FK VELEŽ Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Company85
#1776 Re: FK VELEŽ Mostar
Ja vjerujem da je kod Hasica i u Hercegovinalijeku isto ovako, nikad nije tendera namjestio ili dobio posao neposteno. Ta je bransa inace poznata po tome kako se sve cisto radi.
Glupost je sta radi od Veleza, razumijem tu pricu o postenju ali imao sam prilike cuti dokle idu sa tim postenim ponasanjem i bezveze ce samo napraviti Velezu neprijatelje gdje ih nije imao. Ne mislim da moraju placati sudijama ali ne moraju svojim ponasanjem izazvati revolt da ih se zakine cak i kad nema namjere.
Glupost je sta radi od Veleza, razumijem tu pricu o postenju ali imao sam prilike cuti dokle idu sa tim postenim ponasanjem i bezveze ce samo napraviti Velezu neprijatelje gdje ih nije imao. Ne mislim da moraju placati sudijama ali ne moraju svojim ponasanjem izazvati revolt da ih se zakine cak i kad nema namjere.
-
sumirprimus
- manijak1
-
sumirprimus
#1779 Re: FK VELEŽ Mostar
evo ih opet kmece o drugima umjesto da se o sebi pozabave
pa jel ovo to postenje? samo o drugima pricate? i panjcete ih u medijima aa sramote
- manijak1
#1780 Re: FK VELEŽ Mostar
Ma ja , sad su oni krivi što se šteli .sumirprimus wrote:![]()
evo ih opet kmece o drugima umjesto da se o sebi pozabave![]()
pa jel ovo to postenje? samo o drugima pricate? i panjcete ih u medijima aa sramote
-
sumirprimus
#1781 Re: FK VELEŽ Mostar
pa stelilo se uvijek, sta se prave englezima, samo pricaju o postenju
najbolje sutit i radit.
a ne vikat najboji smo bez konkurencije, a onda kmecat

najbolje sutit i radit.
a ne vikat najboji smo bez konkurencije, a onda kmecat
- manijak1
#1782 Re: FK VELEŽ Mostar
Čuj kmečat , a vamo te levatom rade , to nije kmečanje , to je suprotstavljanje pljački .
-
sumirprimus
#1783 Re: FK VELEŽ Mostar
vidi ko nam kazemanijak1 wrote:Čuj kmečat , a vamo te levatom rade , to nije kmečanje , to je suprotstavljanje pljački .
-
sumirprimus
#1784 Re: FK VELEŽ Mostar
jel vi lazete svi zajedno sami sebe il svekoliko pucanstvo?
sta se tacno ne namjesta?
i jel vi vjerujete da je velez jedini tu posten, i da igra sto posto posteno
sta se tacno ne namjesta?
i jel vi vjerujete da je velez jedini tu posten, i da igra sto posto posteno
Last edited by sumirprimus on 08/04/2019 10:39, edited 1 time in total.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1785 Re: FK VELEŽ Mostar
Da nisi napisao Hasic, rekao bih da govoriš o MisimovicuCompany85 wrote:Ja vjerujem da je kod Hasica i u Hercegovinalijeku isto ovako, nikad nije tendera namjestio ili dobio posao neposteno. Ta je bransa inace poznata po tome kako se sve cisto radi.
-
Nivelacija
#1786 Re: FK VELEŽ Mostar
Company85 wrote:Ja vjerujem da je kod Hasica i u Hercegovinalijeku isto ovako, nikad nije tendera namjestio ili dobio posao neposteno. Ta je bransa inace poznata po tome kako se sve cisto radi.
.
Ovi iz Mostara su ostali u 1980 tim svih mi.
Sta kaze za farmaceutsku mafiju i lobije poznati kako ciato rade
-
Nivelacija
#1787 Re: FK VELEŽ Mostar
Pisu Ceferinu i Uefi, Fifi a prave lazne prepiske i screnshotove
Daj to pismo objavite za Ceferina, e druze mi smo Velez svi nas kradu
Navukli na sebe gnjev za mjesec dana ne znaju gdje glavom udaraju umjesto da se smire jos i photoshopove poceli koristiti.
