Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Taj moze trcati gore dole jos najmanje deset godina. Vjerujem da ce se vratiti na zelene pasnjake kao igrac, ne vjerujem da ce se ovako zavrsiti karijera jednog od najvecih igraca Il calcia.
El_Duderino wrote:Icardi je odlicna kupovina. Mali me odusevio kad je hladnokrvno rijesio Juventus u Torinu i prekinuo onaj njihov pobjednicki niz. Bice odlican igrac.
Moratti je galantni dzek, u odnosu na kokosare iz Milana i Juventusa. Ovima potonjim samo daj stagod besplatno i rashodovano. Ili nekog ko se nije snasao u jacoj sredini i dolazi za sicu ili na pozajmicu.
Moratti - gospodin cojk.
Dese se fule (Quaresma i sl), ali nikad nije prestao rizikovat. Pogotovo dok se imalo.
po meni icardi je jos jedan mrtvi prosjek koji dolazi u inter i koji ce imati istu sudbinu kao i ostali mladi igraci koji su dosli u inter
Za ovo bi Stramaccioni trebao krivično odgovarati. A nije ni Moratti pametan ispao. Isplatilo se samo radi Coutinha dovesti trenera koji će ga pretvoriti u svjetsku klasu, nekoga mladog ko želi da igra napadački fudbal.
Umjesto toga je doveo tri-četiri ublehe zaredom, koje ne znaju uklopiti takvog igrača u ekipu. Rodgers će od njega napraviti igračinu i svjetsku klasu.
Pitanje je šta bi bilo i sa Castaignosom da je radio sa pravim trenerom, i sa još nekim mladim igračima. Pitanje je šta će i od Icardija biti, novi Crespo ili Cruz, ili će proći kao i Castaignos i desetine igrača koji nisu dobili šansu.
Zao mi je Zanettija,nije zasluzio da ovako okonca karijeru jer mislim i kada se oporavi nece biti vise isti igrac.Igrac bez ijedne mrlje u karijeri,igrac kojeg bez obzira na animozitiet i rivalstvo svaki iole normalni navijac ima veliki respekt.Steta stvarno za il trattore-a,polako odlaze legende fudbala.Mislim da mu je ovo prva povreda u karijeri,i da je dobio samo jedan crveni karton i to ove godine.
Ovo je strahota šta se dešava, sve, ali ama baš sve osim KAPITENA i kovačića rastjerati iz tima. Počevši od ovog diletanta i debila na klupi Stramaćonija.
A onaj Ranokija nije ni za pescare, trećerazredni štoper.
Koji sunovrat Intera,Mr Bean vam je trener samo taki Inter i kad izgubi u svlacionici je puno smijeha, samo igraci pogledaju Stramaconija i to je haos.
burgundy wrote:Koji sunovrat Intera,Mr Bean vam je trener samo taki Inter i kad izgubi u svlacionici je puno smijeha, samo igraci pogledaju Stramaconija i to je haos.
burgundy wrote:Koji sunovrat Intera,Mr Bean vam je trener samo taki Inter i kad izgubi u svlacionici je puno smijeha, samo igraci pogledaju Stramaconija i to je haos.
Nemaju keša da na poluvremenu kupuju utakmice jbg
Ma ovo je zatisje pred buru sad ce Moratti neku kasu zamutit za sljedecu sezonu tipa.
Nemaju keša da na poluvremenu kupuju utakmice jbg
Ma ovo je zatisje pred buru sad ce Moratti neku kasu zamutit za sljedecu sezonu tipa calciopoli 2.Osnova ima ako nista ova zadnja utakmica Milana.