Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:Morali su ga prodati i svi su znali i zasto. Da je ostao, po ugovoru bi zadnju sezonu trebao naplatiti 13 miliona Vise od Lea u tom trenutku. Ko li mu je napravio takav ugovor
Ta prodaja je napravljena da bi se oslobodila masa za plate a ne da bi se zaradilo.
Ispravi me ako grijesim, Abi i Villa zadnju godinu ugovora bi kostali 20 milki?
skenderija04 wrote:Morali su ga prodati i svi su znali i zasto. Da je ostao, po ugovoru bi zadnju sezonu trebao naplatiti 13 miliona Vise od Lea u tom trenutku. Ko li mu je napravio takav ugovor
Ta prodaja je napravljena da bi se oslobodila masa za plate a ne da bi se zaradilo.
Ispravi me ako grijesim, Abi i Villa zadnju godinu ugovora bi kostali 20 milki?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Upravo tako. Strasno. Za Abidala ima onaj emotivni trenutak, ali za Villu nema opravdanja.Pa Atl. Madrid ne moze da prihbati njegovu platu.
Tomahawk11 wrote:Barcu vise oderase plate od transfera
Tako je. 5-6 godina Barcelona trosi na plate vise nego na transfere. Ima to i svoje zasto. Ako ne platis transfer plata je veca. Sada ce odlaskom Puyola i Valdesa i taj dio olaksati
skenderija04 wrote:Spanija ce imati velikih problema da prodje grupu
ako budu igrali kao veceras, da. holandija je u odlicnoj formi. za cile ne znam.
Meni nekako Holandija ne ulijeva povjerenje, dok Čile smatram da ima mjesta među prva 2 u grupi. Je li ko pratio Holanđane, podmladili su sastav dosta...
Impavidus wrote:
Meni nekako Holandija ne ulijeva povjerenje, dok Čile smatram da ima mjesta među prva 2 u grupi. Je li ko pratio Holanđane, podmladili su sastav dosta...
dosta je mlad tim. ali to je van gaalov nacin. van der vaart je ispao.