FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edinho2011

#1451 Re: FC Bayern Munchen

Post by Edinho2011 »

Tanak ovaj Bayern, al' pravo !
Partijaner

#1452 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Sa ovakvom igrom protiv Basela nece daleko dogurat. Ne znam sta je njima u glavi, isto da im je mrsko igrati, kao da nemaju nekog motiva, pa sramota jbt da se brane protiv jednog Freiburga koji se bori za opstanak. Jbem ti ekipu vise takvu kad moras cekat kad ce Robben uzet stvar u svoje ruke ili Ribery. Ovakva igra nece uspjet u nastavku, a pogotovo u LP.
simonese

#1453 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Bayern kao Barca,samo je LP bitna :D
Bosanski_kralj

#1454 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

simonese wrote:Bayern kao Barca,samo je LP bitna :D
I na kraju neće ništa osvojiti, ni jedni ni drugi.
simonese

#1455 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Bosanski_kralj wrote:
I na kraju neće ništa osvojiti, ni jedni ni drugi.
vrlo moguce
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1456 Re: FC Bayern Munchen

Post by Admir_1984 »

koju u ovoj konkurenciji ne mogu osvojiti ni pomocu filmskih trikova :roll:
ledeni_caj

#1457 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Heynckes briljira ponovo 8-)
simonese

#1458 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Wer san mia ?????? :shock:
simonese

#1459 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

ledeni_caj wrote:Heynckes briljira ponovo 8-)
glavni odgovorni
nikako da skonta da momentalno ova taktika sa jednim spicem nefercera
ledeni_caj

#1460 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Nije Bayern ekipa koja ce mjenjati trenera u sred sezone, ali ovaj ce iducu sezonu na klupi docekati samo uz pomoc magije. Rekoh neki dan, bruka sa ovakvom ekipom da ovako "igraju".
shuma.ispod.pazuha

#1461 Re: FC Bayern Munchen

Post by shuma.ispod.pazuha »

svi pričaju loš Bajern :-) nije Bajern večeras bio toliko loš, koliko je Basel večeras pokidao :D , ali dibidus pokidao :D
Bosanski_kralj

#1462 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Oj žalosti, na što ova igra liči. Pa ko da su u par mjeseci zaboravili igrati nogomet.
BHF_Manijak

#1463 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Govorim vec 4 mjeseca, ono je bezidejno ljudi moji, vrte se vrte se i na kraju nista, ceka se neka bravura provaljenog Riberya ili Robbena ili neki otpadak da Gomez utrpa, ostali stoje i gledaju.

Plus sto u ekipi imas gomilu ublehasa i poluigraca, cuj Tymoschuk, vise Neuer ima kreativnosti od njega, lik je onaj bas bas klasicni zadnji vezni ruske skole ko Rahimic, presjeci i dodaj prvom do sebe, zatim Alaba, podvala igrac, jest talenat ali sad nije vrijeme kad se neko treba forsirati a realno ne zasluzuje prvu postavu, Rafinha otkako je doso nije nista pokazao, Kroos od kojeg se ocekuje zadnji pas on to ne radi, ili ce je opalit ili na krilo poslat, gdje mu je ona igra iz Leverkusena? Ili je mozda to jedan od onih igraca koji dok su nepoznati briljiraju, tj ne paze protivnicki igraci toliko na njih pa imaju prostora da se dokazu, medjutim kad ih skontas i malo pritisnes, gube se? Ima tu jos materijala koji nije nivo Bayerna, takvih se kutarisati i nek dovedu sta kvalitetno.

Eto dovode za iducu sezonu Saqirija a ja opet mislim da to nece biti ni blizu nivo Bayerna, dobar je mali, sve to stoji, no Bayern je posebna klasa, sa jedne strane Dortmund recimo dovodi jednog od najboljih igraca lige, Reusa, a ovi Saqirija. Ja mislim da ce Dortmund itekako bolje proci, no vrijeme ce pokazati ko je upravu!
Zadnjih godina je bilo itekako zajeba sa transferima od po 10-12 mil tipa Breno, Sosa onaj, sad ce doci i Saqiri, pa vidjet cemo...
BASS

#1464 Re: FC Bayern Munchen

Post by BASS »

Ja ne znam šta je Rafihna mislio kod onog gola?
Igra dodavanja,filozofiranje,Robben pročitan,Gomez čeka,jedini aktivan bio Riberi,ali nedovoljno.
I ako prođu Bazela samo kupuju kartu za blamažu dalje,jer sa ovom igrom se nemože suprostaviti Barci,Realu,Milanu,pa ni Napoli-u.
shuma.ispod.pazuha

#1465 Re: FC Bayern Munchen

Post by shuma.ispod.pazuha »

nego, jel ovaj Šaćiri svaku tekmu igra ovako moćno ili je ovo bio samo bljesak :D nešto kontam da će ga Bajern kupit nakon ovoga večeras :roll:
salihamidžić 20

#1466 Re: FC Bayern Munchen

Post by salihamidžić 20 »

