FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#2026 Re: FC Bayern Munchen
Vec duze vremena razmisljam kako neko moze biti simpatizer (navijac) R. Madrida i istovremeno postovati lik i djelo legendarnog Ivice Osima
Ova dva pojma su totalne suprotnosti i nemaju nista zajednickog... Po mom misljenju ko postuje rad Ivice Osima taj ne moze biti simpatizel (navijac) R. Madrida. Mislim da ce neko razumjeti moju misao...
- burgundy
#2027 Re: FC Bayern Munchen
Zvao Ramos Messija na mobitel i pito ga kako je on pogodio prečku.
-
BHF80
#2028 Re: FC Bayern Munchen
da sad hoce ukinut ove zute kartone da bude jaca tekma chelsea je definitivno u goroj situaciji nego bajern 
- velikibrnjo
#2029 Re: FC Bayern Munchen
burgundy wrote:Zvao Ramos Messija na mobitel i pito ga kako je on pogodio prečku.
Finale Dahoam

- erik2
- Steve Nash
#2032 Re: FC Bayern Munchen
Tymo ce igrat stopera najvjerovatnije, Rafinha na desnoj, Lahm na lijevoj, a u sredini umjesto Gustava Kroos, a na njegovu poziciju Muller.BASS wrote:U finalu ce znaci faliti Alaba,Badstuber i Gustavo.
Gustava ce moci dobro da zamjeni Timoschuk, na mjesto Alabe sigurno dolazi onaj levat Rafihna. Badstuber? Contento tu nije dorastao...
Ne znam da li ce Chelsi se bunkerisati sa Bayernom,jer jedno je to protiv Barce koja skoro pa i ide iskljucivo sredinom,a drugo protiv Bayerna koji skoro pa iskljucivo radi krilima.
- madtv
#2033 Re: FC Bayern Munchen
evo i sountrack za ovaj giftzipiripi wrote:Evo par taze, namah. Tek da te želja mine.ultima_palabra wrote: Čuj to... nego kamo te u subotu i utorak, nedostajali su mi klipovi i gifovi
![]()
A biće njih još, ima vremena. Makar su oni anam tam pokušali i odigrat šta. 4x u okvir, milion šansi.
Za razliku od babinih.
-
BASS
#2034 Re: FC Bayern Munchen
ipak malo ofanzivno... da ne pozubimo kao sa borussijom.Steve Nash wrote:Tymo ce igrat stopera najvjerovatnije, Rafinha na desnoj, Lahm na lijevoj, a u sredini umjesto Gustava Kroos, a na njegovu poziciju Muller.BASS wrote:U finalu ce znaci faliti Alaba,Badstuber i Gustavo.
Gustava ce moci dobro da zamjeni Timoschuk, na mjesto Alabe sigurno dolazi onaj levat Rafihna. Badstuber? Contento tu nije dorastao...
Ne znam da li ce Chelsi se bunkerisati sa Bayernom,jer jedno je to protiv Barce koja skoro pa i ide iskljucivo sredinom,a drugo protiv Bayerna koji skoro pa iskljucivo radi krilima.
bolje ih na penale navuci
- simonese
#2035 Re: FC Bayern Munchen
a Contento,defanzivac,skolovani
- East_side
#2036 Re: FC Bayern Munchen
Tymoschuk će igrati štopera
Po meni je logičnije da zamijeni Gustava što @BUSS reče...
Kako mi se čini, jedine opcije za zadnju liniju u finalu su:
RB - Rafinha/Lahm, CB1 - Boateng, CB2 -
, LB - Lahm/Contento pa čak i Pranjić
Btw. u kojoj su fazi povrede Brena i Van Buytena?
Baš sam to pitao i na temi o ECL.
Po meni je logičnije da zamijeni Gustava što @BUSS reče...
Kako mi se čini, jedine opcije za zadnju liniju u finalu su:
RB - Rafinha/Lahm, CB1 - Boateng, CB2 -
Btw. u kojoj su fazi povrede Brena i Van Buytena?
Baš sam to pitao i na temi o ECL.
- ledeni_caj
#2037 Re: FC Bayern Munchen
Igro je Tymo stopera protiv Werdera, ocigledno proba jer su stoperi imali zute i za ocekivati je bilo da neko dobije drugi. Sad da li ce umjesto Alabe staviti Contenta ili Lahma i onda desno Rafinhu vidicemo. Kross ce igrati nazad sa Schweinstaigerom a ispred Muller.
- BHF_Manijak
#2038 Re: FC Bayern Munchen
Ma kakav mrtvi Contento, nije odigro 5 utakmica ove sezone!simonese wrote:a Contento,defanzivac,skolovani
Ono je najrealnija varijanta sto je neko gore nnapisao, tj Rafina desno, Lahm lijevo, stoperi Boateng i Tymoschuk. Vidim neki se cude otkud Tymo na stoperu, a momak je ove i prosle sezone dosta tekmi tu odigro, stavise bio jako dobar na toj poziciji, iako je klasicni zadnji vezni.
