Mog'o bi i ja opciti sa Skarlet Dz.jethro wrote:Znaci Sjeverna Irska ako pobjedi Vels ide na pobjednika susreta Mađarska - Belgija. Mogle bi Nirlie do polufinala.
(jedino ako se sretnemo u kupu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mog'o bi i ja opciti sa Skarlet Dz.jethro wrote:Znaci Sjeverna Irska ako pobjedi Vels ide na pobjednika susreta Mađarska - Belgija. Mogle bi Nirlie do polufinala.
pirmin wrote:Mog'o bi i ja opciti sa Skarlet Dz.jethro wrote:Znaci Sjeverna Irska ako pobjedi Vels ide na pobjednika susreta Mađarska - Belgija. Mogle bi Nirlie do polufinala.
(jedino ako se sretnemo u kupu)

Apsolutno, bez ikakve sumnjeuglavnomja wrote:3 najbolja do sada, po ocjeni norveskih eksperata
Kako cu samo sa zadovoljstvom sam sebe da citiram za desetak dana.pirmin wrote:Mog'o bi i ja opciti sa Skarlet Dz.jethro wrote:Znaci Sjeverna Irska ako pobjedi Vels ide na pobjednika susreta Mađarska - Belgija. Mogle bi Nirlie do polufinala.
(jedino ako se sretnemo u kupu)
bale cetnik.uglavnomja wrote:3 najbolja do sada, po ocjeni norveskih eksperata
+1ultima_palabra wrote:Ja.
ultima_palabra wrote:Ja.

_BataZiv_0809 wrote:Sajpruse bolje da si kakvu prognozu bacio.
Meni je pomalo šega ta priča o limitiranosti igrača generalno, ne mislim samo na Perišića... Logički gledano, svaki igrač ima svoje limite, ali isto tako mnogi igrači napredujući kroz karijeru pomiču te limite... Evo ti Payeta... Ono što je on pokazivao do protekle sezone je manje nego što je Perišić pokazivao... Pa hoćemo li i njega nazvati limitiranim? Sa takvim pristupom, ostat će nam možda jednocifren broj igrača na svijetu koji "nisu limitirani"...ultima_palabra wrote:Ne budi dijete cypruse... lik je u strašnoj formi, ali ni po čemu u dosadašnjoj karijeru nije pokazao neku svjetsku klasu.
Pa dobro, Payet je možda "late bloomer", odigrao jednu sezonu strašno, ako odigra još jednu na istom nivou, jeste sigurno.cyprus wrote:Meni je pomalo šega ta priča o limitiranosti igrača generalno, ne mislim samo na Perišića... Logički gledano, svaki igrač ima svoje limite, ali isto tako mnogi igrači napredujući kroz karijeru pomiču te limite... Evo ti Payeta... Ono što je on pokazivao do protekle sezone je manje nego što je Perišić pokazivao... Pa hoćemo li i njega nazvati limitiranim? Sa takvim pristupom, ostat će nam možda jednocifren broj igrača na svijetu koji "nisu limitirani"...ultima_palabra wrote:Ne budi dijete cypruse... lik je u strašnoj formi, ali ni po čemu u dosadašnjoj karijeru nije pokazao neku svjetsku klasu.
Uostalom, ako i uzmemo da je Perišić "limitiran" (šta god to značilo), jel onda ispada da on na ovom prvenstvu probija svoje limite? Ako limitiran igrač probija nadilazi svoj limit - nije li to oksimoron?
@Bata i ostali, biće
Drug moj Modrić pa nakon toga dugo, dugo niko pa Rakitić.zg1911 wrote:perisic je zadnje 2-3 godine nas najbolji igrac. to sto modric i rakiric osvajase ligu prvaka u tom periodu, nama i ne znaci puno. sto se repke tice - no 1 je perisic
Ovaj Perišić može trčati kao da je na steroidima,Defintivno,za sada prvi igrač kockastih,samo me malo razočarao Mandžukić,nije se doslijedno držao svoje pozcije,i mnogo se trošio bez neke veće potrebe,njegovo je da se drži kaznenog i prve stative,tu je bio tanak,zato je Čačić odlučio staviti Kalinića u postavu protiv Španije.uglavnomja wrote:3 najbolja do sada, po ocjeni norveskih eksperata