FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#35277 Re: FC Barcelona
Ko ce ga znati. Prije potpisa je navodno prosao ozbiljan medicinski pregled. Valjda Dr. Pruna nije idiiot. Cak u ugovoru postoji feler klauzula. Ali ako je ovo neko namirivanje sa Arsenalom onda bi uprava morala dati ozbiljno objasnjenje.
- skenderija04
#35278 Re: FC Barcelona
F.C. Tokyo ponudio Xaviju 7 miliona godisnje. Interesuje ih za januar. Klub nije dobio zvanicnu ponudu.
- lua
#35279 Re: FC Barcelona
Nek' ide. Ako hoće da igra. U Barseloni logično zaigrati više neće, iako je u boljoj formi od Inieste. 
- skenderija04
#35280 Re: FC Barcelona
Vidjecemo, ali L.E. svakim danom pokazuje da mu je autoritet 0. Sto ga je ljetos prihvatio kada je izvisio za Katar? Bilo je"neka ostane, ali do kraja sezone"lua wrote:Nek' ide. Ako hoće da igra. U Barseloni logično zaigrati više neće, iako je u boljoj formi od Inieste.
I jos nesto u vezi trenera. Barsa je ekipa koja je do sada izvela najvise kornera - 96. Rezultat je 0 golova. Primjera radi, RM 72 kornera i 6 golova.
Madrid na stranu, to im je jaka strana, ali i kod Tate je bilo nekih akcija: Te Adriano sutne,te blok za Piquea... Ovaj nista. Niti jedna varijanta pri izvodjenju. Strasno.
- lua
#35281 Re: FC Barcelona
Ja sam od početka zastupala mišljenje da Tata nije bio toliko loš. Čak što više, bilo je tu nekih pametnih rotacija, nekih dobrih akcija. Al' ni on u svlačionici nije mogao uvesti red. Naivno sam smatrala da će poštovati Lucha, al' nekako imam dojam da ni on nema trenutno pojma šta da radi. Uoči el clasica on diže fotke kako priprema taktiku i to. Ne znam, neću još da sudim. Početak je tek, je l', al' sad za sad nije našao pravi smjer niti je skontao šta će sa onakvim napadom. Mene da se pita, Messija bih davno na AMF pomjerila. I dala Suarezu priliku.
- skenderija04
#35282 Re: FC Barcelona
Tata je u januaru prosle godine znao da ce preuzeti Argentinu. Nakon toga je i doslo do rostiljanja i zapustenosti. Jebalo se Tati za Barsom. Ali uprkos svemu, Barsa je prosle godine igrala finale kupa i zadnje kolo lige je imala sansu da kuci uzme titulu. Znaci Tata nije bio duduk. Nedostajalo je volje i discipline. Sad bi potpisao isti rasplet.lua wrote:Ja sam od početka zastupala mišljenje da Tata nije bio toliko loš. Čak što više, bilo je tu nekih pametnih rotacija, nekih dobrih akcija. Al' ni on u svlačionici nije mogao uvesti red. Naivno sam smatrala da će poštovati Lucha, al' nekako imam dojam da ni on nema trenutno pojma šta da radi. Uoči el clasica on diže fotke kako priprema taktiku i to. Ne znam, neću još da sudim. Početak je tek, je l', al' sad za sad nije našao pravi smjer niti je skontao šta će sa onakvim napadom. Mene da se pita, Messija bih davno na AMF pomjerila. I dala Suarezu priliku.
-
5 0 5
#35283 Re: FC Barcelona
zanima me, kako je on presao taj medicinski pregled. bio je povrijedjen i nema sanse da je bio u nekoj formi da bi mogao proci medicinski. ako nije u formi sad, a ocito nije, jer jos uvijek ne trenira sa timom, kako je mogao biti tad, kada je bio svjeze povrijedjen poslije sp? nema logike.skenderija04 wrote:Ko ce ga znati. Prije potpisa je navodno prosao ozbiljan medicinski pregled. Valjda Dr. Pruna nije idiiot. Cak u ugovoru postoji feler klauzula. Ali ako je ovo neko namirivanje sa Arsenalom onda bi uprava morala dati ozbiljno objasnjenje.
