FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#41426 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

5 0 5 wrote:
Tomahawk11 wrote:Vidi ih sto su se uhvatili Atletica. Koliko ste to Bayernu komada vec spakovali? :D
Ni jedan. Barcelona je u igri za 3 trofeja. Sada je riječ o ligaškom. U srijedu ćemo o LŠ. O toj utakmici se nema baš šta za reći. Niko ne zna šta za očekivati. Bracelona je u odličnoj formi i tu smo zadovoljni. Ali, 1/2 LŠ je uvijek 50/50.
Valjda je prva na redu utakmica u LP sa Bayernom. Logicnije je da se o njoj prica do srijede. Zato kontam Bayern vec prezaljen. Spakovana vreca lopti za Neuera i to je to. Ili da se zavara protivnik, ono, prica o Atleticu, lahko cemo sa Bayernom.

Ozbiljno, navikao sam na Barcinoj temi pricu tekma po tekma, ali sad sve vidim ide u konstrukciju do kraja prvenstva.

@skenderija, 4 titule LP? Tek je polufinale.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41427 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

suncica24 wrote:
Tomahawk11 wrote:Vidi ih sto su se uhvatili Atletica. Koliko ste to Bayernu komada vec spakovali? :D
Ne cangzaj u gostima. :D
Ovdje se davno protabirila tema Bayern, nema se tu vise sta tabiriti.
Reko da vas dohavizam, al jok. Hajd dobro. Treba to tabiriti dok se ne zavrsi.
Atletico je gotova prica. Oni nemaju cilja za koji bi se borili. Real ce im u tome pomoci pobjedom nad Valencijom. Oni se nikad ne loze na Barcu kao na Real. Prosla godina je bila izolovani incident, ionako su se Real i Barca takmicili ko ce uruciti titulu Atleticu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41428 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

suncica24 wrote:
skenderija04 wrote:
Nismo jos niti jedan ali sutra pocinje ovako :D

Image
Onaj, nije li ovako prekosutra? :D
Vidis sta radite. I skenderbeg se poceo gubiti :D
omar little

#41429 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

prelistaj pa ces vidjeti o cemu se pricalo nakon zdrijeba. rijetki su ti koji pricaju o natrpavanju, dominaciji ili bilo cemu drugom. vecina je oprezna u optimizmu i ne prihvata etiketu favorita. pricalo se o bayernu i reklo sve sto ima. cemu takav cinican i, prije svega, neutemeljen stav?
suncica24

#41430 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Ma nema se sta tabiriti.
Bayern jeste rashodovan, ali i takav rashodovan im komplet tim s klupe kojeg bi pozeljelo pola Evrope, uz jak vezni red koji je Barcina klimava tacka. Tako da to dizanje euforije i nabijanje lopte koja je okrugla po medijima, i navijacima koji su izjednacili Cordobu i Getafe s Bayernom, ovdje ne pije vode.

Ako nisi primjetio mi smo sami sebi najveci kriticari :D
Tako da dok tamo dosipaju benzin na pozar, ovdje se mudro tabiri Atleti :D
Last edited by suncica24 on 04/05/2015 15:20, edited 1 time in total.
sumirprimus

#41431 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

omar little wrote:prelistaj pa ces vidjeti o cemu se pricalo nakon zdrijeba. rijetki su ti koji pricaju o natrpavanju, dominaciji ili bilo cemu drugom. vecina je oprezna u optimizmu i ne prihvata etiketu favorita. pricalo se o bayernu i reklo sve sto ima. cemu takav cinican i, prije svega, neutemeljen stav?
ha jebiga, to je bilo tad, a sad...
da se ne lazemo, nije boćanje u pitanju!
bajern u povredama,barsa u golijada formi..
Tomahawk11
Globalni moderator

#41432 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:prelistaj pa ces vidjeti o cemu se pricalo nakon zdrijeba. rijetki su ti koji pricaju o natrpavanju, dominaciji ili bilo cemu drugom. vecina je oprezna u optimizmu i ne prihvata etiketu favorita. pricalo se o bayernu i reklo sve sto ima. cemu takav cinican i, prije svega, neutemeljen stav?
Sama kazes, pricalo se. Vise se ne prica, nego se preslo na Atletico, a to je tekma tek u najavi.
Pitanje jesam postavio malo ironicno, nikako cinicno. Rekoh i maloprije, bar na ovoj temi sam navikao na pricu tekma po tekma, pa mi zato bi zacudo. Dobro, mozda se sve pretreslo, ovdje inace ima ekipa koja kad se ujedini moze sve zivo iskopati (od statistike do najsitnijih pojedinosti), ali opet....unjihale vas ove trpahane u zadnje vrijeme. Reko da ne oplacete :D sta cu, brinem se za komsliluk.
A nije da se nista ne desava. Kod Bayerna stanje ko na Titaniku. Napeto ko tregeri. Guardiola dolazi oprezan ko zvecarka.
skenderija04

