PriNc_ba wrote:U kojoj li se kafani lomi veceras i sutra navecer
EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1876 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
- wickerman
#1877 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ne treba samo Seu davat da pije. On kad zarakija, nema ga ni u postavi pa se mora bez beka odigrat. 
- ILVIIR
#1878 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
ne, ne. on kad zarakija samo zabija, nebitno u koji gol.wickerman wrote:Ne treba samo Seu davat da pije. On kad zarakija, nema ga ni u postavi pa se mora bez beka odigrat.
-
todd_smith
#1879 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
sami pali, sami se ubiliMOSALJOZE wrote:PriNc_ba wrote:U kojoj li se kafani lomi veceras i sutra navecerznaci pocelo je
-
Mirza007
#1880 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Interesantno. A ja mislio da je covjek napadac. Zapravo treci najbolji strijelac nakon Keana. Od 37 nastupa za selekciju zabio 8 golova. On, Long i Doyle su tu negdje po ucinku - zabijaju svaku 4. ili 5. utakmicu. Ali njegovo je da trci, a ova dvojica da se setaju izgleda.todd_smith wrote:walters nece igrati u prvoj ionako, da je pokazao nesto pa nije, ali to nikada nije njegov posao za irsku bio, citavo vrijeme je trcao i vrsio pritisak i bio fizicki faktor za Stoke, tako igra i za irskuMirza007 wrote:Pa ima i onih koji nisu bas u formi. Walters jucer za Stoke nista pokazao nije. Mozda nesto malo bolje Coleman i McCarthy za Everton ali sve skupa nedojmljivo.todd_smith wrote:I njihovi u formi koliko i nasi
Danas Clark odlican protiv Citija, jucer Brady najbolji u veznom redu za Norwich u pobjedi, stativu pogodio i zabise iz njegovog kornera i Hoolahan imao 1-2 dobre prilike
- PriNc_ba
#1881 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Pa sta drugoMOSALJOZE wrote:PriNc_ba wrote:U kojoj li se kafani lomi veceras i sutra navecerznaci pocelo je
- ILVIIR
#1882 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
znaci anicic i zec povreda. krunic je bio rezerva, samo da uleti ako bi neko drugi otpao zbog povrede npr...
-
Fudo387
#1883 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
-----------------------------------Begovic--------------------------------
Mujdza--------------Spahic---------------Sunjic---------Kolasinac
-------------Pjanic-------------------Cocalic---------------------------
--------------------------Medunjanin---------------------Lulic---------
-------------Ibisevic--------------------
----------------------------------------Dzeko---------------------------------
Sajina dobitna kombinacija, ovako smo sa Ibisevicem na laznom krilu najvise golova zabijali.
Strescemo ih ko sijalicu!
Sajina dobitna kombinacija, ovako smo sa Ibisevicem na laznom krilu najvise golova zabijali.
-
Mirza007
#1884 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Sve isto samo ce Visca umjesto Ibisevica.Fudo387 wrote:-----------------------------------Begovic--------------------------------
-
Paul F.
#1885 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
To je druga stvar. Ne sjećam se te izjave ali se sjećam da je Sajo govorio da inače ne bi trošio igrača kao flastera. On ima drugačiju viziju fudbala. Nije Bešić ni imao zadatak da Mesiju non stop sjedi za vratom.ja71 wrote: u redu povlacim rijec.
Ali mi mrsko sada traziti izjavu pred utakmicu sa Argentinom gdje je takodje na pres-konferenciji rekao da nece lijepiti flaster na Messija
- SkyLimit
#1886 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Begovic dao podugacak intervju za irsku verziju Independenta, pa on vise prica i sa stranim i sa domacim medijima nego svi ostali igraci zajedno,
ili je jednostavno previse ljubazan da bi odbio intervju ili mu jednostavno godi paznja
Pitali su ga sta misli o irskom reprezentativcu i njegovom bivsem suigracu Whelanu zbog kojeg irska javnost stalno kritikuje selektora jer ga forsira. Kaze Begovic da razumije da on izgleda lose u ocima fudbalski nepismenih osoba
I da obavlja puno korisnog i prljavog posla ispred zadnje linije koji se tesko primjecuje sa strane kad se gleda.
Za Waltersa koji mu je takodjer bivsi suigrac kaze da je podcjenjen igrac, da je nevjerovatno koliko on radi i trci na terenu, da ima dobar osjecaj za gol i da se uvijek nadje na pravom mjestu za spremiti loptu u mrezu.
Rekao je i da ne misli da ce ga omesti ova losa forma Chelsiea, da je bilo i situacija kad mu je islo dobro u klubu a lose u reprezentaciji, te da je on mentano spreman za takve situacije i ne utjecu na njega.
ili je jednostavno previse ljubazan da bi odbio intervju ili mu jednostavno godi paznja
Pitali su ga sta misli o irskom reprezentativcu i njegovom bivsem suigracu Whelanu zbog kojeg irska javnost stalno kritikuje selektora jer ga forsira. Kaze Begovic da razumije da on izgleda lose u ocima fudbalski nepismenih osoba
Za Waltersa koji mu je takodjer bivsi suigrac kaze da je podcjenjen igrac, da je nevjerovatno koliko on radi i trci na terenu, da ima dobar osjecaj za gol i da se uvijek nadje na pravom mjestu za spremiti loptu u mrezu.
