I da, ako mu se vec dive sto gine za ekipu i trci ko bezglava kokos, pa nek' dovedu brate atleticara kakvog, on moze duplo vise trcati...
Gomez idi iz tima, nek' se jebe onaj rumeni Enes!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
MA MAAANDZO BETON, MAASINAMaroonBrigade wrote:Cisto sumnjam da bi jedan hrvat u Bajernu imao prednost nad njemcem samo zato sto ima nesto normalniju frizuru
Sinoc sam gledao poredjenje na Sport 1 , Gomez od lani do dvadeset i nekog kola i Mandzukic ove sezone do istog kolaMaroonBrigade wrote:Bas bih volio vidjeti koliko u prosjeku po tekmi pretrce Mandzukic i Gomez.
Zato sto je dao 93 gola u 2 sezone.cindrlimindrli wrote:Ma kakva masina, ne zna se ko je veci odron, Mandzukic ili Gomez, ne znam zasto se Bajern zajebaje sa ovim
likovima.
Pitat cu vas ko je Mandzo kad malo stanu ekipu rezultati, do sada je Bayernu islo po planu sve, zabio ga Mandzo ne zabio, nista od njega puno nije ovisilo. Sto ono kazu na Muci se poznaju junaci, kad stane ekipu da vidimo ko ce biti taj majstor pokretac, kao sto je do sada bio RiberyPartijaner wrote:Ma nije on los, nego hocu reci kad je se od njega ocekivalo da zabija i da trpa nije ucinio. Neku tekmu bljesne, na drugim ga nema nigdje i jbg naravno da je to ovima "gore" islo na zivce pogotovo sto se nista nije osvojilo i morali se potegnuti za necim. Pogledaj Pizzara proslu sedmicu, nije se ni on nesto Bog-zna nadigrao u ovoj sezoni, ali ima to iskustvo, taj mudroliki instinkt da zabija i ne treba mu dosta sansi da realizira, sad ne znam kako to drugi vide al ovo je moje misljenje, uzivaj.
Ja samo govorim o relaciji Mandzo-Gomez, zalaganje itd.missko wrote:Pitat cu vas ko je Mandzo kad malo stanu ekipu rezultati, do sada je Bayernu islo po planu sve, zabio ga Mandzo ne zabio, nista od njega puno nije ovisilo. Sto ono kazu na Muci se poznaju junaci, kad stane ekipu da vidimo ko ce biti taj majstor pokretac, kao sto je do sada bio RiberyPartijaner wrote:Ma nije on los, nego hocu reci kad je se od njega ocekivalo da zabija i da trpa nije ucinio. Neku tekmu bljesne, na drugim ga nema nigdje i jbg naravno da je to ovima "gore" islo na zivce pogotovo sto se nista nije osvojilo i morali se potegnuti za necim. Pogledaj Pizzara proslu sedmicu, nije se ni on nesto Bog-zna nadigrao u ovoj sezoni, ali ima to iskustvo, taj mudroliki instinkt da zabija i ne treba mu dosta sansi da realizira, sad ne znam kako to drugi vide al ovo je moje misljenje, uzivaj.