Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1351 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

Koji ti je kurac, je li te to uhvatio napad ludila od samoće u Danskoj, pa ne znaš šta pričaš?[/quote]

Kao prvo vrijedjas kao drugo agresivan si a kao tece to je rezultat tvog odgoja koji su ti roditelji pruzili .... i za mene si isti kao i siptarski i srbijanski huligani.
Radio Sarajevo

#1352 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Radio Sarajevo »

uglavnomja wrote:mali off :oops:

albanci kosovari siptari, kako god, nisu bili omiljeni u bivsoj jugi. ne zbog milosevica nego zbog mentaliteta, bese, rigidnosti, zadrtosti, izolovanosti (ne nametnute)...

za generacije koje su isle u jna jos puno prije milosevica najgora kazna i nocna mora je bio odlazak na kosovo.

i jos nesto, pricao mi jedan humanitarac koji je od pocetka 90-ih u regiji, najvise u bih, da je otisao jednom, krajem 90-ih na kosovo, i kaze nikad vise! oni nisu ni nalik na vas, totalno su drugaciji, nemaju vasu dusu, teski za komunikaciju, ... itd
Brate, ovo nije tačno. Ja imam gomilu dobre raje na Kosovu i u Albaniji, i nisu svi takvi. Te stvari se mijenjaju, ljudi su sve otvoreniji i otvoreniji. Idi u Ulcinj, pa ćeš vidjeti.
emigrazione

#1353 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by emigrazione »

Ne kontam ni ovo, ko da ga je wolverine osamario...ili Kolarov nije nokte skratio :oops:
Muhamed Đakmić

#1354 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Muhamed Đakmić »

Boga mi će bit banova :meza:
Radio Sarajevo

#1355 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Radio Sarajevo »

Zviz wrote:Kao prvo vrijedjas kao drugo agresivan si a kao tece to je rezultat tvog odgoja koji su ti roditelji pruzili .... i za mene si isti kao i siptarski i srbijanski huligani.
Niko te ne vrijeđa, samo ne možemo vjerovati kako se ponašaš. Danas prvo ljude na Balkanu zoveš primitivcima, a tu si 24 sata dnevno, s nama. Nakon toga spominješ matere, koristiš pogrdan naziv za Albance itd. Meni je šupački da ti prijavljujem post, ali ne valja ti to što radiš. Ne moramo dalje ni pričati, vozdra...
Romanista 101%

#1356 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Romanista 101% »

samo nesto nevezano za temu a u vezi ovog "slucaja iz civilizovane Danske", vec su danas bile opomene da se ne kacite sa njim i da ga izbjegavate jer on ide samo na to da neko popije ban najbolje ga ignorirajte kao da je mrtav bolje ce biti svima jer ovo nije prva tema na kojoj pokusava kontru ljudima da udara, ovako bi i pisao da je BiH igrala rekao bi mi smo krivi, znaci samo opusteno i bacite ga na OFF.
uglavnomja

#1357 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by uglavnomja »

Radio Sarajevo wrote:
uglavnomja wrote:mali off :oops:

albanci kosovari siptari, kako god, nisu bili omiljeni u bivsoj jugi. ne zbog milosevica nego zbog mentaliteta, bese, rigidnosti, zadrtosti, izolovanosti (ne nametnute)...

za generacije koje su isle u jna jos puno prije milosevica najgora kazna i nocna mora je bio odlazak na kosovo.

i jos nesto, pricao mi jedan humanitarac koji je od pocetka 90-ih u regiji, najvise u bih, da je otisao jednom, krajem 90-ih na kosovo, i kaze nikad vise! oni nisu ni nalik na vas, totalno su drugaciji, nemaju vasu dusu, teski za komunikaciju, ... itd
Brate, ovo nije tačno. Ja imam gomilu dobre raje na Kosovu i u Albaniji, i nisu svi takvi. Te stvari se mijenjaju, ljudi su sve otvoreniji i otvoreniji. Idi u Ulcinj, pa ćeš vidjeti.

imam i ja, ovdje u norveskoj, i izvornih albanaca i kosovara, sa kojim pricam norveski :D .

ali ja govorim o periodu 80-te i ranije. i o opstem misljenju.

