Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:A ja cuo Uli drzi jedno 250 mil eura ispod jastuka, kazu ono "za ne daj Boze". Pa jarane to sto si ti igraca nabrojao ne bi pokrilo 5 seikova...
sreca pa seikovi Bayern mogu gledat samo sa tribine
Bitno je sta hocu reci jebo ga ti, nemoj biti bukvalac.
Bayern treba iducu sezonu dovesti ISCA, malo da KROOS se uozbilji jos vise, i Robbena prodati i dovesti umjesto njega ne znam koga, nemam ideje. I ne bi bilo lose ako Lewandowski dolazi da se rijesmo Mandzukica, Gomeza se ne smije prodati nikako Pizarra ostaviti dobro mu stoji uloga 3. napadaca , al eto di ces mandzu prodati samo je dosao. A ostale pozicije su ok dolaskom Kirchoffa-vjerovatno ce se dobro uklopiti. I ne treba nista vise puno mijenjati, bilo bi suvisno.
BHF_Manijak wrote:A ja cuo Uli drzi jedno 250 mil eura ispod jastuka, kazu ono "za ne daj Boze". Pa jarane to sto si ti igraca nabrojao ne bi pokrilo 5 seikova...
sreca pa seikovi Bayern mogu gledat samo sa tribine
Bitno je sta hocu reci jebo ga ti, nemoj biti bukvalac.
pa isto mislimo jebo ga i ti,sreca pa je Bayern Bayern a ne neki instant klub i nikad sebi nece dozvoliti da ga vode(kupe) ljudi koji veze nemaju sa fudbalom
veella wrote:Ako bayern bude prvak, onda je titula na silu i nepravedno osvojena, kao i mnoge prethodne
Pozdrav iz matematicki poduplanog grada
to misliš ti i još MOZDA 100 000 ljudi,a ostatak europe
Al ga i ti sitnicavo racunas
Hajmo ovako vella da ja i ti nešto objektivno.
1.Ja priznajem da je BVB IZDOMINIRO ligom zadnje 2 godine
2.Priznajem da su rastavili bajern na faktore
3.Jako dobri u LP
Haj sad ti priznaj
1.Jeli se Bajern prošetao ligom
2.Jeli Bajern bio bolji od BVB ove godine(liga manje više kup DOMINACIJA)
3.Znam da mi ovo nikad neces priznati al eto ko ne proba ne moze znat:Jel Bajern najbolji njemački klub ikada(znam šta ćeš reći al hajd)
Bosanski_kralj wrote:Ma kakvog Millera prodavati, izuzetno zahvalan igrač.
Što se tiče lidera na terenu, mislim da je neko već pomenuo da oni u današnjem fudbalu polako izumiru. Ko je danas lider u Barci, u Realu, u United u Arsenalu?
Dobar je Müller on će ostati ,napustice Schweinsteiger , Robben , Lahm , Gomez ....
Što se tiče lidera na terenu, mislim da je neko već pomenuo da oni u današnjem fudbalu polako izumiru. Ko je danas lider u Barci, u Realu, u United u Arsenalu?
Dobar je Müller on će ostati ,napustice Schweinsteiger , Robben , Lahm , Gomez ....
Joj, čuj Schweinsteiger i Lahm napustiti
Je l' vi stvarno mislite da će Guardioli biti toliko slobode dopušteno da otjera dva simbola modernog Bayerna? Pa to bi značilo da je Guardiola glup k'o noć jer bi odmah u startu izgubio povjerenje ekipe.
Joj, čuj Schweinsteiger i Lahm napustiti
Je l' vi stvarno mislite da će Guardioli biti toliko slobode dopušteno da otjera dva simbola modernog Bayerna? Pa to bi značilo da je Guardiola glup k'o noć jer bi odmah u startu izgubio povjerenje ekipe.
e cuj Lahm.Lahm je najbolji desni bek na svijetu,čovjek koji rijetko gubi duele(ukoliko nisu vazdušni)čovjek koji u prosjeku svaku 55-60 utakmicu dobije zuti karton,a odbrambeni je igrač.Švajnštajger ostaje ovo ostalo ne znam
Nema sanse da Schweinsteiger ode! Nakon sto je briljatno odigro SP 2010, pa onda pao u formi, sad igra sezonu zivota! Sjajn je i tip koji odgovara Pepu, nesto kao Busquets, samo malo ofanzivniji.