FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

#351 Re: FC Bayern Munchen

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:
nellington wrote:jeste najbolji u ex-Yu, ali to ne znači da je značajno bolji od Butta.
Butt je odron 8-)
zecko_kupuz wrote:Ja stvarno ne razumijem zašto mnogi govore da je Handanović vrh vrhova sa ovih prostora. :? Gledao sam ga više puta, momak je dobar, ali da je sada neka pantera...vala i nije. I da, znao je kiksati itekako.
Jesi gledao utakmicu baraža u Moskvi?
U ex-yu mu nije niko ni blizu: Pletikosa, Hasagić, Stojković...
U Seriji A su bolji Julio Cesar, Buffon, Frey... sa Muslerom je bare-bare :)
Jest offtopic, ali moram izrazit čuđenje zašto se Frey nikad nije nametnuo u francuskoj reprezentaciji. Po meni je on najbolji francuski golman ove decenije...
ultima_palabra

#352 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:Jest offtopic, ali moram izrazit čuđenje zašto se Frey nikad nije nametnuo u francuskoj reprezentaciji. Po meni je on najbolji francuski golman ove decenije...
Eh, ja tebe... Pa znaš ko je selektor Francuske :D
Mada mislim da ga je Lloris prešao ove sezone
Basler

#353 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

ne mogu da vjerujem da na bayernovom topicu ima ovako mali broj ispisanih stranica. :?

sutra protiv schalkea jako teska utakmica, koja bi mogla biti odlucujuca. na sve pomisljam samo ne na poraz. jer bi nas on doveo u veoma tesku situaciju, tako da bi magathu osvetniku dali i drugu priliku da se krevelji. :x

veliko je pitanje da li ce van gaal krenuti sa najjacom ekipom, posto su micho, gomez i robben ponovo spremni ili ce izvesti isti ili slican sastav kao protiv mufc-a...sa olicem, pranjicem i hamitom.
fosil

#354 Re: FC Bayern Munchen

Post by fosil »

Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
simonese

#355 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

fosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
bile su 4 zvijezde samo u drugom rasporedu
NEOPLAN

#356 Re: FC Bayern Munchen

Post by NEOPLAN »

fosil wrote:Volio bih da ih S04 uzme, ne radi trenera, nego kad ne moze Gladbach biti sampion neka bude bilo ko sem Bayerna. I imam pitanje za vatrene bayernovce. Sto ce Bayernu od ove sezone 4 zvijezde iznad grba, na proslom je bilo 3, a nisu nista osvojili?
Bayern 4 zvijezde ima od 2008. Jedna zvijezda je za osvojen UEFA Kup, Druga za LP a ostale se dobijaju nakon svake 10-te osvojene titule u domacoj ligi (Bundesligi). Mislim da je Bayern jedini Evropski klub koji ima te 4 zvijezde.
simonese

#357 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

NEOPLAN wrote:
Bayern 4 zvijezde ima od 2008. Jedna zvijezda je za osvojen UEFA Kup, Druga za LP a ostale se dobijaju nakon svake 10-te osvojene titule u domacoj ligi (Bundesligi). Mislim da je Bayern jedini Evropski klub koji ima te 4 zvijezde.
zvijezde na dresovima su samo odlica za domace lige
svaka peta titula je jedna zvijezda
u ovom slucjau se racunaju od osnivanja Bundeslige
aerosa

#358 Re: FC Bayern Munchen

Post by aerosa »

NEOPLAN wrote:
Pa po tome bi onda Real morao imati nešto poput zastave Europske unije oko grba...
vanjki

#359 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

Hmmm,biti ce jebeno danas jer onaj tatkticar Magath je spreman na sve.Jednostavno nesmijemo izgubiti,moramo pokusati postici go iako ce biti tesko.Magath ce nazad postaviti bunker kao u kupu i ici ce na kontre a mi cemo imati igru u svojim rukama.Robben nije doputovao sa ekipom,a onom Mulleru bi dao malo odmora,jer vec pet tekmi ne igra na nivou.Uglavno ovo su dvije odlucuje tekme.
nellington

#360 Re: FC Bayern Munchen

Post by nellington »

Ne znam, ja se sve nadam da će Müller proigrati više, jer ipak radije gledam Olića i Müllera nego Banderu (Gomeza) i Panja (Klosea).
Obuca9

#361 Re: FC Bayern Munchen

Post by Obuca9 »

NEOPLAN wrote:
Nije tačno. Zvijezde se u Njemačkoj dobijaju na slijedeći način:
3 titule - *
5 titula - **
10 titula - ***
20 titula - ****
simonese

#362 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Jaaaa,das ist Bayern :mrgreen:
simonese

#363 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Auuuuuuu,nochmal Bayern
Mancho ga sipu,sipu,sipu :mrgreen:
B34R

#364 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

TRPANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................
nellington

#365 Re: FC Bayern Munchen

Post by nellington »

e Hamite, Hamite...
B34R

#366 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

cestitke. takticki sa 10 igraca 50 minuta odrzati vodstvo do kraja protiv jakog shalkea, odlicno!
simonese

