. Niko im nista nece smjeti a i bice prilike da ih prozivamo malo s juga
-
specifikacija
#1317 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mi tamo zarimo i palimostar(i)mo wrote:Na H tribini su nasi hrabri diverzanti zajedno s lafcem @specifikacijom.mekaba wrote:modrica-MA wrote:Evo pustili su opet u prodaju parne redove A8,A9,Z13,Z14...zasad samo donji dio tribine a kad se proda gornji (tako su uradili i sa neparnim redovima).
navodimo raju nesvjesno da kupuje karte u tom dijelu mada su odvojeni od dijela koji smo zacrtali da je "nas".![]()
Tacno ,navuci ce se raja bez veze medju francuze.Bolje jug puniti svakako.
![]()
Bez zezanja, u tom sektoru ce biti vise od 60 nasih. Niko im nista nece smjeti a i bice prilike da ih prozivamo malo s juga
-
armin-sa
#1318 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
modrica-MA wrote:jarane moj, pa ja kad bi otisao a nju kad nebi poveo u Paris pa komotno bi mogao se i prijavit za azil u Fr. znaci nema kuci se vracat haja....bolje je meni nju povest i iskoristit je kao fotoreportera tokom cijelog ovog projekta da to ona sve fino zabiljezi na kameru i aparatic i nju malo provest kroz pariz nego je ostavit kod kuce i strepit kasnije sta i kako dalje akd dodjem![]()
![]()
Hahaha bas tako,treba razoruzati "duha sa sjekirom",narucis 5 karata,popunis auto i onda pitas dragu bil i ona isla,ako pokaze interese kazes da je auto puno,da je ona jedino zensko sto ide i onda ona odluci da nece.Bitno kod ovoga je da to svaki od nas 5 odradi.Eh kad se opet kuci dodje ispricas kako je bilo velicanstveno i da "DRUGI PUT" MORAAA ona ic s tobom...Drugi put naravno opet se odradi prvi dio price i furaj....funkcionese 100%[/quote]
haha ma to prodje jednom il nijednom a onda kao sto sam napisao..kaze dragi bio si tu i tamo toliko dana e sad je
red na mene..
-
specifikacija
#1319 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@ Lipstic Jungle
Hocu
@King31
Procitao gotovo sve njene postove
Prolazio kroz raznorazna stanja 
@Logcap three
Thx za rezime
Hocu
@King31
Procitao gotovo sve njene postove
@Logcap three
Thx za rezime
- star(i)mo
#1320 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Jasta cemo. Daj Boze da vas uopste vidimo medju 15-20 hiljada Francuza na toj strani...specifikacija wrote:
Mi tamo zarimo i palimoDovikivacemo se
- Lipstick Jungle
#1321 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
I ja njegove,specifikacija wrote:@ Lipstic Jungle
Hocu![]()
@King31
Procitao gotovo sve njene postoveProlazio kroz raznorazna stanja
@Logcap three
Thx za rezime
ali dzaba... samo nogomet
- manager2011
#1322 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ima li se u zonama 1 i 2, posto su tu ti smjestaji i stadion, a vele da ima kebaba kod brace arapa i turaka, mesdzida ili dzamija, da covjek moze otic klanjat
? Mislim, obavit namaz u Parizu - neprocjenjivo
Jos da je petak, pa onda popit kafu negdje u ljetnoj bašti u sred Pariza, taman da kosta 20 EURA...koji bi to merak bio
hi hi hi
- star(i)mo
#1323 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
LogCap hvala i od mene! Résumé vec postavljen na kraju uvodnog komentara. Kad neko nesto upita, samo ga/je treba uputiti na 1. post ove teme!specifikacija wrote:
@Logcap three
Thx za rezime
-
specifikacija
#1324 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Pitacu te samo nestostar(i)mo wrote:Jasta cemo. Daj Boze da vas uopste vidimo medju 15-20 hiljada Francuza na toj strani...specifikacija wrote:
Mi tamo zarimo i palimoDovikivacemo se
U nastavku video dokazi
-
ocaj
#1325 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Tokmaka na izvoz...Timotije wrote:@Ocaj,
ma naletice kakav hairlija a da nije tokmak. Iako ti dajem za pravo, rijetki su....
Al' haj nek mi idemo u Pariz, pa sve ostalo nek ide u helac!