- simonese
#2039 Re: FC Bayern Munchen
Rafina mi je previse ofanzivan,jedino da ga Heynckes strogo nazad orijentiseBHF_Manijak wrote:Ma kakav mrtvi Contento, nije odigro 5 utakmica ove sezone!simonese wrote:a Contento,defanzivac,skolovaniTo bi bas harakiri bio u ovoj tekmi.
Ono je najrealnija varijanta sto je neko gore nnapisao, tj Rafina desno, Lahm lijevo, stoperi Boateng i Tymoschuk. Vidim neki se cude otkud Tymo na stoperu, a momak je ove i prosle sezone dosta tekmi tu odigro, stavise bio jako dobar na toj poziciji, iako je klasicni zadnji vezni.
- alphonse kauders
- East_side
#2041 Re: FC Bayern Munchen
Pa dobro, ne sumnjam ja da je on igrao štopera. To je možda i mogao igrati protiv Kaiserslauterna, Herthe, Kölna, Augsburga... ali Chelsea je nešto sasvim drugo
pa makar taj isti Chelsea samo 2-3 puta prešao centar u toku cijele utakmice...
Posebna opasnost Bayernu prijeti iz prekida jer bi, kako sada stvari stoje, od kvalitetnih skakača imali samo Boatenga i Gomeza (koji bi se morao vraćati zbog svakog prekida u svoju avliju), dok ih u Chelsea ipak ima nešto više: Luiz, Cahill, Drogba, Kalou, Sturridge...
I hoće li mi iko odgovoriti za Brena i Van Buytena?
Posebna opasnost Bayernu prijeti iz prekida jer bi, kako sada stvari stoje, od kvalitetnih skakača imali samo Boatenga i Gomeza (koji bi se morao vraćati zbog svakog prekida u svoju avliju), dok ih u Chelsea ipak ima nešto više: Luiz, Cahill, Drogba, Kalou, Sturridge...
- Steve Nash
#2042 Re: FC Bayern Munchen
Nema njih dvojice sigurno, tako da je Tymo najrealnija opcija.East_side wrote:Pa dobro, ne sumnjam ja da je on igrao štopera. To je možda i mogao igrati protiv Kaiserslauterna, Herthe, Kölna, Augsburga... ali Chelsea je nešto sasvim drugopa makar taj isti Chelsea samo 2-3 puta prešao centar u toku cijele utakmice...
- simonese
#2043 Re: FC Bayern Munchen
East_side wrote:Pa dobro, ne sumnjam ja da je on igrao štopera. To je možda i mogao igrati protiv Kaiserslauterna, Herthe, Kölna, Augsburga... ali Chelsea je nešto sasvim drugopa makar taj isti Chelsea samo 2-3 puta prešao centar u toku cijele utakmice...
http://sportske.jutarnji.hr/u-madridu-s ... e/1022292/
mislim da nece igrat
- East_side
#2044 Re: FC Bayern Munchen
Hvala Vam na odgovoru! 
-
missko
#2045 Re: FC Bayern Munchen
Ma Bayern uzima 100 % LP, Celsi sigurno nece igrati kao protiv Barce zatvoreno ali bit ce tvrda tekma, sve zavisi hoce li Bayern na vrijeme procepit, jer ako ne procepi vrlo lako bi moglo zavrsit 0-0 pa onda u lutriju zvana penali gdje treba srece vise nego znanja.
- citadela
#2046 Re: FC Bayern Munchen
A Pranjic ?BHF_Manijak wrote:Ma kakav mrtvi Contento, nije odigro 5 utakmica ove sezone!simonese wrote:a Contento,defanzivac,skolovaniTo bi bas harakiri bio u ovoj tekmi.
Koliko god Bayern imao problema da skrpi zadnju liniju, Chelsea ima jos vece.
- madtv
#2047 Re: FC Bayern Munchen
smislit ce oni nesto, i jedni i drugi 
- simonese
- ledeni_caj
#2049 Re: FC Bayern Munchen
Kakva asistencija Mullera, ne mogu zamisliti Robbena da uradi nesto onako nikad.
Novi dresovi beze, ne vidi se broj dobro, ali mozda je to do streama, tanak skroz.
Novi dresovi beze, ne vidi se broj dobro, ali mozda je to do streama, tanak skroz.
-
brazzo20
#2050 Re: FC Bayern Munchen
Meni je taj Gomeza tolika kanta, da o Oliću uopste ne govorim
, svaka vast Mulleru
kako bi nam Edin davao golove da igra u Bayernu...
kako bi nam Edin davao golove da igra u Bayernu...