FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
maida95

#2076 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2077 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
agnostic_front wrote:Sloboda dobar posao radi :thumbup:

Jufke se nadigle, svima pametuju :-)
Jebi ga, kao i vi što radite, šta drugo da ti kažem.
dosli ovdje da se svadjate? :mrgreen:

nema to kod nas, mi smo fini :mrgreen: :kiss:
shake69

#2078 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by shake69 »

Daj Boze da se ruglo od onog stadiona moze dotjerati i za najnizu prihvatljivu Uefa licencu! Ali bar imaju sansu zapeti oko gradnje bar Istoka!
todd_smith

#2079 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by todd_smith »

Tyke wrote:Ta cifra i jeste veca nego ostatak zajedno koji se izdvaja za sport kod nas, ali Jasmin je poludio i ocito prepoznao projekat od kojeg ce mnogi imati koristi za par godina vec. Slobodno markirajte ovaj post, jer su mnogi Imamovica nazivali ludim kad je od mocvare planirao napraviti slano jezero u kojem ce se svi moci kupati i postati kasnije i turisticka atrakcija, a sad vec imamo 3 jezera i slapove uz jos mnogo toga sto nudi Panonika. Covjek ima muda i kad prepozna projekat onda ide bez obzira na sve, ocito ima nosinu za ulaganja. :thumbup:

Gdje je Todd, sta kaze: Azmir ko pickica se ljuti i bjezi, umjesto da se nosi sa problemima. :lol: a covjek zna kako sa kime treba razgovarati i ponasati se, jos rece da hoce i titulu hahaha... ogradjujem se od tih smjelih rijeci, jer ce me mnogi ovdje nazvati ludim...

A sad ko ima vremena neka nadje moje postove oko buduceg ulaganja u Slobodu, transfera, stabilizacije kluba, novih sponzora, opaaa.
Kad vec prozivas barem citiraj ono sto sam rekao :lol:

Nisam rekao da bjezi nego da se ponasa k'o pickica i da ima pickast stav, sto je ono sto sam i rekao evo i pokazalo se, cim ne ide "necu da se igram" dok mu ne udovolje, bas kao djetetu kao sto sam rekao u tom postu

Ali hajde ne ide ti u pricu pa ignorisimo to, da ste uzeli titulu pa da sirite mitomaniju kao plavi pa hajde, ne valja ti to :mrgreen:
Tyke

#2080 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

Ma kakva mitomanija buraz, ja zivim za dan da osvojimo titulu, ali ne da bih nekoga zajebavao vec da ispunim srce tom radoscu. Ne znam koliko si upucen u znacenje mitomanije ali ja nista ne izvrcem niti lazem. :P

Ali priznaj da to "pickasto ponasanje" je samo izgledalo tako, ustvari ciljano i odmjereno, tempirano u pravi vakat da bi se pritisnula vlast da odrade svoj obecani dio posla. Da je Azmir pickica (ne kazem ni ja pickica u pravom smislu, vec da se ponasa tako), kako si pomislio u momentu svih ovih desavanja, on bi jos na pocetku sezone odustao kad vlast nije potpisala reprogram, vec je tada kroz medije provukao pricu da bi mogao dici ruke od svega ukoliko ga i ostali ne isprati u ovom projektu "Zlatna karika", tad je grad(onacelnik) ozbiljnije pristupio svemu ovome i obecao da ce pomoci klubu maksimalno, povecao transu, ali su jos uvijek zavlacili i zabusavali sa potpisom reprograma, Azmir je pametno i ciljano sutio, radio svoj posao, ulozio jos para, vratio neke dugove, poslovao u plusu, doveo ciljane igrace dovoljne da budu u vrhu (vjerovatno ni sam nije mislio da ce biti 1. na tabeli trenutno) i tako samo jos vise pokazao gradu u kojem smjeru vodi Slobodu i da ju zaista voli i zeli samo najbolje, tako da je sad imao razloga i s obrazom im sve dici na noge i da se vec jednom rijese stvari koje koce klub (reprogram/deblokada racuna, pitanje stadiona...)... tempirao je ovu svoju pricu oko odlaska u pravi vakat.

