FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#30901 Re: FC Barcelona
Neka Ultima, treba ih ispostovati. Nije ni do Messija. Imaju sve da dodju do polufinala. Grupu pristojnu ( uz nasu dozvolu
) Najbolji raspored utakmica, ne idu u amazon, sve tekme su uz granicu i kostur im do cetvrtine nece biti problem. Osim toga, takmicari su.
- Riddle
#30902 Re: FC Barcelona
Dakako dakako. Ja odbijam povjerovati u bilo sta drugo.skenderija04 wrote:HAHAHAHAHAH Pa ti i ja smo apsolvirali temu![]()
30.04 J.M. Garcia je rekao da ide u Manchester. Ja samo prenosim sto je po mom iskustvu u pracenju Barcekone vjerodostojno.
Neka se drugi tome raduju, ja sam skroman i zadovoljavam se samo jednom sitnicom.LSD wrote:a nema ni Pedra, ni Alexisa, Tella, Songa, Mascherana, Alvesa, Adriana i tako redomRiddle wrote:
Nema Fabregasa.![]()
:
- skenderija04
#30903 Re: FC Barcelona
@Riddle
Odlicno primjeceno, samo jedna stvar. Prosle godine je i Thi Alcantara izasao na slici novog dresa pa .....
Odlicno primjeceno, samo jedna stvar. Prosle godine je i Thi Alcantara izasao na slici novog dresa pa .....
- Riddle
#30904 Re: FC Barcelona
Koji zajeb je to bio. Neke price oko tog transfera bolje da nisam cuo.
- skenderija04
#30905 Re: FC Barcelona
Zakasnili ste zbog cjenkanja oko 4 miliona. Bio je neki sef operacija Manchestera koji je mislio da je sve zavrseno i imao je prepotentan nastup. Kasnije je uletio Pep i tu je prica bila zavrsena. To je do mene dosloRiddle wrote:Koji zajeb je to bio. Neke price oko tog transfera bolje da nisam cuo.
- Riddle
#30906 Re: FC Barcelona
Moyes je bio neodlucan i cak postoji prica da ga nije cijenio kao dovoljno dobrog za United. S Woodwardom nije koordinirano radio. Da je Fergie bio tu, Bayern ne bi ni stigao prici, jer izvjestaji o Thiagu datiraju iz njegovih dana u rezervnom timu Barce. To bi prvo bilo zavrseno. Moyes, onakav jadan izgubljen, je poceo previse razmisljati, odugovlaciti i ko zna sta sve ne. Pricu o 4 miliona ne mogu povjerovati. Mislim, to je sica za tako bogat klub. Koje je sranje taj prelazni rok bio pokazuje cinjenica da je Fellaini placen upravo 4 miliona vise nego sto bi bio da je kupljen nekoliko sedmica ranije.
Na kraju se sve slomilo na Woodwardu, a on ipak realno ne moze nista dok mu menadzer ne da zeleno svjetlo. Sad ga je cini se dobio, uz to je naucio neke lekcije i nece dozvoliti da se ponovi proslosezonski fijasko. Motivisan je i time sto bi mu se vjerovatno i glava otkotrljala ukoliko zajebe stvar.
Na kraju se sve slomilo na Woodwardu, a on ipak realno ne moze nista dok mu menadzer ne da zeleno svjetlo. Sad ga je cini se dobio, uz to je naucio neke lekcije i nece dozvoliti da se ponovi proslosezonski fijasko. Motivisan je i time sto bi mu se vjerovatno i glava otkotrljala ukoliko zajebe stvar.
