Bilo koga, jer sa Dante-om sigurno dobijas najmanje jedan gol._BataZiv_0809 wrote:Koga staviti?Tito_i_Partija wrote:Simpatiziram Bayern, ali mi je smijesno kako neki vide Pepa k'o neku vrstu nenadjebivog trenerskog guru-a. K'o nije greska njegova, vec eto greska pojedinaca u odbrani. Pa cekaj, ko je stavio Dante-a da igra u tako vaznoj utakmici? Da nisam ja mozda? Jebo mater, pa da stavis dijete iz omladinskog pogona umjesto onog balvana, manje bi rupa bilo.
I jeste, ima dosta povreda, ali i sa onim sto je ostalo se definitivno mog'o remi izvuc.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#15151 Re: FC Bayern Munchen
- Tito_i_Partija
#15152 Re: FC Bayern Munchen
Ovo je sramota. Prava sramota. Hej ba, covjek je 40 GODINA glavni doktor u Bayernu. 40 godina! I sad mu ima neko nesto da kaze???Partijaner wrote:http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... chComments
Cijeli medicinski tim dao otkaz u Bayernu zajedno sa Mullerom Wolfahrtom iz kako kazu razloga da im se prebacivao poraz od Porta, sta je ovo ljudi, sta se desava.
Nemam rijeci.
- dinooh
#15154 Re: FC Bayern Munchen
Pep je otisao predaleko sa ovim. Da Bog da otisao na kraju sezone, ispali iz LP i izgubili u kupu pa da uprava dode pameti.
- Partijaner
#15155 Re: FC Bayern Munchen
Ovo je tako podmuklo i hinjavo da se njima bilo sta uputi, skoro sve vece zvijezde su dolazile kod njega, Robbena je ucinio stabilnim i ako je stvarno Pep za ovo kriv a zna se da nisu u dobrim odnosima onda je vrijeme da ode, nista nije slucajno.
- dinooh
#15156 Re: FC Bayern Munchen
Pep ili Sammer. Ostali su duze u klubu i sigurno nije do njih.
Vjerovatno je pep, jer je vec bilo problema sa njim, oko Thiaga.
Vazniji je doktor od njega, pa taman osvojio deset trofeja. Ovaj tu penziju zaradio i sad ovako.
Vjerovatno je pep, jer je vec bilo problema sa njim, oko Thiaga.
Vazniji je doktor od njega, pa taman osvojio deset trofeja. Ovaj tu penziju zaradio i sad ovako.
- ledeni_caj
#15157 Re: FC Bayern Munchen
Jos jednom je on odlazio, ili se distancirao od kluba. Nije to problem, Pepu je noga, zna se red valjda. Ha ja.
A sto se tekme sinoc tice, opet poraz celavog. fale igraci, primljeni katastrofa golovi, sve stoji. Ali ako Gotze, Xabi, Alcantara, Muller, Lewandowski nisu dovoljni da se bar 3 sanse naprave onda ne znam sta jeste.
A sto se tekme sinoc tice, opet poraz celavog. fale igraci, primljeni katastrofa golovi, sve stoji. Ali ako Gotze, Xabi, Alcantara, Muller, Lewandowski nisu dovoljni da se bar 3 sanse naprave onda ne znam sta jeste.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15158 Re: FC Bayern Munchen
Zamisli situaciju da je Danteova zamjena pogrijesila poput njega sinoc. Pa ovdje bi se pisali traktati o izmisljanju pozicijaTito_i_Partija wrote:
Bilo koga, jer sa Dante-om sigurno dobijas najmanje jedan gol.
- guber90
#15159 Re: FC Bayern Munchen
Ne mogu da vjerujem, pa ovo su doktori kod kojih dolaze svi sportisti svijeta, a on valja gluposti. Ljudi su prije njegovog dolaska imali nevjerovatan zdravstveni bilten, kakvim se niko na svijetu nije mogao pohvaliti, a morali su krpiti Robbena i Ribery-a, sto dovoljno govori koji su majstori bili.dinooh wrote:idiotizam zesci. Najjaceg doktora da se rijese. Pa Uli udari rukom od stolPartijaner wrote:http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... chComments
Cijeli medicinski tim dao otkaz u Bayernu zajedno sa Mullerom Wolfahrtom iz kako kazu razloga da im se prebacivao poraz od Porta, sta je ovo ljudi, sta se desava.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15160 Re: FC Bayern Munchen
Uh nisam znao da je Pep ovoliko nepopularan 
- mO k3
#15161 Re: FC Bayern Munchen
To kažem ...aveos wrote:martinez je dosao prije guardiolemO k3 wrote:pa zar nije prije nego sto ce poceti trenirati bayern on doveo martineza?? to jest bio jedan od uslova?aveos wrote:Sta ovaj klaun uradi od Heynkesova Bayerna
Neuer-Lahm,Dante,Boateng,Alaba-Javi Martinez,Schwainstaiger-Robben,Kroos,Ribery-Mandzukic
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15162 Re: FC Bayern Munchen
Ne moze se oprostiti Spanac trener u Bayernu._BataZiv_0809 wrote:Uh nisam znao da je Pep ovoliko nepopularan
Dok je u Spaniji uvijek bilo njemackih trenera i izuzetno su cijenjeni. U Bayernu izgleda vjeruju samo u trenere germanske vjeroispovjesti
- p206
#15163 Re: FC Bayern Munchen
mislio sam da su ovi Bavarci prevazišli južnjački mentalitet...a oni isti
danas Pep kralj, a sutra ga tjeraju ko kera
danas Pep kralj, a sutra ga tjeraju ko kera
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15164 Re: FC Bayern Munchen
Pa dobro ima i ta mjesta. Od Trapatonija nije bio juznjak na toj klupi. Ali ova me prica na temi podsjeca na pricu o Papetu. Kisa pada, prokiso mi krov i za to je kriv SusicTomahawk11 wrote:Ne moze se oprostiti Spanac trener u Bayernu._BataZiv_0809 wrote:Uh nisam znao da je Pep ovoliko nepopularan
Dok je u Spaniji uvijek bilo njemackih trenera i izuzetno su cijenjeni. U Bayernu izgleda vjeruju samo u trenere germanske vjeroispovjesti
Evo nije izaslo nista sluzbeno, a vec likovi znaju da je Pep kriv.
