FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#36401 Re: FC Barcelona
COPE :
- Luis Enrique je dobio ultimatum: Ili pobjede protiv Elchea i Atletica ili noga
- Neimenovani igrac, opisan kao jedna od prvih violina: " L.E. je najgori trener koga sam imao u karijeri"
- U srijedu moguce raspisivanje izbora
Neka svako za sebe odluci da li ce im vjerovati. Ja im donekle vjerujem, specijalno za ovo prvo.
- Luis Enrique je dobio ultimatum: Ili pobjede protiv Elchea i Atletica ili noga
- Neimenovani igrac, opisan kao jedna od prvih violina: " L.E. je najgori trener koga sam imao u karijeri"
- U srijedu moguce raspisivanje izbora
Neka svako za sebe odluci da li ce im vjerovati. Ja im donekle vjerujem, specijalno za ovo prvo.
-
omar little
#36403 Re: FC Barcelona
meni je to glupo za enrikea, ili ga tjeraj ili suti. mislim, sta znace te dvije pobjede uopce? nista. i da ih dobije to ga nece uciniti dobrim takticarem i trenerom koji barci treba do kraja sezone. sta imaju od te dvije pobjede? mediokritetski mentalitet foteljasa, zamazivanje ociju bez zelje za promjenom.
ili ga tjeraj zato sto nije kapacitet za ovaj klub ili ne seri i cekaj da se sve raspadne i zapali.
ili ga tjeraj zato sto nije kapacitet za ovaj klub ili ne seri i cekaj da se sve raspadne i zapali.
- skenderija04
#36404 Re: FC Barcelona
Zato sto znaju da je lud i da ce ga ponos natjerati da sam ode. Usteda para. Nista drugo...omar little wrote:meni je to glupo za enrikea, ili ga tjeraj ili suti. mislim, sta znace te dvije pobjede uopce? nista. i da ih dobije to ga nece uciniti dobrim takticarem i trenerom koji barci treba do kraja sezone. sta imaju od te dvije pobjede? mediokritetski mentalitet foteljasa, zamazivanje ociju bez zelje za promjenom.
Ali ako je tacno, najbolje bi bilo da izgube protiv Elchea, sutnu L.E. i onda dobiju Atletico i preokrenu u revansu
Samo, ko ce biti taj koji bi preuzeo ekipu zanjuci da nema sanse da ostane duze od juna. Opcije
1. Eusebio
2. Xavi
3. Kolektivno vodjenje ekipe od strane veterana
4. Pape
- Artest
#36405 Re: FC Barcelona
Imali ste Moyesa na tacni, a vi dovedete nedokaznog trenera. Zato ste kaznjeni.
- ODB
#36406 Re: FC Barcelona
Joj Xavi trener
On je leđa Enrikeu bar po izjavi od juče poslije tekme,zamisli onda njegovih taktika
Kuku Barci,najbolje bi bilo da svi kolektivno odu na posudbu u neki drugi klub
Kuku Barci,najbolje bi bilo da svi kolektivno odu na posudbu u neki drugi klub
- HB_BHF
#36407 Re: FC Barcelona
Xavi ne može voditi kolo na koridi, a kamoli Barcu. Kao igrač je genijalan, ali poslije utakmice znao je davati čudne izjave zbog kojih sumnjam u njegov intelekt
.
- ODB
#36408 Re: FC Barcelona
*bioHB_BHF wrote:Xavi ne može voditi kolo na koridi, a kamoli Barcu. Kao igrač je genijalan, ali poslije utakmice znao je davati čudne izjave zbog kojih sumnjam u njegov intelekt.
naš šta je za njega sada Pirlo ? Pjanić jarane
Je li oženjen Xavi? Sjećam se nekada davno ima 7-8 godina neki dokumentarac sam gledao kako još živi sa svojim roditeljima i ima svoju sobu
- skenderija04
#36409 Re: FC Barcelona
Ako nista, bar nije dosadno. Barsa se vratila u normalu. Pepovo vrijeme nije bilo normalno.
- HB_BHF
#36410 Re: FC Barcelona
Sreća pa si iskoristio Pjanića kao komparaciju, inače bi ti i ja imali problemaODB wrote:*bioHB_BHF wrote:Xavi ne može voditi kolo na koridi, a kamoli Barcu. Kao igrač je genijalan, ali poslije utakmice znao je davati čudne izjave zbog kojih sumnjam u njegov intelekt.
naš šta je za njega sada Pirlo ? Pjanić jarane
Je li oženjen Xavi? Sjećam se nekada davno ima 7-8 godina neki dokumentarac sam gledao kako još živi sa svojim roditeljima i ima svoju sobu
A jeste, oženio se.. Evo i kumova

- suncica24
#36411 Re: FC Barcelona
Lele eno ih sad osuli drvlje i kamenje po Xaviju u kojeg su se zaklinjali do "prije par dana" jer se nije ozenio kakvom guzatom starletom u dvadesetima
Btw. otkud sad to da je Xavi glup da preuzme ovaj krs pa da ga zaliju benzinom kad se bude oprastao.
Btw. otkud sad to da je Xavi glup da preuzme ovaj krs pa da ga zaliju benzinom kad se bude oprastao.
