F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ooolaff
#2276 Re: F.K. Olimpic
Zdravo narode. Pisem vam iz Makedonije, a sam fan Kajzersluterna. Zelio bih da vas zamolim za jednu uslugu. Haris Duljevic je na probu u FCK. Hoce li neko da mi kaze kakav igrac je, koji su mi prednosti i nedostatke, kakve su sanse da se snadze u 2 Bundesligu, kolika je cena i kada mu istice ugovor?
Hvala puno.
Hvala puno.
- Arteta
#2277 Re: F.K. Olimpic
Jel ovo PapeSusic opet dobio ban.
- OkoMeneBelo
#2278 Re: F.K. Olimpic
Nisam stigo odgovoriti sinoc.ooolaff wrote:Zdravo narode. Pisem vam iz Makedonije, a sam fan Kajzersluterna. Zelio bih da vas zamolim za jednu uslugu. Haris Duljevic je na probu u FCK. Hoce li neko da mi kaze kakav igrac je, koji su mi prednosti i nedostatke, kakve su sanse da se snadze u 2 Bundesligu, kolika je cena i kada mu istice ugovor?
Hvala puno.
Dobro dosao na forum. Sto se tice Duljevica svi ce se sloziti da je naj veci talenat lige. Veliki dio ove sezone je bio i naj bolji igrac lige. Na pragu je reprezentacije. Mislim da nema sumnje da ce se snac u 2. Bundesligi pa i u Bundesligi ako se izborite.Problem je sto celnici kluba znaju o kakvom talentu se radi pa i traze veliku odstetu.
Duljevic je fino dijete i zeli samo napredak u karijeri. Mislim da je dva puta odbijao mnogo vecu platu iz fk sarajeva.
pozdrav
- OkoMeneBelo
#2279 Re: F.K. Olimpic
Odbio je Duljevic, mislim da je izjavio da ne zeli u nezdrave sredine poput fks-a koje su poprilicno nezdrave. Javna je tajna da fks nije izbacio nijednog igraca poslije rata.leškarenje wrote:Nije on odbijao,nego Nijaz...ne valja lagati .
Sto se tice Nijaza Gracica iskreno da ti kazem da neznam. Nisam bas najbolje upucen u Olimpic ali mislim da odnos izmedju Olimpica i rezima fks-a nije bas najbolji, mislim da vam Gracic nudio dosta toga ukljucujuci i stadion ali su razni politicari iz fks-a odbijali nebi li sacuvali svoje fotelje. Znaci moguce je da je i Gracic odbio ponude fks-a, ali to nemjena cinjenicu da je i Duljevic rekao ne.
-
ooolaff
#2280 Re: F.K. Olimpic
Puno hvala na dobrodoslici i na info, a dali neko zna kada mu istice ugovor i za koliki novac moze da ide?OkoMeneBelo wrote:Nisam stigo odgovoriti sinoc.ooolaff wrote:Zdravo narode. Pisem vam iz Makedonije, a sam fan Kajzersluterna. Zelio bih da vas zamolim za jednu uslugu. Haris Duljevic je na probu u FCK. Hoce li neko da mi kaze kakav igrac je, koji su mi prednosti i nedostatke, kakve su sanse da se snadze u 2 Bundesligu, kolika je cena i kada mu istice ugovor?
Hvala puno.
Dobro dosao na forum. Sto se tice Duljevica svi ce se sloziti da je naj veci talenat lige. Veliki dio ove sezone je bio i naj bolji igrac lige. Na pragu je reprezentacije. Mislim da nema sumnje da ce se snac u 2. Bundesligi pa i u Bundesligi ako se izborite.Problem je sto celnici kluba znaju o kakvom talentu se radi pa i traze veliku odstetu.
Duljevic je fino dijete i zeli samo napredak u karijeri. Mislim da je dva puta odbijao mnogo vecu platu iz fk sarajeva.
pozdrav
- Šibicar
#2281 Re: F.K. Olimpic
Koji si ti gigant,sam sa sobom frajer priča.
Šta kaže kralj,"nisam ti stigao odgovoriti sinoć".
- Arteta
#2282 Re: F.K. Olimpic
Šibicar wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti gigant,sam sa sobom frajer priča.![]()
Šta kaže kralj,"nisam ti stigao odgovoriti sinoć".![]()
De malo pogledaj temu BH fudbalski talenti pa ce ti ova rasprava biti jos smjesnija.
- OkoMeneBelo
#2283 Re: F.K. Olimpic
Ja i on smo postavili post u istoj minuti. Malo nerealne konspiracije zar ne?Šibicar wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti gigant,sam sa sobom frajer priča.![]()
Šta kaže kralj,"nisam ti stigao odgovoriti sinoć".![]()
- Šibicar
#2284 Re: F.K. Olimpic
Ma ti si kralj.

- ultima_palabra
#2285 Re: F.K. Olimpic
OkoMeneBelo wrote:mislim da je izjavio da ne zeli u nezdrave sredine poput fks-a koje su poprilicno nezdrave
- ganjeta
-
aldinjo
#2287 Re: F.K. Olimpic
Samo mi nije jasno zašto moderator dozvoljava ovim provokatorima kao što su ovi leškarenje i šibicar da upogane ovu temu sa svojim provokacijama.Ako ne može te nešto normalno i smisleno napisati nemoj te ništa onda.Ona novinarska ubleha direktno ovdje javno proziva svog kolegu novinara sa ss.ba i niko da ga opomene da je promašio temu.A ti arteta do sada si bio objektivan pa se nadam da ćeš takav i dalje biti.
