FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#4626 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Ofanzivac minhenskog Bajerna Arjen Roben (29) mogao bi uskoro da se pridruži reprezentativnom kolegi Vesliju Snajderu u turskom Galatasaraju. Rukovodstva dva kluba razmišljaju o "trampi", prema kojoj bi Roben došao u Tusku, a put Minhena otišao najbolji strelac turske Superlige Burak Jilmaz (27).

Jilmaz odlično igra ove sezone i vodeći je strelac turskog šampionata sa 16 golova, a bio je i strelac za reprezentaciju Turske na meču odigranom u petak u gostima protiv Andore (2:0). Partijama i golovima ove sezone Turčin je privukao pažnju mnogih klubova iz Engleske, Italije i Rusije.
Partijaner

#4627 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Pocinje mi vise ici na ovo cundaru oko Robbena, neka ide il nek ostane.
Basler

#4628 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

Partijaner wrote:Pocinje mi vise ici na ovo cundaru oko Robbena, neka ide il nek ostane.
Nema treće. :-D
Ipak ćeš robe morati pokazati strpljenje (ili ćeš ga stalno ljuljati na kitari :D ).
Puno je tu "Pro i Gegen" glasova, tako da treba sačekati kraj sezone i dolazak Pepog i onda će biti jasnije.

Inače, ima smisla ova sa Yilmazom. Uli ga je javno pohvalio.
Partijaner

#4629 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Radi njega sam se navukao na lexilium :mrgreen:
Citao sam i ja za "buregdziju" da nam je Uli bacio okice svoje na njega, mada opet ne vjerujem da nema nista od njega kao i sa ostalim igracima sto se povezuju sa bavarskim gigantom.
Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga ako se ne varam kako bi se mogla ekipa 100 % skoncentrisat za mec protiv "ofucane dame" ( bice karamba :mrgreen: ),to je rekao herr Rumme- nigga. :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#4630 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

simonese wrote:Ofanzivac minhenskog Bajerna Arjen Roben (29) mogao bi uskoro da se pridruži reprezentativnom kolegi Vesliju Snajderu u turskom Galatasaraju. Rukovodstva dva kluba razmišljaju o "trampi", prema kojoj bi Roben došao u Tusku, a put Minhena otišao najbolji strelac turske Superlige Burak Jilmaz (27).

Jilmaz odlično igra ove sezone i vodeći je strelac turskog šampionata sa 16 golova, a bio je i strelac za reprezentaciju Turske na meču odigranom u petak u gostima protiv Andore (2:0). Partijama i golovima ove sezone Turčin je privukao pažnju mnogih klubova iz Engleske, Italije i Rusije.
e kad bi roben otisao,nikad him ne bi oprostio :oops:
simonese

#4631 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Partijaner wrote:Radi njega sam se navukao na lexilium :mrgreen:
Citao sam i ja za "buregdziju" da nam je Uli bacio okice svoje na njega, mada opet ne vjerujem da nema nista od njega kao i sa ostalim igracima sto se povezuju sa bavarskim gigantom.
Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga ako se ne varam kako bi se mogla ekipa 100 % skoncentrisat za mec protiv "ofucane dame" ( bice karamba :mrgreen: ),to je rekao herr Rumme- nigga. :mrgreen:
vise mi je Uli Rummen nego Karl-Heinz Nigga
salihamidžić 20

#4632 Re: FC Bayern Munchen

Post by salihamidžić 20 »

Mislim da će Pepova biti posljednja po pitanju odlaska ili eventualnog ostanka Arijana.

Navodno inter nudi 18 milijona eura za Robija.
Logovan

#4633 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

brrzzy_tesanj wrote:Mislim da će Pepova biti posljednja po pitanju odlaska ili eventualnog ostanka Arijana.