- skenderija04
#30907 Re: FC Barcelona
Ne mislim zbog para nego zbog one zajebancije oko poreza. Ali dobro, nije se poklopilo i ja i dalje mislim da je Thiago macak u vreci. Bayernovci koji su proslo ljeto dolazili na temu mozda ce se sjetiti da sam rekao da je Thiago delikatan i osjetljiv sa povredama. Daj boze da ovo bude zadnja i da zaigra kako treba.Riddle wrote:Moyes je bio neodlucan i cak postoji prica da ga nije cijenio kao dovoljno dobrog za United. S Woodwardom nije koordinirano radio. Da je Fergie bio tu, Bayern ne bi ni stigao prici, jer izvjestaji o Thiagu datiraju iz njegovih dana u rezervnom timu Barce. To bi prvo bilo zavrseno. Moyes, onakav jadan izgubljen, je poceo previse razmisljati, odugovlaciti i ko zna sta sve ne. Pricu o 4 miliona ne mogu povjerovati. Mislim, to je sica za tako bogat klub. Koje je sranje taj prelazni rok bio pokazuje cinjenica da je Fellaini placen upravo 4 miliona vise nego sto bi bio da je kupljen nekoliko sedmica ranije.![]()
E sad Fabregas... Ove godine ide. Ja i dalje mislim da ide u Manchester United. A gdje bi mogao? Arsenal? City? Liverpool?....
-
ifus
#30908 Re: FC Barcelona
Prekjuce pricam s jednim Argentincem i dotaknemo se fudbala i SP-a. Ja mu, u sali, kazem da ce biti 1-1 s cime bismo mi bili zadovoljni, a eto vama prvo mjesto u grupi na kraju. Nece da cuje lik, uzimaju oni 9 bodova i tacka. Kakav crni remi, samo pobjeda. Koji fanatici, krvi ce se igracima napiti ne dodju li barem do 1/2 finala.skenderija04 wrote:Neka Ultima, treba ih ispostovati. Nije ni do Messija. Imaju sve da dodju do polufinala. Grupu pristojnu ( uz nasu dozvolu) Najbolji raspored utakmica, ne idu u amazon, sve tekme su uz granicu i kostur im do cetvrtine nece biti problem. Osim toga, takmicari su.
- ultima_palabra
#30909 Re: FC Barcelona
Čini mi se da ima ona caka da Cesca prvo moraju ponuditi Arsenalu... koji je na toj poziciji nakrcan, tako da to i nije neka prepreka za United.
- ascari
#30910 Re: FC Barcelona
Imaju prvenstvo pri kupovini, ali ako Utd ponudi vise, mogu da ga duvaju.ultima_palabra wrote:Čini mi se da ima ona caka da Cesca prvo moraju ponuditi Arsenalu... koji je na toj poziciji nakrcan, tako da to i nije neka prepreka za United.
- ascari
#30911 Re: FC Barcelona
Skenderbeze, sta je sa Suarezom, ali ovim nasim?
Koliko se sjecam, u ugovu stoji da od ove sezone prelazi u prvi tim. Posudba, ili muda do plafona i zamjena za Cesca?
- skenderija04
#30912 Re: FC Barcelona
- Celta.ascari wrote:Skenderbeze, sta je sa Suarezom, ali ovim nasim?Koliko se sjecam, u ugovu stoji da od ove sezone prelazi u prvi tim. Posudba, ili muda do plafona i zamjena za Cesca?
-Gazzetta dello sport danas na naslovnici daje kao gotovu stvar dogovor Barcelona-Juventus
Alexis u Juventus a Llorente i 20 miliona u Barcelonu.
Vidjecemo.
- HB_BHF
#30913 Re: FC Barcelona
Nek ti je sa srećom... Ovaj ima kosu, ali prve znakove ćelave glave ćemo vidjeti tamo negdje pred novu godinu
.

- Kemal Malovčić
#30914 Re: FC Barcelona
Nova epoha nadam se. 
- skenderija04
#30916 Re: FC Barcelona
Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"
Ovaj je dosao sa metlom
Ovaj je dosao sa metlom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30917 Re: FC Barcelona
?? To neka zelja Luisa ili cisto da smeta? Ako ce i dalje ganjati tika taka, onda je dobar samo za klupe.skenderija04 wrote:- Celta.ascari wrote:Skenderbeze, sta je sa Suarezom, ali ovim nasim?Koliko se sjecam, u ugovu stoji da od ove sezone prelazi u prvi tim. Posudba, ili muda do plafona i zamjena za Cesca?