#367 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

nellington wrote:e Hamite, Hamite...
pa zato je dobio crveni,zato sto je Hamit
Basler

#368 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

hamit strasan protiv uniteda, danas ponovo dobio priliku. jbga, ne iskoristi je na najbolji nacin.
kako mi se zgadio i magath i schalke i sudija, moram tri puta reci fuj,fuj,fuj. :x
ljudi baziraju igru na faulovima, kofa takticki, ali nedostatak svog umijeca nadoknadjuju gruboscu.
bordon trebao letiti sa terena prije hamita, mali muller je danas svasta pretrpio i bio medju najboljim.
odlicno uradjen posao van gaala, ubio ih je njihovim oruzjem. :-D
bas su izgledali nemocni. :lol:
B34R

#369 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

idemo u polufinale veceras ;)
M na 2

#370 Re: FC Bayern Munchen

Post by M na 2 »

Cigani dolaze na Old Traford!!!
A vraćaju se pop...
vanjki

#371 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

B34R wrote:idemo u polufinale veceras ;)
iz tvojih usta u Bozije usi..evo ja sam vec nervozan..pijem kafu i razmiljam o vecerasnjoj tekmi i taktici..mislim da roobben iako spreman nece krenuti od prve minute,poznavajuci van gaala.schweinsteiger se vraca i to mi uliva veliku nadu..on i van bommel igraju u izvandrednoj formi..jedimo me brine zadnja linija i tu ne znam kako cemo krenuti..demihelis iako los u drugo poluvremenu protv schalkea odradio dobar posao,tako da mislim da ce on i van buyten u sredini a badstuber po lijevoj,dok lahm desni bek.
uglavnom ocekujem bar remi i konacan prolaz mog najdrazeg kluba...NAPRIJED VOLJENIIII!!!!!!!!FC BAYERN UEBER ALLES!!!!!! :D
B34R

#372 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

vanjki wrote:
iz tvojih usta u Bozije usi..evo ja sam vec nervozan..pijem kafu i razmiljam o vecerasnjoj tekmi i taktici..mislim da roobben iako spreman nece krenuti od prve minute,poznavajuci van gaala.schweinsteiger se vraca i to mi uliva veliku nadu..on i van bommel igraju u izvandrednoj formi..jedimo me brine zadnja linija i tu ne znam kako cemo krenuti..demihelis iako los u drugo poluvremenu protv schalkea odradio dobar posao,tako da mislim da ce on i van buyten u sredini a badstuber po lijevoj,dok lahm desni bek.
uglavnom ocekujem bar remi i konacan prolaz mog najdrazeg kluba...NAPRIJED VOLJENIIII!!!!!!!!FC BAYERN UEBER ALLES!!!!!! :D

Sto se tice odbrane slozio bih se 100% s onim sto si naveo.
Vezano za Robbena ipak mislim da ce od prve minute da zaigra.
Pratio sam neke intervjue njegove pred utakmicu danas i samo se smjehulji sto je licno meni vise nego dobar znak(kao da zna da je na terenu od prve minute),naravno moje misljenje.
Nervoza radi svoje al sam ubijedjen u prolaz!!!!!!!!!!!(pa vrijeme je da i mi dodjemo na svoje)
Uglavnom sto se tice taktike mislim da ce Bayern pokusati doci do brzog gola, a za ostalo uzdam se u Luisa ;)

FC BAYERN UBER ALLES!!!!!!
B34R

#373 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

http://www.youtube.com/watch?v=TpJpATPC ... =geosearch

Evo malo za ove sto zalutaju na temu ;)
B34R

#374 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Image
Image
Image
Image
Image

EVO JOS MALO ZA OVE ZALUTALE NA TEMU ;)
vanjki

#375 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

B34R wrote:
vanjki wrote:

Sto se tice odbrane slozio bih se 100% s onim sto si naveo.
Vezano za Robbena ipak mislim da ce od prve minute da zaigra.
Pratio sam neke intervjue njegove pred utakmicu danas i samo se smjehulji sto je licno meni vise nego dobar znak(kao da zna da je na terenu od prve minute),naravno moje misljenje.
Nervoza radi svoje al sam ubijedjen u prolaz!!!!!!!!!!!(pa vrijeme je da i mi dodjemo na svoje)
Uglavnom sto se tice taktike mislim da ce Bayern pokusati doci do brzog gola, a za ostalo uzdam se u Luisa ;)

FC BAYERN UBER ALLES!!!!!![/quM

Sto se mene tice ja bi volio da igra Robben ali znas da Van Gaal postavlja samo sto posto spremne..Mislim da se oni najvise plase Robbena i imaju velikI respekt prema njemu.Naravno tu je i Riber koji zadnje tekme ulazi u formu i igra odlicno..Znaci imamo najbolja krila na svijetu,odlicne zadnje vezne i mislim da tu lezi OPTIMIZAM :thumbup:
Post Reply