- suncica24
#36412 Re: FC Barcelona
PS: A ono, ako cemo vec tako, sto Messi ne bi preuzeo? 
-
sumirprimus
#36413 Re: FC Barcelona
ispa mesi jebeniji od spahe... 
- suncica24
#36414 Re: FC Barcelona
Nahebace sad kad Papeta dovedusumirprimus wrote:ispa mesi jebeniji od spahe...
-
sumirprimus
#36415 Re: FC Barcelona
ovo ko u parlamentu...
zato je za klubove bolje kad imaju jednog gazdu,koji ce presjec ovako il onako...ako se vec ne radi o svabama...
zato je za klubove bolje kad imaju jednog gazdu,koji ce presjec ovako il onako...ako se vec ne radi o svabama...
-
omar little
#36416 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:
Samo, ko ce biti taj koji bi preuzeo ekipu zanjuci da nema sanse da ostane duze od juna. Opcije
1. Eusebio
2. Xavi
3. Kolektivno vodjenje ekipe od strane veterana
4. Pape
- HB_BHF
#36417 Re: FC Barcelona
http://www.germanijak.hr/vijesti/ostre- ... elonu/5433
Dupli standardi, Hristo. Ni Suarez nije pokazao ništa, a plaćen je 4-5x više od Rakitića. Sad ću zvučati ko Džeko, ali fakat ne volim kad se miševi u teškim situacijama počnu javljati sa strane, a niko ne daje konkretne sugestije.
Btw ovi kopiraju skenderiju
..
http://www.barcabalkan.com/news/read/68 ... s-Messijem
Dupli standardi, Hristo. Ni Suarez nije pokazao ništa, a plaćen je 4-5x više od Rakitića. Sad ću zvučati ko Džeko, ali fakat ne volim kad se miševi u teškim situacijama počnu javljati sa strane, a niko ne daje konkretne sugestije.
Btw ovi kopiraju skenderiju
http://www.barcabalkan.com/news/read/68 ... s-Messijem
-
Vertig0
#36418 Re: FC Barcelona
Ima li kakvih novina za messija?
Eno chelsea na svojim smartphone aplikacijama stavio sliku mesija uz komentar "is the dream going to be reality"...
Eno chelsea na svojim smartphone aplikacijama stavio sliku mesija uz komentar "is the dream going to be reality"...
- ultima_palabra
#36419 Re: FC Barcelona
Pa Risto je uvijek bio miš, javlja se samo kad treba nekog iscipelarit dok je na podu.
-
omar little
#36420 Re: FC Barcelona
ama, nece messi nigdje, sta vam je. kakva chelza, kakvi bakraci.
-
Vertig0
#36421 Re: FC Barcelona
Ne objavljuju se svakakve stvari na oficijelnoj aplikaciji ili stranici, prema tome sve je moguce.
Siguran sam da ima nekog kontakta.
Siguran sam da ima nekog kontakta.
-
omar little
#36422 Re: FC Barcelona
jes', kontakt se sastoji od messijevog instagram akaunta.
(kad smo vec kod toga, messika, pickolinac, nije courtoisa zapratio kad je bio u la ligi i kad mu je kompleksice nabijao obranama, nego sad.
da si pravi baja i frajer zapratio bi dijete cim je pokazao da ce biti betonski golman.
)
sad ozbiljnije. do jucer se nista zivo nije spominjalo, chelza, niti bilo koji drugi tim, nije bio u prici niti je prica o messijevom odlasku postojala i sad odjednom postoje kontakti i stvar je ozbiljna. znaci, chelza nije nista htjela objavljivati, ali kako ih je messi zapratio na instagramu jucer karte su otkrivene pa da i oni onda pokazu nesto?
svako ziv vidi sranje u barci, osjete krv u vodi i sad kruze okolo. to je sve.
sad ozbiljnije. do jucer se nista zivo nije spominjalo, chelza, niti bilo koji drugi tim, nije bio u prici niti je prica o messijevom odlasku postojala i sad odjednom postoje kontakti i stvar je ozbiljna. znaci, chelza nije nista htjela objavljivati, ali kako ih je messi zapratio na instagramu jucer karte su otkrivene pa da i oni onda pokazu nesto?
svako ziv vidi sranje u barci, osjete krv u vodi i sad kruze okolo. to je sve.
-
todd_smith
#36423 Re: FC Barcelona
ma on to namjerno da malo pritisne one u Barceloni da mu ponude noviji ugovor sa jos boljim parama
-
LSD
#36424 Re: FC Barcelona
Rus iz Čelzija ima para ko blata, klub mu je u plusu, na zelenoj grani, FIFA/UEFA ga ne turira....tako da može kupiti Messija i za 300 miliona
e sad, hoce li uspjeti (to jest hoce li Messiju puci film sa ovim idiotima iz Barce) to je pitanje
e sad, hoce li uspjeti (to jest hoce li Messiju puci film sa ovim idiotima iz Barce) to je pitanje
-
omar little
#36425 Re: FC Barcelona
ne pratis, kolega.todd_smith wrote:ma on to namjerno da malo pritisne one u Barceloni da mu ponude noviji ugovor sa jos boljim parama