Evo reci cu, zahvalite se Rahimicu sto sigurno ostajete u drugoj ligi i iduce godine kao standardan clan vec godinama. Sta je ocekivao ponizavat sve ostale i da mu se ne obije od glavu. Kakav danak neiskustvu.
Daj to pismo objavite za Ceferina, e druze mi smo Velez svi nas kradu
Navukli na sebe gnjev za mjesec dana ne znaju gdje glavom udaraju umjesto da se smire jos i photoshopove poceli koristiti.
Evo reci cu, zahvalite se Rahimicu sto sigurno ostajete u drugoj ligi i iduce godine kao standardan clan vec godinama. Sta je ocekivao ponizavat sve ostale i da mu se ne obije od glavu. Kakav danak neiskustvu.
-
Alminjo
#1788 Re: FK VELEŽ Mostar
Ma Rahimic previse navijacki vodi klub. Ponasa se kao obicni navijac Veleza. Kad si trener onda i budi. One izjave da niko u ligi nista ne moze Velezu mogle bi se obiti se o glavu.
Last edited by Alminjo on 08/04/2019 15:12, edited 2 times in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#1789 Re: FK VELEŽ Mostar
Samo je u bosni moguce da kritikujes one koji se zale na namjestanhe uz obrazlozenje svoje kritike: sta se prave englezi oduvijek se namijestalo!sumirprimus wrote:pa stelilo se uvijek, sta se prave englezima, samo pricaju o postenju![]()
najbolje sutit i radit.![]()
a ne vikat najboji smo bez konkurencije, a onda kmecat![]()
![]()
![]()
![]()
Dnevna doza bosnje..
-
Company85
#1790 Re: FK VELEŽ Mostar
Nivelacija wrote:Company85 wrote:Ja vjerujem da je kod Hasica i u Hercegovinalijeku isto ovako, nikad nije tendera namjestio ili dobio posao neposteno. Ta je bransa inace poznata po tome kako se sve cisto radi.
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi iz Mostara su ostali u 1980 tim svih mi.
Sta kaze za farmaceutsku mafiju i lobije poznati kako ciato rade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam siguran jesi li ti mene skontao
- studeni76
#1791 Re: FK VELEŽ Mostar
Koji apsurd, da nas nema trebalo bi nas izmislit! Kriv si sto te silujusumirprimus wrote:pa stelilo se uvijek, sta se prave englezima, samo pricaju o postenju![]()
najbolje sutit i radit.![]()
a ne vikat najboji smo bez konkurencije, a onda kmecat![]()
![]()
![]()
![]()
-
aldinjo
#1792 Re: FK VELEŽ Mostar
Kojim drugima je kupovao utakmce? Baš me interesuje.Nadzorna_ploca wrote: Azmir je kupovao sebi utakmice i drugima da to izbalansira.
-
Nadzorna_ploca
#1793 Re: FK VELEŽ Mostar
Slavenu iz Zivinica. Da li je Orasje bod ili je nesto drugo morao bi sad raspored da pogledam a ne da mi se to.aldinjo wrote:Kojim drugima je kupovao utakmce? Baš me interesuje.Nadzorna_ploca wrote: Azmir je kupovao sebi utakmice i drugima da to izbalansira.
-
sumirprimus
#1794 Re: FK VELEŽ Mostar
sad bi ja trebo vama rec na vase prozivke tipicne bosnje i ne kontaju sta je pisac hotio rijet.
ne ismijavam ja zalbu na steljenje, nego ismijavam izjave velezovaca i njihovo kmecanje na isto.
prave se englezi dabome, oduvijek se stelilo i NIKO nije imun. sto ne znaci da je ok, nije ok. al mojne ba finale sad kad gori ..
zar nisu bez konkurencije?
-
Lopez1981
#1795 Re: FK VELEŽ Mostar
Pa prvi dio sezone koji se igra koliko toliko postenije je bio bez konkurencije. U ovoj saban ligi biti bez poraza sa prosjekom oko 3 gola po utakmici na polusezoni je cudo.
Sto vam smeta sto se borimo protiv lopovluka u ovoj ligi?
