Opet ti sa tim svojim narcizmom. Nema to nikakve veze sa Bildom, već nije bio zadovoljan prošlom sezonom u Bayernu.Basler wrote:Ništa bez pečata.pospanko2 wrote:
Hoćeš u sudu ovjereno?
Pričalo se jer je bio nezadovoljan statusom u ekipi.
@MOSALJOZE, pričamo o mulleru.![]()
Muller ostaje vječno u Bayernu, a to što se priča ili pričalo ne pije vode.
Ebiga, pospanko, moraš loma poznavati neke stvari a ne vjerovati svakom članku što Bild objavi.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pospanko2
#4526 Re: FC Bayern Munchen
- Basler
#4527 Re: FC Bayern Munchen
Nije, i ja to znam.pospanko2 wrote: nije bio zadovoljan prošlom sezonom u Bayernu.
Kakvim ba odlaskom? Imaš li nešto ozbiljnije ponuditi ili samo ponavljati kako se Mulija dvoumio hoće li napraviti iskorak u svojoj karijeri.pospanko2 wrote: Prošle sezone je bio pred odlaskom, pa se nešto ušutiše...
Prošla su vremena kada se Bayern olako odricao usluga svojih (po)najboljih igrača.
-
pospanko2
#4528 Re: FC Bayern Munchen
Iskorak? Ovo je njemu plafon. Uostalom, nema smisla raspravljati s tobom na lijep način.Basler wrote:Nije, i ja to znam.pospanko2 wrote: nije bio zadovoljan prošlom sezonom u Bayernu.Kakvim ba odlaskom? Imaš li nešto ozbiljnije ponuditi ili samo ponavljati kako se Mulija dvoumio hoće li napraviti iskorak u svojoj karijeri.pospanko2 wrote: Prošle sezone je bio pred odlaskom, pa se nešto ušutiše...
Prošla su vremena kada se Bayern olako odricao usluga svojih (po)najboljih igrača.
Možda i gledaš Bayern duže vremena nego ostali ovdje, ali je takav način neprimjeren u potpunosti. Pozdrav...
- Basler
#4529 Re: FC Bayern Munchen
Ne shvatam te, ama baš nikako.
Nigdje ne vidjeh da sam te uvrijedio, omalovažavao i sl.
Kontam neki fan Bayerna i čitam šta pišeš (gdje se po mnogo čemu ne mogu složiti) i rekoh da razmjenimo par postova, valjda je to bit foruma.
Postavim ti par pitanja (gdje iznesoh neke argumente) ali ništa. Glumiš da si nešto uvrijeđen. Mimozica, šta li.
Znam ja kad na neke stvari gledaš subjetivno i vidiš nešto samo u svojim očima. Nikakvi uspjesi, rezultati, doprinosi...to neće promjeniti.
Ima osoba koji vrlo često minimiziraju neke stvari, dok su drugi skloni da uveličavaju.
Ništa prika, budi pozdravljen.
Nigdje ne vidjeh da sam te uvrijedio, omalovažavao i sl.
Kontam neki fan Bayerna i čitam šta pišeš (gdje se po mnogo čemu ne mogu složiti) i rekoh da razmjenimo par postova, valjda je to bit foruma.
Postavim ti par pitanja (gdje iznesoh neke argumente) ali ništa. Glumiš da si nešto uvrijeđen. Mimozica, šta li.
Znam ja kad na neke stvari gledaš subjetivno i vidiš nešto samo u svojim očima. Nikakvi uspjesi, rezultati, doprinosi...to neće promjeniti.
Ima osoba koji vrlo često minimiziraju neke stvari, dok su drugi skloni da uveličavaju.
Ništa prika, budi pozdravljen.