#41433 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Moja greska :D

Barcelona je objavila da sutra na presici pred utakmicu pricaju L.E. i Messi.
skenderija04

#41434 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
Sama kazes, pricalo se. Vise se ne prica, nego se preslo na Atletico, a to je tekma tek u najavi.
Pitanje jesam postavio malo ironicno, nikako cinicno. Rekoh i maloprije, bar na ovoj temi sam navikao na pricu tekma po tekma, pa mi zato bi zacudo. Dobro, mozda se sve pretreslo, ovdje inace ima ekipa koja kad se ujedini moze sve zivo iskopati (od statistike do najsitnijih pojedinosti), ali opet....unjihale vas ove trpahane u zadnje vrijeme. Reko da ne oplacete :D sta cu, brinem se za komsliluk.
A nije da se nista ne desava. Kod Bayerna stanje ko na Titaniku. Napeto ko tregeri. Guardiola dolazi oprezan ko zvecarka.
Pa nas jos drzi liga :D Dan vise odmora, sta da se radi
omar little

#41435 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

sumirprimus wrote:
ha jebiga, to je bilo tad, a sad...
da se ne lazemo, nije boćanje u pitanju!
bajern u povredama,barsa u golijada formi..
moje misljenje se nije promijenilo. golovi protiv cordobe koja je ispala u drugu ligu nemaju vrijednost u ocjeni utakmice s bayernom. no, svi smo razliciti. ja sam pesimista po prirodi i rijetko ulazim s optimizmom u veliku tekmu, skoro pa nikad.
suncica24

#41436 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Tomahawk11 wrote:
Pa tako kazi.
Dosao prebijati dugove sa 505-com :D
skenderija04

#41437 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ove godine su i Celta i Malaga dobili u Barceloni. Bayern kakav god da je (ekipa sa tolikim budzetom ne moze biti losa) moze pobijediti u Barceloni. Druga stvar je sto ja mislim da nema ekipe u Evropi protiv koje Barsa ne moze odigrati ravnopravnu utakmicu bez obzira na ishod.
omar little

#41438 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote:
kao sto rekoh neutemeljeno govoris, ali vidim da si dosao podjebavati. samo trebas odabrati korisnika pa se direktno obracaj, ovako u mnozini ti je malo bez veze. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#41439 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

suncice, ma jok. Ne prebijam nikakve dugove. Oni dusmani na temi Reala ga otjerase, covjek ponekad nesto upise :oops: a ja fino rekoh neka ga neka pise.
A kontam sto mislis da je to. Zbog spominjanja statistike. Nikako. Ovdje ima skenderija, koji je nepresusan izvor informacija, 505 - statistic, kao i zmijuga loma (on se malo zagubio ovih dana, ali sam siguran da vreba iz prikrajka), onda ovi neki novi tufahija ili kako vec, zenski fan klub....kompletna ekipa.
Kod nas tamo ko da je ko umro :roll: pa reko da virnem kod komsija...ako se smije :)

omar, znaci tjeras me?! :roll: Dobro, odoh onda. Malo se jesam zezao, ali nista zlonamjerno :oops:
Doci ces ti na temu Madrida :oops: :D
Last edited by Tomahawk11 on 04/05/2015 15:44, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41440 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

.
omar little

#41441 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote: omar, znaci tjeras me?! :roll: Dobro, odoh onda. Malo se jesam zezao, ali nista zlonamjerno :oops:
aaa nedobog tjerat! :D nego, evo, zaboravicemo sta je bilo, katalogirati pod mali nesporazum i idemo dalje. hos kaficu? rakijicu? :D jabuku? :D
skenderija04

#41442 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Sudi Rizzoli

Tomahawk11 je uvijek dobro dosao :mrgreen: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#41443 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:
Tomahawk11 wrote: omar, znaci tjeras me?! :roll: Dobro, odoh onda. Malo se jesam zezao, ali nista zlonamjerno :oops:
aaa nedobog tjerat! :D nego, evo, zaboravicemo sta je bilo, katalogirati pod mali nesporazum i idemo dalje. hos kaficu? rakijicu? :D jabuku? :D
Vidi je sto je fina. Vidi se da je skenderija popricao s tobom :D
Hm, pocastvovan sam sto me zoves na kaficu, rakijicu, jabuku :oops: , ali koliko znam, daleko si....a virtuelno nije to to :)
U svakom slucaju, hvala.
5 0 5