a za humanitarca, samo prenosim sta je rekao. njemu ni iz dzepa ni u dzep.
a raje ces svugdje naci, samo pitanje u kolikom %.

ode tema u helac :skoljka:
Zviz

#1358 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

Radio Sarajevo wrote:
Zviz wrote:Kao prvo vrijedjas kao drugo agresivan si a kao tece to je rezultat tvog odgoja koji su ti roditelji pruzili .... i za mene si isti kao i siptarski i srbijanski huligani.
Niko te ne vrijeđa, samo ne možemo vjerovati kako se ponašaš. Danas prvo ljude na Balkanu zoveš primitivcima, a tu si 24 sata dnevno, s nama. Nakon toga spominješ matere, koristiš pogrdan naziv za Albance itd. Meni je šupački da ti prijavljujem post, ali ne valja ti to što radiš. Ne moramo dalje ni pričati, vozdra...

Kao prvo siptar nije pogrdan nego se na njihovom jeziku tako kaze! Kao drugo ja sam samo upitao koliko su pametne nista vise? Na vas vredjane dao pitanje nista vise. I sta ja imam pricati sa nekim koji vrijedja... Vozdra i tebi.
seoBIH

#1359 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by seoBIH »

Malo se ide daleko, a zaboravlja da bismo i mi isto postupili kada bi nam srbi ovo uradili u sred Sarajeva ili Zenice.
emigrazione

#1360 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by emigrazione »

seoBIH wrote:Malo se ide daleko, a zaboravlja da bismo i mi isto postupili kada bi nam srbi ovo uradili u sred Sarajeva ili Zenice.
Ti fakat mislis da su ovo Albanci napravili :lol:
seoBIH

#1361 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by seoBIH »

Svejedno, napravili, ili ne, ne razmisljam o tome. Poenta je ta da bismo i mi isto ovao reagovali na provokacije,tacnije spustanje zastave, pa od bilo koga. Zato nema potrebe da bas toliko ismijavamo srbe. Zatucani su, ali ni mi nismo nesto bolji po pitanju huliganstva.
Zviz

#1362 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

seoBIH wrote:Svejedno, napravili, ili ne, ne razmisljam o tome. Poenta je ta da bismo i mi isto ovao reagovali na provokacije,tacnije spustanje zastave, pa od bilo koga. Zato nema potrebe da bas toliko ismijavamo srbe. Zatucani su, ali ni mi nismo nesto bolji po pitanju huliganstva.

Dzaba ti je sto pises objektivno kad ovdje je samo jedno dobro doslo a to je mrznja. Sve je to go primitivizam, BiH, Srbija, Albanija, Hrvatska nikakve razlike... Cast izuzetcima koji su ugrozeni, jer drzavama vlada "nadrkani mentalitet". Pametan zna da bi se isto desilo, ali vecinine bitnije da je komsiji krava crkla nego da sam ima sta za pojest :oops:
emigrazione

#1363 Re: Odg: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by emigrazione »

Zviz wrote:
seoBIH wrote:Svejedno, napravili, ili ne, ne razmisljam o tome. Poenta je ta da bismo i mi isto ovao reagovali na provokacije,tacnije spustanje zastave, pa od bilo koga. Zato nema potrebe da bas toliko ismijavamo srbe. Zatucani su, ali ni mi nismo nesto bolji po pitanju huliganstva.

Dzaba ti je sto pises objektivno kad ovdje je samo jedno dobro doslo a to je mrznja. Sve je to go primitivizam, BiH, Srbija, Albanija, Hrvatska nikakve razlike... Cast izuzetcima koji su ugrozeni, jer drzavama vlada "nadrkani mentalitet". Pametan zna da bi se isto desilo, ali vecinine bitnije da je komsiji krava crkla nego da sam ima sta za pojest :oops:
U Tuzli pljescu srbijanskoj himni, razmjenjuju se dresovi sa navijacima Belgije, nikome nije dlaka falila na domacim utakmicama reprezentacije, nema rasizma niti se gostujuci navijaci nastoje zivi spaliti bengalkama, a njihove zene i djecu protjerati u roblje...
Jednostavno nismo isti...
joint union

