Jest offtopic, ali moram izrazit čuđenje zašto se Frey nikad nije nametnuo u francuskoj reprezentaciji. Po meni je on najbolji francuski golman ove decenije...ultima_palabra wrote:Butt je odronnellington wrote:jeste najbolji u ex-Yu, ali to ne znači da je značajno bolji od Butta.
Jesi gledao utakmicu baraža u Moskvi?zecko_kupuz wrote:Ja stvarno ne razumijem zašto mnogi govore da je Handanović vrh vrhova sa ovih prostora.Gledao sam ga više puta, momak je dobar, ali da je sada neka pantera...vala i nije. I da, znao je kiksati itekako.
U ex-yu mu nije niko ni blizu: Pletikosa, Hasagić, Stojković...
U Seriji A su bolji Julio Cesar, Buffon, Frey... sa Muslerom je bare-bare
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#351 Re: FC Bayern Munchen
- ultima_palabra
#352 Re: FC Bayern Munchen
Eh, ja tebe... Pa znaš ko je selektor Francuskecyprus wrote:Jest offtopic, ali moram izrazit čuđenje zašto se Frey nikad nije nametnuo u francuskoj reprezentaciji. Po meni je on najbolji francuski golman ove decenije...
Mada mislim da ga je Lloris prešao ove sezone
- Basler
#353 Re: FC Bayern Munchen
ne mogu da vjerujem da na bayernovom topicu ima ovako mali broj ispisanih stranica.
sutra protiv schalkea jako teska utakmica, koja bi mogla biti odlucujuca. na sve pomisljam samo ne na poraz. jer bi nas on doveo u veoma tesku situaciju, tako da bi magathu osvetniku dali i drugu priliku da se krevelji.
veliko je pitanje da li ce van gaal krenuti sa najjacom ekipom, posto su micho, gomez i robben ponovo spremni ili ce izvesti isti ili slican sastav kao protiv mufc-a...sa olicem, pranjicem i hamitom.
sutra protiv schalkea jako teska utakmica, koja bi mogla biti odlucujuca. na sve pomisljam samo ne na poraz. jer bi nas on doveo u veoma tesku situaciju, tako da bi magathu osvetniku dali i drugu priliku da se krevelji.
veliko je pitanje da li ce van gaal krenuti sa najjacom ekipom, posto su micho, gomez i robben ponovo spremni ili ce izvesti isti ili slican sastav kao protiv mufc-a...sa olicem, pranjicem i hamitom.
- fosil
#354 Re: FC Bayern Munchen
Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
- simonese
#355 Re: FC Bayern Munchen
bile su 4 zvijezde samo u drugom rasporedufosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
- NEOPLAN
#356 Re: FC Bayern Munchen
Bayern 4 zvijezde ima od 2008. Jedna zvijezda je za osvojen UEFA Kup, Druga za LP a ostale se dobijaju nakon svake 10-te osvojene titule u domacoj ligi (Bundesligi). Mislim da je Bayern jedini Evropski klub koji ima te 4 zvijezde.fosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
- simonese
#357 Re: FC Bayern Munchen
zvijezde na dresovima su samo odlica za domace ligeNEOPLAN wrote:Bayern 4 zvijezde ima od 2008. Jedna zvijezda je za osvojen UEFA Kup, Druga za LP a ostale se dobijaju nakon svake 10-te osvojene titule u domacoj ligi (Bundesligi). Mislim da je Bayern jedini Evropski klub koji ima te 4 zvijezde.fosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
svaka peta titula je jedna zvijezda
u ovom slucjau se racunaju od osnivanja Bundeslige
- aerosa
#358 Re: FC Bayern Munchen
Pa po tome bi onda Real morao imati nešto poput zastave Europske unije oko grba...NEOPLAN wrote:Bayern 4 zvijezde ima od 2008. Jedna zvijezda je za osvojen UEFA Kup, Druga za LP a ostale se dobijaju nakon svake 10-te osvojene titule u domacoj ligi (Bundesligi). Mislim da je Bayern jedini Evropski klub koji ima te 4 zvijezde.fosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
-
vanjki
#359 Re: FC Bayern Munchen
Hmmm,biti ce jebeno danas jer onaj tatkticar Magath je spreman na sve.Jednostavno nesmijemo izgubiti,moramo pokusati postici go iako ce biti tesko.Magath ce nazad postaviti bunker kao u kupu i ici ce na kontre a mi cemo imati igru u svojim rukama.Robben nije doputovao sa ekipom,a onom Mulleru bi dao malo odmora,jer vec pet tekmi ne igra na nivou.Uglavno ovo su dvije odlucuje tekme.
- nellington
#360 Re: FC Bayern Munchen
Ne znam, ja se sve nadam da će Müller proigrati više, jer ipak radije gledam Olića i Müllera nego Banderu (Gomeza) i Panja (Klosea).
- Obuca9
#361 Re: FC Bayern Munchen
Nije tačno. Zvijezde se u Njemačkoj dobijaju na slijedeći način:NEOPLAN wrote:Bayern 4 zvijezde ima od 2008. Jedna zvijezda je za osvojen UEFA Kup, Druga za LP a ostale se dobijaju nakon svake 10-te osvojene titule u domacoj ligi (Bundesligi). Mislim da je Bayern jedini Evropski klub koji ima te 4 zvijezde.fosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
3 titule - *
5 titula - **
10 titula - ***
20 titula - ****
- simonese
#362 Re: FC Bayern Munchen
Jaaaa,das ist Bayern 
- simonese
#363 Re: FC Bayern Munchen
Auuuuuuu,nochmal Bayern
Mancho ga sipu,sipu,sipu
Mancho ga sipu,sipu,sipu
- B34R
#364 Re: FC Bayern Munchen
TRPANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................
