Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eee ne bih da se mijesam u vasu raspravicu ili sta je vec..samo jedna porukica navijacima REALA..ljudi ba pustite ove navijace barse nek malo uzivaju u pobjedama i trofejima...nisu jbg dugo neznaju oni kako je to bit najboblji klub na svijetu....sta imaju sad dvadesetak titula...wozdraa
dobar je ovaj ozil, ono sto je danas protiv engleza pokazao sigurno ga priblizava nama...
pored toga sto mi je fabregas drazi mislim da je ovo bolja investicija, ne zaostaje puno od fabregasa po kvaliteti ako uopste i zaostaje a duplo je jeftiniji...
Splinter wrote:dobar je ovaj ozil, ono sto je danas protiv engleza pokazao sigurno ga priblizava nama...
pored toga sto mi je fabregas drazi mislim da je ovo bolja investicija, ne zaostaje puno od fabregasa po kvaliteti ako uopste i zaostaje a duplo je jeftiniji...
U potpunosti se slazem. Mali bi bio odlicna investicija ..
Splinter wrote:dobar je ovaj ozil, ono sto je danas protiv engleza pokazao sigurno ga priblizava nama...
nakon danasnje utakmice protiv Engleza, vjeruj da vrijedi vise od Fabregasa, sto se tice fudbalskog trzista
nakon danasnje utakmice protiv Engleza, vjeruj da vrijedi vise od Fabregasa, sto se tice fudbalskog trzista
mozda vrijedi u necijim glavama, ali na papiru su stvari drugacije...
plus i mesut je sam govorio kako bi volio igrati za barcu, a znas i sam da je pri svakom transferu kljucna zelja samog igraca...
za ozila je prica tek za godinu dana,ko da barca ima prvenstvo u pregovorima...
al mislim da nema nista od toga,daj vec arsenal kapariso...posteno, tipican igrac za arsenala,mlad,jeftin,brz...
mada i ovo sto villa pokaztuje,sila brateeee....bice gutavo i ovu sezonu...
p.s najvise od svega mi se ne svidja odlazak yaye... pa kad on udje,barca je najsigurnije djelovala..cccc...
Ovaj Villa .... lik enostavno razvaljuje .... koja strahota od napada u Barci sledece sezone ... lijevo Villa, u sredini Ibra a desno Messi .... strahotaaa ....
awekenings wrote:Ovaj Villa .... lik enostavno razvaljuje .... koja strahota od napada u Barci sledece sezone ... lijevo Villa, u sredini Ibra a desno Messi .... strahotaaa ....
kako mislis razvaljuje? sa onim golom iz ofsajda ili cime vec? precjenjen igrac uzasno precijenjen, kao i Tores koji je pokazao koliko vrijedi da je Spanija bolje igrala bez njega.
awekenings wrote:Ovaj Villa .... lik enostavno razvaljuje .... koja strahota od napada u Barci sledece sezone ... lijevo Villa, u sredini Ibra a desno Messi .... strahotaaa ....
kako mislis razvaljuje? sa onim golom iz ofsajda ili cime vec? precjenjen igrac uzasno precijenjen, kao i Tores koji je pokazao koliko vrijedi da je Spanija bolje igrala bez njega.
Shta ti znci precjenjen ? ... jel to shto mu je cijena 45 miliona ? .... a recimo Ronaldova cijena 95 miliona ? ... Villa je svoje pokazao sad na SP i to ne samo u napadu i davanjem golova ... a Ibra ce doci na svoje, u to ne sumnjam ...
Za Torresa se mogu djelomicno sloziti ali i to je igrac koji ce ponovo doci na svoje, imao je losu sezonu shto se tiche povreda ...
Cigrinski je prodat iz jednog razloga.
Barcelona je nezavidonoj finansiskoj situaciji, u pregovorima u sa bankom da dobiju kredit od 150 mil eura.
Upravo iz ovih razloga su prodati ranije pomenuti igraci
Ovo za kredit sam vidio negdje ali pitanje je koliko je to provjerena informacija. Nedavno su iz kluba dali izvjestaj da su prosle godine odlicno poslovali i da su na kraju godine bili u plusu. Odakle sad odjednom da su u nezavidnoj situaciji?
Ali dobro, vidjet cemo sta ce izaci iz svega toga ..
Bogam,ovaj je kreno pravo na noz...ode yaya ode cigrinski,zakaci se s krojfom,dize kredit,...
Na sta ce izac bumo vidli,al imam osjecaj da nema sanse da donese 2 titule LP-a,tj da odradi bolji poso od laporte..
Plavih_11 wrote:Ovo za kredit sam vidio negdje ali pitanje je koliko je to provjerena informacija. Nedavno su iz kluba dali izvjestaj da su prosle godine odlicno poslovali i da su na kraju godine bili u plusu. Odakle sad odjednom da su u nezavidnoj situaciji?
Ali dobro, vidjet cemo sta ce izaci iz svega toga ..