I najveca budala vidi sta se desava i ko se gura u premijer ligu. Svima je jasno da Olimpik do kraja uzima vjerovatno sve moguce bodove. Mozda jedino Tosk nece moci kupiti. A zasto je to jasno svima? Pa kako nece uzeti kad npr.Gorazde izmjeni pola sastava kad igra protiv Olimpika. Kako nece uzeti kad Metalege cisti kartone kad gostuje Olimpiku i kad im ne igraju najbolji igraci protiv njih. Velez ide posteno i zato mu se desi Gorazde i ona lakrdija od sudjenja, gdje sudija ide svjesno da te povali i ne da ti da pridjes golu. Ko to odmara igrace ili cisti kartone kad igra protiv Veleza? NIKO je zna svak ako odigraju dobro da mogu uzeti bod-ove. Mi ne galamimo uopste koliko bi trebali, jer mnogo toga nije u javnosti a sto dosta ljudi zna pogotovo ko je malo blize klubu i svim tim desavanjima.
Pogledaj zadnju utakmicu u Gradaccu gdje niko ni a nije rekao na sudjenje jer nije bilo strasno kao u Gorazdu ali je bilo itekako natezanja Zvijezdi. Imate snimak, imate i ovaj skraceni utakmice na VelezTV. Gdje vi vidite ofsajd Fajica kod ponistenog gola Veleza? Ja ga kunem se majkom ne vidim, cak sta vise mislim da je bio bar pola metra van ofsajda. Imas jos 2 situacije gdje svira ofsajd i prekida izgledne sanse a gdje ga nije bilo itd...
Sto vam smeta sto se borimo protiv lopovluka u ovoj ligi?
I najveca budala vidi sta se desava i ko se gura u premijer ligu. Svima je jasno da Olimpik do kraja uzima vjerovatno sve moguce bodove. Mozda jedino Tosk nece moci kupiti. A zasto je to jasno svima? Pa kako nece uzeti kad npr.Gorazde izmjeni pola sastava kad igra protiv Olimpika. Kako nece uzeti kad Metalege cisti kartone kad gostuje Olimpiku i kad im ne igraju najbolji igraci protiv njih. Velez ide posteno i zato mu se desi Gorazde i ona lakrdija od sudjenja, gdje sudija ide svjesno da te povali i ne da ti da pridjes golu. Ko to odmara igrace ili cisti kartone kad igra protiv Veleza? NIKO je zna svak ako odigraju dobro da mogu uzeti bod-ove. Mi ne galamimo uopste koliko bi trebali, jer mnogo toga nije u javnosti a sto dosta ljudi zna pogotovo ko je malo blize klubu i svim tim desavanjima.
Pogledaj zadnju utakmicu u Gradaccu gdje niko ni a nije rekao na sudjenje jer nije bilo strasno kao u Gorazdu ali je bilo itekako natezanja Zvijezdi. Imate snimak, imate i ovaj skraceni utakmice na VelezTV. Gdje vi vidite ofsajd Fajica kod ponistenog gola Veleza? Ja ga kunem se majkom ne vidim, cak sta vise mislim da je bio bar pola metra van ofsajda. Imas jos 2 situacije gdje svira ofsajd i prekida izgledne sanse a gdje ga nije bilo itd...
-
Lopez1981
#1796 Re: FK VELEŽ Mostar
I da ona prepiska onog staseu i levata Bulica je autenticna. To je njihov razgovor i UG Mostarski Rodjeni ima dokaz koji 100% potvrdjuje da je njihova prepiska, mozda ce te malo sacekati dok dodje do javnosti, ali oni kojima treba dokaz oni ce ga odma i dobiti. Ne bi niko izigravao budalu i lazirao ono jer zna i svak da djete od 10 godina zna napraviti onakvo nesto za 20 sekundi. UG Mostarski Rodjeni nisu neki balavaci, nego ljudi koji su spasili Velez, koji su najzasluzniji sto je Ibro iz Mladosti dosao u Velez da ga spasi ispadanja u 3 ligu. UG je na sebe preuzeo od kluba radove na stadionu koji kostaju preko 100.000 KM. UG je angazovan na svim poljima kao vjerni cuvari Veleza.
