dosli ovdje da se svadjate?Logovan wrote:Jebi ga, kao i vi što radite, šta drugo da ti kažem.agnostic_front wrote:Sloboda dobar posao radi![]()
Jufke se nadigle, svima pametuju
nema to kod nas, mi smo fini
Moderators: Charuga, Tomahawk11
dosli ovdje da se svadjate?Logovan wrote:Jebi ga, kao i vi što radite, šta drugo da ti kažem.agnostic_front wrote:Sloboda dobar posao radi![]()
Jufke se nadigle, svima pametuju
Kad vec prozivas barem citiraj ono sto sam rekaoTyke wrote:Ta cifra i jeste veca nego ostatak zajedno koji se izdvaja za sport kod nas, ali Jasmin je poludio i ocito prepoznao projekat od kojeg ce mnogi imati koristi za par godina vec. Slobodno markirajte ovaj post, jer su mnogi Imamovica nazivali ludim kad je od mocvare planirao napraviti slano jezero u kojem ce se svi moci kupati i postati kasnije i turisticka atrakcija, a sad vec imamo 3 jezera i slapove uz jos mnogo toga sto nudi Panonika. Covjek ima muda i kad prepozna projekat onda ide bez obzira na sve, ocito ima nosinu za ulaganja.![]()
Gdje je Todd, sta kaze: Azmir ko pickica se ljuti i bjezi, umjesto da se nosi sa problemima.a covjek zna kako sa kime treba razgovarati i ponasati se, jos rece da hoce i titulu hahaha... ogradjujem se od tih smjelih rijeci, jer ce me mnogi ovdje nazvati ludim...
A sad ko ima vremena neka nadje moje postove oko buduceg ulaganja u Slobodu, transfera, stabilizacije kluba, novih sponzora, opaaa.
Potpisujem. Imali bi ligu koja valja nečemu, dobre uslove na svakom terenu, a ne ovakvu situaciju kakva je sad.ultima_palabra wrote: da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
Jah, isto sam govorio za Husica od samog pocetka da mi je drago sto je tu, ima post nije izbrisan ali jbga ne uklapa vam se u pricuultima_palabra wrote:Ma @todd bulazni kao i obično... da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
pomamili se pitari, kao da ce osvojiti ligu prvakaultima_palabra wrote:Ma @todd bulazni kao i obično... da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
A ne potpisujes da Todd bulazni kao uvijek? Haha salim se malomaida95 wrote:Skinuti Tvrtka i postaviti kip Azmira![]()
Sve je ovo odavno planirano ovako, sigurno.
Potpisujem. Imali bi ligu koja valja nečemu, dobre uslove na svakom terenu, a ne ovakvu situaciju kakva je sad.ultima_palabra wrote: da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
Iz nezvaničnih izvora, doznaje se da se među igračima koji bi mogli pojačati Slobodu nalazi i bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić.
treba dovesti kakvog egzoticnogmaida95 wrote:Ta "novost" se šuška već sigurno dva mjesecasamo je tek sad izašla u javnost
![]()
Šta li Musemić ima u planu, uf
valjda ima kakav ljepsi od Ramizamaida95 wrote:Ima l' onaj Onwukwe brata, rođaka nekog?
Koliko znam prosle zime se pricalo da ce vam Ibricic doci.maida95 wrote:Ta "novost" se šuška već sigurno dva mjesecasamo je tek sad izašla u javnost
![]()
Šta li Musemić ima u planu, uf
Uklapa li se Gracic u ovu pricu?maida95 wrote:Skinuti Tvrtka i postaviti kip Azmira![]()
Sve je ovo odavno planirano ovako, sigurno.
Propali fudbaler.plain vanilla wrote:Iz nezvaničnih izvora, doznaje se da se među igračima koji bi mogli pojačati Slobodu nalazi i bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić.