Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
UEFA odredila je suca za prvi susret Bayerna i Barcelone u polufinalu Lige prvaka na Allianz Areni, a to je Mađarski sudac Viktor Kassai.Bayernu je dosad sudio 3 puta. Posljednju utakmicu nam je sudio prošle godine u polufinalu s Real Madridom. U pitanju je druga utakmica koju smo prošli nakon penala. Još je sudio utakmice protiv Man. Citya 2:0 u Bayernovu korist i protiv Intera 1:0 za nas.
Barceloni je sudio finale LP 2011 u kojem su pobjedili Manchester United 3:1 i utakmicu ove godine s Milanom 4:0.
Ovo s Ulijem se pravo zakuhalo, mislim da ce ga se Bayern odreci tj on ce kao veliki retoricar sam napustiti klub iz ljubavi, a sretan moze biti ako se izvuce bez prdekane. Taj strasni posteni i preposteni rumenko, koji proziva korumpiranu fifu i uefu a oko svoje avlije nije pocistio
ledeni_caj wrote:Nit ce on vidjeti zatvora, nit ce mu eura uzeti.
On je vec uplatio buraz 5 miliona, cuj nece mu uzeti a sam se prijavio
On ovim svojim priznanjem pokusava da spasi glavu i samo ako se nije pokrenuo postupak zbog prikrivanja poreza moze da se izvuce bez zatvora a porez mora platiti a ako se vec postupak pokrenuo onda mu je kasno.
ledeni_caj wrote:Nit ce on vidjeti zatvora, nit ce mu eura uzeti.
Jel' zato sto je to sto jeste ili mislis da je nevin?
Jer je lopina i nije budala.
@missko
A to ti i govorim, sto je duzan to ce platiti, nije lud da se onako sam prijavi. Ali ono sto je njegovo ce i ostati, ne vjerujem da ce u njegov jorgan neko ruke zavlaciti.
Ponajbolji igrač Borussije Dortmund Mario Goetze će od ljeta igrati u Bayernu, piše njemački Bild.
Kao grom iz vedra neba stigla je vijest da će Pep Guardiolin Bayern biti jači za njemačkog reprezentativca, koji bi, možda i uz Lewandowskog, trebao pojačati bavarski sastav na ljeto.
Kako navodi Bild, BVB je prihvatio Bayernovu ponudu od 37 miliona eura, a Borussia je bila primorna pustiti igrača za tu cifru, obzirom da je ona navedena u klauzuli igračevog ugovora.
Mogao bi u narednim danima transfer biti i ozvaničen...