Nema i ne treba mi. Ono sam ti napisao nakon tvog upita da ti dokazem kako i drugi simuliraju. E zato sam ti napisao ako vec hoces da uporedjujes daj nam simulacije svih igraca iz drugih ekipa pa cemo uporedjivati ..Baudelaire wrote:Stvarno misliš da ima potrebe da ti vadim jednu po jednu simulaciju? Ukucaj lijepo na youtube, najbolji dokaz, imaš more klipova, sve sa usporenim snimkom i svim ostalim što ide uz to. Onda traži to isto za druge klubove, pa ćeš vidjeti. Nemam se namjeru s vama dalje raspravljati, ali ako je jedini alibi igračima Barcelone što i drugi simuliraju onda je to jadno. Jadni su i oni i ti drugi.
Nemoj gledati klubove nego igrace. Rekao sam za Alvesa, Biskvita, Maskerana se slazem ali za Iniestu i Xavia ne. Daj ti meni videa za ovu posljednju dvojicu, ne za cijelu ekipu.
@Bosanski_kralj
Od toliko utakmica koje je Iniesta odigrao u toliko godina igranja fudbala ti nasao dva videa ukupne duzine trajanja cca 1:50 min. Pa nema igraca na svijetu, koji je imalo kvalitetan a da mu se ne moze naci ovo isto, nemojte biti smjesni sa ovim ...
J.bat ga, eto neka bude da je folirant ako ce vam biti lakse, da se ne patimo vise sa glupim raspravama oko tamo nekih igraca ...