FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#4026 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Pep ce od ovog sadašnjeg Bayerna napraviti monstruozan stroj za uništavanje protivnicke žive sile, ionako su vec preopasni...toga se i bojim kao simpatizer Barce.
Za stopere se slažem, no Bayernu ce se na ljeto prikljuciti Manizov mladi Kirchhoff (U-21 Njemacke) i jedan od najtalentovanijih stopera Bundesa - i to besplatno, cini mi se, što je sjajan posao Bayerna....taj bi mogao izrasti u vrhunskog stopera.
I ocekujem da Šakiri igracki procvjeta u Guardiolinom sistemu.
pirmin

#4027 Re: FC Bayern Munchen

Post by pirmin »

Smije li se ko kladiti da Bayern nece uzeti CL ove sezone? 8-)

Ko izgubi nema ga na forumu mjesec dana - samoban. :mrgreen:
Mišo_Kovač

#4028 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Čemu hejt prema bavarskom velikanu, čemu tolika skepsa glede lige prvaka? :D pa majku mu, Bajern je medju pet najtrofejnijih klubova svih vremena, trenutno u najboljoj formi od svih europskih klubova, sa strašnim igračkim kadrom i klupom kakvu nema nijedan drugi tim - zar bi toliko nevjerovatno bilo da četverostruki europski prvaci podignu pehar i peti put ove godine (a hoce btw :D ) 8)
cvrčak_na_hedonizmu

#4029 Re: FC Bayern Munchen

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Malo sam zanemario činjenicu da je Jupp-u 68 godina, al opet koliko sam mogao da upratim on je demantovao svoj odlazak u penziju što će reći da je mogao da odradi još sezonu-dvije. Zašto ne Fink, bivši je igrač, uzeo je već par titula za Bazelom, ne blamira se sa HSV-om koliko sam primjetio. 2012 je za dvadesetak miliona eura napravio više-manje konkuretnu ekipu koja se bori za Europu. 2011 su bili totalno rasulo ( iskreno, ne znam ko je kriv za isto ) :D

Guardiola "nije dokazan" trener koliko god to čudno zvučalo. Naletio je na strašnu generaciju Barselone, gladnu uspjeha, koja je čak uspjela da od gubitničke reprezentacije Španije napravi velesilu ( + Mesi ) u ligi gdje su u zadnjih 30 godina samo četiri ekipe bile šampioni osim Reala i Barselone ( Valensija i Bilbao x 2 i La Korunja i Atletiko Madrid x 1 ) pa se postavlja pitanje kako će se ovaj snaći u Bundesligi gdje ruku na srce nema Reala ali postoji masa ekipa koja može da ti zakomplikuje život za razliku od Španije gdje ipak to nije slučaj u većini slučajeva.

Lako je biti trener sa Ramosom i Pikeom na štoperima, Busketsom, Iniestom, Čavijem u vezi i Mesijem, Ibrahimoviće, Anrijem, Viljom u napadu. Vidjećemo šta će biti u BL :D
PILJA

#4030 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

pep je doveden iskljucivo za ligu prvaka za bundesligu pa tu bayern nema pravog konkurenta,jos pep mora usavrsti te sitne pasove da ne igramo po krili(kao u vecini tekmi),i bayern kod jupa igra puno otvoreno a stoperi nam ko tanak led.
pirmin

#4031 Re: FC Bayern Munchen

Post by pirmin »

Mišo_Kovač wrote:Čemu hejt prema bavarskom velikanu, čemu tolika skepsa glede lige prvaka? :D
Ja ih licno ne "hejtam" :D kao ni jednu ekipu iz BL kad igraju u Evropi ali jednostavno mi ove godine nesto smrdi, fali
mi ona njihova "down"-faza koja mora doci kad-tad pa makar ne znam ti koga imali u ekipi- sve sa klupom.
Mišo_Kovač

#4032 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

pirmin wrote:
Mišo_Kovač wrote:Čemu hejt prema bavarskom velikanu, čemu tolika skepsa glede lige prvaka? :D
Ja ih licno ne "hejtam" :D kao ni jednu ekipu iz BL kad igraju u Evropi ali jednostavno mi ove godine nesto smrdi, fali
mi ona njihova "down"-faza koja mora doci kad-tad pa makar ne znam ti koga imali u ekipi- sve sa klupom.
Bila i prošla down-faza one hefte kad su izgubili od Leverkuzena :D Dosta za ovu sezonu 8)
iamia

