FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ledeni_caj

#3226 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

veella wrote:Izgleda da sam ja vama trn u oku :D
Sto se tice teme Borussia Dortmund i mojih postova to samo pokazuje moju privrzenost klubu (Echte Liebe BVB :thumbup: ), nikada to necete promijeniti. Samo znajte navijate za papanski klub!!!
Image
Jokericious

#3227 Re: FC Bayern Munchen

Post by Jokericious »

Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern. :-)
madtv

#3228 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

CollegeGunner wrote:Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern. :-)
Prvo ti odgovori, otkud Realu, Barci, Milanu, Juventusu, ...itd. :mrgreen:

hocu reci, svakom se svidi nesto u vezi nekog kluba, pa onda krene da ga prati :)
simonese

#3229 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

CollegeGunner wrote:Moze li mi neko odgovoriti otkud Bayernu veliki broj navijaca u BiH? Razumijem kad neko navija za Real, Barcelonu, Milan, Juventus... al Bayern. :-)
mozes mislit,ima cak i kloceva pa navijaju za Arsenal i Borussiu
veella

#3230 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

ledeni_caj wrote:
veella wrote:Izgleda da sam ja vama trn u oku :D
Sto se tice teme Borussia Dortmund i mojih postova to samo pokazuje moju privrzenost klubu (Echte Liebe BVB :thumbup: ), nikada to necete promijeniti. Samo znajte navijate za papanski klub!!!
Image
Image
ledeni_caj

#3231 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Partijaner

#3232 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

O jbo li vas Uli u razdeljak o cemu vi diskutujete.

Euer HASS IST UNSER STOLZ !!! 8-)
simonese

#3233 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Partijaner wrote:O jbo li vas Uli u razdeljak o cemu vi diskutujete.

Wenn wir schon ueber Hass reden,dann sollten Wir auch feststellen wer auf welchen Themen hier nur provoziert.In diesem Sinne,moji pacenici,vozdra und auf wiedersehen.
Partijaner

#3234 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

simonese wrote:
Partijaner wrote:O jbo li vas Uli u razdeljak o cemu vi diskutujete.

Wenn wir schon ueber Hass reden,dann sollten Wir auch feststellen wer auf welchen Themen hier nur provoziert.In diesem Sinne,moji pacenici,vozdra und auf wiedersehen.
Gib den herren eine flasche bier.Image :thumbup:
BHF_Manijak

#3235 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?! :roll:
Meni isti qrac ha Bayern ha Real, stranac i jedan i drugi, ne kontam sto bi to bilo normalnije simpatisati gore pobrojane timove u odnosu na Bayern?

Generalno mi ide na qrac furka zadnjih godina koja se pojavila to nekakvo freneticno navijanje, lafo navijaci ovo ono. Daj ba, sjednes pred tv, pogledas utakmicu i idemo dalje...
MOSALJOZE

#3236 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Vidi ima nešto u bosancima koji gaje simpatije općenito prema njemačkoj.Eto prvi primjer golf.Znači bosanac ako kome vjeruje na ovom svijetu to je švabo.Kad pitaš od kud ovoliko navijača PA DOBRO JESI LI TI NORMALAN.Ti izgleda smatraš da je BM neki 15 klub na svijetu e samo da ti kazem NIJE.BM medju 5 najboljih klubova u evropi.Ko bolan ne bi volio BM kad braco osvoji sve što se može osvojiti sa njima.kako bola neces voljet bayern za njih branio Oliver Khan,pa toliko dobrih igrača 4 titule LP.bog zna koliko titula Bundeslige.U BM igrali neki od najboljih igrača svijeta i danas igraju neki eto imao bih ti pisati puno toga o mojoj prvoj ljubavi ali mislim da je dosta.
PS:Jablanica je mnogo utjecala :D
muhafuca

#3237 Re: FC Bayern Munchen

Post by muhafuca »

BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?! :roll:
Meni isti qrac ha Bayern ha Real, stranac i jedan i drugi, ne kontam sto bi to bilo normalnije simpatisati gore pobrojane timove u odnosu na Bayern?

Generalno mi ide na qrac furka zadnjih godina koja se pojavila to nekakvo freneticno navijanje, lafo navijaci ovo ono. Daj ba, sjednes pred tv, pogledas utakmicu i idemo dalje...
Jes i tako gledas godinama jer realno ovde u BiH nemas sta gledati
i skontas nakon godina gledanja da simpatises jedan klub (bilo koji)
i skontas da si navijac tog kluba
Jokericious

#3238 Re: FC Bayern Munchen

Post by Jokericious »

BHF_Manijak wrote: A hajd matereti objasni koja je razlika izmedju Bayerna, Juventusa, Milana ili Reala?! :roll:
Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.
MOSALJOZE

#3239 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

CollegeGunner wrote:
Razlika je sto Bayern igra u Bundesligi, koja je slabija u odnosu na Englesku, Spansku, Talijansku (doduse sad je ovo upitno), i kao takva manje pracena u inostranstvu. Eto pogledaj recimo koliko navijaca imaju drugi njemacki klubovi. Dortmund nesto malo, ostali nista. Slabija liga je upravo i razlog brojnih trofeja Bayerna. Jednostavno finansijski se niko ne moze nadmetati sa njima. Bayern da je u Engleskoj ili Spaniji pitanje je da li bi imao i titule.
To stoji da BM nema konkurenta u Bundesligi.Sad je borusija igrala nema šta ali to bude i prodje.Sad ce biti prvaci.Mislim da bi i ostalim ligama bili jako dobro,jer neosporan je kvalitet bajerna.Vidi ako klub u 3 godine dodje 2 puta u finale LP to nešto govori.I to dodješ preko ekipe kao što je Real Madrid
BHF_Manijak