#41444 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Tomahawkče, haj' ti pređi 'vamo kod raje. Tzipitipi će ti isjeći novi avatar, Chmolju ćemo zamoliti da ti promijeni nick u Lucho. Neymarov broj možeš zadržati. Kod nas je uvijek veselo. Eto, i cure te časte kolačima i kafom. :)
drugtito2011

#41445 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

5 0 5 wrote:Tomahawkče, haj' ti pređi 'vamo kod raje. Tzipitipi će ti isjeći novi avatar, Chmolju ćemo zamoliti da ti promijeni nick u Lucho. Neymarov broj možeš zadržati. Kod nas je uvijek veselo. Eto, i cure te časte kolačima i kafom. :)
Hoće li morati polagati zakletvu?

„Danas, kada postajem pionir
Dajem časnu pionirsku riječ:
Da ću marljivo učiti i raditi
poštovati roditelje i starije,
i biti vjeran i iskren drug,
koji drži danu riječ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#41446 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

5 0 5 wrote:Tomahawkče, haj' ti pređi 'vamo kod raje. Tzipitipi će ti isjeći novi avatar, Chmolju ćemo zamoliti da ti promijeni nick u Lucho. Neymarov broj možeš zadržati. Kod nas je uvijek veselo. Eto, i cure te časte kolačima i kafom. :)
Cijenim ponudu, zaista je primamljiva.
Ipak, ostajem u bijelom dresu.
Mozemo se valjda druziti iako smo na suprotnim stranama.
Vidi tite :D da iskoristi priliku za jednu pionirsku.
5 0 5

#41447 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Tomahawk11 wrote: Cijenim ponudu, zaista je primamljiva.
Ipak, ostajem u bijelom dresu.
Mozemo se valjda druziti iako smo na suprotnim stranama.
Vidi tite :D da iskoristi priliku za jednu pionirsku.
kako hoces. to sto kazes da ti je ponuda primamljiva je veliki kompliment. hvala. :thumbup:
sizifinho

#41448 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Tomahawk11 wrote:suncice, ma jok. Ne prebijam nikakve dugove. Oni dusmani na temi Reala ga otjerase, covjek ponekad nesto upise :oops: a ja fino rekoh neka ga neka pise.
A kontam sto mislis da je to. Zbog spominjanja statistike. Nikako. Ovdje ima skenderija, koji je nepresusan izvor informacija, 505 - statistic, kao i zmijuga loma (on se malo zagubio ovih dana, ali sam siguran da vreba iz prikrajka), onda ovi neki novi tufahija ili kako vec, zenski fan klub....kompletna ekipa.
Kod nas tamo ko da je ko umro :roll: pa reko da virnem kod komsija...ako se smije :)

omar, znaci tjeras me?! :roll: Dobro, odoh onda. Malo se jesam zezao, ali nista zlonamjerno :oops:
kud majke ti tufahiju strpa sa ovim ikonama FC Barcelona podforuma, bolan bolan...

Što se tiče raje, onako hajd realno, gdje je bolja raja nego ovdje? Može se o svemu pričati, može se i raspraviti i haman nikad nema vrijeđanja.
Otiđi na temu chelsea, manu, mancity, liverpool, r.madrid...svi odmah na nož čekajju...

A o A.Madridu smo pričali jer su ih pokrali sad za vikend, pa je krenula rasprava kako se planira da se Atletiko što više zakuha pa da moraju igrati životom protiv nas, ne biše li nam bod uzeli.

Što se tiče Bayerna, neko ga uporedi s Titanikom, što je loša alegorija.
Pogledaš njihove rezerve i skontaš da su bolje nego neke velike ekipe sa prvim timom. Dodaj na to dobrog trenera i imaš dostojnog protivnika.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41449 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

sizifinho wrote:
Tomahawk11 wrote:suncice, ma jok. Ne prebijam nikakve dugove. Oni dusmani na temi Reala ga otjerase, covjek ponekad nesto upise :oops: a ja fino rekoh neka ga neka pise.

kud majke ti tufahiju strpa sa ovim ikonama FC Barcelona podforuma, bolan bolan...

Što se tiče raje, onako hajd realno, gdje je bolja raja nego ovdje? Može se o svemu pričati, može se i raspraviti i haman nikad nema vrijeđanja.
Otiđi na temu chelsea, manu, mancity, liverpool, r.madrid...svi odmah na nož čekajju...

A o A.Madridu smo pričali jer su ih pokrali sad za vikend, pa je krenula rasprava kako se planira da se Atletiko što više zakuha pa da moraju igrati životom protiv nas, ne biše li nam bod uzeli.

