FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#8676 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Baudelaire wrote:Stvarno misliš da ima potrebe da ti vadim jednu po jednu simulaciju? Ukucaj lijepo na youtube, najbolji dokaz, imaš more klipova, sve sa usporenim snimkom i svim ostalim što ide uz to. Onda traži to isto za druge klubove, pa ćeš vidjeti. Nemam se namjeru s vama dalje raspravljati, ali ako je jedini alibi igračima Barcelone što i drugi simuliraju onda je to jadno. Jadni su i oni i ti drugi.
Nema i ne treba mi. Ono sam ti napisao nakon tvog upita da ti dokazem kako i drugi simuliraju. E zato sam ti napisao ako vec hoces da uporedjujes daj nam simulacije svih igraca iz drugih ekipa pa cemo uporedjivati .. 8-)

Nemoj gledati klubove nego igrace. Rekao sam za Alvesa, Biskvita, Maskerana se slazem ali za Iniestu i Xavia ne. Daj ti meni videa za ovu posljednju dvojicu, ne za cijelu ekipu.

@Bosanski_kralj

Od toliko utakmica koje je Iniesta odigrao u toliko godina igranja fudbala ti nasao dva videa ukupne duzine trajanja cca 1:50 min. Pa nema igraca na svijetu, koji je imalo kvalitetan a da mu se ne moze naci ovo isto, nemojte biti smjesni sa ovim ...

J.bat ga, eto neka bude da je folirant ako ce vam biti lakse, da se ne patimo vise sa glupim raspravama oko tamo nekih igraca ... ;-)
Bušman

#8677 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Plavih_11 wrote:J.bat ga, eto neka bude da je folirant ako ce vam biti lakse, da se ne patimo vise sa glupim raspravama oko tamo nekih igraca ... ;-)
A treba napomenuti da je u obje utakmice iz kojih su izvuceni klipovi Iniesta nekoliko puta pravo dobro dobio po nogama. Nije lijepo od njega sto je simulirao, ali nek je i bas mi je drago zbog toga. Jos pogotovo kad onaj krkan van der Wiel dobi zuti zbog toga. :D
LSD

#8678 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Treba shvatiti i nazvati stvari pravim imenom....mnogi su teško iskompleksirani Barcom (iako ne vidim zašto iz perspektive jednog prosjecnog bosanca :roll: ) pa se napinju da je oblate na najbanalnije nacine....yebeno je kad dominiraš na tako brutalan nacin, kad imaš tako mocne igrace i takve rezultate iza sebe...qurca bi se ovoliko ovi hejteri napaceni zalagali i napinjali da oblate Barcu, da je ona neka prosjecna ekipa...sigurno, da ne bi niti jedan primjetio njeno simuliranje u tom slucaju...ovako kad je na vrhu, onda se mjenja dioptrija....e onda hejterima ne preostaje ništa drugo nego da im pocnu tražiti mane, naglašavati iste preko svake mjere (pri tome svjesno zaboravljajuci ocitu cinjenicu da svi timovi i igraci simuliraju kad god imaju priliku za to) sve u cilju omalovažavanja njihovih dostignuca....to je taj isti soj ljudi koji ce ,ako treba, i godinama ponavljati istu pricu kao papagaj - o sudijama, mafiji, UEFI,FIFI (kao da im sam Mourinho piše govore), a kad se zasite toga onda pocnu o mantrati simuliranju (kao da igraci Barci jedini na svijetu simuliraju)...a i to im malo, pa pocnu klipovima da dodatno bombarduju u svojoj ostašćenosti.
Baudelaire

#8679 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

LSD wrote:Treba shvatiti i nazvati stvari pravim imenom....mnogi su teško iskompleksirani Barcom (iako ne vidim zašto iz perspektive jednog prosjecnog bosanca :roll: ) pa se napinju da je oblate na najbanalnije nacine....yebeno je kad dominiraš na tako brutalan nacin, kad imaš tako mocne igrace i takve rezultate iza sebe...qurca bi se ovoliko ovi hejteri napaceni zalagali i napinjali da oblate Barcu, da je ona neka prosjecna ekipa...sigurno, da ne bi niti jedna primjetio njego simupiranje u tom slucaju...ovako kad je na vrhu, onda se mjenja dioptrija....e onda hejterima ne preostaje ništa drugo nego da im pocnu tražiti mane, naglašavati iste preko svake mjere (pri tome svjesno zaboravljajuci ocitu cinjenicu da svi timovi i igraci simuliraju kad god imaju priliku za to) sve u cilju omalovažavanja njihovih dostignuca....to je taj isti soj ljudi koji ce ,ako treba, i godinama ponavljati istu pricu kao papagaj - o sudijama, mafiji, UEFI,FIFI (kao da im sam Mourinho piše govore), a kad se zasite toga onda pocnu o mantrati simuliranju (kao da igraci Barci jedini na svijetu simuliraju)...a i to im malo, pa pocnu klipovima da dodatno bombarduju u svojoj ostašćenosti.
Dominirali su i drugi prije Barcelone, pa nije bilo ovoliko mržnje, osim prema Realu. A niđe veze, eto mene srce i duša boli kad vidim da je Barcelona prvak Evrope, a ne moje Sarajevo, ne mogu da spavam od tog. Samo govorim da mrzim nesportsko ponašanje. Nađi bilo koji primjer bilo koje ekipe i ja ću ga osuditi. I nigdje nisam doveo u pitanje niti igračke kvalitete tih ljudi, niti samog kolektiva Barcelone.
LSD

