FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#4626 Re: FC Bayern Munchen
Ofanzivac minhenskog Bajerna Arjen Roben (29) mogao bi uskoro da se pridruži reprezentativnom kolegi Vesliju Snajderu u turskom Galatasaraju. Rukovodstva dva kluba razmišljaju o "trampi", prema kojoj bi Roben došao u Tusku, a put Minhena otišao najbolji strelac turske Superlige Burak Jilmaz (27).
Jilmaz odlično igra ove sezone i vodeći je strelac turskog šampionata sa 16 golova, a bio je i strelac za reprezentaciju Turske na meču odigranom u petak u gostima protiv Andore (2:0). Partijama i golovima ove sezone Turčin je privukao pažnju mnogih klubova iz Engleske, Italije i Rusije.
Jilmaz odlično igra ove sezone i vodeći je strelac turskog šampionata sa 16 golova, a bio je i strelac za reprezentaciju Turske na meču odigranom u petak u gostima protiv Andore (2:0). Partijama i golovima ove sezone Turčin je privukao pažnju mnogih klubova iz Engleske, Italije i Rusije.
- Partijaner
#4627 Re: FC Bayern Munchen
Pocinje mi vise ici na ovo cundaru oko Robbena, neka ide il nek ostane.
- Basler
#4628 Re: FC Bayern Munchen
Nema treće.Partijaner wrote:Pocinje mi vise ici na ovo cundaru oko Robbena, neka ide il nek ostane.
Ipak ćeš robe morati pokazati strpljenje (ili ćeš ga stalno ljuljati na kitari
Puno je tu "Pro i Gegen" glasova, tako da treba sačekati kraj sezone i dolazak Pepog i onda će biti jasnije.
Inače, ima smisla ova sa Yilmazom. Uli ga je javno pohvalio.
- Partijaner
#4629 Re: FC Bayern Munchen
Radi njega sam se navukao na lexilium
Citao sam i ja za "buregdziju" da nam je Uli bacio okice svoje na njega, mada opet ne vjerujem da nema nista od njega kao i sa ostalim igracima sto se povezuju sa bavarskim gigantom.
Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga ako se ne varam kako bi se mogla ekipa 100 % skoncentrisat za mec protiv "ofucane dame" ( bice karamba
),to je rekao herr Rumme- nigga. 
Citao sam i ja za "buregdziju" da nam je Uli bacio okice svoje na njega, mada opet ne vjerujem da nema nista od njega kao i sa ostalim igracima sto se povezuju sa bavarskim gigantom.
Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga ako se ne varam kako bi se mogla ekipa 100 % skoncentrisat za mec protiv "ofucane dame" ( bice karamba
- AmiĐa_Idriz
#4630 Re: FC Bayern Munchen
e kad bi roben otisao,nikad him ne bi oprostiosimonese wrote:Ofanzivac minhenskog Bajerna Arjen Roben (29) mogao bi uskoro da se pridruži reprezentativnom kolegi Vesliju Snajderu u turskom Galatasaraju. Rukovodstva dva kluba razmišljaju o "trampi", prema kojoj bi Roben došao u Tusku, a put Minhena otišao najbolji strelac turske Superlige Burak Jilmaz (27).
- simonese
#4631 Re: FC Bayern Munchen
vise mi je Uli Rummen nego Karl-Heinz NiggaPartijaner wrote:Radi njega sam se navukao na lexilium![]()
Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga ako se ne varam kako bi se mogla ekipa 100 % skoncentrisat za mec protiv "ofucane dame" ( bice karamba),to je rekao herr Rumme- nigga.
- salihamidžić 20
#4632 Re: FC Bayern Munchen
Mislim da će Pepova biti posljednja po pitanju odlaska ili eventualnog ostanka Arijana.
Navodno inter nudi 18 milijona eura za Robija.
- Logovan
#4633 Re: FC Bayern Munchen
Ja bih tu ponudu prihvatio iste sekunde dok se onaj kreten Moratti nije predomislio.brrzzy_tesanj wrote:Mislim da će Pepova biti posljednja po pitanju odlaska ili eventualnog ostanka Arijana.
- fosil
#4634 Re: FC Bayern Munchen
Odlicna vijest. Taman da dodju polupijani i mahmurni na Borussia Park zadnje kolo.Partijaner wrote: Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga
- MOSALJOZE
#4635 Re: FC Bayern Munchen

