F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ooolaff

#2276 Re: F.K. Olimpic

Post by ooolaff »

Zdravo narode. Pisem vam iz Makedonije, a sam fan Kajzersluterna. Zelio bih da vas zamolim za jednu uslugu. Haris Duljevic je na probu u FCK. Hoce li neko da mi kaze kakav igrac je, koji su mi prednosti i nedostatke, kakve su sanse da se snadze u 2 Bundesligu, kolika je cena i kada mu istice ugovor?
Hvala puno.
Arteta

#2277 Re: F.K. Olimpic

Post by Arteta »

Jel ovo PapeSusic opet dobio ban.
OkoMeneBelo

#2278 Re: F.K. Olimpic

Post by OkoMeneBelo »

ooolaff wrote:Zdravo narode. Pisem vam iz Makedonije, a sam fan Kajzersluterna. Zelio bih da vas zamolim za jednu uslugu. Haris Duljevic je na probu u FCK. Hoce li neko da mi kaze kakav igrac je, koji su mi prednosti i nedostatke, kakve su sanse da se snadze u 2 Bundesligu, kolika je cena i kada mu istice ugovor?
Hvala puno.
Nisam stigo odgovoriti sinoc.

Dobro dosao na forum. Sto se tice Duljevica svi ce se sloziti da je naj veci talenat lige. Veliki dio ove sezone je bio i naj bolji igrac lige. Na pragu je reprezentacije. Mislim da nema sumnje da ce se snac u 2. Bundesligi pa i u Bundesligi ako se izborite.Problem je sto celnici kluba znaju o kakvom talentu se radi pa i traze veliku odstetu.

Duljevic je fino dijete i zeli samo napredak u karijeri. Mislim da je dva puta odbijao mnogo vecu platu iz fk sarajeva.

pozdrav
OkoMeneBelo

#2279 Re: F.K. Olimpic

Post by OkoMeneBelo »

leškarenje wrote:Nije on odbijao,nego Nijaz...ne valja lagati .
Odbio je Duljevic, mislim da je izjavio da ne zeli u nezdrave sredine poput fks-a koje su poprilicno nezdrave. Javna je tajna da fks nije izbacio nijednog igraca poslije rata.

Sto se tice Nijaza Gracica iskreno da ti kazem da neznam. Nisam bas najbolje upucen u Olimpic ali mislim da odnos izmedju Olimpica i rezima fks-a nije bas najbolji, mislim da vam Gracic nudio dosta toga ukljucujuci i stadion ali su razni politicari iz fks-a odbijali nebi li sacuvali svoje fotelje. Znaci moguce je da je i Gracic odbio ponude fks-a, ali to nemjena cinjenicu da je i Duljevic rekao ne.
ooolaff

#2280 Re: F.K. Olimpic

Post by ooolaff »

OkoMeneBelo wrote:
ooolaff wrote:Zdravo narode. Pisem vam iz Makedonije, a sam fan Kajzersluterna. Zelio bih da vas zamolim za jednu uslugu. Haris Duljevic je na probu u FCK. Hoce li neko da mi kaze kakav igrac je, koji su mi prednosti i nedostatke, kakve su sanse da se snadze u 2 Bundesligu, kolika je cena i kada mu istice ugovor?
Hvala puno.
Nisam stigo odgovoriti sinoc.

Dobro dosao na forum. Sto se tice Duljevica svi ce se sloziti da je naj veci talenat lige. Veliki dio ove sezone je bio i naj bolji igrac lige. Na pragu je reprezentacije. Mislim da nema sumnje da ce se snac u 2. Bundesligi pa i u Bundesligi ako se izborite.Problem je sto celnici kluba znaju o kakvom talentu se radi pa i traze veliku odstetu.

Duljevic je fino dijete i zeli samo napredak u karijeri. Mislim da je dva puta odbijao mnogo vecu platu iz fk sarajeva.

pozdrav
Puno hvala na dobrodoslici i na info, a dali neko zna kada mu istice ugovor i za koliki novac moze da ide?
Šibicar

#2281 Re: F.K. Olimpic

Post by Šibicar »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Koji si ti gigant,sam sa sobom frajer priča. :mrgreen:

Šta kaže kralj,"nisam ti stigao odgovoriti sinoć". :lol: :thumbup:
Arteta

#2282 Re: F.K. Olimpic

Post by Arteta »

Šibicar wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

De malo pogledaj temu BH fudbalski talenti pa ce ti ova rasprava biti jos smjesnija. :lol: :lol: :lol:
OkoMeneBelo

#2283 Re: F.K. Olimpic

Post by OkoMeneBelo »

Šibicar wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

Ja i on smo postavili post u istoj minuti. Malo nerealne konspiracije zar ne?
Šibicar

#2284 Re: F.K. Olimpic

Post by Šibicar »

Ma ti si kralj. :lol: :mrgreen: :thumbup:
ultima_palabra

#2285 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

OkoMeneBelo wrote:mislim da je izjavio da ne zeli u nezdrave sredine poput fks-a koje su poprilicno nezdrave
:lol: :lol: :lol:
ganjeta

#2286 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

Image

:wink:

Danas igraju u 14:30 h Kajser i Paderborn prijateljsku, vidjećemo hoće li Duljević dobiti minute.
aldinjo