- skenderija04
#35284 Re: FC Barcelona
Ne znam. Krije se od javnosti. Navodno je obnovio povredu. Igrao je onu trning tekmu protiv onih malezijaca i od tada trenira individualno.5 0 5 wrote:zanima me, kako je on presao taj medicinski pregled. bio je povrijedjen i nema sanse da je bio u nekoj formi da bi mogao proci medicinski. ako nije u formi sad, a ocito nije, jer jos uvijek ne trenira sa timom, kako je mogao biti tad, kada je bio svjeze povrijedjen poslije sp? nema logike.skenderija04 wrote:Ko ce ga znati. Prije potpisa je navodno prosao ozbiljan medicinski pregled. Valjda Dr. Pruna nije idiiot. Cak u ugovoru postoji feler klauzula. Ali ako je ovo neko namirivanje sa Arsenalom onda bi uprava morala dati ozbiljno objasnjenje.
- Logovan
#35285 Re: FC Barcelona
Zajeb'o ih Wenger i to dobro.ultima_palabra wrote:Krenuli u London po Vertonghena, Wenger im podvalio drugog Belgijanca sličnog prezimena.
-
5 0 5
#35286 Re: FC Barcelona
ne znam gdje sam procitao neki dan, mislim u as-u, da je medicinski tim kumio molio upravu da ga ne kupuju.skenderija04 wrote: Ne znam. Krije se od javnosti. Navodno je obnovio povredu. Igrao je onu trning tekmu protiv onih malezijaca i od tada trenira individualno.
- suncica24
#35287 Re: FC Barcelona
Ne kontam vas. Pa zar se u Barci trener ne dovodi da se uklopi u image kluba, da se podredi taktici kluba, da poznaje igrace, tj. bude im po mjeri, i njima kao i navijacima...?skenderija04 wrote:Tata je u januaru prosle godine znao da ce preuzeti Argentinu. Nakon toga je i doslo do rostiljanja i zapustenosti. Jebalo se Tati za Barsom. Ali uprkos svemu, Barsa je prosle godine igrala finale kupa i zadnje kolo lige je imala sansu da kuci uzme titulu. Znaci Tata nije bio duduk. Nedostajalo je volje i discipline. Sad bi potpisao isti rasplet.lua wrote:Ja sam od početka zastupala mišljenje da Tata nije bio toliko loš. Čak što više, bilo je tu nekih pametnih rotacija, nekih dobrih akcija. Al' ni on u svlačionici nije mogao uvesti red. Naivno sam smatrala da će poštovati Lucha, al' nekako imam dojam da ni on nema trenutno pojma šta da radi. Uoči el clasica on diže fotke kako priprema taktiku i to. Ne znam, neću još da sudim. Početak je tek, je l', al' sad za sad nije našao pravi smjer niti je skontao šta će sa onakvim napadom. Mene da se pita, Messija bih davno na AMF pomjerila. I dala Suarezu priliku.
Tito, Tata, sad Enrique... od pocetka je jasno koji je "pristup".
E sad sto pristup ne pali...
- lua
#35288 Re: FC Barcelona
Slažem se Oli. Sve si u pravu.Oliver Kahn: "During my first year with Bayern I've made many mistakes,Ter Stegen needs time, he will prove he's world class."
Oliver Kahn: “Ter Stegen's problem is his age. He's young and came into a locker room full of stars that have won many titles.”
Oliver Kahn: “Ballon d'Or? It's like a tennis match between Ronaldo and Messi. It's Messi-Ronaldo, Ronaldo-Messi.”
- suncica24
#35289 Re: FC Barcelona
Para vrti gdje burgija nece.skenderija04 wrote:Ne znam. Krije se od javnosti. Navodno je obnovio povredu. Igrao je onu trning tekmu protiv onih malezijaca i od tada trenira individualno.5 0 5 wrote:zanima me, kako je on presao taj medicinski pregled. bio je povrijedjen i nema sanse da je bio u nekoj formi da bi mogao proci medicinski. ako nije u formi sad, a ocito nije, jer jos uvijek ne trenira sa timom, kako je mogao biti tad, kada je bio svjeze povrijedjen poslije sp? nema logike.skenderija04 wrote:Ko ce ga znati. Prije potpisa je navodno prosao ozbiljan medicinski pregled. Valjda Dr. Pruna nije idiiot. Cak u ugovoru postoji feler klauzula. Ali ako je ovo neko namirivanje sa Arsenalom onda bi uprava morala dati ozbiljno objasnjenje.