27 JARE ALT
- veella
#4636 Re: FC Bayern Munchen
Sto ga sinoc kazahstanci provaliseMOSALJOZE wrote:
27 JARE ALT
- MOSALJOZE
#4637 Re: FC Bayern Munchen

Timoščuk slavi 34 geburstag
- MOSALJOZE
#4638 Re: FC Bayern Munchen
Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"
A.Robben: "Jedan dan sam u Galatasaray, drugi dan Inter. To je sve suludo. Sve to uopće nije u mojoj glavi. Mislim o sljedećoj utakmici protiv HSV-a. Zatim mislim na Juventus, a onda na uzvratnu utakmicu. Dakle mislim samo o Bayern-u, o našoj misiji i našim ciljevima. To što mediji pišu je čista neistina, a ja ne mogu utjecati na to."
A.Robben: "Jedan dan sam u Galatasaray, drugi dan Inter. To je sve suludo. Sve to uopće nije u mojoj glavi. Mislim o sljedećoj utakmici protiv HSV-a. Zatim mislim na Juventus, a onda na uzvratnu utakmicu. Dakle mislim samo o Bayern-u, o našoj misiji i našim ciljevima. To što mediji pišu je čista neistina, a ja ne mogu utjecati na to."
- veella
#4639 Re: FC Bayern Munchen
Ne bi vam bio u kozi iducu sezonu, BVB 09 ce vas pojestiMOSALJOZE wrote:Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"
- MOSALJOZE
#4640 Re: FC Bayern Munchen
eno stutgart izjednači sta kazes aveella wrote:Ne bi vam bio u kozi iducu sezonu, BVB 09 ce vas pojestiMOSALJOZE wrote:Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"
- veella
#4641 Re: FC Bayern Munchen
Koliko je u StutgartuMOSALJOZE wrote:eno stutgart izjednači sta kazes aveella wrote:Ne bi vam bio u kozi iducu sezonu, BVB 09 ce vas pojestiMOSALJOZE wrote:Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"
- veella
#4642 Re: FC Bayern Munchen
Ne treba prevoditi, sve je jasno
BUNDESLIGA
Dortmund ärgert die Münchener!!!
Durch den Sieg des deutschen Meisters kann Bayern München am Abend nicht den frühesten Titelgewinn der Bundesliga-Geschichte erreichen.
BUNDESLIGA
Dortmund ärgert die Münchener!!!
Durch den Sieg des deutschen Meisters kann Bayern München am Abend nicht den frühesten Titelgewinn der Bundesliga-Geschichte erreichen.
- veella
#4644 Re: FC Bayern Munchen
I to prava, jos kad ih HSV nacundurimadtv wrote:drama![]()
![]()
- Logovan
#4646 Re: FC Bayern Munchen
6:0 hahahahah HSV loš do bola, da skupim raju iz moje mahale pukli bi ih par razlike.
EDIT: Ne možeš ni post napisati a da ne zabiju gol.
Sedmica
doći će do cenera. 
EDIT: Ne možeš ni post napisati a da ne zabiju gol.
- Koshpa
#4647 Re: FC Bayern Munchen
e neka, da im hoce 10 uvali
2 sedmice zaredom samo na njima sam padao na kladari

- DonVito
#4648 Re: FC Bayern Munchen
Treba ostaviti 5 za Juve

- Logovan
#4649 Re: FC Bayern Munchen
Jebo te ovo kao da je namješteno.
Čuj 9:1.
- ledeni_caj
#4650 Re: FC Bayern Munchen
Smijesno je nesto srati kad nekoga ovako demoliras, ali sjedim sa jaranom i vicem, evo korner za ove primice ga Bayern. I fakat tako i bi. Pisao sam o tome i prije, ja ne znam kako je moguce da se oni ovako lose postavljaju kod kornera. Nece Juve primiti ovoliko golova a imace kornere, bice jebeno bas.