Rekao je i da ne misli da ce ga omesti ova losa forma Chelsiea, da je bilo i situacija kad mu je islo dobro u klubu a lose u reprezentaciji, te da je on mentano spreman za takve situacije i ne utjecu na njega.
Last edited by SkyLimit on 09/11/2015 18:05, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#1887 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Znaci i oni imaj svoga Tinkija 
-
Fudo387
#1888 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Pa zbog njega sam i ubacio lazno krilo da mi ne jede jetru.Mirza007 wrote:Sve isto samo ce Visca umjesto Ibisevica.Fudo387 wrote:-----------------------------------Begovic--------------------------------
-
Mirza007
#1889 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Pij sirutku - cuvaj jetru jer ce Visca na teren.Fudo387 wrote:Pa zbog njega sam i ubacio lazno krilo da mi ne jede jetru.Mirza007 wrote: Sve isto samo ce Visca umjesto Ibisevica.
- MOSALJOZE
#1890 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Edo igra odlicno u zadnje vrijeme,alternative NEMA!!!
-
Fudo387
#1891 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ma znam, ne smije onaj gargamel zarizikat sekunde, a ako se sta nije promijenilo u igri od kipra picemo mi svi sirutku...sa viscom ili bez njega.Mirza007 wrote:Pij sirutku - cuvaj jetru jer ce Visca na teren.Fudo387 wrote:Pa zbog njega sam i ubacio lazno krilo da mi ne jede jetru.Mirza007 wrote: Sve isto samo ce Visca umjesto Ibisevica.
- trcicu trceci
#1892 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Senad Lulic:
Fudbal je igra u kojoj nekad pobijedis, a nekad izgubis. Zbog fudbala se radujemo i placemo, a svi dajemo sve od sebe za pobjedu. Medjutim, pravom sportisti nikad nije cilj nekoga namjerno da povrijedi, pa tako ni ja nisam zelio povrijediti Salaha. Jako mi je zao zbog toga sto se desilo, jer se radilo o nenamjernom startu, bez namjere da povrijedim kolegu sportistu. Salahu zelim brz oporavak od povrede, uz zal zbog povrede koju je dobio!
Fudbal je igra u kojoj nekad pobijedis, a nekad izgubis. Zbog fudbala se radujemo i placemo, a svi dajemo sve od sebe za pobjedu. Medjutim, pravom sportisti nikad nije cilj nekoga namjerno da povrijedi, pa tako ni ja nisam zelio povrijediti Salaha. Jako mi je zao zbog toga sto se desilo, jer se radilo o nenamjernom startu, bez namjere da povrijedim kolegu sportistu. Salahu zelim brz oporavak od povrede, uz zal zbog povrede koju je dobio!
- Idemedosumom
#1893 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ljudi, koliko ima do utakmice ?

- Jack Be Nimble
#1894 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Repka sa igracima koji imaju vise iskustva u LS ce proci dalje. Mislim da smo mi tu bolji od njih.
2:1 za domacina u obe utakmice pa na penale.
- Point.
#1895 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Penale? Ti bas zelis da ljekari imaju pune ruke posla.Jack Be Nimble wrote:Repka sa igracima koji imaju vise iskustva u LS ce proci dalje. Mislim da smo mi tu bolji od njih.
- Artest
#1896 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
To neki baraz imaade? Sukijem igramo?
- SkyLimit
#1897 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Svakom novinaru koji intervju sa nasim igracima pred utakmicu pocinju sa "Irskoj fali mnogo igraca..." treba suditi za drzavnu izdaju. Ljudima fali cetvrti golman i bacaju patke a nasi se primili i ne pustaju.
- shake69
#1898 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Pa, fali im dva, izgleda i treci ce,i to ponajbolja, a danasi novinari pretjeru-pretjeruju. Kamo srece da govore o snazi Iraca, trci i slicnom i da budemo maksimalno ozbiljni i spremni.SkyLimit wrote:Svakom novinaru koji intervju sa nasim igracima pred utakmicu pocinju sa "Irskoj fali mnogo igraca..." treba suditi za drzavnu izdaju. Ljudima fali cetvrti golman i bacaju patke a nasi se primili i ne pustaju.
-
condy
#1899 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Begovicu fali optimizma
Malo mu je izjava nespretna
Malo mu je izjava nespretna
- It_is_a_Leclerc
#1900 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Počelo je partijanje
Eno onaj "Škola fudbala Walter" se ne miče iz Zenice. Samo ih razvozi po birtijama
Eno onaj "Škola fudbala Walter" se ne miče iz Zenice. Samo ih razvozi po birtijama