-
sumirprimus
#1797 Re: FK VELEŽ Mostar
ako si na mene mislio, poso sam se ja smijao, kazem ne vjeurjem u postenje ni u premierci kamol u cvajti, i da bi opet poslje svega vise volio veleza u prvoj negoli olimpika, zbog svega, pa kako god.prvo zbog tradicije, nadmetanja, petokrake, istorije, odnosa,pravde.
na stranu sve, a nije to samo ona utakmica..
na stranu sve, a nije to samo ona utakmica..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1798 Re: FK VELEŽ Mostar
Kako niko nije A rekao, kad se Ibro na tribini svađao sa navijačima Zvijezde?
Imali ste meč loptu na Otoci, pa ste prosuli 0-2.
Eto sad se izgubilo od Zvijezde.
Šta trebaju ovi iz Olimpica, pratiti vaše igre, pa i oni kiksati kad i vi?
Imali ste sve u svojim rukama i još uvijek imate, ako upadneš u lošu formu i zaredaš poraze, kako je onda to krađa i kako si ti onda najlegitimniji za ulazak u viši rang?
Pa i prošlu domaću sa TOŠK-om je Velež dobio nakon preokreta, dakle itekako je ekipa u krizi.
Ako to prebrodite, niko vam ne može uzeti ulazak u viši rang.
Ovako, to izgleda kao unaprijed pripremanje izgovora za neuspjeh.
Imali ste sve u svojim rukama i još uvijek imate, ako upadneš u lošu formu i zaredaš poraze, kako je onda to krađa i kako si ti onda najlegitimniji za ulazak u viši rang?
Pa i prošlu domaću sa TOŠK-om je Velež dobio nakon preokreta, dakle itekako je ekipa u krizi.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1799 Re: FK VELEŽ Mostar
Donio Bandovic snimak razgovora kako ga pokušavaju potkupiti da pusti utakmicu, pa pojeo vuk magarcaLopez1981 wrote:I da ona prepiska onog staseu i levata Bulica je autenticna. To je njihov razgovor i UG Mostarski Rodjeni ima dokaz koji 100% potvrdjuje da je njihova prepiska, mozda ce te malo sacekati dok dodje do javnosti, ali oni kojima treba dokaz oni ce ga odma i dobiti. Ne bi niko izigravao budalu i lazirao ono jer zna i svak da djete od 10 godina zna napraviti onakvo nesto za 20 sekundi. UG Mostarski Rodjeni nisu neki balavaci, nego ljudi koji su spasili Velez, koji su najzasluzniji sto je Ibro iz Mladosti dosao u Velez da ga spasi ispadanja u 3 ligu. UG je na sebe preuzeo od kluba radove na stadionu koji kostaju preko 100.000 KM. UG je angazovan na svim poljima kao vjerni cuvari Veleza.
-
Lopez1981
#1800 Re: FK VELEŽ Mostar
Ibro se svadjao sa navijacima Zvijezde iz cista mira? Je li Ibro prvi krenuo na navijace zvijezde? Je li Ibro pljunuo navijaca Zvijezde ili su oni njega?Tomahawk11 wrote:Kako niko nije A rekao, kad se Ibro na tribini svađao sa navijačima Zvijezde?
Ako si saznao to iz naslova portala " Ibro ucestvovao u svadji" razumijem, ako si bio u Gradaccu znas kako je bilo. Jes Ibro temperamentan i brzoplet ali nikad nikom prvi nece psovati pogotovo navijacima koji njemu ne psuju. A odgovorit ce svakome to mu je i mana. Ali govorio sam da se ne pise o sudjenju na toj utakmici a ima materijala.
Pa jesmo naravno u losoj formi niko ne spori, ne mozes svaku utakmicu izdominirat protivnika. Sami smo krivi sto nismo zavrsili posao na Otoci, pa i ovdje u Gradaccu sto smo igrali ispod prosjeka. Dok je u Gorazdu bila klasicna pljacka i otimacina, jos lika nagrade za sudjenje sa 8.