#1364 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by joint union »

Zvizdi zviz :D

Da li su se dogadjaji „helikopter“ i „Vucicu pederu“ desili istovremeno sasvim slucajno?
El malagueño

#1365 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by El malagueño »

Zviz wrote:

A to ti satro objektivan? Pa jel ti stvarno mislis da tebe niko nije provalio? Covjece visis na svakoj temi, prepucavas se sa svaki , ima tvojih izjava da covjek pomisli what the fuck? Npr. Da u svakoj diskusiju tvoja mora biti zadnja. Pa koji si ti kurac? Zar to ti znas sve o svakoj temi, mrzis balkance, a visis na ovom forumu. Imas jaaaako zahtjevan posao ali non stop visis na ovom forumu. Ne volis fudbal, al znas pravilnik uefe na pamet, jbt. Cudi me kako nisi napisao da ces ti javit uefi sta da odluce, jer naravno znas pravilnik bolje od njih. A najinteresantnjje da na kraju svaka tema u kojoj ucestvujes se pretvori o jeebenoj danskoj. Ja drzave bitne i kurca u pm
Zviz

#1366 Re: Odg: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

emigrazione wrote:
Zviz wrote:

U Tuzli pljescu srbijanskoj himni, razmjenjuju se dresovi sa navijacima Belgije, nikome nije dlaka falila na domacim utakmicama reprezentacije, nema rasizma niti se gostujuci navijaci nastoje zivi spaliti bengalkama, a njihove zene i djecu protjerati u roblje...
Jednostavno nismo isti...
Ono razmjenjivanje salova sa belgijancima je za pohvalu bez daljnjeg, sto se Tuzle tice isto. Tu nema nikakvog prigovora. Ali isto tako nemoze niko reci da nema uvecanog primitivizma... Zastoki nacionalizam hara u tom regionu i zato nema svijetle buducnosti, a to sto nadrkani nacionalisti misle da su sa svojim ponasanjem patrioti i od nebeske pomoci svojim beznacajnim drzavicama gledano na globalnom planu je kruta greska. Zbog Siptarsko nacionalisticke zastave da dodje do nemira u regionu, svak zna da tu fali koliko je ko sibica da sve ode u 3 ljepe... U prvom redu je najgora uefa sto dopusta da igraju, ko eto Spanija i Gibraltar nemogu igrati jedni protiv drugih... Sta ces britanija ce poslati ratnu mornaricu ... A vamo dopustaju Albaniju i Srbiju... Ili Srbiju i Hrvatsku ... Ili Hrvatsku i BiH, a svaki put sranja do grla u Mostaru... Ili u uefi rade jebeni levati ili se namjerno dopusta ako namjerno onda predlazem da se igra ragbi... Sve dok se ne ponovi liverpool juventus tragedija izgleda nece se niko opamenuti.
Zviz

#1367 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

El malagueño wrote:
Zviz wrote:

A to ti satro objektivan? Pa jel ti stvarno mislis da tebe niko nije provalio? Covjece visis na svakoj temi, prepucavas se sa svaki , ima tvojih izjava da covjek pomisli what the fuck? Npr. Da u svakoj diskusiju tvoja mora biti zadnja. Pa koji si ti kurac? Zar to ti znas sve o svakoj temi, mrzis balkance, a visis na ovom forumu. Imas jaaaako zahtjevan posao ali non stop visis na ovom forumu. Ne volis fudbal, al znas pravilnik uefe na pamet, jbt. Cudi me kako nisi napisao da ces ti javit uefi sta da odluce, jer naravno znas pravilnik bolje od njih. A najinteresantnjje da na kraju svaka tema u kojoj ucestvujes se pretvori o jeebenoj danskoj. Ja drzave bitne i kurca u pm
Vece sanse imam od tebe da dobijem posao u Uefi - hvala na ideji sutra pisem motivacisko pismo i saljem CV ko zna mozda me i pozovu.
burgundy

#1368 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by burgundy »

Zakljucajte temu do donosenja odluke UEFE.
P308

#1369 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by P308 »

burgundy wrote:Zakljucajte temu do donosenja odluke UEFE.
Stvarno.... zasto vec dva dana niko ne reagira na ovoj temi :?
Crvena Tifoza

#1370 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Crvena Tifoza »

Najviše boli kad te neko tvojim oružjem opali po labrnji, tako i ovo. Svi oni mokri snovi o nekakvoj Velikoj Srbiji im je samo donijela noćnu moru kad se pojavila letjelica sa zastavom. Sad još jadnije izgledaju sa ovim nekakvim izjavama političara koji pokušavaju da ih operu od svega šta su napravili na stadionu. Sutra očekivam članke kako su maskirni Albanci uletili na stadion da tuku Srbe. Više ništa nije isključeno.