- Charuga
- Globalni moderator
#2288 Re: F.K. Olimpic
Nisu krivi leskarenje i sibicar nego covjek koji se predstavlja kao navijas Olimpica, a u stvari je obicni trol.

Niko ga nije tjerao da spominje Sarajevo ...OkoMeneBelo wrote:Duljevic je fino dijete i zeli samo napredak u karijeri. Mislim da je dva puta odbijao mnogo vecu platu iz fk sarajeva.
pozdrav
-
aldinjo
#2289 Re: F.K. Olimpic
E baš ti je dobro objašnjenje.Ko god napiše šta pozitivno o Olimpicu odmah je pape sušić,trol i slično.Zato je ova pretrpana tema raznim glupostima kako je Nijaz lopina,zar ima navijača ovog kluba i slične gluposti kao što onaj lijenčarenje piše.Uvedite malo reda da se može nešto napisati i pročitati o ovom klubu.
Last edited by aldinjo on 27/01/2014 16:30, edited 1 time in total.
- OkoMeneBelo
#2290 Re: F.K. Olimpic
@Charuga
Problem je kad reknem da ja mislim da je Duljevic odbio FKS, znaci pricam o igracu Olimpica na temi Olimpica, nije problem kada neko moli Boga da Duljevicu i Gracicu zatreba za lijeka?
Ako vam smetam slobodno recite, lahko stisnit Logout.
Problem je kad reknem da ja mislim da je Duljevic odbio FKS, znaci pricam o igracu Olimpica na temi Olimpica, nije problem kada neko moli Boga da Duljevicu i Gracicu zatreba za lijeka?
-
direktno
#2291 Re: F.K. Olimpic
Novinarska lopina 
Nervoza u FC Beganovic.
Je li vam Begica naplatio gluposti da gazda kupuje dva kluba ili je to bilo gratis. Dva u jedan. Uz egipatskog talenta.
Nervoza u FC Beganovic.
Je li vam Begica naplatio gluposti da gazda kupuje dva kluba ili je to bilo gratis. Dva u jedan. Uz egipatskog talenta.
- kokuz_sa
#2292 Re: Odg: F.K. Olimpic
Rekni namOkoMeneBelo wrote:@Charuga
I ja mislim da se njemu iz FKS nikad nista ni nudilo nije..
Puno je tu onih misljenja koja su "reknuta" bez ikakvih konkretnih dokaza.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- OkoMeneBelo
#2293 Re: F.K. Olimpic
To sam procito na jednim fks forumu. Ima Aldinjo on ja mislim ima kontakt s igracima pa eto nek vam potvrdi
- omega369
#2294 Re: F.K. Olimpic
a sto uopste mislis? mislim, sto se dzaba trudis? ima i mnogo laksih poslova danas...OkoMeneBelo wrote:@Charuga
-
aldinjo
#2295 Re: F.K. Olimpic
E moj novinaru tako pljuješ po svom kolegi.Jadno i bijedno.direktno wrote:Novinarska lopina
Nervoza u FC Beganovic.
-
aldinjo
#2296 Re: Odg: F.K. Olimpic
Uzmi riječnik bosanskog jezika pa ćeš vidjeti šta je pravilno a šta nije.kokuz_sa wrote:Rekni namOkoMeneBelo wrote:@Charuga
I ja mislim da se njemu iz FKS nikad nista ni nudilo nije..
Puno je tu onih misljenja koja su "reknuta" bez ikakvih konkretnih dokaza.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
-
aldinjo
#2297 Re: F.K. Olimpic
Nemam kontakt sa igračima ali mislim da ima Herbion sa ovog foruma.OkoMeneBelo wrote:To sam procito na jednim fks forumu. Ima Aldinjo on ja mislim ima kontakt s igracima pa eto nek vam potvrdi
-
aldinjo
#2298 Re: F.K. Olimpic
Šta je vrli autor htio da kaže?omega369 wrote:a sto uopste mislis? mislim, sto se dzaba trudis? ima i mnogo laksih poslova danas...OkoMeneBelo wrote:@Charuga
-
direktno
#2299 Re: F.K. Olimpic
aldinjo wrote:E moj novinaru tako pljuješ po svom kolegi.Jadno i bijedno.direktno wrote:Novinarska lopina
Nervoza u FC Beganovic.
Je li vam Begica naplatio gluposti da gazda kupuje dva kluba ili je to bilo gratis. Dva u jedan. Uz egipatskog talenta.A gdje ćeš napisati da Koler dolazi u Olimpic.
Nisi se smio registrovati na onaj forum na kojem je on moderator pa sada ovdje pljuješ po čovjeku.
Nije valjda da ste i tog drugog plaćali pa vam se oteo kontroli
-
aldinjo
#2300 Re: F.K. Olimpic
Provališ se za Kolera pa onda kada su te demantovali svetiš se kolegi novinaru i Olimpicu.direktno wrote:aldinjo wrote:E moj novinaru tako pljuješ po svom kolegi.Jadno i bijedno.direktno wrote:Novinarska lopina
Nervoza u FC Beganovic.
Je li vam Begica naplatio gluposti da gazda kupuje dva kluba ili je to bilo gratis. Dva u jedan. Uz egipatskog talenta.A gdje ćeš napisati da Koler dolazi u Olimpic.
Nisi se smio registrovati na onaj forum na kojem je on moderator pa sada ovdje pljuješ po čovjeku.
Nije valjda da ste i tog drugog plaćali pa vam se oteo kontroliOdmah javite mom šefu da vas ne sluša i da vam dira Begicu.