Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
specifikacija wrote:
Mene jedino plasi ona setnja do stadiona, jer prolazimo kroz " obojene "kvartove, a tamo cesto policiju i vatrogasce, cisto iz dosade, gadjaju kamenjem!
znači ...šljemove ipak ponijeti ...
ma bit će nas minimalno 4000-5000 , a možda i peterocifren broj ...ne vjerujem da nas neko može ugroziti ...
mostarurscu....nije ti valjda vuna sto je specifikacija reko? opusti se i uzivaj, sve ostalo je manje bitno pa i ako dodje do toga, znamo se i mi gadjat kamenicama....
specifikacija wrote:
Mene jedino plasi ona setnja do stadiona, jer prolazimo kroz " obojene "kvartove, a tamo cesto policiju i vatrogasce, cisto iz dosade, gadjaju kamenjem!
ma bit će nas minimalno 4000-5000 , a možda i peterocifren broj ...ne vjerujem da nas neko može ugroziti ...
Ne zaboravi pancirke, nikada se ne zna
Osjecam oko 10 000 nasih, tako da cemo mozda mi biti taj agresivni element
Mozda na fr. forumima, ispunjeni strahopostovanjem, pisu o nama, gledaju YT, i one snimke BHF-a, te razmisljaju kako i na koji nacin da nam se suprostave- razvijaju odbrambenu strategiju. Jos kada se Logocap III ukaze u svome ruhu, mislim da nam je put cist
specifikacija wrote:
mostarurscu....nije ti valjda vuna sto je specifikacija reko? opusti se i uzivaj, sve ostalo je manje bitno pa i ako dodje do toga, znamo se i mi gadjat kamenicama....
ma kakvi , prošo je Mujo i gore ...jest da je žena sa mnom pa imam dvije brige ...
specifikacija wrote:
Ne zaboravi pancirke, nikada se ne zna
Osjecam oko 10 000 nasih, tako da cemo mozda mi biti taj agresivni element
i ja isto sam ubjeđen da će nas biti cener ...
ako pođem samo od Mostara zakljucim da nikad vise raje nije islo na neku gostujucu tekmu repke ...
Dokazano je da je napad najbolja odbrana, te predlazem da LogcapIII i mostarurscu, cisto iz predostroznosti, premlate dva tri crnca, nekoliko Arapa, 10-ak Francuza, i onda sam siguran da cemo biti mirni
Last edited by specifikacija on 18/09/2011 22:26, edited 2 times in total.
Keno84 wrote:Zdravo raja, ja zivim u Francuskoj i bicu na tekmi 11-og..od pocetka diskusije pratim sve i hocu samo da pitam da li znate da u Parizu ima 150 000 srba, dosta nastrojenih, pa nekako vise bi se nado na probleme/provokacije sa njihove strane nego sa crnacko-arapske
Na sve treba biti spreman
I ja zivim u Francuskoj, mi organizujemo bus za tekmu sad zasada nas ima 42 al nadam se da se jos neko javi ima jos vremena, i mi smo pricali o toj temi, i svjesni smo da svasta moze da se desi, inace kad francuska repka igra uvjek je mirno i nema niki problema, al dovoljne su par osoba da pokvare atmosferu mogu uniti transparent kao sto smo vidili u rumuniji i nama ispasce frka ...
Ljudi, znateli vi sta mene jedino muci i cega se stvarno pribojavam....da nam se Genk ne ponovi sto se tice pirotehnike i slicno tome...a znamo svi ko unosi pirotehniku na stadione... ako bogda kad francuze dobrijemo i plasiramo se na euro zamisli te furke da nas kazne sa izbacivanjem sa takmicenja....pa neznam...zoljom bi gadjo svakoj pojedinacno ko bi to uradio nam..
