Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzipalo wrote:Raiola dobio zabranu bavljenja managerskim poslom u ljetnom prelaznom roku, nista od De Ligta izgleda
Naprotiv, povećava šanse, Raiola je inače problem u transferima jer hoće po nekim informacijama 20% sebi. Sada De Light može drugog, jeftinijeg menadžera nać u međuvremenu
dzipalo wrote:Raiola dobio zabranu bavljenja managerskim poslom u ljetnom prelaznom roku, nista od De Ligta izgleda
Naprotiv, povećava šanse, Raiola je inače problem u transferima jer hoće po nekim informacijama 20% sebi. Sada De Light može drugog, jeftinijeg menadžera nać u međuvremenu
Cisto sumnjam da ce igraci mijenjati managera zbog toga, a transfer se ne moze realizovati bez njegovog potpisa ako sam dobro pretpostavio. Jedino da mu privremeno 'daju otkaz' da oni mogu sami realizovati transfer ako je to uopste legalno.
Raiola je teška riba, ovdje bi Barca morala se umješat da isplati eventualnu otkaznu klauzulu Raioli. Ali može, tako bi morali ići jer Raiola ima suspenziju zajedno sa svojom agencijom da zastupa igrače... A skup je Raiola, Ibrahimović je više puta neofirno kukao da bi bio mnogo bogatiji da nije morao plaćati Raiolu
Pa nije njegov vlasnik ako je menadžer. To je živ insan a ne auto. Zbog zabrane menadžeru da ijednom igraču bude onemogućena sloboda? Nema šanse. Otkaz, sud ili bilo koji drugi pravni alat mora bit
Jedna od glupljih slika koje sam vidio.
A kad oni njega nose, onda samo Messi, Messi, Messi, a kad njega nema ni na mapi, krivi su Higuain i ostali. De ba. Faila čovjek svake godine u bitnim utakmicama i kada je bitno.
A kad oni njega nose, onda samo Messi, Messi, Messi, a kad njega nema ni na mapi, krivi su Higuain i ostali. De ba. Faila čovjek svake godine u bitnim utakmicama i kada je bitno.
Ko njega nosi bolan šta pričaš, da nisi profulao temu, drugu godinu im osvaja titule... Izbacio sam MU, izbacio sam Lyon evo zamal je i Liverpool sam izbacio ona pobjeda od 3:0 je apsolutno njegova prije ikog drugog, a trebalo je bit 5:0 na njegovim asistencijama oko 90' Vidalu i ona zadnja kontra Dembeleu što su ti tvoji oštećeni profulali. Profulali su jer na bitnim utakmicama njih nema nigdje a ne Messija...
c_g wrote:
Pa nije njegov vlasnik ako je menadžer. To je živ insan a ne auto. Zbog zabrane menadžeru da ijednom igraču bude onemogućena sloboda? Nema šanse. Otkaz, sud ili bilo koji drugi pravni alat mora bit
Tako pise u clanku na klixu. I ja sam pretpostavio da oni mogu i bez njega realizovati transfer tako sto raskinu ugovor s njim, ali ovi govore Pogba, De Ligt i jos neko nece nigdje ovo ljeto
Lupaju vjerujem. Ne može nečija kazna ograničavat slobodu bilo kome drugom. Dobar advokat bi to trebao na sudu osporit, ako do suda baš mora doći. A i u to sumnjam.
Zaobilazi mafija sve zakone, ima rupa. Ako je dječko odlučio ići neće ga ništa spriječit
c_g wrote:
Ako oni njega nose, onda je to veoma mali procenat u odnosu na procenat koliko on nosi čitavu ekipu.
Edwin van der Sar (na pitanje novinara jesu li predstavnici Barcelone u petak zaista boravili u Amsterdamu kako bi pregovarali oko Matthijsa de Ligta): "Ne mogu vam to potvrditi, ali vaši izvori su dobri."
Korovjev wrote:Tražite uzrok poraza u pojedincima, treneru a ja mislim je da je uzrok ispadanja bolji protivnik. Ko gleda malo više fudbal zna da je Live uz Man City najbolji tim u Evropi zadnje dvije sezone, a ko imalo gleda i voli fudbal zna da imena igrača, njihova cijena nisu isto što uigran i našpanovan tim. Ali jednostavno Live je bolji.
.
Ne komentarisem puno na ovoj temi, zna se koliko simpatisem katalonski tim. Ali korovjev objasnio. Ovdje pucaju stranice i stranice analiza. Dodje covjek i objasni u kratkim crtama.. svaka cast. prvu utakmicu barca je dala 3. Ali igrom ta utakmica je bila bez pobijednika.. u drugoj rastavljanje na proste faktore. Kao romi kad se docepaju zeljeza...
Korovjev cestitke na osvajanju lalige...
Messiju se ove sezone vise ne igra fudbala nakon Liverpoola. Suarez operisan, Coutinho povrijedjen, Dembele isto tako. Nece Messi imat s kim da igra u napadu.
Nisam od pocetka gledao tekmu ali sam vidio da su navijaci naostreni samo tako. Atmosfera je kao da kuci igra Real Madrid a njima se ne zvizdi na Bernabeu
Buske danas za par gresaka dobijao zvizduke, Coutinho za dodir zvizduk.
Messi se nije radovao i vidjelo se odmah da je otisao pravac u svlacionicu bez nekog pozdravljanja. Nisam upratio da se grlio sa saigracima i cestitao.
°u° wrote:Nisam pratio a baš me interesovalo kakva je bila reakcija navijača? Kome su, ako su, zviždali ili pljeskali?
Po obicaju Cutinho -zvizduci,Messi po starom...jedni se klanjaju tj.vecina i po koji zvizduk ali ne bas puno.Mislim ne mogu covjeka optuzivati na osnovu jedne ili dvije utakmice,ipak je to Messi jedan i jedini.Ovo danas preko qrca