FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#15901 Re: FC Bayern Munchen
Gdje onaj 'groove'? Nek se javi, imam ga nešto pitati. 
- mO k3
#15902 Re: FC Bayern Munchen
Muhamed Đakmić wrote:Čuj šta je Pepova krivica
Ništa, samo posljednje dvije sezone![]()
Uspio je ekipu koja je odigrala najdominantiju sezonu koju ja pamtim totalno razdrmati i upropastiti. Ili smatraš da je sasvim normalno očekivati da igraš nekakvu svoju igru, a nedostaju ti svi igrači koji ti nedostaju?
Pep je tvrdoglavi mulac koji ne odustaje od svoje taktike, a da je toliko dobar trener znao bi da je večeras naišao na onog koji je u toj igri u ovom momentu bolji od njeg i prilagodio bi se.
Kao sto je zlatan reko nama ne treba filozof dovoljan je patuljak i ja ....
Kao sto sam ranije reko jedna titula. Samo
- Partijaner
#15903 Re: FC Bayern Munchen
Thiago i Bernat nek idu u 100 picki materini, kakva kukavica igra obojice, sta ocekivati kad imas Alonsa,Svajnija i Lahma koji ne mogu potrcat, ali zato stoperi mogu da igraju nula jedanaest sa Nojerom jbo li vas otac, trebali su im jos koji dat, samo mi pritisak nabise.
- mO k3
#15904 Re: FC Bayern Munchen
Jarane opusti se ..... Nista nije vrijedno tebe , jebo bajern ....Partijaner wrote:Thiago i Bernat nek idu u 100 picki materini, kakva kukavica igra obojice, sta ocekivati kad imas Alonsa,Svajnija i Lahma koji ne mogu potrcat, ali zato stoperi mogu da igraju nula jedanaest sa Nojerom jbo li vas otac, trebali su im jos koji dat, samo mi pritisak nabise.
Budimo iskreni zar ste očekivali da ce se desiti čudo ???
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15905 Re: FC Bayern Munchen
Necu reci da nema istine, ali preuzeti klub koji je netom osvojio LP i imati pod imperativ odmah je ponovo osvojiti, pa onda imati pola ekipe koja je igrala SP skroz do kraja (i na kraju ga osvojila). Ljudi se zasitili, zafalilo je i motiva.Muhamed Đakmić wrote:Čuj šta je Pepova krivica
Uspio je ekipu koja je odigrala najdominantiju sezonu koju ja pamtim totalno razdrmati i upropastiti. Ili smatraš da je sasvim normalno očekivati da igraš nekakvu svoju igru, a nedostaju ti svi igrači koji ti nedostaju?
Pep je tvrdoglavi mulac koji ne odustaje od svoje taktike, a da je toliko dobar trener znao bi da je večeras naišao na onog koji je u toj igri u ovom momentu bolji od njeg i prilagodio bi se.
Mislis da bi Bajern odbranio titulu u LP da je ostao Hejkens? I pod njim je bilo itekako kasljucanja, ali on je Tito i za mene i za svakog navijaca.
- ledeni_caj
#15907 Re: FC Bayern Munchen
Ne bi je odbranili ali se ne bi nigdje ni obrukali. Ovako 2 godine za redom bruka. Nema ih smisla ni gledati dok je on trener. I to sve zive legende, novinari bruje na sta su ranjivi, sta im je lose. Dvije godine za redom se zbog istog razloga gubi. Odjebi celo, pa dokle vise.
Last edited by ledeni_caj on 06/05/2015 22:55, edited 2 times in total.
-
groove
#15908 Re: FC Bayern Munchen
liga prvaka se igra svake godine a svjetsko prvenstvo svake 4Crvena Tifoza wrote:Gdje onaj 'groove'? Nek se javi, imam ga nešto pitati.
-
klopan
#15909 Re: FC Bayern Munchen
Haj da i tebi kazem kad ne kontas,kriv je sto on_BataZiv_0809 wrote:I sta je ovdje Pepova krivica?Muhamed Đakmić wrote:
Pep majstor, unaprijedio Bayern
neprestano radi ono sto i mi ovde laicki levati vidimo svi:
..... Jer od lahma pravi igracha sredine terena,a kad je tu
Lik samo vegetira.
......jer mu shvein i alonso igraju zajedno,a to nikad nije funkcioniralo.
....jer su mu glavni puleni rafinha i bernat po boku,i imaju najvise odigranih utakmica,a nikad nisu rjesili ni jednu utakmicu.
....jer dopusta da tim ne postoji,ako u njemu ne igraju
Robben ili ribbery.