iskreno se nadam da ni jedna nasa navijacka skupina nece sebi taj lapsuz dozvolit, kad mozemo u zenici bez toga mozemo brate mili i na strani
specifikacija wrote:Dokazano je da je napad najbolja odbrana, te predlazem da LogocopIII i mostarurscu, cisto iz predostroznosti, premlate dva tri crnca, nekoliko Arapa, 10-ak Francuza, i onda sam siguran da cemo biti mirni
nista nemoj da brines, gazim ko tenk sve sto bude mi bude na putu do stadiona
specifikacija wrote:Dokazano je da je napad najbolja odbrana, te predlazem da LogocopIII i mostarurscu, cisto iz predostroznosti, premlate dva tri crnca, nekoliko Arapa, 10-ak Francuza, i onda sam siguran da cemo biti mirni
nista nemoj da brines, gazim ko tenk sve sto bude mi bude na putu do stadiona
stize "ekipica" od nekih 55-60 ljudi, baraba je naravno isto tu izmedju ostalih
a jeko pirmin
@specifikacija
hvala, ne zvuci lose, gledo sam malo na google street view i izgleda sasvim ok
a za "imigrante" se ne sikiram, sumnjam da ce pravit neke probleme, a nas ce svakako bit uvijek vise ljudi u grupama
a poziv na pice i jest ozbiljan, od mene svi imate turu vode, a ostalo placajte sami, jbg vidim visoke ove cijene tamo, bec je doboj za pariz izgleda
stize "ekipica" od nekih 55-60 ljudi, baraba je naravno isto tu izmedju ostalih
a jeko pirmin
@specifikacija
hvala, ne zvuci lose, gledo sam malo na google street view i izgleda sasvim ok
a za "imigrante" se ne sikiram, sumnjam da ce pravit neke probleme, a nas ce svakako bit uvijek vise ljudi u grupama
a poziv na pice i jest ozbiljan, od mene svi imate turu vode, a ostalo placajte sami, jbg vidim visoke ove cijene tamo, bec je doboj za pariz izgleda
specifikacija wrote:Dokazano je da je napad najbolja odbrana, te predlazem da LogcapIII i mostarurscu, cisto iz predostroznosti, premlate dva tri crnca, nekoliko Arapa, 10-ak Francuza, i onda sam siguran da cemo biti mirni
može ...treba im odmah dat do znanja ko je doš´o ...ja inače imam papir u kojem mi je zabranjeno da udaram desnicom pa ti sad kontaj što ...e sad , papir je izdat u BiH tako da ne važi za Francusku..
LOGCAP III wrote:Ljudi, znateli vi sta mene jedino muci i cega se stvarno pribojavam....da nam se Genk ne ponovi sto se tice pirotehnike i slicno tome...a znamo svi ko unosi pirotehniku na stadione... ako bogda kad francuze dobrijemo i plasiramo se na euro zamisli te furke da nas kazne sa izbacivanjem sa takmicenja....pa neznam...zoljom bi gadjo svakoj pojedinacno ko bi to uradio nam..
iskreno se nadam da ni jedna nasa navijacka skupina nece sebi taj lapsuz dozvolit, kad mozemo u zenici bez toga mozemo brate mili i na strani
O cemu ti pricas covjece?
Jesmo li mi istu utakmicu gledali?
Bez prekida mi ne bismo nikada tu utakmicu dobili, tj. najvjerovatnije bi je izgubili.
LOGCAP III wrote:Ljudi, znateli vi sta mene jedino muci i cega se stvarno pribojavam....da nam se Genk ne ponovi sto se tice pirotehnike i slicno tome...a znamo svi ko unosi pirotehniku na stadione... ako bogda kad francuze dobrijemo i plasiramo se na euro zamisli te furke da nas kazne sa izbacivanjem sa takmicenja....pa neznam...zoljom bi gadjo svakoj pojedinacno ko bi to uradio nam..
O cemu ti pricas covjece?
Jesmo li mi istu utakmicu gledali?
Bez prekida mi ne bismo nikada tu utakmicu dobili, tj. najvjerovatnije bi je izgubili.
sada su druga vremena, ipak su nasi zmajevi dosta iskusniji i fizicki pripremniji nego tada sto su bili, tako da nam nije vise potrebno da se izvllacimo na te fazone....