- p206
#35290 Re: FC Barcelona
Ljudi su često u zabludi, pa misle da neka promjena automatski znači nešto bolje...Uvijek može gore.lua wrote:Ja sam od početka zastupala mišljenje da Tata nije bio toliko loš. Čak što više, bilo je tu nekih pametnih rotacija, nekih dobrih akcija. Al' ni on u svlačionici nije mogao uvesti red. Naivno sam smatrala da će poštovati Lucha, al' nekako imam dojam da ni on nema trenutno pojma šta da radi. Uoči el clasica on diže fotke kako priprema taktiku i to. Ne znam, neću još da sudim. Početak je tek, je l', al' sad za sad nije našao pravi smjer niti je skontao šta će sa onakvim napadom. Mene da se pita, Messija bih davno na AMF pomjerila. I dala Suarezu priliku.
A jedina dobitna kombinacija za napad je Suarez u špic, a Neymar i Messi na AMF.
Opet ću vas peglati sa taktikama, ali ja sam oduševljen sa onim što Pep radi u Bayernu...njemu Robben igra wingback-a, i natjera ga da se vraća u odbranu, a Lahm u sredini kad krene naprijed bukvalno reže protivnički vezni red...a kako tek on i Robben sarađuju...joooj neću više...Hej pusta mladost
-
omar little
#35291 Re: FC Barcelona
ejs guardiola dobar takticar?
mislis da bi bilo fino njega dovest, a? 
- lua
#35292 Re: FC Barcelona
HAHAHAHAHHAHAHA joj omarko ljubi te brat
- Cistokrvan
#35294 Re: FC Barcelona
NIje Barca ekipa kojoj odgovara da se igraci smjenjuju svaku utakmicu i rotiraju kako se cefne Enriqueu. Svaka normalna ekipa ima ustaljen prvi tim...sa ponekom izmjenom koja bude uzrokovana povredom ili postedom igraca. Jbt kod trener svaku utakmicu pocinje sa drugim stoperskim dvojcem.
Real nas uzeo na kontre i nas korner...a o boljoj fizickoj propremljenosti da i ne govorim a protiv Celte nismo imali srece nikako...Suarez se prepao izgleda, puca glavom posred golmana i sl. samo se iznervirah gledajuci. Slijedeci izazov Almeria u BBVA ligi. Ocekujem Douglasa i Vermalena u sastavu
Real nas uzeo na kontre i nas korner...a o boljoj fizickoj propremljenosti da i ne govorim a protiv Celte nismo imali srece nikako...Suarez se prepao izgleda, puca glavom posred golmana i sl. samo se iznervirah gledajuci. Slijedeci izazov Almeria u BBVA ligi. Ocekujem Douglasa i Vermalena u sastavu
- PravimHaos
#35295 Re: FC Barcelona
Jedina dobra akvizicija koju je voajer u zadnje dvije godine učinio je prodaja ovih polovnjaka Barceloni.
Well done voajer,neat job.
Well done voajer,neat job.
- Cistokrvan
#35296 Re: FC Barcelona
Spisak 20 putnika za Amsterdam:
Ter Stegen, C. Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves i Munir.
Susret protiv Ajaxa će propustiti Iniesta, Vermaelen, Mathieu i Sergi Roberto zbog povreda.
Ter Stegen, C. Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves i Munir.
Susret protiv Ajaxa će propustiti Iniesta, Vermaelen, Mathieu i Sergi Roberto zbog povreda.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35298 Re: FC Barcelona
Dobra ovaascari wrote:
- lua
#35299 Re: FC Barcelona
Jedva čekam Piquea večeras na poziciji štopera. Već sam pripremila pribor za samoubistvo.
- ascari
#35300 Re: FC Barcelona
Dobar tekst za ubit vrijeme: http://www.espnfc.com/spanish-primera-d ... -barcelona