- simonese
#4530 Re: FC Bayern Munchen
tesko da ce Njemac otijerati Njemca,uvijek se gledalo da najbolji reprezentativci ostanu u najboljim njemackim klubovima tako da ce Mueller sigurno jos nekoliko godina igrati u Bayernu
- MOSALJOZE
#4531 Re: FC Bayern Munchen
ima i ta mjestasimonese wrote:tesko da ce Njemac otijerati Njemca,uvijek se gledalo da najbolji reprezentativci ostanu u najboljim njemackim klubovima tako da ce Mueller sigurno jos nekoliko godina igrati u Bayernu
- Bosanski_kralj
#4532 Re: FC Bayern Munchen
Ma kakvog Millera prodavati, izuzetno zahvalan igrač.
Što se tiče lidera na terenu, mislim da je neko već pomenuo da oni u današnjem fudbalu polako izumiru. Ko je danas lider u Barci, u Realu, u United u Arsenalu?
Što se tiče lidera na terenu, mislim da je neko već pomenuo da oni u današnjem fudbalu polako izumiru. Ko je danas lider u Barci, u Realu, u United u Arsenalu?
- ledeni_caj
#4533 Re: FC Bayern Munchen
Ove zajebancije sa Robbenom mogu samo negativno utjecati i na njega i na ekipu. Sebicnjak ce igrati samo za sebe , a ekipu ko jebe. Evo zadnje 2 tekme je previse sebican, cak i po njegovim standardima. Nek se zajebaje u Bundesligi, ali u LP krila treba da budu Ribbery i Muller.
- Zmijuga loma
#4534 Re: FC Bayern Munchen
Za Mullera nema zime, Guardiola obožava takve igrače.
Male su šanse da Robben, Van Buyten i slični prežive Pepovu čistku naredne sezone.
Male su šanse da Robben, Van Buyten i slični prežive Pepovu čistku naredne sezone.
- Logovan
#4535 Re: FC Bayern Munchen
Ako bude makar malo pametan, otjerat će ih.Zmijuga loma wrote: Male su šanse da Robben, Van Buyten i slični prežive Pepovu čistku naredne sezone.
-
pospanko2
#4536 Re: FC Bayern Munchen
Ma kakvi... ja sam za to da se pogleda jesu li kad dali go kakav kome, jesu li ko porodica i tako to_terminaš_ wrote:Ako bude makar malo pametan, otjerat će ih.Zmijuga loma wrote: Male su šanse da Robben, Van Buyten i slični prežive Pepovu čistku naredne sezone.
- Partijaner
#4537 Re: FC Bayern Munchen
Die Hauptkonzentration liegt auf der Champions League. Wir wollen die Champions League gewinnen. Wir sind hungrig auf diesen Titel – haben sogar Bärenhunger darauf.
To Uli, to zelim cuti, klempu ima da osvojimo, samo lakapo.
Sto se tice oko moguceg odlaska Robben, rekao je ovo:
„Es gibt überhaupt keine Überlegungen vom Verein, Arjen Robben abzugeben.“
Znaci ostaje, tema durch.
To Uli, to zelim cuti, klempu ima da osvojimo, samo lakapo.
Sto se tice oko moguceg odlaska Robben, rekao je ovo:
„Es gibt überhaupt keine Überlegungen vom Verein, Arjen Robben abzugeben.“
Znaci ostaje, tema durch.
- PILJA
#4538 Re: FC Bayern Munchen
ja bih howedesa i cahila iz celzia za stopere,iska iz malage,mata iz celzia da malo ojacaju sredinu,.
rjesio se bujtena,dante na posudbu,ostavio bi bastubera i boaenga mogu igrati na bekovima,timoscuk,roben OUT i jos gomeza OUT,a doveo suareza stasan napadac,.a luka modric je savrsen za nas brz,okretan i sut fenomenalan,decko igra mozgom,savrseno bi odgovarao za BL.
rjesio se bujtena,dante na posudbu,ostavio bi bastubera i boaenga mogu igrati na bekovima,timoscuk,roben OUT i jos gomeza OUT,a doveo suareza stasan napadac,.a luka modric je savrsen za nas brz,okretan i sut fenomenalan,decko igra mozgom,savrseno bi odgovarao za BL.
