FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Nogatrans

#751 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

vanjki wrote:
Nogatrans wrote:Ne znam koliko je ideja izvodljiva al bi volio da nas ima vise Bayernovih navijaca pa da se nekad uz utakmice sastanemo.Kao npr gore u Sport centru u Zetri pa da koju prokomentaresmo.. :D :D

to je odlicna ideja..Ili kada bi se moglo formirati neko udruzenje pa clanarine..da gledamo utakmice..zajedno putujemo...jao to bi bilo super...
sta meni znaci taj klub ja vama to ne mogu opisati...Od 1992 od kada sam izbjegao u Minhen sam najvatreniji navijac,ne mogu svoj zivot zamislit bez toga kluba...Pa prvo kada ustanem,pomislim na Bayern,citam vijesti kao lud,oblazim sve stranice,od bild.de..tz-online.de...Ne znam majke mi,taj klub cu uvijek voljeti kao svoje dijete ili zenu :D :D
Nadam se da ce Bayern uspjeti zadrzati Schwinija..Pa on je srce ekipe...Molim Te Bozeeeeeee ostaniiiiiii :o

I ja sam bio od 1992 do 98 isto u Minhenu i odatle se moze reci dolazi moja velika ljubav.Bio sam na dosta treninga u Sabenerstrasse bio sam na dosta utakmica na Olimpisjkom stadion,bio sam cak na prvo treningu Hasan Salihamidzica i dan danas imam taj autogram.Uglavnom dosta toga imam iz mladih dana i nadam se sad kad ukinu vize da cu moci jos dosta toga da vidim. A sto se tice tih gledanja utakmica mozemo ako nista nas nekoliko onako formalno da se skupimo upoznamo i onda vidjeti sta se moze uraditi. :thumbup: :bih:
vanjki

#752 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

Hehe..I ja sam visio na treninzima na Saebenerstrasse...U minhenu sam bio od 1992-1996..Sjecam se Klinsman tada dosao kao pojacanje..ja ustao u sest sati,napravio sebi sendvice i lagane pjeske od Goetheplatza da stignem na trening u 9.. :D...Imao sam dosta slika sa igracima,autograma,ali nazalost sve mi ostalo i zagubilo se...Od 96 nikada vise nisam otisao u Minhen..Koliko sam samo pozelio taj grad,ma nema ga ljepseg..Eto akb ukinut ce nam vize,otici cemo..Ma ja bi sada pjeske otisaooo...
Sto se tice druzenja i gledanja tekmi,je odlicna ideja...Vecina nas ima Facebook pa se najlakse preko toga mozemo uvezati i druziti...Za pocetak mozemo se upoznati a kasnije formirati neko navijacko udruzenje...Mozda nam Uli Hoeness nekada dodje u posjetu i donese nam dresove... :D :D

Jao vec sam poceo mastat :D :D
Nogatrans

#753 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Eto vidis kako je svijet mali haha. Ja sam na tom Geotheplatzu visio jer sam imao praksu. :D

Sad ces vidjeti jos da se i znamo.. :D :D
vanjki

#754 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

Nogatrans wrote:Eto vidis kako je svijet mali haha. Ja sam na tom Geotheplatzu visio jer sam imao praksu. :D

hehe...mozda smo se nekada i vidjeli..prosli nekada jedan pored drugoga :D ..ev poslat cu ti moj facebook link,pa ako zelis dodaj me...Sta mislis da pocnemo vec skupljati lovu za januar,da odemo gledati tekmu :D :D
Nogatrans

#755 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Posalji. Iskreno ja samo cekam ozvanicenje bezviznog rezima i onda da to proslavim.A sto se tice Januara kontam ipak u Februaru da gledam Ligu Prvaka kad je osmina finala, gledao sam i cijene karata mislim da bi to bio dobar gust kad bi se moglo doci do karte. Ako to bude brzo raspdrodato onda ganjato Bundesligu .
cico x

#756 Re: FC Bayern Munchen

Post by cico x »

je li ko od vas isao u pesmuller str. skolu ? :)
Nogatrans

#757 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Haj na reci koji je to dio grada?
cico x