- ledeni_caj
#15165 Re: FC Bayern Munchen
Imao je sukoba sa doktorima u Bayernu vec. Sta ces drugo pretpostaviti? A i da nije do njega, ima drugih problema koji jesu njegova greska.
-
missko
#15166 Re: FC Bayern Munchen
Ovo je Riberi zakuho. Trebao je neko Pepu il Roben il Riberi a doktor nece da sprica nego pazi vise na dugorocno zdravlje igraca. Pep kaze mozda bi mogao igrati Riberi a Riberi kaze ne znam pitajte doktora uglavnom cirkus dugo je izdrzo Riberi s Pepim.
Sto bi Ibra reko koji ce nam kurac filozif dovoljni smo ja i patuljak
Sto bi Ibra reko koji ce nam kurac filozif dovoljni smo ja i patuljak
Last edited by missko on 16/04/2015 22:48, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#15167 Re: FC Bayern Munchen
Znači valjao je 40 godina sad ne valja,ne mogu da vjerujem.
Jedna optimistična,Bayern nikad nije nadoknadio 2 gola u LP,tako da
Jedna optimistična,Bayern nikad nije nadoknadio 2 gola u LP,tako da
- mO k3
#15168 Re: FC Bayern Munchen
Sramota .... Kuca od karata koji je pep stvorio se urušava polako ...Tito_i_Partija wrote:Ovo je sramota. Prava sramota. Hej ba, covjek je 40 GODINA glavni doktor u Bayernu. 40 godina! I sad mu ima neko nesto da kaze???Partijaner wrote:http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... chComments
Nemam rijeci.
- Mišo_Kovač
#15169 Re: FC Bayern Munchen
Još samo da nam neko umre i da sedmica bude potpuna...

- skenderija04
#15170 Re: FC Bayern Munchen
Pep dok je bio u Barceloni problemi sa povredama (misici najcesce, ) nikada nisu prestajali.
Da li je istina da je ovaj snimak nakon povrede Benatie gdje je ironicno aplaudirao nekome iz medicinskog tima?
https://vine.co/v/ezhLtxI7hnm
Da li je istina da je ovaj snimak nakon povrede Benatie gdje je ironicno aplaudirao nekome iz medicinskog tima?
- Mišo_Kovač
#15171 Re: FC Bayern Munchen
Bio je problem sa Klinsmanom... Uprava je uspjela vraditi doktora Wohlfahrta tek kad je Klinsi dobio noguledeni_caj wrote:Jos jednom je on odlazio, ili se distancirao od kluba. Nije to problem, Pepu je noga, zna se red valjda. Ha ja.
- Tito_i_Partija
#15172 Re: FC Bayern Munchen
Ne bi me cudilo. Djeluje, da budemo iskreni, pravo supacki.skenderija04 wrote:Pep dok je bio u Barceloni problemi sa povredama (misici najcesce, ) nikada nisu prestajali.
- skenderija04
#15173 Re: FC Bayern Munchen
Ako je istina, odvratno je da ne moze biti odvratnije.Tito_i_Partija wrote:Ne bi me cudilo. Djeluje, da budemo iskreni, pravo supacki.skenderija04 wrote:Pep dok je bio u Barceloni problemi sa povredama (misici najcesce, ) nikada nisu prestajali.
- Tito_i_Partija
#15174 Re: FC Bayern Munchen
Sta bi bilo kad bi bilo?_BataZiv_0809 wrote: Zamisli situaciju da je Danteova zamjena pogrijesila poput njega sinoc. Pa ovdje bi se pisali traktati o izmisljanju pozicija
Mozda bi, mozda ne bi, al' saznat' nikad necemo. Cinjenica je da je Dante igr'o, i uhaako situaciju po svom obicaju. Svakom se moze omac', al' meni licno su on i Rafinha uvreda za ekipu k'o sto je Bayern.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15175 Re: FC Bayern Munchen
Sinoc su pogrijesili i Alonso i BoatengTito_i_Partija wrote:Sta bi bilo kad bi bilo?_BataZiv_0809 wrote: Zamisli situaciju da je Danteova zamjena pogrijesila poput njega sinoc. Pa ovdje bi se pisali traktati o izmisljanju pozicija![]()
Mozda bi, mozda ne bi, al' saznat' nikad necemo. Cinjenica je da je Dante igr'o, i uhaako situaciju po svom obicaju. Svakom se moze omac', al' meni licno su on i Rafinha uvreda za ekipu k'o sto je Bayern.