....Naposlijetku,prosle sezone nakon poraza od reala
Kaze da uci na greskama,e jebiga sto rece Bozo Sushec,ne placa te neko 17mil.po sezoni da ucis na greskama,nego da osvojis Lp.
.....jer...(meni najvaznija stavka) svaku vaznu utakmicu ove sezone,ne da smo porazeni nego zguzeni,pocevsi od reala prosle godine,borusije superkupa,wolfsburga,moehnegladbacha,leverkusena,kupa s borusijom,i sad od jebene barcelone,od koje nije sramota izgubiti,ali ovakooooo...... Too much.
Znajuvsi kakvi su shuperde i rumenige i kaizer,i onaj u zatvoru,jos ce on voditi ovaj tim.
- BHF_Manijak
#15910 Re: FC Bayern Munchen
Joj Sky-a dan te jebo, k'o eksperte dovedu Beckera i Branda, pu jebo vas otac!
-
Crvena Tifoza
#15911 Re: FC Bayern Munchen
groove wrote:liga prvaka se igra svake godine a svjetsko prvenstvo svake 4Crvena Tifoza wrote:Gdje onaj 'groove'? Nek se javi, imam ga nešto pitati.
Jesi vidio kako pokupi prnje i ode sa terena nakon prvog gola?
- Partijaner
#15912 Re: FC Bayern Munchen
Ocekivao sam da ce dati gol.mO k3 wrote:Jarane opusti se ..... Nista nije vrijedno tebe , jebo bajern ....Partijaner wrote:Thiago i Bernat nek idu u 100 picki materini, kakva kukavica igra obojice, sta ocekivati kad imas Alonsa,Svajnija i Lahma koji ne mogu potrcat, ali zato stoperi mogu da igraju nula jedanaest sa Nojerom jbo li vas otac, trebali su im jos koji dat, samo mi pritisak nabise.
Budimo iskreni zar ste očekivali da ce se desiti čudo ???
Ali ko ce da povuce loptu prema naprijed kad se vazda dodaju sa Nojerom x puta su mogli radi tih gluposti da prime gol, znao sam ja da ce kad prime jedan da ce se nazad raspast, odigrali su jednostavno bez jaja sto bi se reklo.
-
megaman4
#15913 Re: FC Bayern Munchen
Drug nemoj se ljutiti, ali ja Bayern pratim preko 20 i više godina, i mogu reći da je Heynkes po meni bio stvorio jednu od najboljih ekipa u fudbalu ikada. Zašto? Zato što su bili mašina koja je svih 90 minuta stiskala i vršila presing, bez previše filozofiranja i pametovanja. Igrali su k'o navijeni, bez grešaka. Ova Ćelava prevara od trenera je za godinu dana syebala onaj strašni Bayern. Pa uzmi samo povrede, koje su bile rijetkost u vrijeme Heynkesa i bit će ti sve jasno. Nadam se da je Gvardiola nakon ove sezone bivši._BataZiv_0809 wrote:Necu reci da nema istine, ali preuzeti klub koji je netom osvojio LP i imati pod imperativ odmah je ponovo osvojiti, pa onda imati pola ekipe koja je igrala SP skroz do kraja (i na kraju ga osvojila). Ljudi se zasitili, zafalilo je i motiva.Muhamed Đakmić wrote:Čuj šta je Pepova krivica
Mislis da bi Bajern odbranio titulu u LP da je ostao Hejkens? I pod njim je bilo itekako kasljucanja, ali on je Tito i za mene i za svakog navijaca.
- BHF_Manijak
#15914 Re: FC Bayern Munchen
I da se poovim za Pepa, jer mi je ost'o post posljednji na stranici, otac ga...
Kriv je sto je izmisljao toplu vodu i glumio filozofa u ove dvije godine, stavljajuci Lahma na zadnjeg veznog, covjeka koji 10 godina igra beka, izmisljao pozicije igracima, dovodio spanski skart u ukomponovanu ekipu Bayerna, sto drugu godinu zaredom se bruka u polufinalu sa 0:13 gol razlikom, sto dvije jebene godine forsira sistem koji njemacka ekipa nikad nije igrala i nikad ga nece moci sprovesti, a time pokazuje da je tvrdoglav k'o mazga itd itd itd...
Kriv je sto je izmisljao toplu vodu i glumio filozofa u ove dvije godine, stavljajuci Lahma na zadnjeg veznog, covjeka koji 10 godina igra beka, izmisljao pozicije igracima, dovodio spanski skart u ukomponovanu ekipu Bayerna, sto drugu godinu zaredom se bruka u polufinalu sa 0:13 gol razlikom, sto dvije jebene godine forsira sistem koji njemacka ekipa nikad nije igrala i nikad ga nece moci sprovesti, a time pokazuje da je tvrdoglav k'o mazga itd itd itd...
