Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
and wrote:tek toliko da se potvrdi ko je najbolji u njemačkoj .
tanak bayern na povučenu ekipu i kontre,a slična igra bi ih mogla čekati iduću subotu
To i jest varka
Navlace Chelsea da tako igra pa da ih napitaju u finalu LP- a
Al ozbiljno ovo danas mi nije jasno Bayern je redovno nabijao ekipe
koje se zatvore i igraju na kontru - kad sam gledao Barca : Chelsea
molio sam Boga da Chelsea istu taktiku primjeni i na Bayernu jer bih ih Bayern u takvoj tekmi napitao do
poluvremena - al ovo danas mi nije nikako islo u prilog
Bunker i onda udri kontre su otprilike nacin na koji ih uzima i Dortmund i Gladbach. Jedno je razbiti bunker Kolna, a puno teze ekipe koja zna sta radi i ima igrace da to iznesu. Klopp vec 5-6 tekmi Robbena u dzep stavlja, Riberya isto, al on je zivotinja pa opet napravi nesto. Iz tekme u tekmu isto, a niko da promjeni nesto, k'o amateri. Jos onaj ima obraza pricati kako je provalio Dortmunda, mojne vise nikog provaljivat moj Juppe.
ledeni_caj wrote:Bunker i onda udri kontre su otprilike nacin na koji ih uzima i Dortmund i Gladbach. Jedno je razbiti bunker Kolna, a puno teze ekipe koja zna sta radi i ima igrace da to iznesu. Klopp vec 5-6 tekmi Robbena u dzep stavlja, Riberya isto, al on je zivotinja pa opet napravi nesto. Iz tekme u tekmu isto, a niko da promjeni nesto, k'o amateri. Jos onaj ima obraza pricati kako je provalio Dortmunda, mojne vise nikog provaljivat moj Juppe.
ledeni_caj wrote:Bunker i onda udri kontre su otprilike nacin na koji ih uzima i Dortmund i Gladbach. Jedno je razbiti bunker Kolna, a puno teze ekipe koja zna sta radi i ima igrace da to iznesu. Klopp vec 5-6 tekmi Robbena u dzep stavlja, Riberya isto, al on je zivotinja pa opet napravi nesto. Iz tekme u tekmu isto, a niko da promjeni nesto, k'o amateri. Jos onaj ima obraza pricati kako je provalio Dortmunda, mojne vise nikog provaljivat moj Juppe.
Nesto smijesno da dodam u vezi Fc Bayern.
Neki delegat kupio kartu na ebay-u za finale dfb pokala za milju evri ali nije procitao sve do kraja pisali datum danasnja tekma i igra fc bayern i nije citao dalje i kupio kartu ali zensko finalle dfb pokala a stadion poluprazan
Ovo je velika bruka za Bayern, Ovako biti ponizen u Berlinu. Kad mi neko kaze cuvali se,ma k... su se cuvali Dortmund ih ubio palicama.. Uprava ovo ako ne kazni novcano i oni bi mogli da olako lete,jer kad vidim ko nas je pojacao u odbrani,jedan Dante ne slutim ni iducu godinu po dobrom..
Jel iko ikad vidio nadrkanijeg Schweinija, pa sinoc se svadjao s rajom iz repke pa poslije tekme interwju jedva frajer izgovara kolika mu je muka. Gustavo najgori igrac tekme i kad se uz to uzmu greske koje su jos pocinili Boateng praveci glup penal i Neuer kod zadnjeg gola katastrofa se nije mogla izbjeci. Bayern je isao na to da napravi tvrdu tekmu sa maximalno 2 gola za cijelu tekmu ali nisu uspjeli i u nadigravanju nisu imali sansu. Dovesti Dantea i produziti sa Buytenom znaci zadovoljni su sa Boatengom koji je karina igrac, onaj njegov faul za penal je bio poput starta nekog debila koji pojma nema jel u 16 ili na sred terena i tu se tekma otvorila, on i onaj Badstuber su mi ko drogirani nesto namrgodjeni cijelu tekmu ko da je rat jbte.
Bit ce tesko protiv Celsija, Celsi je bolji od BvB-a, ne kao ekipa ali ima masu vrhunskih pojedinaca koji ako bude tvrda tekma mogu odluciti pobjednika, imaju golmana top kvalitete i talijana za trenera koji zna katanaco u dusu.
Bice jebeno ako se Chelsea zatvori ko protiv Barse i na kontre. Ko god dodje da se nadigrava sa Bayernom bice mu jebeno, ne moze bolji primjer od Reala.
Po tebi bi bilo pametno baciti koji milion za drugog golmana koji ce sasvim rijetko dobijati priliku da brani?
Butt se povlaci, onaj mali iz Regensburga nije ta klasa, Kraft nije htio sjediti na klupi i onda se trazilo normalno rjesenje.
Normalno u tolikoj mjeri da ima kakvu-takvu klasu i da je spreman sjediti na klupi (kao svojevremeno Dreher, Scheuer i drugi). Prvi pik je bio Drobny iz HSV-a (srecom povrijedio se, tako da su odustali) pa onda Hildebrand i onda se ukazala ova prilika.