:x :( :sad: :x :( :sad: :x
Ocigledno nedostaje Schweinsteiger :(
BASS

#1467 Re: FC Bayern Munchen

Post by BASS »

shuma.ispod.pazuha wrote:nego, jel ovaj Šaćiri svaku tekmu igra ovako moćno ili je ovo bio samo bljesak :D nešto kontam da će ga Bajern kupit nakon ovoga večeras :roll:
Fakat,ostao sam bez teksta njegovom igrom :) Pa bolji ovaj Zoua,lik povuce na sebe 3-4 igrača :)
SundanceKid

#1468 Re: FC Bayern Munchen

Post by SundanceKid »

BHF_Manijak wrote:Govorim vec 4 mjeseca, ono je bezidejno ljudi moji, vrte se vrte se i na kraju nista, ceka se neka bravura provaljenog Riberya ili Robbena ili neki otpadak da Gomez utrpa, ostali stoje i gledaju.

Plus sto u ekipi imas gomilu ublehasa i poluigraca, cuj Tymoschuk, vise Neuer ima kreativnosti od njega, lik je onaj bas bas klasicni zadnji vezni ruske skole ko Rahimic, presjeci i dodaj prvom do sebe, zatim Alaba, podvala igrac, jest talenat ali sad nije vrijeme kad se neko treba forsirati a realno ne zasluzuje prvu postavu, Rafinha otkako je doso nije nista pokazao, Kroos od kojeg se ocekuje zadnji pas on to ne radi, ili ce je opalit ili na krilo poslat, gdje mu je ona igra iz Leverkusena? Ili je mozda to jedan od onih igraca koji dok su nepoznati briljiraju, tj ne paze protivnicki igraci toliko na njih pa imaju prostora da se dokazu, medjutim kad ih skontas i malo pritisnes, gube se? Ima tu jos materijala koji nije nivo Bayerna, takvih se kutarisati i nek dovedu sta kvalitetno.

Eto dovode za iducu sezonu Saqirija a ja opet mislim da to nece biti ni blizu nivo Bayerna, dobar je mali, sve to stoji, no Bayern je posebna klasa, sa jedne strane Dortmund recimo dovodi jednog od najboljih igraca lige, Reusa, a ovi Saqirija. Ja mislim da ce Dortmund itekako bolje proci, no vrijeme ce pokazati ko je upravu!
Zadnjih godina je bilo itekako zajeba sa transferima od po 10-12 mil tipa Breno, Sosa onaj, sad ce doci i Saqiri, pa vidjet cemo...
Otprilike bas tako!!! Ja sam se nadao mozda ranije da ce uci Miler, on je onako igrac poteza, kreativac, moze progirati nekim pasom Gomeza, sto se i vidjelo cim je usao, ali sve u svemu, Bayernova sredina...dosta stopa... Riberi i Roben su odlicni igraci, ali i jedan i drugi procitani, evo Robena veceras, udvojen vjecito, i ne moze pisnut. Zbog toga im obojici treba omoguciti da igraju 1 na 1, jer tako mogu pravit cuda, a za to treba ipak neko bolji od Timoscuka i Krosa na sredini, ko ce na sebe povuci kojeg igraca, pa da ova dvojica mogu odigrat 1 na 1, da Roben dobije svoj prostor za sut, da Riberi moze pretrcati jednog igraca a da ga odma drugi ne samelje iza toga...itd...
Edinho2011

#1469 Re: FC Bayern Munchen

Post by Edinho2011 »

shuma.ispod.pazuha wrote:nego, jel ovaj Šaćiri svaku tekmu igra ovako moćno ili je ovo bio samo bljesak :D nešto kontam da će ga Bajern kupit nakon ovoga večeras :roll:
Pa prelazi u Bayern na ljeto, valjda je sve dogovoreno !
ultima_palabra

#1470 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Ne može Bayern bez Schweinija, on im je motor ekipe... ako se on ne bude vratio do Basela, teško će proći.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1471 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Bayern vec duze vremena ne izgleda dobro. Vec sam na temi LP napisao da nece biti neko cudo ako izgube od Basela.
Lucas Leiva

#1472 Re: FC Bayern Munchen

Post by Lucas Leiva »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ELAQvae_2E

Stahl-Kanzler Uli! Čelična pesnica mannschaft Jugenda!
simonese

#1473 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Lucas Leiva wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ELAQvae_2E

pa nisu Hitlerovci,smanji strasti
Lucas Leiva

#1474 Re: FC Bayern Munchen

Post by Lucas Leiva »

simonese wrote:

Aluzija na njemacki mentalitet, ako ne razumijes!
Nisam ni rekao da su Hitlerovci, vec Bizmarkovci! Uostalom Bajern je jevrejski klub, koji je Hitler i zabranio!
simonese

#1475 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Lucas Leiva wrote:
simonese wrote:

Aluzija na njemacki mentalitet, ako ne razumijes!
Nisam ni rekao da su Hitlerovci, vec Bizmarkovci! Uostalom Bajern je jevrejski klub, koji je Hitler i zabranio!
Jugend automatski asocira na Nacizam

http://en.wikipedia.org/wiki/Bismarckjugend

ali tema je Bayern,pa eto
Post Reply