Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imal ko da ga puca trema.Ja ko da cu istrcati na Bilino.Sad sljivu,sad krusku,sad pivo(tobjarabi ni u dzumu danas) .Jebo ti ovaj sport to treba ukinuti.Zena vice haj me opali jednom prije utakmice rekoh jes normalna i ovako mi srce hoce da iskoci jos da te tresnem pa ne bi ziv ni ustao.Bjezi nos te djavo
luckylaka wrote:Imal ko da ga puca trema.Ja ko da cu istrcati na Bilino.Sad sljivu,sad krusku,sad pivo(tobjarabi ni u dzumu danas) .Jebo ti ovaj sport to treba ukinuti.Zena vice haj me opali jednom prije utakmice rekoh jes normalna i ovako mi srce hoce da iskoci jos da te tresnem pa ne bi ziv ni ustao.Bjezi nos te djavo
okupao se cetiri puta danas, popio 6 kahva, popusio kutiju i sad skacem pjevam ludujem isto nadrogiran svijumi a meni je dobro ovo ispuse se covjek puca adrenalin
luckylaka wrote:Imal ko da ga puca trema.Ja ko da cu istrcati na Bilino.Sad sljivu,sad krusku,sad pivo(tobjarabi ni u dzumu danas) .Jebo ti ovaj sport to treba ukinuti.Zena vice haj me opali jednom prije utakmice rekoh jes normalna i ovako mi srce hoce da iskoci jos da te tresnem pa ne bi ziv ni ustao.Bjezi nos te djavo
okupao se cetiri puta danas, popio 6 kahva, popusio kutiju i sad skacem pjevam ludujem isto nadrogiran svijumi a meni je dobro ovo ispuse se covjek puca adrenalin
luckylaka wrote:Zena vice haj me opali jednom prije utakmice rekoh jes normalna i ovako mi srce hoce da iskoci jos da te tresnem pa ne bi ziv ni ustao.Bjezi nos te djavo
Molim kontakt podatke od gospodje na pp. Ti gledaj utakmicu
Podatak sa goal.com:
Bosna i Hercegovina je primila 58% svojih golova u kvalifikacijama u posljednjih 15 minuta prvog poluvremena - najviše od svih u kvalifikacijama.
Pokupio u Sarajevu karte za utakmicu u Dublinu neki dan, danas mi salju mail da su karte spremne da se u Dublinu pokupe karte i daju mi adresu i detalje.
luckylaka wrote:Zena vice haj me opali jednom prije utakmice rekoh jes normalna i ovako mi srce hoce da iskoci jos da te tresnem pa ne bi ziv ni ustao.Bjezi nos te djavo
Ona veci fanatokos od mene .Da je zajases a nasi uvale go sumnjam da bi ti to zadnja hebacina u zivotu bila
Ona veci fanatokos od mene .Da je zajases a nasi uvale go sumnjam da bi ti to zadnja hebacina u zivotu bila