#8680 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Baudelaire wrote:
LSD wrote:Treba shvatiti i nazvati stvari pravim imenom....mnogi su teško iskompleksirani Barcom (iako ne vidim zašto iz perspektive jednog prosjecnog bosanca :roll: ) pa se napinju da je oblate na najbanalnije nacine....yebeno je kad dominiraš na tako brutalan nacin, kad imaš tako mocne igrace i takve rezultate iza sebe...qurca bi se ovoliko ovi hejteri napaceni zalagali i napinjali da oblate Barcu, da je ona neka prosjecna ekipa...sigurno, da ne bi niti jedna primjetio njego simupiranje u tom slucaju...ovako kad je na vrhu, onda se mjenja dioptrija....e onda hejterima ne preostaje ništa drugo nego da im pocnu tražiti mane, naglašavati iste preko svake mjere (pri tome svjesno zaboravljajuci ocitu cinjenicu da svi timovi i igraci simuliraju kad god imaju priliku za to) sve u cilju omalovažavanja njihovih dostignuca....to je taj isti soj ljudi koji ce ,ako treba, i godinama ponavljati istu pricu kao papagaj - o sudijama, mafiji, UEFI,FIFI (kao da im sam Mourinho piše govore), a kad se zasite toga onda pocnu o mantrati simuliranju (kao da igraci Barci jedini na svijetu simuliraju)...a i to im malo, pa pocnu klipovima da dodatno bombarduju u svojoj ostašćenosti.
Dominirali su i drugi prije Barcelone, pa nije bilo ovoliko mržnje, osim prema Realu. A niđe veze, eto mene srce i duša boli kad vidim da je Barcelona prvak Evrope, a ne moje Sarajevo, ne mogu da spavam od tog. Samo govorim da mrzim nesportsko ponašanje. Nađi bilo koji primjer bilo koje ekipe i ja ću ga osuditi. I nigdje nisam doveo u pitanje niti igračke kvalitete tih ljudi, niti samog kolektiva Barcelone.
Buraz, ali ti jedno te isto ponavljaš vec 10 postova...nemoj se ljutiti niti me pogrešno shvatiti, ali koga boli kita šta tebi smeta kod Barce :? ;-) zamisli kad bi svako sad pisao po forumima šta mu smeta i šta mrzi...na šta bi to licilo.
Hajd jednom kad to napišeš, da izbaciš to iz sebe, pa kontam OK ...ali sad širiti pricu oko toga na 10 postova :roll:
Baudelaire

#8681 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

Pa dobro, pogledaj temu, milion nekakvih postova o DNA Barcelone, o igračima kad su djeca bili, itd itd. Onda neko postavi neki klip driblinga nekog igrača Barcelone, pa pet ljudi svršava na to. I sve tako ukrug. Nije ovo moje ništa gluplje od tog što se može pročitati ovdje :D
LSD

#8682 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Baudelaire wrote:Pa dobro, pogledaj temu, milion nekakvih postova o DNA Barcelone, o igračima kad su djeca bili, itd itd. Onda neko postavi neki klip driblinga nekog igrača Barcelone, pa pet ljudi svršava na to. I sve tako ukrug. Nije ovo moje ništa gluplje od tog što se može pročitati ovdje :D
A jel to tebi cilj i furka ,stvarati balans i protutežu tim klipovima na koje treba svršavati i DNA pricama - tako što ces ponavljati kako su grozni, simulatori, kako ih mrziš bla bla bla
Hajd dobro onda :-) samo ti nastavi i ne daj se omesti :mrgreen:
Baudelaire

#8683 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

Gdje sam to napisao da ih mrzim? A nije mi cilj stvarati nikakvu protutežu, samo sam postavio par pitanja, ali ispada da upravo to radim, tako da odoh sa ove teme. Mes que un club.
LSD

#8684 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Baudelaire wrote:Gdje sam to napisao da ih mrzim? A nije mi cilj stvarati nikakvu protutežu, samo sam postavio par pitanja, ali ispada da upravo to radim, tako da odoh sa ove teme. Mes que un club.
Ne trebaš to ni pisati, kad to jasno pokazuješ iz svojih postova....a znaš i sam da ti ne bi ni Barca ni simuliranje njenih igraca padalo na kraj pameti, da je u pitanju neki prosjecan tim ;-)
Prema tome, necemo se sad praviti naivni 8-)
Baudelaire