#3240 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

CollegeGunner wrote:
Jest i onda budu hladno treci tim po broju titula Lige prvaka. Daj bolan, previse podcjenjujes i Budnesligu a posebno Bayerna! :wink:

Engleska je marketinski najjaca liga na svijetu, ubijaju ljudi, stoga se i najvise prate sto je i logicno. Spanci su poceli isto radit, turnere po Aziji ovo ono. Pa jebote Real stimo satnice utakmica da bi udovoljio azijskom trziszu, a to Nijemac nikad za nikad ne uradio, jer radi po principu ili ces se meni povinovati ili neces nikako.
A da je spanska liga ili italijanska ( :lol: :lol: :lol: ) jaca od njemacke nema sanse, a to govore nastupi u Evropi. Njemacki klubovi u zadnje 2-3 godine vracaju Bundesligu tamo gdje joj je mjesto. Spanska liga da nema Barce i Reala bila bi ocajna.
Kod Nijemaca sad se izdvojila Borussia, Schalke je bezze ali su tu negdje uvijek u vrhu, Leverkusen itd... Englezi su u zadnje dvije godine drasticno pali, nastupi u Evropi su im smijesni. Spanija je zahvaljujuci Realu i Barci top liga, dokad ce to biti ne znam, ali trenutno je tako.
Uostalom svaka od liga petice kroz posljednjih 50-60 godina imala je svoje padove i uspone. Bio je nedavno ovdje dijagram koji pokazuje da je svaka od liga nekih 10-tak godina drzala vrh a tako ce i u buducnosti biti, sumnjam da jedna liga moze stalni primat preuzeti.
Pogledaj Italijane, kar'na su da ne mogu biti veca. Svi su im klubovi pali, ali ne mora znaciti da ce i kroz 10 godina to tako biti.
cove41

#3241 Re: FC Bayern Munchen

Post by cove41 »

CollegeGunner wrote:
Bayern je osvojio ove 4 lige prvaka i bio drugi još nekoliko puta jer igra u slaboj Njemačkoj ligi, a je zato strašni Arsenal iz strašne Engleske lige, jednom bio drugi u LP i to je vrijednije od svih Bayernovih titula xD xD xD xD
veella

#3242 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

ledeni_caj wrote:
http://youtu.be/80ZbacwSLRI
simonese

#3243 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

CollegeGunner wrote:
a ti stvarno nemas blage veze o fudbalu
mojne trolat temu(i veella naravno)mrzite Bayern(Bundesligu) tako da nema potrebe da ista dalje komentarises
Ironman1921

#3244 Re: FC Bayern Munchen

Post by Ironman1921 »

Pustite trolla ljudi,vidite da nezna sta prica.Ja cim vidim prve dvije rečenice,samo ignore i ljepše živim.
Jokericious

#3245 Re: FC Bayern Munchen

Post by Jokericious »

simonese wrote: a ti stvarno nemas blage veze o fudbalu
mojne trolat temu(i veella naravno)mrzite Bayern(Bundesligu) tako da nema potrebe da ista dalje komentarises
Istina boli. 8-)
simonese

#3246 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Najmanji postotak poraza ove sezone (sva takmičenja):

1. Barcelona 7.1%
2. Bayern 7.4%
3. Juventus 7.7%
4. Bordeaux 13.8%
5. Everton 14.3%
Jokericious

#3247 Re: FC Bayern Munchen

Post by Jokericious »

simonese wrote:Najmanji postotak poraza ove sezone (sva takmičenja):

1. Barcelona 7.1%
2. Bayern 7.4%
3. Juventus 7.7%
4. Bordeaux 13.8%
5. Everton 14.3%
Pa o tome i govorim. Nemaju konkurencije u Deutschlandu.
simonese

#3248 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

BHF_Manijak

#3249 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

CollegeGunner wrote:
simonese wrote:Najmanji postotak poraza ove sezone (sva takmičenja):

1. Barcelona 7.1%
2. Bayern 7.4%
3. Juventus 7.7%
4. Bordeaux 13.8%
5. Everton 14.3%
Pa o tome i govorim. Nemaju konkurencije u Deutschlandu.
Stvarno ovaj Evertnon nema konkurencije u engleskoj, ljudi ubise... :( :roll:

Daj ba College skoncetrisi se malo.
mukyze

#3250 Re: FC Bayern Munchen

Post by mukyze »

Hajde recimo i da nema protivnika u BL, ko je onda protivnik Barci i Realu u Premieri???.. hocu da kazem nisu to parametri jacine lige i klubova. Po meni najbolji parametri su odnos financija i rezultata jednog kluba.. Bundesliga ubjedljivo najmanje troši na pojačanja. Citam podatak da ce Bayern za 5 godina otplatiti A. Arenu (kao dug), a njemački klubovi u prosjeku za 7-8 godina i da ce biti klubovi bez dugova... Zamislite ko ce onda biti dar-mar u svijetu ako uzmes u obzir cinjenicu da se sve ostale lige guše bukvalno u dugovima...

Ostaje da se vidi... :)
Post Reply