I zamisli da bas nakon pobjede i skoka na lidersku poziciju medij (tz.ba), koji od prvog dana dolaska Husica na kormilo Slobode pravi taj klub, kontaktira i objavi kako Azmir daje ostavku, zar nije "sumnjivo"? Ciljano se sve odradilo, na kraju ispalo kako je ispalo.
ultima_palabra

#2081 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ultima_palabra »

Ma @todd bulazni kao i obično... da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
sumirprimus

#2082 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

nije moglo bolje ispast ako se dovede do kraja...
husic je ludak u pozitivnom smislu, i ne zali...
da je vise ovakvih ljudi u drzavi za drzavu...
maida95

#2083 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Skinuti Tvrtka i postaviti kip Azmira :mrgreen:
Sve je ovo odavno planirano ovako, sigurno.
ultima_palabra wrote: da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
Potpisujem. Imali bi ligu koja valja nečemu, dobre uslove na svakom terenu, a ne ovakvu situaciju kakva je sad.
todd_smith

#2084 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:Ma @todd bulazni kao i obično... da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
Jah, isto sam govorio za Husica od samog pocetka da mi je drago sto je tu, ima post nije izbrisan ali jbga ne uklapa vam se u pricu :oops: :mrgreen:
sumirprimus

#2085 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

druga liga druga liga,smiju nam se sviiii :izet: :izet:
plain vanilla

#2086 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

ultima_palabra wrote:Ma @todd bulazni kao i obično... da je bogdo više ovakvih entuzijasta kao Husić.
pomamili se pitari, kao da ce osvojiti ligu prvaka :mrgreen:
Tyke

#2087 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

maida95 wrote:Skinuti Tvrtka i postaviti kip Azmira :mrgreen:
Potpisujem. Imali bi ligu koja valja nečemu, dobre uslove na svakom terenu, a ne ovakvu situaciju kakva je sad.
A ne potpisujes da Todd bulazni kao uvijek? Haha salim se malo :mrgreen:

Opet Todd o nekom neuklapanju u pricu, mora da u taj vakat nisam pratio postove. :P

U pravu je @Ultima, sportski rivalitet samo moze biti od koristi, na svim poljima... i ja bih volio da i ostali klubovi naprave pritisak na gradsku vlast, na Uprave klubova, da se izglasa statut koji ce biti od koristi klubu i potencijalnim ulagacima, prica koja prati Sarajevo i Slobodu bi trebala imati uticaja na svijest ostalih potencijalnih ulagaca, da se dovedu smjeli ljudi sa jasnom vizijom i ciljevima. I Mladost DK odlicno radi posao za sada, svijetla su tacka u nasem fudbalu, zdrava sredina.
Onaj Metalenge vidim 1. na tabeli, nisam ih plaho pratio ali valjda taj njihov investitor/sponzor (il sta vec) lagano ulaze pare u klub, sigurno ce se takav klub i gurati u PL da bi jos vise ulagao pare, stvarao pritisak na ostale klubove...
Last edited by Tyke on 02/12/2015 13:39, edited 1 time in total.
maida95

#2088 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Ma ni ne obraćam više pažnju na bulazni ne samo njega, nego i drugih :mrgreen:

Potpisujem i ovo što si rek'o :mrgreen:
plain vanilla

#2089 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Iz nezvaničnih izvora, doznaje se da se među igračima koji bi mogli pojačati Slobodu nalazi i bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić.
maida95

#2090 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Ta "novost" se šuška već sigurno dva mjeseca :mrgreen: samo je tek sad izašla u javnost :mrgreen:
Šta li Musemić ima u planu, uf :mrgreen:
plain vanilla

#2091 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Ta "novost" se šuška već sigurno dva mjeseca :mrgreen: samo je tek sad izašla u javnost :mrgreen:
treba dovesti kakvog egzoticnog :mrgreen:
maida95

#2092 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Ima l' onaj Onwukwe brata, rođaka nekog? :lol:
plain vanilla

#2093 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Ima l' onaj Onwukwe brata, rođaka nekog? :lol:
valjda ima kakav ljepsi od Ramiza :skoljka: :lol:
maida95

#2094 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Pa ima li Tiago braće? :mrgreen: :mrgreen: ili pak Kallasijev neki? :lol:
todd_smith

#2095 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by todd_smith »

maida95 wrote:Ta "novost" se šuška već sigurno dva mjeseca :mrgreen: samo je tek sad izašla u javnost :mrgreen:
Koliko znam prosle zime se pricalo da ce vam Ibricic doci.
maida95

#2096 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Nisam znala da je tako davno pokrenuta ta priča, ja sam se tek zadnjih par mjeseci naslušala toga :mrgreen:
missko

#2097 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by missko »

maida95 wrote:Skinuti Tvrtka i postaviti kip Azmira :mrgreen:
Uklapa li se Gracic u ovu pricu?
Logovan

#2098 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Iz nezvaničnih izvora, doznaje se da se među igračima koji bi mogli pojačati Slobodu nalazi i bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić.
Propali fudbaler.
BHF_Manijak

#2099 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by BHF_Manijak »

Stipu ti to, za nase lige je vjeruj mi tito, ako im dodje naravno.
maida95

#2100 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Sve je to samo pitanje cijene..
Post Reply