F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#1951 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

Nadolazeći meteor na bh.fudbalskom nebu je u nezaustavljivom padu :mrgreen: Ako ne uspije preveslati Goraždake, ova harabatija će se raspasti najkasnije za 15 mjeseci.
jesenjin

#1952 Re: F.K. Olimpic

Post by jesenjin »

ultima_palabra wrote:Nadolazeći meteor na bh.fudbalskom nebu je u nezaustavljivom padu :mrgreen: Ako ne uspije preveslati Goraždake, ova harabatija će se raspasti najkasnije za 15 mjeseci.

Ma i da se dogovore (a bili su sve dogovorili i statut za naredne godine) nemoguce je da pocnu sezonu na proljece.Jednostavno sto se Gorazda tice ono je otpalo za proljetni dio sezone jer stadion je nemoguce dovesti u red. Travnjak u Gorazdu je u odlicnom stanju i jedan je od boljih u BIH ali trbine su katastrofa nema stolica , onda dio za navijace mora biti odvojen , onda svlacionice , rezidencija za sudije i slicno. Izgleda da je velika razlika izmedju prve i premijer lige kada je u pitanju gledanje na ove stvari....

Mislim da je Olimpic napravio najveci kiks sto je otisao u Tuzlu jer ako je Nijaz mislio da ce pridobiti Fukare grdno se vara bar kako se moze zakljuciti prema prvim utiscima.Ako Olimpic hoce da ide iz Sarajeva mislim da mu je najbolje rjesenje Gorazde ili neki drugi gradic koji nema premijerligasa samo ne znam koji bi to grad bio.... Po mom misljenju Gorazde je pravi izbor jer ljudi su u Gorazdu kivni na upravu FK Gorazda kojoj klub sluzi za kradju i pranje novca. Predsjenik kluba je jedan obicni seljober kojeg boli ona stvar za klub pa tako i Gorazdani nesto pretjerano i ne obracaju paznju na klub. Eh kad bi se uradilo onako kako je dogovoreno po statutu koji se nalazi na stranici Olimpica siguran sam da bi u Gorazdu Olimpic dobro dosao i da bi vladala velika euforija. Ali eto Nijaz je izabrao Tuzlu a ja sam skeptican po pitanju fuzije sa Slobodom, mislim da je fuzija nemoguca....
U svakom sl meni je Olimpic drag i zelim im najbolje gdje god otisli.
aldinjo

#1953 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

ultima_palabra wrote:Nadolazeći meteor na bh.fudbalskom nebu je u nezaustavljivom padu :mrgreen: Ako ne uspije preveslati Goraždake, ova harabatija će se raspasti najkasnije za 15 mjeseci.
Zbog takvih kao ti sport u ovom gradu je sve u lošijem položaju! ;-)
ultima_palabra

#1954 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

aldinjo wrote:
A nije zbog "vizionara" koji je ostavio par stotina sarajevske djece bez kluba?
aldinjo

#1955 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

ultima_palabra wrote:
aldinjo wrote:
A nije zbog "vizionara" koji je ostavio par stotina sarajevske djece bez kluba?
Naravno da nije dobro za djecu nego je loše,ali poenta je u tome što takvi kao ti samo ružno govore o ovom klubu i nikada ništa pozitivno nisi napisao.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1956 Re: F.K. Olimpic

Post by Velkoski »

Ultima rušitelju sarajevskog fudbala.
ultima_palabra

#1957 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

leet wrote:Ultima rušitelju sarajevskog fudbala.
Sporta štaviše :-D
Logovan

#1958 Re: F.K. Olimpic

Post by Logovan »

Ultima reci nešto pozitivno o Olimpicu, inače će nam sport propasti. :lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#1959 Re: F.K. Olimpic

Post by Charuga »

Plavih_11 wrote:Treba sacekati jos malo, da vidimo sa kojim ce igrackim kadrom Olimpic uci u nastavak sezone. Izgleda da neki igraci nisu zadovoljni odlaskom iz Sarajeva pa jedni tuze klub za neka dugovanja a drugi traze raskid ugovora. Ovo je prava saFunica ...
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /130211098

Krenulo je ...
Obuca9

#1960 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

aldinjo wrote:
Paranojaaaa uzela mi duuuuusu, sve mi uzelaaaa....
aldinjo

#1961 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

Obuca9 wrote:
aldinjo wrote:
Paranojaaaa uzela mi duuuuusu, sve mi uzelaaaa....
Paranoja je za tebe mala maca,prije bi se moglo reći teška noćna mora,nikada nisi sastavio normalnu rečenicu.
Obuca9