#758 Re: FC Bayern Munchen

Post by cico x »

neki bus je sa pasinga vozio,davno je to bilo :)
simonese

#759 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

sto se tice zajednickog navijanja i gledanja tekme trebali bi se dogovorit :thumbup:
simonese

#760 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

to Martine,ljubim ti grb
missko

#761 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Ko ce ko Bayern, igra katastrofa Freiburg puno bolji i eto prekida i Miche i go. Fuj. Samo produzuju Galu staz ince bi mu noga bila vec na zimu. Usput gledo sam tekmu protiv Cluja uzivo na Areni i Bayern je karinana i smrzo sam se ko p..ka.
Za ove gore sto planiraju u februaru samo savjet bez kape i dobre obuce ni za zivu glavu u zimu na arenu. :thumbup: :bih:
vladivostok

#762 Re: FC Bayern Munchen

Post by vladivostok »

van buyten kecer :lol:
Nogatrans

#763 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Drugo poluvrijeme dosta bolje,al je odbrana pored svega najslabija "karika". Drago mi je za Demichelisa sto je dao gol dat ce mu to samopouzdanja za naredne tekme.

Potez utakmice po meni,Micho ljubi grb!!! :thumbup: :thumbup:
vladivostok

#764 Re: FC Bayern Munchen

Post by vladivostok »

schweinsteiger je ponovo danas dokazao o kakvom je igracu rijec...mogu se usuditi reci sad ovo schweini moze stati rame uz rame jednom gerrardu il lampardu a kako je kreno bice bolji od njih i bice sigurno najbolji igrac na svijetu na svojoj poziciji...bayern mora zadrzati tog igraca...a ako to hoce treba kupiti nesto novo i prodati klocove oput van buytena,demichelisa, braafheida, gomeza...da bi mogli biti konkurenti u ligi prvaka, jer schweini je igrac koji mora igrati samo u najjacim klubovima
Basler

#765 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

bayern lagano hvata zalet. u ekipu se vraća nekoliko rekovalescenata. najbitniji je povratak bilala riberyja, od kojeg se zaista očekuju velike partije.
robbenov povratak nije planiran prije februara.
Partijaner

#766 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Gomez dominira !!! :lol: :lol: :lol:
0:2
madtv

#767 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

ma nisu normalni...
kad se covjek najmanje nada, pogotovo poslije BL grozote, oni zabiju dva u Rimu

oleeeeeeeeeeee :)

mada nikad se ne zna...mogu oni to i prokockat :)
studeni76

#768 Re: FC Bayern Munchen

Post by studeni76 »

madtv wrote:ma nisu normalni...
kad se covjek najmanje nada, pogotovo poslije BL grozote, oni zabiju dva u Rimu

oleeeeeeeeeeee :)

mada nikad se ne zna...mogu oni to i prokockat :)
I tako i bi,prokockase
Neelix

#769 Re: FC Bayern Munchen

Post by Neelix »

oleee :D
Romanista 101%

#770 Re: FC Bayern Munchen

Post by Romanista 101% »

na lieber bayern :D habt ihr schoen wieder VERLOREN :lol: :lol: :lol:

aber viel gluck nachstes mahl :-) GRUSSE AUS ROM!! 3:2

sheiss dusel bayern :D

Image
Baltazar_khan

#771 Re: FC Bayern Munchen

Post by Baltazar_khan »

Gledao sam ovu tekmu sad preko live streama drugo poluvrijeme totalna dominacija Rome nad bavarcima.
madtv

#772 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

hahahah
jaoooooooo

Nogatrans

#773 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Ma i ovaj polovican Bayern je sila za Rom,samo sto je steta sto nisu bili koncetrisani svih 90 minuta jer bi ovo lagano priveli kraju!!

A ako Bog da se vrati i Robben i ostali sve ce to ozbiljnije da izgleda. :thumbup: :thumbup:
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#774 Re: FC Bayern Munchen

Post by Priorat »

iz dvice u keca...pa zar to bayernu isto treba (kladionica)...bem ti fudbal vise... :evil:
madtv

#775 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

Priorat wrote:iz dvice u keca...pa zar to bayernu isto treba (kladionica)...bem ti fudbal vise... :evil:

kriza brate, kriza...
hahahahha
Post Reply