Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:
"Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača", rekao je Hoeness te je dodao na kraju:
"Mi o navijačima ne razmišljamo kao o kravama koje treba izmusti. Fudbal mora biti za sve. To je najveća razlika između nas i Engleske".
Ne da mi se sad bavit nesto previse matematikom, ne znam kolko se tacno proda sezonskih u Minhenu, ali mislim da povecaju na 300 funti da bi to bilo dosta vise od 2 miliona, jedino ako je mislio "po utakmici"
Uglavnom svaka im cast na 104 funte, to bi i bosnje mogle podnijet da je Bayern kojim slucajem u BiH
Ma to su samo one najjeftinije godišnje karte, za stajanje iza golova. Ne znam tačno koliko tih karata prodaju, ukupni kontingent godišnjih je 38.000. Sljedeća kategorija je već 300 EUR (ona mjesta na vrhu tribine, gledaš utakmicu ko iz aviona ), pa 450, 550 i najskuplje su 650 EUR.
Sta je ovo zadnji post u 10 i nesto???? Pisite ba slobodno, ako igrate protiv BVB-a pa sta nije sramota izgubiti ... Mi smo merhametli klub utrpat cemo vam samo 6-cu
Mišo_Kovač wrote:Ma ko jebe danasnju utakmicu Osvojena liga, osigurano finale LP, oboreno X nekih rekorda Danas trivijalno sa B sastavom protiv malog žutog kluba
Dobra tekma.Dosta grešaka,što je i razumljivo.Ne moze se reći da je BVB nastupao sa "rezervnim timom" jer je igralo oko 6-7 igrača iz prve postave.Kod nas 2 igrača.Sve u svemu kad skontam:Neuer na golu,onda udri "Milionere" po bokovima sa Riberijom i Alabom tj.sa Lahmom i Robbenom.Imamo strašne zadnje vezne Švajnija i Martineza.Muller ,i u vrhu Mandzo.Naravno u odbrani Dante i ona stalna boljka drugi štoper.Večeras je VB ispadao puno puta,tako da bih ja stavio Boatenga u finalu. MIA SAN MIA
Simpaticna je ova Borussia, muce se kod kuce protiv sedamnaestog sastava Bayerna. Potpuno je jasno da ova utakmica nije nikakav uzorak za finale ali tanko je ovo skroz od BVB-a. Sto se tice Bayerna ok je igra bila obzirom na sastav ekipe i znacaj utakmice, jedino je po mom misljenju Contento definitivno dokazao da je preslab cak i za danasnji sastav Bayerna. Nista prije 25. Maja i finala na Wembleyu, pa da konacno osvojimo i tu trostruku krunu u ovoj sezoni rekorda. Auf gehts Ihr Roten!