Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi hayat (mreza plus), slucajno prebacih ja konto da je oko 8..
jao valdeza sta uradi, sekunda je falila da villareal postigne pogodak
ewo jos jedan
valjda ce se konsolidovati, bez xavia jebeno...
Splinter wrote:ljudi hayat (mreza plus), slucajno prebacih ja konto da je oko 8..
ewo jos jedan
jebote, deset puta sam gledo datum posta, pa sve kontam do mene... kad ono do tebe
Splinter wrote:ljudi hayat (mreza plus), slucajno prebacih ja konto da je oko 8..
ewo jos jedan
jebote, deset puta sam gledo datum posta, pa sve kontam do mene... kad ono do tebe
ma stalno ta 2 kluba mijesam
trebao sam napisati onaj sto medjunanin u njemu igra, odnosno sjedi na klupi
EDIT: a sto baho zavali bayatovce za aranzman, poslali covjeka da prenosi tekmu a njemu ni traga...
Splinter wrote:ma stalno ta 2 kluba mijesam
trebao sam napisati onaj sto medjunanin u njemu igra, odnosno sjedi na klupi
EDIT: a sto baho zavali bayatovce za aranzman, poslali covjeka da prenosi tekmu a njemu ni traga...
Sjećaš se kad je Baho prodao mjesto u novinarskoj kabini na finalu LP
Rauber wrote:Pocinje mi ici opasno na k***c ova Messieva sebicnost
A i Valdez Protjeralo me odmah poslije ona sanse
pazi sta pricas, mislim da si jedini navijac barcelone kojem to smeta
ovaj yaya je bar 2klase iznad busqueta...
2:0 je li vec gotovo??
Mozda sam na sa-xu jedini, ali ovako nisam vjeruj mi
Najdrazi mi je i najbolji igrac, ali zna biti nekad sebican i to me nervira.
Medjutim dobro je sve, sve ide po planu, za manje od sat i zvanicno sampioni
nellington wrote:Ovim putem molim Engleza da u finalu LP navija za Inter kao što je noćas navijao za Real, neki dan za Fulham...
Vjerovatno mislis na mene, to ce zavisiti skim budem gledao tekmu i da li se budem sa nekim kladio.
Imam vec par opcija i vjerovatno cu navijati za Inter, Bayern mi je preruzan.
kory wrote:eh evo pravim navijacima barselon cestitam na tituli....(eh sada mozda i najteza recenica hehe)
barsa je to zasluzeno osvojila.....svaka cast
nellington wrote:Ovim putem molim Engleza da u finalu LP navija za Inter kao što je noćas navijao za Real, neki dan za Fulham...
Vjerovatno mislis na mene, to ce zavisiti skim budem gledao tekmu i da li se budem sa nekim kladio.
Ako vam je toliko drago sto ste osvojili ovu titulu u smijesnoj ligi, onda cestitam, nije mi jasno, al' eto.
Eki fol ne zna s kim ce gledati
pa ti,hidrant,cikcanga,ljubav,cikular,najdrazi vodja, kumerle, royal arsenal, nijaz ave!... na koga ce se "oni" kladiti, de priupitaj ih odmah