-
groove
#15915 Re: FC Bayern Munchen
imas kahna na zdf-uBHF_Manijak wrote:Joj Sky-a dan te jebo, k'o eksperte dovedu Beckera i Branda, pu jebo vas otac!
- pirmin
#15916 Re: FC Bayern Munchen
Vratite pravog trenera na klupu (Jupp npr.) pa da barem pogledamo pristojan revanš.
- MOSALJOZE
#15917 Re: FC Bayern Munchen
Po meni ovo nije realan rezultat,Bayern je zaslužio barem 2:1.Ako usporedimo ovu utakmicu,sa onom prije dvije sezone na NC,kada je Barca bila postidjena,onda sigurno ovo nije realno.Bernat je odigrao loše,da ne može gore,baš kao i Rafinja,čovjek koji nedostak kvaliteta pokušava nadomjestiti prljavim startovima.Lewa i Muller sasvim korektno,Thiago u 2-3 situacije potez viška,samo jednom šutao i to loše.Bastian+Lahm+Xabi je nešto najgore što je mogao izvesti na teren,jer jednostavno su smetali jedan drugom.Neuer je odigrao jednu od najboljih utakmica,od kako je u Bayernu.Premekano je Bernat,ušao u onaj duel,koji je prethodio golu.Do naredne godine,i nekih novih nadanja pozdrav.
- Muhamed Đakmić
#15918 Re: FC Bayern Munchen
Pa nije da nisu odmorili u januaru. Pep je doveden da osvoji Ligu prvaka, to nije uspio. Znači nebitno je l' teško ili nije, neuspjeh je u pitanju. Snosi najveću krivicu jer je Bayern pregažen i ove i prošle sezone u polufinalu zbog njegovog tvrdoglavog odbijanja da se prilagodi._BataZiv_0809 wrote:Necu reci da nema istine, ali preuzeti klub koji je netom osvojio LP i imati pod imperativ odmah je ponovo osvojiti, pa onda imati pola ekipe koja je igrala SP skroz do kraja (i na kraju ga osvojila). Ljudi se zasitili, zafalilo je i motiva.Muhamed Đakmić wrote:Čuj šta je Pepova krivica
-
Mustang1
#15919 Re: FC Bayern Munchen
Ti navijas za citavu EuropuBHF_Manijak wrote:I da se poovim za Pepa, jer mi je ost'o post posljednji na stranici, otac ga...
- jasko_ba
#15920 Re: FC Bayern Munchen

-
groove
#15921 Re: FC Bayern Munchen
hajde pisi, otvori dusu sad je dosao taj trenutakpirmin wrote:Vratite pravog trenera na klupu (Jupp npr.) pa da barem pogledamo pristojan revanš.
- mO k3
#15922 Re: FC Bayern Munchen
Bhf razumiješ njemački ??groove wrote:imas kahna na zdf-uBHF_Manijak wrote:Joj Sky-a dan te jebo, k'o eksperte dovedu Beckera i Branda, pu jebo vas otac!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15923 Re: FC Bayern Munchen
Treba Bayernu fin remont. Za Robbena se uvijek znalo da je pod upitnikom, povreda je njegovo drugo ime. Ribery....i njemu se valja traziti zamjena. Bez njih druga ekipa. Sto li je onaj Goetze doveden? Xabi isto tako staro gvozdje, o odbrani da ne pricam, to svakako najvise kritikujete.
Ostaviti Neuera i Mullera
Ostaviti Neuera i Mullera
-
missko
#15924 Re: FC Bayern Munchen
Tesko je bilo s ovakvom Barcom ali uspjeli su do 70 i neke i nije Bayern igrao Pepovu tiki taku ali mislim da je mozda glavna Pepova krivica potrositi igrace na BL da bi je osigurao do nove godine i uci u zavrsnicu sa istrosenom i povredama ubijenom ekipom. Bolje da je cuvao igrace za aprila a ne ovako propast ko lani
- mO k3
#15925 Re: FC Bayern Munchen
Moj bivši sef je dobar prijatelj sa njim tako da sam imao 2000 da ga upoznam a da nisam ni znao ko je onjasko_ba wrote:
Nisam navijac nijednog tima, al kako je to Jup znao odraditi. Ravno onom ucinku Del Boskea sa Realom pocetkom milenija