Navodno inter nudi 18 milijona eura za Robija.
Ja bih tu ponudu prihvatio iste sekunde dok se onaj kreten Moratti nije predomislio. :lol:
fosil

#4634 Re: FC Bayern Munchen

Post by fosil »

Partijaner wrote: Jedan info da cibnem, a to je da je se proslava salatare prolongirala za 33. kolo protiv Augsburga
Odlicna vijest. Taman da dodju polupijani i mahmurni na Borussia Park zadnje kolo. :D
MOSALJOZE

#4635 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image
27 JARE ALT
veella

#4636 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

MOSALJOZE wrote:Image
27 JARE ALT
Sto ga sinoc kazahstanci provalise :D
MOSALJOZE

#4637 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image
Timoščuk slavi 34 geburstag
MOSALJOZE

#4638 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"

A.Robben: "Jedan dan sam u Galatasaray, drugi dan Inter. To je sve suludo. Sve to uopće nije u mojoj glavi. Mislim o sljedećoj utakmici protiv HSV-a. Zatim mislim na Juventus, a onda na uzvratnu utakmicu. Dakle mislim samo o Bayern-u, o našoj misiji i našim ciljevima. To što mediji pišu je čista neistina, a ja ne mogu utjecati na to."
veella

#4639 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

MOSALJOZE wrote:Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"

A.Robben: "Jedan dan sam u Galatasaray, drugi dan Inter. To je sve suludo. Sve to uopće nije u mojoj glavi. Mislim o sljedećoj utakmici protiv HSV-a. Zatim mislim na Juventus, a onda na uzvratnu utakmicu. Dakle mislim samo o Bayern-u, o našoj misiji i našim ciljevima. To što mediji pišu je čista neistina, a ja ne mogu utjecati na to."
Ne bi vam bio u kozi iducu sezonu, BVB 09 ce vas pojesti :thumbup:
MOSALJOZE

#4640 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

veella wrote:
MOSALJOZE wrote:Novinar: "Gosp. Robben, navijači Bayern-a su zabrinuti da ćete na ljeto napustiti München?"

eno stutgart izjednači sta kazes a :mrgreen:
veella

#4641 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

MOSALJOZE wrote:
veella wrote:

eno stutgart izjednači sta kazes a :mrgreen:
Koliko je u Stutgartu :lol:
veella

#4642 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Ne treba prevoditi, sve je jasno :lol:

BUNDESLIGA
Dortmund ärgert die Münchener!!!
Durch den Sieg des deutschen Meisters kann Bayern München am Abend nicht den frühesten Titelgewinn der Bundesliga-Geschichte erreichen.
madtv

#4643 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

drama :mrgreen: :lol: :lol:
veella

#4644 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

madtv wrote:drama :mrgreen: :lol: :lol:
I to prava, jos kad ih HSV nacunduri :D
cove41

#4645 Re: FC Bayern Munchen

Post by cove41 »

Petarda na poluvremenu :D
Logovan

#4646 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

6:0 hahahahah HSV loš do bola, da skupim raju iz moje mahale pukli bi ih par razlike.

EDIT: Ne možeš ni post napisati a da ne zabiju gol. :-) :lol: Sedmica :lol: doći će do cenera. :lol:
Koshpa

#4647 Re: FC Bayern Munchen

Post by Koshpa »

e neka, da im hoce 10 uvali :x 2 sedmice zaredom samo na njima sam padao na kladari :D :x
DonVito

#4648 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

Treba ostaviti 5 za Juve :dance: :lol:
Logovan

#4649 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

Jebo te ovo kao da je namješteno. :shock: :lol: Čuj 9:1.
ledeni_caj

#4650 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Smijesno je nesto srati kad nekoga ovako demoliras, ali sjedim sa jaranom i vicem, evo korner za ove primice ga Bayern. I fakat tako i bi. Pisao sam o tome i prije, ja ne znam kako je moguce da se oni ovako lose postavljaju kod kornera. Nece Juve primiti ovoliko golova a imace kornere, bice jebeno bas.
Post Reply