simonese wrote:Veella se usro,zna da im je dzenazaMOSALJOZE wrote:Finale Mubarek Olsun svim Bavarcima.
ps:Vella jesam ti rekao
Jao kako ste maleni
Toliko ste jaki da vam damo 5:0 i 4 penala a igra se do 10
Moderators: Charuga, Tomahawk11
simonese wrote:Veella se usro,zna da im je dzenazaMOSALJOZE wrote:Finale Mubarek Olsun svim Bavarcima.
ps:Vella jesam ti rekao
Nani i malom svaka castjuan wrote:sta reci, koju posluku porati?
BACI DORFMUND DA SE IGRAMOOOO IGRAMOOOO IGRAMOOOO![]()
![]()
A za floppena, molim vas, taj covjek je u prvom ama sve upropastio sto je mogao. A taj gol, ja neznam, izgleda jos nije doslo do Adriana koju JEDINU fintu Floppen zna i vjecno radi. Pa tako ispade floppen nafakali
Jucer Martinez i Shvajni i ribery najjaci.
Ribs bi mogao komotno u stare dane pocet igrati lijevog beka![]()
zajebavali se buraz i ja, crko ribery (u prvom pol. jos) a ovaj u 70min ostavi songa, alvesa i ostale bakrace i ubaci dva puta, ko da je 5 min![]()
a sto se tice veelle, ee njemu samo jos nana moja strave da salije, nista vise ne pomaze. Ja mu vec 26.5. termin sredio.![]()
![]()
trebat cemu.
p.s. ucim malog da ne kaze vise "ovo je razvaljotka, babo!" vec " ovo je bajern-barsa, babo"
djecija masta moze svastaveella wrote:Nani i malom svaka castjuan wrote:sta reci, koju posluku porati?
BACI DORFMUND DA SE IGRAMOOOO IGRAMOOOO IGRAMOOOO![]()
![]()
A za floppena, molim vas, taj covjek je u prvom ama sve upropastio sto je mogao. A taj gol, ja neznam, izgleda jos nije doslo do Adriana koju JEDINU fintu Floppen zna i vjecno radi. Pa tako ispade floppen nafakali
Jucer Martinez i Shvajni i ribery najjaci.
Ribs bi mogao komotno u stare dane pocet igrati lijevog beka![]()
zajebavali se buraz i ja, crko ribery (u prvom pol. jos) a ovaj u 70min ostavi songa, alvesa i ostale bakrace i ubaci dva puta, ko da je 5 min![]()
a sto se tice veelle, ee njemu samo jos nana moja strave da salije, nista vise ne pomaze. Ja mu vec 26.5. termin sredio.![]()
![]()
trebat cemu.
p.s. ucim malog da ne kaze vise "ovo je razvaljotka, babo!" vec " ovo je bajern-barsa, babo", a BVB ce bayerna razbit ko beba zvecku
![]()
PS: nece vas ni sekundarno ljepilo moci sastaviti
hahhahahaha ma ko gajbu razbit pa preko kanala poslat ciku.veella wrote:
Nani i malom svaka cast, a BVB ce bayerna razbit ko beba zvecku
![]()
PS: nece vas ni sekundarno ljepilo moci sastaviti
Ne da mi se sad bavit nesto previse matematikom, ne znam kolko se tacno proda sezonskih u Minhenu, ali mislim da povecaju na 300 funti da bi to bilo dosta vise od 2 miliona, jedino ako je mislio "po utakmici"LSD wrote: "Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača", rekao je Hoeness te je dodao na kraju:
"Mi o navijačima ne razmišljamo kao o kravama koje treba izmusti. Fudbal mora biti za sve. To je najveća razlika između nas i Engleske".
---------------------------------------------------------------
Ma to su samo one najjeftinije godišnje karte, za stajanje iza golova. Ne znam tačno koliko tih karata prodaju, ukupni kontingent godišnjih je 38.000. Sljedeća kategorija je već 300 EUR (ona mjesta na vrhu tribine, gledaš utakmicu ko iz avionaMadrid wrote:Ne da mi se sad bavit nesto previse matematikom, ne znam kolko se tacno proda sezonskih u Minhenu, ali mislim da povecaju na 300 funti da bi to bilo dosta vise od 2 miliona, jedino ako je mislio "po utakmici"LSD wrote: "Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača", rekao je Hoeness te je dodao na kraju:
"Mi o navijačima ne razmišljamo kao o kravama koje treba izmusti. Fudbal mora biti za sve. To je najveća razlika između nas i Engleske".
---------------------------------------------------------------
Uglavnom svaka im cast na 104 funte, to bi i bosnje mogle podnijet da je Bayern kojim slucajem u BiH

Kod vas su penzionerijuan wrote:Veellaaaa da vidimo trasu ciji kindergarten zna bolje hloptati!
da nebude "bayern-barca"![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo ga vama davno utjeraliPartijaner wrote:Treba poderat zutokljunce jedno 3 ili 4:0 da im utjeramo strah u kosti pred finale.
Vidimo po tabeli.veella wrote:Mi smo ga vama davno utjeraliPartijaner wrote:Treba poderat zutokljunce jedno 3 ili 4:0 da im utjeramo strah u kosti pred finale.![]()