#8685 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

Prosječan tim? Sevilla npr. Prije ih gotivio, sad kad vidim koliko se valjaju u toku jedne utakmice, život mi se zgadi. Ma neću stvarno dalje da ulazim u raspravu, rekoh ti, zaobilazit ću ovu temu ubuduće :D
sumirprimus

#8686 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

jel otiso konacno :skoljka:

pazi ovo,igraju kup sutra 12.01.pa ligu 15og...
:roll:
ovo garant zbog ovih dodjela,pomjerili za dan...
i sad jos samo fali da izvede najaci tim na revans... :roll:
Melodicni

#8687 Re: FC Barcelona

Post by Melodicni »

Oni na temi o najboljem timu svih vremena raspravljaju o tome ko vise pada.
Ja sam sretan sto imam godina tamam toliko da se mogu cijeli zivot sjecati Messia Xavia Inieste Ronaldinha Alvesa i ostalih da mogu svom sinu pricati o njima
erik2

#8688 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

Ne znam fakat priča o simuliranju je više nego degutantna. Da Villa nije slomio nogu, vjerovatno bi i on bio proglašen simulantom. Dok nekom ne polome noge u Barci on je simulant ? Sad sam saznao da su to i Iniesta i Xavi. Kad otkrijete sljedećeg pravovremeno nas obavijestite. Možda Guardiola ?
LSD

#8689 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

erik2 wrote:Ne znam fakat priča o simuliranju je više nego degutantna. Da Villa nije slomio nogu, vjerovatno bi i on bio proglašen simulantom. Dok nekom ne polome noge u Barci on je simulant ? Sad sam saznao da su to i Iniesta i Xavi. Kad otkrijete sljedećeg pravovremeno nas obavijestite. Možda Guardiola ?
Villa nije slomio nogu, vec simulira da mu je noga slomljena...simulator nece da igra više, dosta mu svega- a hoce da uzima pare.
skenderija04

#8690 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Maxwell prelazi u PSG. Danas ne putuje u Pamplonu na revans utakmicu kupa.Guardiola je potvrdio da mu je Maxwell saopstio odluku da zeli da prihvati ponudu francuza. PSG ce platiti 4 miliona eura Barceloni. Klubovi su postigli nacelni dogovor , ostaju samo detalji da se utvrde.Maxwelu ugovor istice 30 juna ove godine.
LSD

#8691 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ne znam ni što su ga dovodili, prosjecan igrac....bezveze je parazitirao na platnom spisku....evo i Milan zainteresovan za Abidala.
Melodicni

#8692 Re: FC Barcelona

Post by Melodicni »

Jel ima u Barcinom podmlatku nekih bekova kvalitetnih
skenderija04

#8693 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Abidal i Keita idu sigurno na kraju sezone. Postoje spekulacije da i Adriano ima ponuda a sa druge strane ponovo se spominju Bale i Thiago Silva kao pojacanja za sljedecu sezonu. Maxwell je placen 5 miliona, odradio je posteno,niti jedan problem nije napravio. I ja mislim da je on dao sve sto je imao.
skenderija04

#8694 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Melodicni wrote:Jel ima u Barcinom podmlatku nekih bekova kvalitetnih
Martin Montoya, ali na desnoj strani. Na drugom boku Muniesa po potrebi . Montoya je pokriven strane Alvesa a Muniesa nije jos za prvi tim.
5 0 5

#8695 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

alves, iniesta i maxwell ne putuju u pamplonu ali zato idu cuenca, montoya i sergi roberto

Guardiola: "At this moment, we don't plan to permanently promote someone from the B-team."
"Anyone who wants to leave is free to do that. From Messi, the number one, to the youngest player of the squad."

Copa del Rey: Real Madrid will most probably meet Barça on the 18th of January (Bernabéu) and on the 25th (Camp Nou, 2nd leg).
5 0 5

#8696 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Barça will display the World Club Champions logo in Pamplona

Image
fcb
Bušman

#8697 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Melodicni wrote:Jel ima u Barcinom podmlatku nekih bekova kvalitetnih
Alejandro Grimaldo, 15-16 godina, ali vec igra u Barci B (Liga Segunda).
Charuga
Globalni moderator

#8698 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Navodno su se u Barsi ponovo aktivirali da dovedu (vrate) Jordia Albu kao pojacanje na boku.
LSD

#8699 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Montoya je produžio ugovor sa Barcom i on ce najvjerovatnije od naredne godine biti clan A tima, kao alternativa Alvesu na desnom boku.
Luigi

#8700 Re: FC Barcelona

Post by Luigi »

Plavih_11 wrote:Navodno su se u Barsi ponovo aktivirali da dovedu (vrate) Jordia Albu kao pojacanje na boku.
To ne bi bilo loše rješenje, mada ako ima ikakve šanse da dovedu Balea, nek' se odmah toga hvataju, uz malo sreće time bi dobili skoro drugog Alvesa na duži period. Šteta za Keitu, faliće im čvrstine u sredini.
Post Reply