#4034 Re: FC Bayern Munchen

Post by iamia »

ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
ako ove godine ne uzmu LP,, bit cu iznenadjen.
MOSALJOZE

#4035 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

The Mirror: Zaboravite Barcelonu i počmite kopirat Bayern Munchen
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ew-1728549 a vi kako te :dance: :dance: :dance:
missko

#4036 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

iamia wrote:ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
Jaki jesu ali potvrda da su najjaci tek treba da uslijedi, ako u srijedu izbace BvB i jos ako u LP izbace taj isti BvB i Barcu.
MOSALJOZE

#4037 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

missko wrote:
Jaki jesu ali potvrda da su najjaci tek treba da uslijedi, ako u srijedu izbace BvB i jos ako u LP izbace taj isti BvB i Barcu.
e to bi bio veliki zalogaj ali vidjecemo
simonese

#4038 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

MOSALJOZE wrote:
missko wrote:
da,ali ako zelis sami vrh onda moras biti najveca ajkula
MOSALJOZE

#4039 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image :dance:
MaroonBrigade

#4040 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

Gledam neku statistiku izmedju Bajerna i dortmunda. U zadnjih 5 godina odigrali su 12 tekmi.
U prvih 6, Bajern je dobio 5 uz jedan remi. I onda u zadnjih 6, dortmund je dobio 5 uz jedan remi :D
Gol razlika u prvih 6 je 19:5 u korist Bajerna, a u zadnjih 6 13:4 u korist dortmunda.
U prvih 6 tekmi, po 3 su se igrale u Minhenu odnosno dortmundu.
Dok je u zadnjih 6 dortmund imao samo 2 domace tekme i jedna se igrala u Berlinu.
MOSALJOZE

#4041 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image
evo tekmi u 2013 i kao što vidite DOMINACIJA
Basler

#4042 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

prepisuje dominacija, prepisuje. :D :D

evo i ja ću. :-D

Image

Bayern bi ovom pobjedom vjerovatno došao do doubla i dobio vjetar u đale da dođe do tripla. :mrgreen:
Moja skromna prognoza 3:1.
abondanzieri

#4043 Re: FC Bayern Munchen

Post by abondanzieri »

ja mislim da je vrijeme da Bajern dobije po pičCi :oops: :D

prognoza 2-3 8)
vicious

#4044 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

1:1 u regularnom toku, Lewandowski u 116. zabija za 1:2 :D

(Koliko god bih želio da bude tako, ipak moram priznati da je Bayern veliki favorit)
Partijaner

#4045 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Treba nama dati trofej nakon tekme sa Hoffom, jbes ga ionako nas nece stici kvazipratioci, nema smisla vise :mrgreen: , neka se ne takmice, sad nek se okrenu kupu i LP, mada mogu i batalit kup da je klempu hapit. :mrgreen:
PILJA

#4046 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

MOSALJOZE wrote:
missko wrote:
bayern sigurno dobija,pa vrijeme je da bvb spustimo puno su se digli,te ako ih pobjedimo dokazat cemo se,trebaju oni nama da se dokazuju a ne mi pa pogledajmo titule..
MOSALJOZE

#4047 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:Treba nama dati trofej nakon tekme sa Hoffom, jbes ga ionako nas nece stici kvazipratioci, nema smisla vise :mrgreen: , neka se ne takmice, sad nek se okrenu kupu i LP, mada mogu i batalit kup da je klempu hapit. :mrgreen:
ma hoce da zakucaju rekorde neka :D
Partijaner

#4048 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:
Partijaner wrote:Treba nama dati trofej nakon tekme sa Hoffom, jbes ga ionako nas nece stici kvazipratioci, nema smisla vise :mrgreen: , neka se ne takmice, sad nek se okrenu kupu i LP, mada mogu i batalit kup da je klempu hapit. :mrgreen:
ma hoce da zakucaju rekorde neka :D
To neka obaraju ovi sto su na klupi, prvotimci neka se odmaraju za klempu. :mrgreen:
MOSALJOZE

#4049 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image
:dance: :dance: :dance: 113 8-)
Logovan

#4050 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

Sretan rođendan! :D

Vidi Neuera kako drži svoje slovo, isto kao da mu nije drago zbog rođendana. :D :lol:
Post Reply