Pa bratstvo i jedinstvo među klubovima ne postoji. Ko što je bilo nekad i sl. Možda postoji samo među Srbima sada tipa Borac-Laktaši i sl i kako kome zatreba, pa se prave koalicije.-LIBERO- wrote:Ja licno u Vrapcicima bio na desetine puta,od situacija kada su nas stavljali na istu tribinu pored RA do situacija kada su nas na skelu stavljali .
I mjesas kruske i jabuke,ja nisam pozivao na ostru situaciju prema mostarcima,cak sta vise,najboji derneci i najdraze bivse su mi bile iz Mostara.
Ali pozivanje na bratstvo i jedinstvo,pozivanje na prijateljstva klubova..to mi ej vala degutantno.
Narocito poslije zadnjih 7-8 gostovanaj,gdje su nase igrace bukvalno "poubijali" i izmarisali na terenu.
Ja pogibeljnije i bezobraznije udaracke igre nisam vidio u zivotu ,sta su nasi igraci dole dozivljavali,fuj!!!
Pobjedi nas,pa taman i na Kosevu to bilo,ali sve u igri i nadmetanju,a ne u tuci i pljuvanju na terenu.
A o prijateljstvima izvan terena,u mnogome se to popravilo od recimo odnosa prije rata. Tada se bas i nismo previse volili,cak sta vise,daleko od toga![]()
7-8 gostovanja nije bilo nakon povratka njihovog u ligu, a opet, nije stvar navijača udaranje na terenu. Naravno, nisam post pisao tebi, nego i drugima koji oštro osuđuju Mostarce.