Što se same odluke tiče neće tu utjecati samo albanski lobi, pravila UEFA, nego siguran sam da će i ljudi iz Portugala isto tražiti neke žestoke kazne jer se njima ne ide više u Beograd.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rob_Atl

#1371 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Rob_Atl »

jel danas odlucuju, ili slijedeci cetv??
Zviz

#1372 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

Rob_Atl wrote:jel danas odlucuju, ili slijedeci cetv??
Do pomoci su imali pravo da iznesu svoje odgovore na optuzbe i pitanja a od danas pa kako sam procitao do 23.10 ce uefa da olduci, mada su oni vec odlucili i bez njihovih odgovora... To vise radi reda...

Danci su sinoc izjasnili da se nimalo ne osjecajunugrozeni da igraju u beogradu pred punim ili praznim stadionom. Oni igraju sljedecu sa Srbijom.
Pismonosa

#1373 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pismonosa »

P308 wrote:
burgundy wrote:Zakljucajte temu do donosenja odluke UEFE.
Stvarno.... zasto vec dva dana niko ne reagira na ovoj temi :?
Nije ovo tema o srpskoj reprezentaciji nego o kvalifikacijama općenito. Nema nikakve potrebe za ključem.

A ova priča oko utakmice Albanije i Srbije je postala teški smor. Hvala Zvizu na tome :D
El malagueño

#1374 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by El malagueño »

Dzaba ti je sto pises objektivno kad ovdje je samo jedno dobro doslo a to je mrznja. Sve je to go primitivizam, BiH, Srbija, Albanija, Hrvatska nikakve razlike... Cast izuzetcima koji su ugrozeni, jer drzavama vlada "nadrkani mentalitet". Pametan zna da bi se isto desilo, ali vecinine bitnije da je komsiji krava crkla nego da sam ima sta za pojest :oops:[/quote]

A to ti satro objektivan? Pa jel ti stvarno mislis da tebe niko nije provalio? Covjece visis na svakoj temi, prepucavas se sa svaki , ima tvojih izjava da covjek pomisli what the fuck? Npr. Da u svakoj diskusiju tvoja mora biti zadnja. Pa koji si ti kurac? Zar to ti znas sve o svakoj temi, mrzis balkance, a visis na ovom forumu. Imas jaaaako zahtjevan posao ali non stop visis na ovom forumu. Ne volis fudbal, al znas pravilnik uefe na pamet, jbt. Cudi me kako nisi napisao da ces ti javit uefi sta da odluce, jer naravno znas pravilnik bolje od njih. A najinteresantnjje da na kraju svaka tema u kojoj ucestvujes se pretvori o jeebenoj danskoj. Ja drzave bitne i kurca u pm[/quote]

Vece sanse imam od tebe da dobijem posao u Uefi - hvala na ideji sutra pisem motivacisko pismo i saljem CV ko zna mozda me i pozovu.[/quote]

Sa ovim prvim dijelom recenice su pokazao samo koliko si djetinast. Pozivas se par postova unazad na logiku. A gdje je ovdje logika - ne poznajes me al imas vece sanse od mene da dobijes posao u uefi :p takve stvari nisam cuo odkako sam zavrsio srednju skolu :p haha al ko zna, mozda bi uefa bila impresionirana tvojim dosadasnjim radnim iskustvom. Jako je tesko i zahtjevno citav dan biti birokratski supcic.
5 0 5

#1375 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by 5 0 5 »

One view on Serbia-Albania game fiasco-who has interest to slow Belgrade/Pristina agreement that speeds up Serbia Eu integration? #Russia :lol:
Post Reply