#1962 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

Imam strah od Nijaza i Olimpiquea, dobro je da ista uspijem napisati.... Cim ih neko spomene, meni se noge odsjeku...
aldinjo

#1963 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

Obuca9 wrote:Imam strah od Nijaza i Olimpiquea, dobro je da ista uspijem napisati.... Cim ih neko spomene, meni se noge odsjeku...
Grohotom se smijem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aldinjo

#1964 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

_terminaš_ wrote:Ultima reci nešto pozitivno o Olimpicu, inače će nam sport propasti. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si ubjeđen da si duhovit! :-) :-) :-) :-) :-)
Charuga
Globalni moderator

#1965 Re: F.K. Olimpic

Post by Charuga »

Nedaj se aldinjo, pusti ti njih, sve su to dusmani BH fudbala. Ljubomora ih ubi ... ;-)
Kontra__

#1966 Re: F.K. Olimpic

Post by Kontra__ »

Hebo lasvabsku ili stupsku petlju sta je postao ovaj kvaziklub! :lol: :mrgreen: I dok mu klub ko siroce ide od grada do grada i gleda gdje ce igrati drugi dio sezone, predsjednik im uziva u carima evropskih gradova, hebe se njemu! :lol:
Logovan

#1967 Re: F.K. Olimpic

Post by Logovan »

aldinjo wrote:
_terminaš_ wrote:Ultima reci nešto pozitivno o Olimpicu, inače će nam sport propasti. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma kakva duhovitost, nije to. Ubjeđen sam da Ultima treba reći nešto pozitivno o tvom klubu.
Obuca9

#1968 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

aldinjo wrote:
Obuca9 wrote:Imam strah od Nijaza i Olimpiquea, dobro je da ista uspijem napisati.... Cim ih neko spomene, meni se noge odsjeku...
Grohotom se smijem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ja, kad skontam koliko će benzinske stanice zaraditi love ovog proljeća. Valja prevoziti hiljade navijača svake druge subotu u Tuzlu. :D
GandalfSivi

#1969 Re: F.K. Olimpic

Post by GandalfSivi »

Zali boze kampanje "Moja opcina, moj klub"... Sve propade...
aldinjo

#1970 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

_terminaš_ wrote:
aldinjo wrote:
Ma kakva duhovitost, nije to. Ubjeđen sam da Ultima treba reći nešto pozitivno o tvom klubu.
Ma ipak si duhovit! ;-)
aldinjo

#1971 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

herbion wrote:Poruka nacelnika Opštine je bila jasna dizanjem cijene najma stadiona i nema se tu sta raspravljati.
Mnogi idu trbuhom za kruhom pa i Olimpic.Husref nije zelio ici u TZ cak je pokusavao i igrace nagovoriti ali je ostao usamljen sto je moralo rezultirati njegovim odlaskom.Igracki kadar je dramaticno podmladjen,polovina igraca je ispod dvadeset godina,svi stariji igraci su napustili klub i stvorili prostor mladjim.Potpisan ugovor sa velikim sponzorom a ocekuje se jos jedan cime im je budjet ispunjen u cjelosti za ovu godinu.Velika je razlika u vodjenju kluba Olimpica i drugih klubova.
Ma jok gdje će igrači za Husrefom,evo danas trojica otišla! :roll:
jesenjin

#1972 Re: F.K. Olimpic

Post by jesenjin »

Evo danas Vlada BPK dala saglasnost premijeru i ministru da nastave razgovore sa Olimpicom oko njihovog eventualnog angazovanja od naredne sezone da zaigraju kao Gorazdanski klub buduci da su sve usaglasili samo je stadion bio najveci problem.Mislim ce ovo Olimpicu odgovarati jer stadion u Gorazdu nebi placali i imali bi podrsku grada kao i navijaca....
Olimpic bi vec od naredne sezone mozda mogao napusitti Tuzlu i otici na drinu
BolanBolan
Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."

#1973 Re: F.K. Olimpic

Post by BolanBolan »

I nek promijene ime u Atletiko Goražde! :D
Ben_Dover

#1974 Re: F.K. Olimpic

Post by Ben_Dover »

BolanBolan wrote:I nek promijene ime u Atletiko Goražde! :D
Rekreativo :D
omega369