#2287 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

Samo mi nije jasno zašto moderator dozvoljava ovim provokatorima kao što su ovi leškarenje i šibicar da upogane ovu temu sa svojim provokacijama.Ako ne može te nešto normalno i smisleno napisati nemoj te ništa onda.Ona novinarska ubleha direktno ovdje javno proziva svog kolegu novinara sa ss.ba i niko da ga opomene da je promašio temu.A ti arteta do sada si bio objektivan pa se nadam da ćeš takav i dalje biti.
Charuga
Globalni moderator

#2288 Re: F.K. Olimpic

Post by Charuga »

Nisu krivi leskarenje i sibicar nego covjek koji se predstavlja kao navijas Olimpica, a u stvari je obicni trol.
OkoMeneBelo wrote:Duljevic je fino dijete i zeli samo napredak u karijeri. Mislim da je dva puta odbijao mnogo vecu platu iz fk sarajeva.

pozdrav
Niko ga nije tjerao da spominje Sarajevo ... ;-)
aldinjo

#2289 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

E baš ti je dobro objašnjenje.Ko god napiše šta pozitivno o Olimpicu odmah je pape sušić,trol i slično.Zato je ova pretrpana tema raznim glupostima kako je Nijaz lopina,zar ima navijača ovog kluba i slične gluposti kao što onaj lijenčarenje piše.Uvedite malo reda da se može nešto napisati i pročitati o ovom klubu.
Last edited by aldinjo on 27/01/2014 16:30, edited 1 time in total.
OkoMeneBelo

#2290 Re: F.K. Olimpic

Post by OkoMeneBelo »

@Charuga
Problem je kad reknem da ja mislim da je Duljevic odbio FKS, znaci pricam o igracu Olimpica na temi Olimpica, nije problem kada neko moli Boga da Duljevicu i Gracicu zatreba za lijeka?

Ako vam smetam slobodno recite, lahko stisnit Logout.
direktno

#2291 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Novinarska lopina :)

Nervoza u FC Beganovic.

Je li vam Begica naplatio gluposti da gazda kupuje dva kluba ili je to bilo gratis. Dva u jedan. Uz egipatskog talenta.
kokuz_sa

#2292 Re: Odg: F.K. Olimpic

Post by kokuz_sa »

OkoMeneBelo wrote:@Charuga
Problem je kad reknem da ja mislim da je Duljevic odbio FKS, znaci pricam o igracu Olimpica na temi Olimpica, nije problem kada neko moli Boga da Duljevicu i Gracicu zatreba za lijeka?

Rekni nam
:)

I ja mislim da se njemu iz FKS nikad nista ni nudilo nije..

Puno je tu onih misljenja koja su "reknuta" bez ikakvih konkretnih dokaza.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
OkoMeneBelo

#2293 Re: F.K. Olimpic

Post by OkoMeneBelo »

To sam procito na jednim fks forumu. Ima Aldinjo on ja mislim ima kontakt s igracima pa eto nek vam potvrdi
omega369

#2294 Re: F.K. Olimpic

Post by omega369 »

a sto uopste mislis? mislim, sto se dzaba trudis? ima i mnogo laksih poslova danas... :-?
aldinjo

#2295 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:Novinarska lopina :)

Nervoza u FC Beganovic.

Je li vam Begica naplatio gluposti da gazda kupuje dva kluba ili je to bilo gratis. Dva u jedan. Uz egipatskog talenta.
E moj novinaru tako pljuješ po svom kolegi.Jadno i bijedno. :( A gdje ćeš napisati da Koler dolazi u Olimpic. :lol: Nisi se smio registrovati na onaj forum na kojem je on moderator pa sada ovdje pljuješ po čovjeku.
aldinjo

#2296 Re: Odg: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

kokuz_sa wrote:

Rekni nam
:)

I ja mislim da se njemu iz FKS nikad nista ni nudilo nije..

Puno je tu onih misljenja koja su "reknuta" bez ikakvih konkretnih dokaza.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Uzmi riječnik bosanskog jezika pa ćeš vidjeti šta je pravilno a šta nije.
aldinjo

#2297 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

OkoMeneBelo wrote:To sam procito na jednim fks forumu. Ima Aldinjo on ja mislim ima kontakt s igracima pa eto nek vam potvrdi
Nemam kontakt sa igračima ali mislim da ima Herbion sa ovog foruma. ;-)
aldinjo

#2298 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

omega369 wrote:

a sto uopste mislis? mislim, sto se dzaba trudis? ima i mnogo laksih poslova danas... :-?
Šta je vrli autor htio da kaže? :-)
direktno

#2299 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

aldinjo wrote:

Nervoza u FC Beganovic.

E moj novinaru tako pljuješ po svom kolegi.Jadno i bijedno. :( A gdje ćeš napisati da Koler dolazi u Olimpic. :lol: Nisi se smio registrovati na onaj forum na kojem je on moderator pa sada ovdje pljuješ po čovjeku.

Nije valjda da ste i tog drugog plaćali pa vam se oteo kontroli :lol: Odmah javite mom šefu da vas ne sluša i da vam dira Begicu.
aldinjo

#2300 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:
aldinjo wrote:

Nervoza u FC Beganovic.

Nije valjda da ste i tog drugog plaćali pa vam se oteo kontroli :lol: Odmah javite mom šefu da vas ne sluša i da vam dira Begicu.
Provališ se za Kolera pa onda kada su te demantovali svetiš se kolegi novinaru i Olimpicu. :-)
Post Reply