Što se tiče Bayerna, neko ga uporedi s Titanikom, što je loša alegorija.
Pogledaš njihove rezerve i skontaš da su bolje nego neke velike ekipe sa prvim timom. Dodaj na to dobrog trenera i imaš dostojnog protivnika.
Dobro, u pravu si, ima ih dosta prije tufahije, ne znam otkud mi on. Valjda onako sto je naprasno upao.
Da, priznajem da je fina ekipa na pdf Barca, ali bilo je i nekih drugih vremena, kad je ova tema imala te koji docekuju na noz.
Pazi, sto se tice toga, recimo da je to donekle i normalno. Ne mogu svi argumentovano raspravljati. Dosta toga u raspravama je rekla-kazala i onda se krene sa uvredama i omalovazavanjem, jer se nema drugog nacina pobijediti protivnika u raspravi.
Ima tu i dosta zezancije, samo je treba prepoznati. Nije sve napadanje, ima dobrih zayebanata koji to dobro umotaju, sad ko se primi....primio se :D
Ima i na temi Madrida solidnih forumasa ;-) dobro, ne u tolikoj mjeri kao na ovoj temi, to priznajem, ovdje je kompletna ekipa.
Ok to za Atletico smo vec objasnili.
Ja rekoh za Bayern da je ko na Titaniku. Dobro, mozda je malo poredjenje pretjerano i to za klupu stoji. Ali, vidi jednu stvar. Nije isto kad igras s ekipom cijelu sezonu, uigran sastav i onda kad je najbitnije, moras krpiti klupom. Ipak su ovi iz prvog sastava bolji. Klupa Bayerna je dobra za vecinu ekipa, to su klasa igraci, ali su ipak klupa. Manje su im sanse u kombinovanom sastavu. Naravno, tu je Guardiola, tu je njemacki mentalitet, nece to ici nimalo jednostavno, ali su Barcine sanse vece nego sto su bile prije nego sto je doslo do novih povreda.
sizifinho

#41450 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Tomahawk11 wrote: Dobro, u pravu si, ima ih dosta prije tufahije, ne znam otkud mi on. Valjda onako sto je naprasno upao.
Da, priznajem da je fina ekipa na pdf Barca, ali bilo je i nekih drugih vremena, kad je ova tema imala te koji docekuju na noz.
Pazi, sto se tice toga, recimo da je to donekle i normalno. Ne mogu svi argumentovano raspravljati. Dosta toga u raspravama je rekla-kazala i onda se krene sa uvredama i omalovazavanjem, jer se nema drugog nacina pobijediti protivnika u raspravi.
Ima tu i dosta zezancije, samo je treba prepoznati. Nije sve napadanje, ima dobrih zayebanata koji to dobro umotaju, sad ko se primi....primio se :D
Ima i na temi Madrida solidnih forumasa ;-) dobro, ne u tolikoj mjeri kao na ovoj temi, to priznajem, ovdje je kompletna ekipa.
Ok to za Atletico smo vec objasnili.
Ja rekoh za Bayern da je ko na Titaniku. Dobro, mozda je malo poredjenje pretjerano i to za klupu stoji. Ali, vidi jednu stvar. Nije isto kad igras s ekipom cijelu sezonu, uigran sastav i onda kad je najbitnije, moras krpiti klupom. Ipak su ovi iz prvog sastava bolji. Klupa Bayerna je dobra za vecinu ekipa, to su klasa igraci, ali su ipak klupa. Manje su im sanse u kombinovanom sastavu. Naravno, tu je Guardiola, tu je njemacki mentalitet, nece to ici nimalo jednostavno, ali su Barcine sanse vece nego sto su bile prije nego sto je doslo do novih povreda.
za tog tufahiju, nije to što je malo tu, nit što je naprasno upao.. jednostavno stil takvih forumaša ne dostoji da se poredi s nekim ljudima, shvataš?
zato takvi proleteri budu kratko i izgore.

Ima kod vas dobrih, nisam ja puno na onoj temi, pročitam šta se piše a i ne pratim šta ko kaže, znam iz drugih tema da si ti rega, znam da kory nije, sad ih ima par koje sam vidio da pišu tamo, ali nikad nisam ustanovio jesu li Realovci ili ne.

Vidjet ćemo druže, ja samo znam da će utakmica biti teška, da će se posjed prebacivati s jedne strane na drugu i da će čašice ispadati po terenu haha

Ali, ako ćeš iskreno, smatram da su Barca i Bayern bolje prošli... jer su obje napadačke ekipe i proći će dalje ona koja bolje bude napadala. Nema puno pametovanja.

Realu s druge strane, valja probijati bunker.
Post Reply