- Muhamed Đakmić
#4539 Re: FC Bayern Munchen
Muller je meni naprednija, inteligentija verzija Pedra, on bi mogao strašno napredovati pod Guardiolom.Zmijuga loma wrote:Za Mullera nema zime, Guardiola obožava takve igrače.
- Partijaner
#4540 Re: FC Bayern Munchen
Howedes je produzio ugovor, tako da od njega nema nista, te zelje ti se nece ostvarit rodjak, Timoscuk ce vjerovatno napustit klub sljedece god, Dante na posudbu
pa on je trenutno najjaci na stoperskoj poziciji ne znam sto ti on smeta.
- PILJA
#4541 Re: FC Bayern Munchen
pa dante pada na terenu/(arsenal)/,jos momak cesto zaboravlja da je stoper pa ostavlja protivnickog nogometasa samog,.dosta puta se to vidjelo prati ga jednu tekmu al bez toga"najbolji trenutno" ,.Partijaner wrote:Howedes je produzio ugovor, tako da od njega nema nista, te zelje ti se nece ostvarit rodjak, Timoscuk ce vjerovatno napustit klub sljedece god, Dante na posudbupa on je trenutno najjaci na stoperskoj poziciji ne znam sto ti on smeta.
- Partijaner
#4542 Re: FC Bayern Munchen
Ako mislis kod 1. postignutog gola protiv Arsenala ono je bio Alaba, Dante je dobar i vidjeces u narednim tekmama koji slijede u LP, ne mozes odma cijeli kadar mjenjat.
- simonese
#4543 Re: FC Bayern Munchen
Dante je odlican,normalno da ima svoje greske ali sve u svemu dobro obavlja svoje zadatke i opasan je glavom iz prekidaPartijaner wrote:Ako mislis kod 1. postignutog gola protiv Arsenala ono je bio Alaba, Dante je dobar i vidjeces u narednim tekmama koji slijede u LP, ne mozes odma cijeli kadar mjenjat.
- Zatamnjena stakla
#4544 Re: FC Bayern Munchen
PILJA wrote:ja bih howedesa i cahila iz celzia za stopere,iska iz malage,mata iz celzia da malo ojacaju sredinu,.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
- BHF_Manijak
#4545 Re: FC Bayern Munchen
A ja cuo Uli drzi jedno 250 mil eura ispod jastuka, kazu ono "za ne daj Boze".
Pa jarane to sto si ti igraca nabrojao ne bi pokrilo 5 seikova... 
- simonese
#4546 Re: FC Bayern Munchen
sreca pa seikovi Bayern mogu gledat samo sa tribineBHF_Manijak wrote:A ja cuo Uli drzi jedno 250 mil eura ispod jastuka, kazu ono "za ne daj Boze".Pa jarane to sto si ti igraca nabrojao ne bi pokrilo 5 seikova...
- Partijaner
#4547 Re: FC Bayern Munchen
Nasere im se Uli u po usta.
Mogu samo da uce od njega kako se vodi jedan klub.
Mogu samo da uce od njega kako se vodi jedan klub.
- Take-Two
#4548 Re: FC Bayern Munchen
PILJA wrote:ja bih howedesa i cahila iz celzia za stopere,iska iz malage,mata iz celzia da malo ojacaju sredinu,.
Ovo tvoj tim, s kojim igras Master Legue?
- veella
#4549 Re: FC Bayern Munchen
Volim sto će se bayern raspasti ko petarda kada izlete iz lige prvaka

- Partijaner
#4550 Re: FC Bayern Munchen
Ja msm da bi ti bio najsretnij covjek kad bi se to desiloveella wrote:Volim sto će se bayern raspasti ko petarda kada izlete iz lige prvaka![]()