-Gazzetta dello sport danas na naslovnici daje kao gotovu stvar dogovor Barcelona-Juventus
Alexis u Juventus a Llorente i 20 miliona u Barcelonu.
Vidjecemo.
-
5 0 5
#30918 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"
Ovaj je dosao sa metlom

- Logovan
#30919 Re: FC Barcelona
K'o da gledam otići će iz Barcelone...skenderija04 wrote:Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"
Ovaj je dosao sa metlom
-
5 0 5
#30920 Re: FC Barcelona
nesto razmisljam, trenutno 5 v/gaalovih pulena iz barcelone vode velike timove. barcelona, bayern, ajax, chelsea i psg.
- lua
#30921 Re: FC Barcelona
Sumnjam da će otići, iskreno.Logovan wrote:K'o da gledam otići će iz Barcelone...skenderija04 wrote:Luis Enrique:"Xavi? Razgovaracemo. Prvo da vidimo sta on zeli, da vidimo sta mi trazimo pa tek onda cemo odluciti"
Ovaj je dosao sa metlom
- skenderija04
#30922 Re: FC Barcelona
Van Gaal je najveci trener u zadnjih dvadeset godina. Barcelona npr. zivi od njegovog rada. Sad to sto je cova sa jebenim karakterom i antipatican za prosjecnog navijaca Barcelone je druga stvar.505sCrtom wrote:nesto razmisljam, trenutno 5 v/gaalovih pulena iz barcelone vode velike timove. barcelona, bayern, ajax, chelsea i psg.
Nezaboravno
- ultima_palabra
#30923 Re: FC Barcelona
Ja ga ne cijenim puno, dogmata pravi... možeš ti imati najbolje ideje, ali treba ostvariti konekciju sa igračima.
Upravo zato i ne može pobrati plodove svog rada, nego to uvijek uradi neko drugi.
Upravo zato i ne može pobrati plodove svog rada, nego to uvijek uradi neko drugi.
- skenderija04
#30924 Re: FC Barcelona
Ja ga cijenim samo prema onome sto sam vidio u Barceloni. Nevjerovatan karakterultima_palabra wrote:Ja ga ne cijenim puno, dogmata pravi... možeš ti imati najbolje ideje, ali treba ostvariti konekciju sa igračima.
Tip je dosao iz Ajaxa gdje je naucio da na treningu budu 3 novinara. U Barceloni svaki dan trideset, i svi ga pitaju za neke detalje koji Van Gaala strasno nerviraju. Kratak fitilj. Ali Louis je donio u klub radne navike, usadio kulturu treninga i dao sansu mladima. Valdes,Xavi,Puyol,...Samo zbog toga hvala mu za sva vremena. Nakon njega Robson...Sjajan i simpatican covjek ali sta je ostavio iza sebe...Nista. Samo to da jedan fini gospodin trenirao Barcelonu godinu dana.
- ultima_palabra
#30925 Re: FC Barcelona
Prije njega je bio Bobby.skenderija04 wrote:Ja ga cijenim samo prema onome sto sam vidio u Barceloni. Nevjerovatan karakterultima_palabra wrote:Ja ga ne cijenim puno, dogmata pravi... možeš ti imati najbolje ideje, ali treba ostvariti konekciju sa igračima.
Upravo zato i ne može pobrati plodove svog rada, nego to uvijek uradi neko drugi.![]()
Tip je dosao iz Ajaxa gdje je naucio da na treningu budu 3 novinara. U Barceloni svaki dan trideset, i svi ga pitaju za neke detalje koji Van Gaala strasno nerviraju. Kratak fitilj. Ali Louis je donio u klub radne navike, usadio kulturu treninga i dao sansu mladima. Valdes,Xavi,Puyol,...Samo zbog toga hvala mu za sva vremena. Nakon njega Robson...Sjajan i simpatican covjek ali sta je ostavio iza sebe...Nista. Samo to da jedan fini gospodin trenirao Barcelonu godinu dana.