veella wrote:Izgleda da sam ja vama trn u oku![]()
Sto se tice teme Borussia Dortmund i mojih postova to samo pokazuje moju privrzenost klubu (Echte Liebe BVB), nikada to necete promijeniti. Samo znajte navijate za papanski klub!!!

Moderators: Charuga, Tomahawk11
veella wrote:Izgleda da sam ja vama trn u oku![]()
Sto se tice teme Borussia Dortmund i mojih postova to samo pokazuje moju privrzenost klubu (Echte Liebe BVB), nikada to necete promijeniti. Samo znajte navijate za papanski klub!!!

Prvo ti odgovori, otkud Realu, Barci, Milanu, Juventusu, ...itd.CollegeGunner wrote:Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern.
mozes mislit,ima cak i kloceva pa navijaju za Arsenal i BorussiuCollegeGunner wrote:Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern.
ledeni_caj wrote:veella wrote:Izgleda da sam ja vama trn u oku![]()

Wenn wir schon ueber Hass reden,dann sollten Wir auch feststellen wer auf welchen Themen hier nur provoziert.In diesem Sinne,moji pacenici,vozdra und auf wiedersehen.Partijaner wrote:O jbo li vas Uli u razdeljak o cemu vi diskutujete.
Euer HASS IST UNSER STOLZ !!!
Gib den herren eine flasche bier.simonese wrote:Wenn wir schon ueber Hass reden,dann sollten Wir auch feststellen wer auf welchen Themen hier nur provoziert.In diesem Sinne,moji pacenici,vozdra und auf wiedersehen.Partijaner wrote:O jbo li vas Uli u razdeljak o cemu vi diskutujete.
Euer HASS IST UNSER STOLZ !!!
A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!CollegeGunner wrote:Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern.
Vidi ima nešto u bosancima koji gaje simpatije općenito prema njemačkoj.Eto prvi primjer golf.Znači bosanac ako kome vjeruje na ovom svijetu to je švabo.Kad pitaš od kud ovoliko navijača PA DOBRO JESI LI TI NORMALAN.Ti izgleda smatraš da je BM neki 15 klub na svijetu e samo da ti kazem NIJE.BM medju 5 najboljih klubova u evropi.Ko bolan ne bi volio BM kad braco osvoji sve što se može osvojiti sa njima.kako bola neces voljet bayern za njih branio Oliver Khan,pa toliko dobrih igrača 4 titule LP.bog zna koliko titula Bundeslige.U BM igrali neki od najboljih igrača svijeta i danas igraju neki eto imao bih ti pisati puno toga o mojoj prvoj ljubavi ali mislim da je dosta.CollegeGunner wrote:Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern.
Jes i tako gledas godinama jer realno ovde u BiH nemas sta gledatiBHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!![]()
Meni isti qrac ha Bayern ha Real, stranac i jedan i drugi, ne kontam sto bi to bilo normalnije simpatisati gore pobrojane timove u odnosu na Bayern?
Generalno mi ide na qrac furka zadnjih godina koja se pojavila to nekakvo freneticno navijanje, lafo navijaci ovo ono. Daj ba, sjednes pred tv, pogledas utakmicu i idemo dalje...
Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!![]()
Meni isti qrac ha Bayern ha Real, stranac i jedan i drugi, ne kontam sto bi to bilo normalnije simpatisati gore pobrojane timove u odnosu na Bayern?
To stoji da BM nema konkurenta u Bundesligi.Sad je borusija igrala nema šta ali to bude i prodje.Sad ce biti prvaci.Mislim da bi i ostalim ligama bili jako dobro,jer neosporan je kvalitet bajerna.Vidi ako klub u 3 godine dodje 2 puta u finale LP to nešto govori.I to dodješ preko ekipe kao što je Real MadridCollegeGunner wrote:Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!![]()
Jest i onda budu hladno treci tim po broju titula Lige prvaka. Daj bolan, previse podcjenjujes i Budnesligu a posebno Bayerna!CollegeGunner wrote:Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!![]()
Bayern je osvojio ove 4 lige prvaka i bio drugi još nekoliko puta jer igra u slaboj Njemačkoj ligi, a je zato strašni Arsenal iz strašne Engleske lige, jednom bio drugi u LP i to je vrijednije od svih Bayernovih titula xD xD xD xDCollegeGunner wrote:Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!![]()
http://youtu.be/80ZbacwSLRIledeni_caj wrote:
a ti stvarno nemas blage veze o fudbaluCollegeGunner wrote:Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?!![]()
Istina boli.simonese wrote: a ti stvarno nemas blage veze o fudbalu
mojne trolat temu(i veella naravno)mrzite Bayern(Bundesligu) tako da nema potrebe da ista dalje komentarises
Pa o tome i govorim. Nemaju konkurencije u Deutschlandu.simonese wrote:Najmanji postotak poraza ove sezone (sva takmičenja):
1. Barcelona 7.1%
2. Bayern 7.4%
3. Juventus 7.7%
4. Bordeaux 13.8%
5. Everton 14.3%
Stvarno ovaj Evertnon nema konkurencije u engleskoj, ljudi ubise...CollegeGunner wrote:Pa o tome i govorim. Nemaju konkurencije u Deutschlandu.simonese wrote:Najmanji postotak poraza ove sezone (sva takmičenja):
1. Barcelona 7.1%
2. Bayern 7.4%
3. Juventus 7.7%
4. Bordeaux 13.8%
5. Everton 14.3%