- nellington
#365 Re: FC Bayern Munchen
e Hamite, Hamite...
- B34R
#366 Re: FC Bayern Munchen
cestitke. takticki sa 10 igraca 50 minuta odrzati vodstvo do kraja protiv jakog shalkea, odlicno!
- simonese
#367 Re: FC Bayern Munchen
pa zato je dobio crveni,zato sto je Hamitnellington wrote:e Hamite, Hamite...
- Basler
#368 Re: FC Bayern Munchen
hamit strasan protiv uniteda, danas ponovo dobio priliku. jbga, ne iskoristi je na najbolji nacin.
kako mi se zgadio i magath i schalke i sudija, moram tri puta reci fuj,fuj,fuj.
ljudi baziraju igru na faulovima, kofa takticki, ali nedostatak svog umijeca nadoknadjuju gruboscu.
bordon trebao letiti sa terena prije hamita, mali muller je danas svasta pretrpio i bio medju najboljim.
odlicno uradjen posao van gaala, ubio ih je njihovim oruzjem.
bas su izgledali nemocni.
kako mi se zgadio i magath i schalke i sudija, moram tri puta reci fuj,fuj,fuj.
ljudi baziraju igru na faulovima, kofa takticki, ali nedostatak svog umijeca nadoknadjuju gruboscu.
bordon trebao letiti sa terena prije hamita, mali muller je danas svasta pretrpio i bio medju najboljim.
odlicno uradjen posao van gaala, ubio ih je njihovim oruzjem.
bas su izgledali nemocni.
-
M na 2
#370 Re: FC Bayern Munchen
Cigani dolaze na Old Traford!!!
A vraćaju se pop...
A vraćaju se pop...
-
vanjki
#371 Re: FC Bayern Munchen
iz tvojih usta u Bozije usi..evo ja sam vec nervozan..pijem kafu i razmiljam o vecerasnjoj tekmi i taktici..mislim da roobben iako spreman nece krenuti od prve minute,poznavajuci van gaala.schweinsteiger se vraca i to mi uliva veliku nadu..on i van bommel igraju u izvandrednoj formi..jedimo me brine zadnja linija i tu ne znam kako cemo krenuti..demihelis iako los u drugo poluvremenu protv schalkea odradio dobar posao,tako da mislim da ce on i van buyten u sredini a badstuber po lijevoj,dok lahm desni bek.B34R wrote:idemo u polufinale veceras
uglavnom ocekujem bar remi i konacan prolaz mog najdrazeg kluba...NAPRIJED VOLJENIIII!!!!!!!!FC BAYERN UEBER ALLES!!!!!!
- B34R
#372 Re: FC Bayern Munchen
vanjki wrote:iz tvojih usta u Bozije usi..evo ja sam vec nervozan..pijem kafu i razmiljam o vecerasnjoj tekmi i taktici..mislim da roobben iako spreman nece krenuti od prve minute,poznavajuci van gaala.schweinsteiger se vraca i to mi uliva veliku nadu..on i van bommel igraju u izvandrednoj formi..jedimo me brine zadnja linija i tu ne znam kako cemo krenuti..demihelis iako los u drugo poluvremenu protv schalkea odradio dobar posao,tako da mislim da ce on i van buyten u sredini a badstuber po lijevoj,dok lahm desni bek.B34R wrote:idemo u polufinale veceras
uglavnom ocekujem bar remi i konacan prolaz mog najdrazeg kluba...NAPRIJED VOLJENIIII!!!!!!!!FC BAYERN UEBER ALLES!!!!!!
Sto se tice odbrane slozio bih se 100% s onim sto si naveo.
Vezano za Robbena ipak mislim da ce od prve minute da zaigra.
Pratio sam neke intervjue njegove pred utakmicu danas i samo se smjehulji sto je licno meni vise nego dobar znak(kao da zna da je na terenu od prve minute),naravno moje misljenje.
Nervoza radi svoje al sam ubijedjen u prolaz!!!!!!!!!!!(pa vrijeme je da i mi dodjemo na svoje)
Uglavnom sto se tice taktike mislim da ce Bayern pokusati doci do brzog gola, a za ostalo uzdam se u Luisa
FC BAYERN UBER ALLES!!!!!!
- B34R
- B34R
#374 Re: FC Bayern Munchen

EVO JOS MALO ZA OVE ZALUTALE NA TEMU
-
vanjki
#375 Re: FC Bayern Munchen
B34R wrote:vanjki wrote:iz tvojih usta u Bozije usi..evo ja sam vec nervozan..pijem kafu i razmiljam o vecerasnjoj tekmi i taktici..mislim da roobben iako spreman nece krenuti od prve minute,poznavajuci van gaala.schweinsteiger se vraca i to mi uliva veliku nadu..on i van bommel igraju u izvandrednoj formi..jedimo me brine zadnja linija i tu ne znam kako cemo krenuti..demihelis iako los u drugo poluvremenu protv schalkea odradio dobar posao,tako da mislim da ce on i van buyten u sredini a badstuber po lijevoj,dok lahm desni bek.B34R wrote:idemo u polufinale veceras
Sto se tice odbrane slozio bih se 100% s onim sto si naveo.
Vezano za Robbena ipak mislim da ce od prve minute da zaigra.
Pratio sam neke intervjue njegove pred utakmicu danas i samo se smjehulji sto je licno meni vise nego dobar znak(kao da zna da je na terenu od prve minute),naravno moje misljenje.
Nervoza radi svoje al sam ubijedjen u prolaz!!!!!!!!!!!(pa vrijeme je da i mi dodjemo na svoje)
Uglavnom sto se tice taktike mislim da ce Bayern pokusati doci do brzog gola, a za ostalo uzdam se u Luisa
FC BAYERN UBER ALLES!!!!!